13596
-
Susarc #8451 majd rájössz.....sajnos nekem csak gyök2 az IQ-m
nézzél parlamenti közvetitést! ne csak az ATV hiradót.... -
Solt #8450 Szerintem onnan kell kiindulni, hogy melyik fél miképpen definiálja magát, és ehhez képest miképpen viselkedik.
Izrael egy demokratikus államnak definiálja magát, egy demokratikus államtól az ember pedig nem ezt várná. A Hamász pedig egy ellenállási mozgalomnak definiálja magát, ehhez képest kb úgy is viselkedik... szervezetlen, vannak köztük fanatikus idióták, stb.
-
#8449 És ennek mi köze a Közel-kelethez...? -
Susarc #8448 A Közel - keleti konfliktusok nagyon is közel vannak! Néhány év és katasztrofa lesz az országunkba élő normális adófizető magyar emberek helyzete! -
Susarc #8447 akkor adok egy házi feladatot és nézd meg mennyi parlamenti képviselőnek van izraeli kitűzője és nézd meg,hogy milyen értelmes javaslatokat szavaztak le!
köztük ennek a Svájcinak a MAgyar változatát legutóbb.....
Most már értem, miért nem mennek a cigányok Svájcba - csak Kanadába,
Franciaországba, Dániába...
Hat napos tanulmányi útról tértem haza, Svájcból.
Ott is rengeteg a cigány, de ott azt látjátok, hogy keményen dolgoznak, mint
ahogy azt nekem két hotel tulajdonosa elmondta:
Következő motivációjuk van:
- munkanélküli segélyt csupán öt megszakítás nélkül ledolgozott év után kapnak.
- ha a felkínált munkát elutasítják, semmilyen támogatást nem kapnak.
- ha a munkát saját hibájuk miatt vesztik el - pl. alkoholt fogyasztanak a
munkahelyen, - akkor támogatást nem kapnak.
- ha a községi lakást vagy az állami tulajdont megkárosítják, akkor ki
kell fizetniük a javítást, vagy leülni börtönben és ott dolgozni, míg ki nem
fizetik az adósságot.
Érthetetlen számomra, hogy senki sem kritizálja Svájcot, hogy nem akarják
munka nélkül etetni a hátrányos helyzetűeket.
És Európában senki sem beszél svájci rasszizmusról..
Ezért azt szeretném, hogy a parlamenti pártok gondolkozzanak el ezen és ők
fizessék a különböző szociális segélyeket, ha már ilyen megfordított
rasszizmust tettek lehetővé a rendszerváltás után...! -
#8446 A bazdmeg rész nem neked szól. Az úgy a levegőbe. Most akkor valahol vicces, hogy ugyanazon tettért az egyik az a másik nem? Stb.
A Susarc féle gyök2 IQ féléknek nincs stabil állasápontjuk. Nekik csak az a légyeg, hogy zsidózhassanak egy jót... -
Susarc #8445 amiért el kell húunod az a közel 1 millió C munkanélküli aki pár év múlva bármit megtehet a ZS haverjaidnak hála..... -
ManoNegra #8444 Erre gondolsz? #8421 -
Solt #8443 Balázs! Amíg én korrekt módon tárgyalok veled, addig ezt tőled is elvárom. Én nem érzem, hogy logikai ellentmondás lenne abban amit ÉN idáig leírtam. Ha te így érzed, kérdezz rá NORMÁLISAN. Ha ellentmondáson kapsz, elfogok gondolkozni rajta, hidd el...
Egy dolgot kérek, velem ne beszélj ilyen hangnemben addig, amíg én nem beszélek így veled. Köszönöm! -
Solt #8442 Pont ezért hoztam ezt a hasonlatot... az Izrael elleni ellenszenv jórészt ezen alapul szerintem. -
#8441 Sajnos nem. Az ilyen nyilakozatok erősítik meg bennem, hogy innen előbb utóbb el kell húzni... -
#8440 Pár balfasz azt írta, hogy Izrael az terroista állam. Akkor meg mit nyivákolnak, ha a palesztín terrorista módszerekhez nyúlnak, (Szerintük.)
Bazdmeg, döntsük már le, akkor akkor ki micsoda, mert agyfasz kapok a logikai ellentmondásotól... -
#8439 Na igen, és aztán ne lepődjön meg a 2 méteres K1-es ha kifütyüli a közönség miután földbe döngölte a jóval gyengébb gyengébb ellenfelét. -
Susarc #8438 -
#8437 Nem szoktam, épp ezért :) -
Susarc #8436 majd rájössz,hogy az egyetlen ésszerű alternativa a hazánknak! -
Solt #8435 Szerintem ez nem kettős mérce... Az egyik fél egy katonai nagyhatalom, amely egy demokratikus országnak tekinti magát. A másik fél szerintük egy terrorista szervezet. Ha ezt elfogadjuk, akkor ezek alapján szabályok, csak az egyik felet kötik.
Akkor vonatkoznának rájuk egyenlő szabályok, ha mindkettő egy terrorista szervezet lenne, vagy, ha mindkettő egy demokratikus állam.
És ezzel megint ott tartunk, hogy a 2 méteres K1 versenyzővel szemben mások az elvárások, mint egy 70 kilós erősjancsival szemben... Előbbi egyet üt és hatalmas kárt okoz, utóbbi üthet százat is, maximum elfárad...
Nem a próbálkozások száma számít, hanem az okozott kár(anyagi, emberélet) mértéke. Szerintem... -
Susarc #8434 hát igen.....
ATV-t szoktad nézni? okádmány amiket azok leművelnek "hirek" cimén.....
/nincs hosszu I-m/ -
#8433 Már csak ez a idióta hiányzott... -
#8432 Nem kettős mérce, tőlem az erősebb is úgy harcol, ahogy akar, azt meg hogy milyen szabály van a háborúban, már megtudtuk a #7766 és a #8304 -ből :)
Egyébként a 30 rakétát és a 3-4 bombát úgy kéne összehasonlítani, hogy ezekből mennyi talált és mit, hiszen hiába lőnek ki 500 rakétát ha nagy része célba se ér, aztán persze lehet mondani, hogy de hát ők mennyiszer lőttek, mi meg alig... -
Susarc #8431 -
Susarc #8430 az a röhej,hogy tudsz magyarul..... -
Susarc #8429 ember emberek halnak meg leszarom,hogy sirnak a zsidók!mert zajos a légvédelmi sziréna és nemtudnak plázázni!
40-50x annyi a palesztin áldozat mint a zsidó....nagyon preciziósak mi?
-
#8428 Ez megint a kettős mérce. Most akkor van szabály háborúban vagy nincs? Miért csak az egyik oldalra vonatkoznak szabályok...? -
#8427 "Viszont még mindig ott vagyunk, hogy te nem a próbálkozások száma és a szándék alapjén ítélsz."
Egyenlő erők esetén, egyenlő feltételek mellett még talán lenne is értelme ez alapján ítélni. Addig viszont a gyenge úgy harcol az agyontámogatott sokkal erősebb ellen, ahogy tud/akar. -
#8426 És megint itt vagyunk. A fegyverek / védelem hatékonyságát veszed és nem a támadások számát...
Tessék.
30 rakéta vs. 3-4 bomba. Az nem fér a parányi agyadba, hogy a palesztínok szándékosan mozdulnak rá arra, hogy több civil haljon meg akár a saját közül, míg a másik oldalon ellentétes a cél. Az izraeli infrastktúra egy ideje fel van készítva részben arra, hogy védelmet adjon, a palesztín nincs. Ezért eltérő az áldozatok száma. Ellenben nézd már meg, hogy a legutóbbi vezért úgy tették el láb alól, hogy az autó eleje épségben maradt. Ennyire precíziós a csapásmérés, itt járulékos veszteség talán nem is volt.
Viszont még mindig ott vagyunk, hogy te nem a próbálkozások száma és a szándék alapjén ítélsz. Röhej bazdmeg... -
Susarc #8425 keress már rá apafej az áldozatok számára a két oldalon.... -
#8424 Egy.
Kettő. -
#8423 Rólad biztos. A propaganda képeknél tovább nem jutsz...
Most akkor játszunk ilyet...?
Ettől most jobb? Legyen még ovisabb a topik...? -
Solt #8422 Ezt ne nekem, hanem nekik... :) Tudtommal a Palesztinok terroristaként tekintenek rájuk, innentől meg marad nézőpont kérdése.
A törvényt meg bűnözök írják, csak nem életellenesek, hanem gazdaságiak! :) -
ManoNegra #8421 Izraelt is képviseli, vagy képviselte magas szinten olyan ember, aki terrorista volt. Vagy nem jól tudom? -
Susarc #8420 ez mindent elmond... -
Susarc #8419 -
#8418 A Palesztinok szemében az Izraeliek a terroristák...
Bocs, de a törvényt sem a bűnözők írják. Legalábbis jobb helyeken...
("Vicces" egy olyan országban élni, aminek egy ex miniszterelnökéről kimondta a bíróság, hogy köztörvényes, csak a bűncselekmény már elavult, ezért nem büntethető...) -
Solt #8417 Soha nem is mondtam, hogy nem azok... egyébként pedig kizárólag nézőpont kérdése. A Palesztinok szemében az Izraeliek a terroristák...
Az én szemeben pedig valahol mindkettő az... :) -
ManoNegra #8416 Ott élsz? -
#8415 Mah de legalabb belattad hogy terroristak.
Ugyan az lesz mint eddig at at lonek amog izrael megunja es akkor Izrael lesz megint az agreszor hisz ha a palesztinok lottek volna az benne lett volna a hirekben.
Utoljara ma reggel 10 korul lottek palesztinok Gazabol Izraelt megsem latom a hirekben -
Solt #8414 Na igen... eléggé gumira sikeredett... :S -
#8413 Háááááááááát... Olyan pontok vannak benne, hogy mindkét fél csinálhatja azt, amit eddig, max. a léptéket korlátozza le, arcbőr vastagságtól függően.
A linken említett kitétellel az IAF csapást mérhet, és bárki rakétázgathat, ha a Hamasz tagadja, hogy "nem, nem mi voltunk". Sajnos van egy olyan sejtésem, hogy az első komolyamm incidenc elsöpri ezt a tűzszünetet is... -
Solt #8412 Ilyenkor nem terroristák? :) Ha igen, akkor miért vársz el tőlük olyan szervezettséget, mint az IDF-től? Nem egy szint sem technikailag, sem felépítésben...