13596
-
#8691 kik_azok_a_filiszteusok
:) erdekes a romanok romai eredete ellen a magyar jobb tiltakozik hogy kitalacio ellenben ennek a Palestinok dolognak meg hitelt adnak ki erti ezt... -
#8690 Nem minden nyugdíjas mszp szavazó, tehát ha valaki annak örül, hogy az mszp szavazók kihalnak, az nem egyenlő azzal, mintha annak örülne, hogy a teljes nyugdíjas réteg kihal. -
ManoNegra #8689 Brzezinski to US: Stop following Israel on Iran like a stupid mule -
#8688 akkor magyarazd meg mester... "szerencsére az MSZP szavazók lassan kihalnak " -
#8687 Nem jól érted, de "legalább" bele akarod magyarázni.
-
#8686 ide meg mindig off,
mert szerinted a jobbik nem adja el az orszagot, ne nevettess :)
"Kellemes" ember vagy aki annak orul hogy a nyugdijas reteg kihal ha jol ertem szavaid, ugy akarod epiteni a jovodet hogy a multadat sarba tiprod "szep"
Miert tarsitom a jobbikot a fidesszel? Fidesz tesz valamit ami felhaborito akkor jon bar hulye jobbikos hogy eltereljek a figyelmet rola es nem elosszor fordul elo. -
#8685 Ha ekkor az arcod. Miért nem te küldted akkor kőbányába? Miért csak rajtam kéred számon...? Hát magadon...? Ja, hogy más ***-val könnyű a csalánt... -
Stockbauer33 #8684 -
Susarc #8683 semennyivel nem jobb és csak kéletesen mondtam! én nem akarok megölni senkit! mnég azt se aki megérdemelné! Halálbüntetés ellen vagyok én az életfogytig kőbányát javaslom nem a fitness/welness börtönöket!
Az,meg hogy a jobbikot a Fidesszel társitod elsőrangú bizonyiték,hogy az ATV hiradójából informálódsz!
FIDESZ/MSZP/DK/LMP ezeket mind küldeném a sóbányába! eladják az országot! ha a Jobbik nem lesz hamarosan a legnagyobb erő 5-10 év és gyarmati rabszolgák leszünk....
szerencsére az MSZP szavazók lassan kihalnak a Fideszesek kezdenek ébredni úgyhogy nem marad más alternativa csak a Jobbik!
hiába görcsölnek a fiatalok és az ésszel rendelkező emberkék tudják ezt! Nem véletlen,hogy a Jobbik boszorkányüldözése megy! -
#8682 kivancsi lennek mikori a video, mert csak magyar felirattal lattam de az eredeti is erdekelne. Nem mondott semmi olyan egetverot amitol most igy dagad a melled a buszkesegtol :)
Egyreszt nem tortent meg az elviselhetelenul fajdalmas cselekedet, hacsak nem majd most jon hogy megkapjak az uj statuszt a Palesztinok amivel elviekben nem csak kivaltsagaik hanem a kotelezettsegeik is megnonek, ergo nem raketazgatatnak csak ugy a szomszed nepekre vagy legalabb is tobb feleloseget kell tudniuk felmutatni. Ergo legalabb a civil lakossagot nem terrorizalhatjak elviekben ugy tovabb mint eddig... de majd kiderul mit hoz a jovo -
#8681 CSatlakozva az off temadhoz....
Miert is kellett volna megolni Gyurcsanyt? Mert kimondta az igazat es ezzel probalta meg osztokelni a sajat embereit? Mennyivel jobb a mai magyar vezetes...
Mert sikerult par futball huligannak balhet csinalnia a nagy OV vezetesevel, nezd mar meg mit kaptal mint ajandek a heten :) es te mivel vagy elfogalva hogy Zsidozz es Izrael terrorista allamozd mikozben az alapveto jogaidban korlatoztak teged is a minap. A majom jobbik meg jol adja a hulyet, nem kicsit gyanusan. Most mindenki hirtelen rajuk figyel es nem arra mit tesz a nagyfonok... -
#8680 erdekes egy olyan embertol ezt olvasni aki nem lat ki a sotetbol ;) -
Susarc #8679 akkor meg miért kötözködsz? vegyed már észre mi zajlik a világban és kik állnak mögötte! -
#8678 Szeritned én nem akartam? Eszközöm volt hozzá...? Kibaszottul vastagbőrős a megjegyzésed te gyökér... -
Susarc #8677 kb. a hozzád hasonló választópolgárok miatt tart ott az országunk ahol tart....Gyurcsány öszödi beszéde után karóba kellett volna húzni az egész kormányt,de a sok birka még akkor sem vette észre magát mikor az arcukba nyomták az igazságot!
Ez a videó 2 perc alatt mindent elmond a mocskos terrorállamról izraelről és nem egy uccsó hivatalnok dalolja el hanem az ország első embere! És neked ez semmi......
szánalom a köbön -
#8676 Kivancsi vagyok mit fog hozni a megadott megfigyeloi status... remelem a beket mozditja elore es nem ujabb haborut -
ManoNegra #8675 RÁÁSSZZZIISSSTTTTÁÁÁÁ -
#8674 -
#8673 Más dolgom is van, mint a hülyeségeitddel törődni. Egyébként nem tudom, hogy mitől olyan fantasztikus a videó. Semmi egerengető vagy új nem volt benne.
Az izraeli "zsarolási kézség" odáig sem terjed, hogy megkapják azt az F-35 változatot, amit szeretnének. Izrael pofátlanságai addig kerülnek eltűrésre, ameddig az USA-nak is érdeke. A '80-as években számtalanszor alájuk vágtak. Fegyverszállítást állítottak le, fegyverszüntetre kényszerítették őket. A 1982-es háború kolosszállis katonai siker volt, de politikai célokból semmit sem sikerült igazán megvalósítani. Miért? A jenki leállítota őket.
Szóval önheroizáláson és a nagy semmin lovaglás helyett olvassál és tanulj. Kicsit olyan vagy, mint a magát kurva fontosnak és befolyásosnak képzelő greenpeace... -
Susarc #8672 amióta Netanjahu kimondta az igazságot a "konfliktussal" kapcsolatban lehalt a topik..mondjuk nem is csoda,hogy izraeli "barátaink" el is tűntek egyből...:) -
ManoNegra #8671 Ma szavaznak Palesztináról az ENSZ-ben
Csütörtökön szavaznak a világszervezetben Palesztina "nem tag megfigyelő államként" történő elismeréséről. A jelenleginél értékesebb státus megszavazása biztosra vehető, hiszen elegendő a tagállamok egyszerű többségének támogatása. Mit foglal magában ez az új státus? ... -
ManoNegra #8670 Az Izrael ellenes hackerek betörtek a NAÜ szerverére
[i]A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) elismerte, hogy az egyik szerverét Izrael ellenes hackerek feltörték.
Korábban egy ismeretlen csoport, amely magát Parasztunak nevezte, ami perzsa nyelven fecskét jelent, közzétette az oldalán több, mint 100 nukleáris szakértő adatait.
A Parasztu egy petíció aláírására szólítja fel ezeket a szakértőket, hogy vizsgálatot indítsanak az Izraelben folyó titkos nukleáris fejlesztések ellen. -
Susarc #8669 8662.....no comment:P -
ManoNegra #8668 Ezek politikai nyilatkozatok, azok meg csak akkor őszinték, ha semmit sem mondanak. :-) Legalábbis egy csomó szempontot kell figyelembe venniük. -
#8667 mert tök elmennek az mellet, hogy valójában ki volt az agresszor. Persze ha jól belegondolunk, Izrael kezdte '48ban, dehát akkor is. -
ManoNegra #8666 Nem értem miért érdekes, hogy a két tábor a saját oldalán állónak ad igazat. A magyar reakció a legszimpatikusabb. -
#8665 A nemzetközi reakciók részt ajánlom...majdnem a fél világ Izraelt találja hibásnak, érdekes felfogás :D -
Susarc #8664 erre lehet varrogatni a gombokat..... -
Susarc #8663 A videón elhangzó baráti beszélgetés magyarul:
Női hang: Miért? Mi van? Akkor mi van, na mi van?
Netanjáhu: Kapcsoljátok ki a kamerát, akkor talán ki tudjuk fejteni... Na, jó. (A kamera átszólag kikapcsolva – a ford.)
Netanjáhu: Az arabok jelenleg terrorháborúra összpontosítanak s azt hiszik, hogy ezzel megtörnek bennünket. A leglényegesebb most az, hogy mindenekelőtt csapásokat mérjünk rájuk. De nem ám csak egy csapást, hanem olyan fájdalmas csapásokat, amelyek elviselhetetlenül súlyosak. Mert egyelőre az ár, amelyet fizetniük kell, nem elviselhetetlen. A Palesztin Hatóság ellen átfogó, kiterjedt támadást kell intézni. Olyan helyzetbe kell őket hoznunk, hogy attól féljenek: minden összeomlik. Mert az attól való félelmük, hogy minden összeomlik, az hozza őket olyan...
Női hang: Pillanat. De a nagyvilág akkor megint azt mondja majd: mi van, önök megszállók?
Netanjáhu: A világ nem fog mondani semmit. A világ azt mondja majd, hogy önvédelemből cselekszünk.
Női hang: Bibi, nem tartasz attól, hogy mit szól majd a világ?
Netanjáhu: Nem, kiváltképpen manapság nem, Amerikával (a hátunk mögött – a ford. kiegészítése) Én ugyanis jól tudom, hogy mi az az Amerika. Amerika olyan valami, amelyet könnyedén lehet befolyásolni, a helyes irányba terelni.
Gyermek: Azt mondják, hogy velünk vannak, de mintha...
Netanjáhu: Ők (az amerikaiak – a ford.) nem fognak zavarni bennünket, nem fognak zavarni bennünket (mármint az „elviselhetetlenül fájdalmas csapások” kivitelezésében – a ford.)
Gyermek: Másrészt viszont, ha mi csinálunk valamit, akkor ők...
Netanjáhu: Tételezzük föl, hogy mondanak majd valamit. Akkor mondanak... Az amerikaiak 80 százaléka minket támogat. Ez abszurd. Ekkora a támogatottságunk ott. Mi pedig azt mondjuk: Mihez kezdjünk ezzel... Nézd, az a kormányzat (Bill Clintoné – a ford.) szélsőségesen palesztinbarát volt, de én mégsem féltem attól, hogy manőverezzek ott. Nem féltem szembeszállni Clintonnal. Nem féltem szembeszállni az ENSZ-szel. A nemzetközi árat amúgyis én fizetem meg. Akkor meg előnyösebbnek tartom, ha kapok is érte valamit.
-
Susarc #8662 zátható is a topik....
-
#8661 Végighalgattam, de semmi egetrengetőt nem modott. Egy kompromisszumre hajló ember beszéde volt, aki azért mindkét oldalnak oda mondott és mivel sejthető, hogy hol beszélt, az egyik oldalnak kicsit jobban dalolt. Semmi különös. Számomra inkább az egész videóban az a legérdekesebb, hogy milyen kevesen látták.
-
#8660 Pedig velem ellentétben biztos érdekesnek találnád :D
Szereti izraelt, elmondja, hogy a hamas egy terroristaszervezet, ami izrael megsemmisítésére jött létre és mivel nem jött be neki az iszlám meg a hamas stílusa, inkább keresztény lett és kémkedett 10 évig izraelnek. Szerinte izrael nem a probléma a közel-keleten, hanem a megoldás és a népének inkább tanulnia kéne a zsidóktól, a harc helyett. -
#8659 Nincs türelmem végighallgatni. Miről beszél? -
#8658 Nem tudom miért baj az, ha hasonló stílusban válaszolok, bár az igaz, hogy én még csak jobbikos se vagyok :) -
#8657 Mint ahogy a keleti blokk is egy koncentracios tabor volt hisz nem mehettek nyugatra... Bar nem tudom miert szamitottam ennel tobbre toled... -
#8656 Ááá butaság ahhoz hasonlítani, hiszen onnan ki is jutottak a "túlélők" és azóta is kapják a "kártérítést"... -
#8655 azon a reszen mar tul vannak, ezert is adtak at teljes gazat teljesen palesztin felugyeletnek, majd lezartak az Izrael fele a hatarokat , ami melle anno csatlakozott Egyiptom is es o is lezart a hatart amit azota reszlegesen megnyitottak. Erre szokott a sok tanult jobbikos mint koncentracios tabor utalni mert szerintuk ez ugyanaz. -
remark #8654 Érdekes változat ez is: Kapja meg a teljes területet Izrael, aztán nézzük meg mit tudnak kezdeni a kialakult belpolitikai helyzettel. -
#8653 Hamas Vezer fianak beszede... erdekes...
-
#8652 Erdekes vita....