Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs új a nap alatt...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Itt van a szülõ felelõssége - és most általában beszélek - hogy a gyereknek megtanítson olyant, amit az iskolában nem, vagy másképp, mint ahogy.
Szerencsére a folyamatot már látni lehet.
Persze ha te nem vagy az egyik sem, akkor rád ez nem vonatkozik.
:-)
Azért annyi becsületességet elvárnék tõled így elsõre, hogy egy "tematikus" médiát nem használok a magam igazának a bizonyítására.
Az eljárásod amúgy nem ismeretlen, amikor a feleségem még a teológusit szerezte, "hivatalból" járatta a 168 tórát, én akkor ugyanezt csináltam - és emiatt PC és libsi érvekbõl naprakész is voltam - mert aláhúztam mindent, ami e témakörbe valónak véltem.
Csak mondjuk a 168 tóra nem volt annyira "olyan", mint amilyen "olyan" a kuruc.info. Igaz, ezt õk nem is rejtik véka alá, szemben a mai fõsodratú más kiadványok.
De persze ezt te is felismered, hiszen megemlíted a szombatot mint ellenpólus, a következtetést azonban hanyagolod.
Nem kéne.
A kérdés ezek után még mindig nyitott: akkor rám mi volt ekkora hatással?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A vicc az egészben az, hogy a "zsidó téma" állítólagos felemlegetése miatt siránkozók - lásd még #7348 -, és amiatt "alternatív médiumokat" fogyasztók a hátuk közepére kívánják a témát, viszont az õket kiszolgáló médiumok csakazértis ezt tolják agyba-fõbe. Aminek az az eredménye, hogy az ilyen érdeklõdésû emberek szétspriccelnek az interneten mindenfelé, telesírják a világot, hogy jajj, már a csapból is a zsidók jönnek, , aztán felmennek a kedvenc - kinek melyik - radikális oldalukra, ahol meg tényleg a csapból is a zsidók jönnek.
Nos íme egy példa a seggnyaló magyar médiára, amelyik a zsidókkal van elfoglalva - pirossal kiemelve a zsidó vonatkozású hírek.
Szóval aki unja a zsidó témájú híreket, annak javaslom, hogy kattanjon le egy idõre a zsidó témák iránt érdekes módon felfokozott érdeklõdést mutató, "nemzeti", "radikális" médiumokról (ezeknél már csak a Szombat.org foglalkozik jobban a témával), és olvasson nyugodtan Indexet, fn,hir24.hu-t, vagy egyebeket, mert azokon nagyságrendekkel kevesebb a zsidó tematikájú hír.
(Az persze fel sem merül bennem, hogy a fenti "alternatív médiumok" azért erõltetik ennyire a zsidó témát, hogy a lelkes olvasóik aztán joggal mondhassák mindenfelé, hogy jajj, minden a zsidókról szól, hiszen õk ezt látják a saját oldalukon, és így akkor nyugodtan lehet uszítani minden ellen, ami "zsidó téma", jelentsen az bármit...)
Merthogy a linkelt hírben senki sem nácizott/antiszemitázott/holokausztozott, egyszerû gazdasági kérdésrõl van szó, amely kapcsán érdekes mód rögtön a "zsidó téma" ugrott be. Érdekes...
Amúgy meg a #7344 logikája alapján ez is egyfajta nácizás, "csak ez a másik oldalról": nem az volt az igény, hogy ne nácizzon senki?
Tehát ha Kína megvásárolná a magyar fõsodratú média 80%-át és a csapból is az folyna, hogy szemét Tibeti terroristák felgyújtották magukat és ezzel begyógyíthatatlan lelki sérüléseket okoztak szerencsétlen kínai civil szemtanúknak akkor, akkor a kuruc infó és sok más oldal, amit még nem sikerült kínának megvennie, elmesélné a történet másik oldalát is, amin én felháborodnék és a távol-kelet (ha van ilyen) topicban "kínáznék".
Sajnos azonban, ettõl ez a Izrael vs palesztin móka semmit nem változna. El is jutottunk, "a pistike IS" mutatványhoz...
Szerencsére ez ma már a múlté.
De akceptálom a bújtatott kívánságodat, hogy ebben a topikban foglalkozzunk a a topik címének megfelelõ témával, csak akkor ne kelljen itt olvasni olyan bújtatott baromságokat, hogy mert Budapesten lebasztak egy zsidót akkor tulajdonképpen értelmet nyer az is, hogy a magyarok - legalábbis az internetezõ fele - miért inkább a palesztinokat támogatják, és a zsidó terroristák nem is annyira terroristák, mint a Budapesten, de szlovák bérgyilkos által elkövetett bandaközi leszámolás az sokkal szörnyûségesebb terrorakció volt, mint mondjuk amit a zsidók csinálnak akár A gázai-övezetben.
Legyél egyszer konzekvens, ha lehet.
Köszönöm.
Látod pont ezt mondom. Tibet? Kína kvázi elfoglalta, katonai erõvel saját magához csatolta, és betelepítéssel a lakosság nemzetiségének megváltoztatására törekszik. Bingo...
De soroljam tovább a kevésbé ismert példákat, mint Kashmir esete?
Tök egyszerû a megoldás, hagyják a zsidókat a francba, ne adjunk, sõt vissza a kárpit, meg se említsék õket a magyar médiában, és máris megoldódik az olyan probléma, mint a tiéd.
Fordítva. Én nem csak róluk akarok hallani / olvasni a magyar médiában. Hanem azokról, akikrõl például itt se nagyon esik szó. Pedig legalább annyira témának kellene lennie akkor már. Ez pedig nem az én problémám, hanem éppen ellenkezõleg. Én (már megbocsátasz ennyi önfényezést) eléggé tisztában vagyok a közel-keleti (és a világ más tájain) folyó konfliktusokkal. Szemben például veled, a jelek szerint.
Vagy ha téged kielégít, hogy róluk beszélhetsz, hát hajrá, csak akkor mi értelme is van a topicnak? Át lehetne keresztelni "zsidózzuk, hej" vagy valami ilyesmire, ja, hogy akkor semmi keresnivalója nem lenne itt a topicnak?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
(Igaz, nem mindenki akar jól megélni a saját vélt sorsából.)
Az igaz, hogy az a kijelentés akár igaz is lehetne, hogy ismerni kéne a történelmet, hogy ne lépjünk megint ugyanabba a folyóba, ezt én is ismerem, ezzel már ne gyertek, nem vagyok rá kíváncsi.
Solt:
inkább úgy mondanám, hogy minél jobban szorítják az ebül szerzett jószág körül a kezüket, úgy járnák mint a mesebeli hõs, aki a sarat szorítja, minél jobban, annál jobban folyik ki az ujjai között.
Az egész baloldali magyar sajtó szinte mást sem tesz, mint a még megmaradt minimális nemzettudatot rombolja...
Hatás, ellenhatás... ilyen egyszerû a történet. Minél inkább erõltetik a képünkbe a zsidó témát, annál többeket fog ez irritálni.
www.smart-bus.hu
Kis hamis vagy te... Szerencsére az elmúlt húsz év megtanított MINDENKIT arra, hogy átlássunk a szitán, igaz, a többség legfeljebb csak legyint rá.
De csak próbálkozz nyugodtan, nem tiltja itt senki.
De pontosan annyira vagyunk a többi közel-keleti problémához képest a zsidókkal elfoglalva, mint amennyire a magyar seggnyaló és részrehajló sajtó van pont ugyanazokkal a zsidókkal elfoglalva.
Szívesebben beszélnék én a szõke ribancokról, de hát kinyitom a médiát - elektromos, papíralapú - és mindig és mindig és mindig csak az van, hogy a zsidókat fenyegetik vagy atommal, vagy a trógert elhajtják a viselt dolgai miatt a francba és milyen veszélyes manapság ezen a sárgolyón zsidónak lenne.
Akkor viszont amikor a palesztin-zsidó problémakör feszegetése estén nem a zsidó véleményt osztjuk, akkor nem kéne burkoltan antiszemitázni úgy, hogy a vén zsidó verbális ingerlést - mint hír - használod fel erre.
Maradjunk csak és kizárólag a közel-keleti események vitájánál, és ennyi.
Látod, ezért írtam az elején azt, hogy te nem vagy magyar, mert kívülállóként beszélsz rólunk. Ez persze nem baj, csak ne csinálj úgy, mintha a részleges magyar tudásosodon kívül más is kötne téged ehhez a nemzethez.
De hát nem ez van, ugye?
Tök egyszerû a megoldás, hagyják a zsidókat a francba, ne adjunk, sõt vissza a kárpit, meg se említsék õket a magyar médiában, és máris megoldódik az olyan probléma, mint a tiéd.
És még pénzünk is marad.
Amúgy meg légy szíves mutass KONKRÉT példát arra, amivel vádolsz, legalább szembesüljek vele, mert így nem értelek.
Aranykéz utcai: szlovák elkövetõ, gyorsforgalmi meg muti, hogy ki. Szerintem egy zsidó, aki így próbál újabb kárpit szerezni.
De akarsz versenyezni, hogy kik robbantottak TÖBBET a két nép közül?
(Amúgy világraszólóan gyenge érv az Aranykéz utcai bandaháborút terrorizmusnak beállítani, és éppen ezért én úgy veszem, hogy ezzel a próbálkozással véged is van, ami a vitát illeti. De próbálkozhatsz még, legfeljebb jókat nevetünk rajtad a többiekkel.)
Ahhoz kepest, hogy 2000 eves van jo par kovetoje. Azt meg mar pontosan nem tudom hogy jott ide, de azt tudom hogy valamire valaszul erkezett.
Engem pl nagyon idegesit a szir kerdes, de nem igen vagyok kepben, raadasul van egy elmeletem ami miatt nem is nagyon foglalkozom vele. Sziriaban orosz barat rezsim lehet, gondolom ezert vetoznak a ruszkik. Gondolom Usa penzelte ellenzek kezdte ezt a mokat, azaz usa befolyast akar ott. Ettol kezdve oldjak meg. Na most, ez mind tipp amit irtam de ameg nem latok cafolatot addig nem foglalkozom veluk.
Tehat aki masrol akar beszelni vessen fel temakat, errol szol egy forum.
Mobilrol voltam, bocs.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
http://www.youtube.com/watch?v=DSXJzybEeJM
Szeritnem 1000 évesnél öregebb vallási szövegekbõl idézni és politikai színezetben feltüntetni a hülyeség csúcsa...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Érdekes hogy Molnibalage is egybõl levette, hogy mirõl ír Cifu, és tudta hogy melyik gondolatot kell továbbfûznie...