Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, hogy az a cél, hogy az amerikaiakra megpróbáld ráerõltetni a "terrorista" jelzõt, de ez biztosan a rossz út lesz: ez kb. annyira elfogadható, mintha azt mondanád, hogy "azé' mert csak".
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A többi ország? Hát egyelõre róla beszélünk, majd amikor a többit is kibeszéljük, akkor õket is elküldöm ezért e fenébe.
Tehát harmad-negyedszerre kérlek, ne próbáld félrebeszéléssel elterelni a zsidókról a szót.
Köszönöm.
A magántulajdon eltörlését meg nem vágom. Hogy törli el? Be kell szolgáltatnom? De az ingatlanomat hogyan? Vagy bérleti díjat fizetek utána? Kiknek? Mibõl? Hiszen a pénzem is magántulajdon, ergo be kell szolgáltatnom, de akkor hogyan fizetek? Szóval valami életszerû példát légy szíves.
A példádat továbbgondolva: nézzük meg, hogy a magyar társadalomban mekkora támogatást kapott, hogy szövetségesként bármilyen részt vállalt az ország iraki és afganisztáni civilek lemészárlásában, és ugyanezt a jenkiknél.
Ugye tudod, hogy ott nagyságrendekkel jobban, Hát már csak ezért is terroristák inkább õk.
4. parancsolat:
Megemlékezzél a szombatnapról, hogy megszenteljed azt. Hat napon át munkálkodjál, és végezd minden dolgodat; De a hetedik nap az Úrnak a te Istenednek szombatja: semmi dolgot se tégy azon se magad, se fiad, se leányod, se szolgád, se szolgálóleányod, se barmod, se jövevényed, aki a te kapuidon belõl van;
és még sorolhatnám.
Óh értem már!
Szegény zsidókat tényleg nem szabad elítélni, hisz õk csak jó zsidóként a tórából merítik az erkölcsi szabályaikat, abból meg ugye nem lehet túl könnyû. Ugye a nem zsidók állatok, meg akár a terhes gójokat is meglehet ölni, meg zsidó orvos nem segíthet gój szülésénél... (szerencsére sokuk nem tartja be ezeket az erkölcsi normákat, nekik riszpekt).
A másik problémájuk pedig a társadalmuk fiatalsága lehet. A magyarok könnyen beszélne 1000+ éves múltal, nekünk azért volt idõnk...
Nyilvánvalóan az a csoport, amelyik a társadalom számára a tapasztalatokat összegyûjti, rendszerezi, és megállapítja hogy mi helyes és mi helytelen, az mindig erkölcsös lesz, hisz ez a csoport határozza meg hogy mi az erkölcsös és mi nem az. De ez gondolom már egy másik topik témája, szóval elnézést.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Szerencsére egyre kevesebben, de azért még elõ elõ fordul. Ez olyan mint az Anti Green Peace-esek. A jóember már nem tud tiszta vizet inni csak a ha megveszi literjét 200forintért de szerinte hülyeség a green peace. 😄
És igen, a szabályokat az erõsebb hozza. Mindegy mit csinálnak, az helyes lesz, mert õk az erõsek. Ez az emberiség egy részének megingathatatlan alap hite. Álmukból felriasztva is tudnak legalább kétezer történelembõl vett példát hozni erre indoklásként, hogy ez miért tény és nem hit.
Még egy a listához:
- Nukleáris fegyver birtoklása, úgy, hogy senki nem tudja milyen és mennyi van belõle.
Ahogy azt már minden téma kapcsán megtapasztalhattad: az a valid, amit az a "pár balfasz" mond akik magukat felhatalmazták, és akik kezében a kényszerítõ eszköz van. Ugyanezek terjesztik azt az alaptételt, hogy ez a világ rendje. És van aki hisz nekik.
😄DDD
Ebbõl "a kivéve ha zsidók" dologból is csinálhatna valaki egy olyan listát mint a te parsztságaidból csinált itt valaki egy ideig.
El is kezdem:
- Terrorizmus elfogadott
- Etnikai tisztogatás
- Rasszizmus
- Szabadon választott háborús bûnös miniszterelnök.
De legalább büszkék.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Izrael a kilencvenes évek vége óta szerez be tengeralattjárókat Németországtól. Eddig három Delfin osztályú búvárhajóhoz jutott hozzá. Az elsõ kettõ vételárát a német állam teljes egészében átvállalta, a harmadik megvásárlásához 50 százalékos támogatást nyújtott. Három további tengeralattjáróról is van megállapodás. A sorrendben hatodik megvásárlásáról az idén márciusban kötöttek szerzõdést. Ennek értelmében a berlini vezetés átvállal a hajó árából 135 millió eurót az államháztartás terhére, ez a költségek nagyjából egyharmadát jelenti.W
WTF? Mi az, hogy átvállalta? A Görögöknek meg akik a csõd kellõs közepén vannak azoknak meg ki kell fizetni a német tengókat mi?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Palesztina területén egyre nagyobb mértékben jelentek meg az Európából kivándorló zsidók, egyre több földterületet vásároltak meg telepek letelepülés céljára. Ez érthetõen nemigen tetszett a több mint ezer éve ott élõ araboknak, ezért az angol kormány kvótarendszert (Fehér Könyv) vezetett be 1939-ben, amellyel ideiglenesen szabályozni tudta a bevándorlók számát. 1943-ban az Irgun vezetõje, a késõbbi miniszterelnök, Menahem Begin egyre inkább az angolok ellen fordult, sorozatos támadásokat hajtottak végre rendõrõrsök, hivatalok és katonai parancsnokságok ellen.
A legismertebb akció, az igazi szentföldi terrorcselekmény 1946. július 22-én történt, amikor az Irgun felrobbantotta a Jeruzsálemben található Dávid Király Szállót, ebben a merényletben 97 brit civil és katona halt meg. Egy évvel késõbb a haifai rendõrállomást érte támadás, amiben 4 angol, 4 arab rendõr és 2 civil vesztette életét. Szenteste után öt nappal a zsidó terroristák gránátokat dobáltak be egy jeruzsálemi kávéházba, amelynek 2 angol rendõr és 11 arab civil vesztette életét. Persze ezek a terrortámadások csak kiemelt esetek.
1948. április 9-én Deir Jaszinban az Irgun és a Stern csoport közösen vérengzést hajtott végre, egy teljes arab falut mészároltak le, az áldozatok száma 108 fõ volt. A cselekményben részt vett Ariel Saron is (szintén késõbbi miniszterelnök) aki katonatársaival az 50-es évek elején a Kibbija nevezetû palesztin falut „tisztította meg”. Szintén Ariel Saron volt, aki 1982-ben már magas rangú tisztként Szabra és Satila menekülttáborainak lemészárlásában volt bûnrészes, amiért is Belgiumban háborús bûnök miatt egy ideig körözték.
A zsidó szervezetek rivalizálásba kezdtek, így az angolok által körözött Irgun tagokat több esetben is a Hagana, vagy a Zsidó Ügynökség tagjai adták át az angol hatóságoknak."
Wow, ilyen elnökünk azért soha nem volt akit háborús bûnökért köröztek...
Izrael pont ennyire valid a palesztinok számára. Pál balfasz (zsidó terrorcselekmények hatásának köszönhetõen) kitalálta.
Egyébként meg halkan kérdem meg, ha holnap pár balfasz összeül és kitalálja, hogy eltöri a magántulajdont, az valid lesz? Miféle felhatalmáza ven ezeknek? Hát kényszerítõ eszköze? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hogy semmi. Kösz...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én úgy gondolom, hogy a jenkik és a zsidók még mindig több civilt mészároltak le szerte a világban, mint ahány jenki és zsidó civil áldozata volt a fegyveres összetûzéseknek, így hát a terrorista jelzõ alkalmazása szerintem átértékelendõ.
(Sejtem, hogy szerinted nem, ezzel ne fáradj.)
http://www.clustermunitionsdublin.ie/
Most jó? De egy újabb erõtlen kísérletet láthattunk a mellébeszélésedre. Mert 20089-as Dublini egyezmény, vagy 2008-as CCM egyezmény, szerintem teljesen mindegy.
Neked biztosan nem, ezt olvashatjuk mindnyájan, de hát... a filoszemita vitakultúra már csak ilyen.
Live for nothing or die for something.
Live for nothing or die for something.
Ha az én földemet vinnék úgy ahogy a többször linkelt térképen látható, talán durvább lennék mint a palesztinok, aki nem így cselekszik úgy jár mint pl a magyarok. Szerintem a védelemre minden eszköz megengedett, de ezt így gondolja a nagy USA, Izrael legnagyobb szövetségese is, ha kell atomot vet be, ha kell országokat támad meg mert letörölnek pár adatot a CIA szervereirõl, miközben õ maga vírustámadásokat hajt végre más országok ellen.
Ugyan jó ebben a nyugati rendszerben élni, de egyben szégyen is.
Ja, gondolom midjárt hozod a bullshit példáidat...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Eszem megáll.
:-)
De most aztán mindenki láthatja, hogy a Molnibalázs egy troll...
Habár nem Molnibalage-t írtam, ennek ellenére mindenki tudja, hogy kirõl van szó, ugye?
(Nem tudom leírni valaminek a nevét helyesen, így hát az állítás ténye nem is igaz. Furcsa egy stratégia a vitában, hallod-e?)
Oké?
(Ilyennel engem nem hozol zavarba...)
Európa kulturális gyökerei valóban egyrészt a görög-római illetve zsidó-keresztény. De a nyugati civilizáció alapja a frank-germán, késõbb angolszász kultúra.
Ha felszólalok ellene, azzal, jössz hogy antiszemita vagyok, vagy a szokásos, mert a pistike is 200ezer évvel ezelõtt. Az elsõ érved az ATV.hu-n talán mûködik itt nem, a másodikra meg már kaptál elég választ nem csak tõlem.
Israeli terror ami 1949 elott tortent kik voltak az aldozatok? Vagy maskent fogalmazva magyaroknak szabadott megtenni a torokokkel szenben de izraelieknek nem majd altalad ismet elfogadott a nem katonai szemelyek ellen elkovetett tamadast a palesztinok alyal ismet ok. Hiba van a gondolatmenetedben vagy lehet hogy a beloled fakado gyulolet miatt ennyire logikatlan amit mondasz?
Amúgy Izraelt sem vádolom civilek szándékos tömeges lemészárlásával, bár voltak a történelem során gyanús esetek, Deir Jaszintól kezdve az iztaeliek hallgatólagos beleegyezésével elkövetett szabrai és satilai mészárlásokig stb... Ha már ott tartunk, szerb és horvát háborús bûnösöket elítéltek már izraeliek sose fognak nemzetközi bíróság elõtt felelni semmiért, már csak azért sem, mert egy Übermensch felett holmi goj kutyák nem ítélkezhetnek 😉
Amúgy szerbek "kereszténységérõl" igen az ortodoxok is keresztények de semmi közül a nyugati civilizációhoz (orosz, ukrán, román, bolgár, görög, szerb, ezek egy külön kultúra, akárcsak a muszlimok).
Midenesetre kevés okunk van a szerbekkel szimpatizálni, akik már 1848-ban is nekiláttak gyilkolászni a magyar civil lakosságot, a románokhoz hasonlóan (jó, másfelõl meg Damjanich is szerb volt pl.)
Pl. a "civil áldozatok" alátámasztására anno olyan kis felbontású képet láttam a neten, amin egy bácsika fekszik a földön egy autó elõtt, a fejénél egy nejlonzacskó, benne valami zöldségek. Ez volt a "kiömlött agyvelõ" vagy belek, így akarták beállítnai, gondolva, hogy az olvasó elborzad, és rá se zoomol a képre (mondom nem volt nagy felbontású, de közelebbrõl megvizsgálva tisztán látszot, hogy mi van a képen, kicsiben viszont tényleg úgy nézett, mintha zsigerek lennének).
Vagy a NATO-bombázás megkezdése után a szerb televízió (partizánfilmek és nacionalista propaganda mellett) pár ágyon fekvõ beteget mutatott, kötéssel a fején, kezén, mint a "civil áldozatok" meggyõzõ bizonyítékát.
Szóval a szerb propaganda ilyen téren simán túltett a palesztinokon vagy az irakiakon, talán Mohamed Szaid Szahaf iraki információs miniszter "tényeivel" állítható egy sorba.
Persze tudom hogy a zsidók és a hülyebalosok imádják a szerbeket, az antifasiszta renoméjuk miatt (Tito, aki ugye a rohadt magyar fasisztákat is móresre tanította 1944-ben, karóba húzásokkal és egyebekkel).
Szerbia se fogadta el Koszovo fuggetlenseget, megis az ensz igen es letezik. Mivel a koszovoiak betelepult nep a 2. vilaghaboru utan ergo az "oslakosok" nem fogadtak el megis letezik hogy is van ez?