13596
-
#8731 ami miatt az emberek kiakadtak nem az hogy a kettos allampolgarsagot nem engednek ami szerintem teljesen normalis hogy aki kettos allampolgar az ne legyen a politika szereploje.
A jobbikos csoka azt mondta irjak ossze az Izrael - Gaza konfliktus kapcsan itt lenne az ideje hogy felmerjuk hogy az itt elo es kulonos tekintettel a magyar orszaggyulesben hany zsido szarmazasu ember van.
a 2 nem ugyanaz
-
Susarc #8730 ezt is tudtam már egy ideje...szégyen,hogy ezért bezzeg nem tüntetnek Izrael ellen!
Édes Istenem kik voltak ezek ott a Kossuth téren egyáltalán?,mert hogy Magyarok nem az hétszentség! -
#8729 visszatérve a hétvégi nagy összeborulásról a kettős állampolgárság megkérdezése miatt,izraelben egyenesen tiltott hoghy egy politikus kettős állampolgársággal rendelkezzen...:D
forrás,16A paragrafus -
Susarc #8728 és ez az ami felbasz! meg,hogy ha valaki ezt szóvá teszi az NÁCI! akkor én NÁCI vagyok,mert szeretem a hazám? -
ManoNegra #8727 Tudod, vannak fontossági sorrendek... -
Susarc #8726 tegnapi bestof felszólalás a parlamentben by Vona: " érdekes,hogy az MSZP a FIDESZ-el + hitgyülivel karöltve egy emberként képes összefogni ha jeruzsálemről van szó viszont ha MAGYARORSZÁG érdekeit kell nézni ugyanez nem mondható el..." most erre mit lehet mondani? -
#8725 Főleg a pirézek. -
Pares #8724 Talán mert ezek az országok nem építenek illegális telepeket más ország területén? -
#8723 Teljesen ertheto a valaszod, mindegy hogy pirez, hottentotta, roman, nemet, kinai stb epit lakasokat nem zavar teged csak ne legyen zsido. -
Pares #8722 Hát nem tudom, Te hogy vagy vele (vagyis hogy de...), de ha ide kezdenének építeni telepeket 650000 zsiráfnak, az nekem se tetszene, meg szerintem senki itten élőnek... -
#8721 talan epp erre valaszkent...
-
Pares #8720 Izrael tovább építkezik.
No Comment. -
#8719 Egy "Avatar: Gaza edition" mennyire lenne politikailag korrekt? :) -
Pares #8718 Mocskos nácifasiszta rasszista antiszemét mint a másik 138 állam. -
#8717 Na ebben nem lennék olyan biztos. Ahogy itt a fórumon is vannak akik azt mondják, hogy nem kell a palesztinokat támogatni ugyanúgy a való életben is megosztott a társadalom e kérdésben. Pont ezért volt jó lépés a tartózkodás mert nem egységes a társadalom véleménye ebben a témában.
Amúgy meg igen igazad van, a demokrácia tényleg hasznos dolog, csak az a kérdés, hogy hogy élünk vele. Szerintem mi idehaza nagyon nem jó (magán vélemény és csak nagyon halkan jegyeztem meg). -
#8716 Azt nem tudom hogy lett volna "jo", de szerintem a magyarok tobbsege(es ha a piolitika azt mondja, h Magyarorszagot kepviseli) tamogatta volna ebben a palesztin allamot(persze ez csak nepszavazassal lehetett volna bizonyithato, de ugy erzem, h igy van..), egy semmilyen, sunyi tartozkodas helyett...
Ha mar a demokracia:(vki. irta itt korabban) " Demokracia ott van ahol azt gondolom amit akarok es szabadon elmondhatom amit gondoltam..~ Baruch Spinoza(holland-zsido filozofus) Vagyis nyudodtan kepviselhetem az allaspontomat anelkul, h az kellene h befolyasoljon mit gondolnak barkik.. -
#8715 Azért ez vicces
Ha igennel szavaztunk volna akkor jön a fúj mocskos náci fasiszták vagyunk.
Ha nemmel akkor jön a mocskos cionista zsidó bérenc ország vagyunk duma.
Most hogy tartózkodtunk, így gerinctelen sunyi banda vagyunk.
Szóval akkor most, hogy is lett volna jó tessék mondani? Tök jó, hogy demokrácia van és persze szokás szerint senkinek nem jó semmi sem. -
ManoNegra #8714 Gerinctelenség vagy sem, én még erre sem számítottam. Pont azért, amiért idézőjelet tettél ki. -
#8713 Nekem az egesszel kapcsban a velemenyem, hogy valami miatt mindig a gyengebbel erzek egyutt..Nem ketseges, hogy Izrael a sokkal erosebb, ezert neki kell engednie(persze feltetelekkel)....
A vilagnak is az lenne a kotelessege, hogy a gyengebbet tamogassa..egyontetuen es akkor talan nem nyulnanak a terrorizmus eszkozeihez sem..(talan..ha igen, akkor megerdemlik a tamogatas mellozeset..)Az a tartozkodas amit a pl."magyarok" es a "nemetek" elkovettek ezen a szavazason is, sztm tobb mint felhaborito...(nalunk azert, mert, ha olyan lenne a szitu, h a vilag mas szavazatot varna el, akkor ugy szavaznank..?? mekkora gerinctelen feregseg ez..??) -
ManoNegra #8712 Tényleg durva ez a mindannyian együtt Jeruzsálemért. Milyen ország ez tessék mondani? -
Susarc #8711 LOL.....persze képeletesen.........én többször mondtam már,hogy a zsidóknál rasszistább nincs a planétán -
#8710 Egyebkent Izraelen belul is letezik hivatalos allami szinten elismert rasszizmus, megkulonboztates..
Jar at Izraelbol egy(magyar, nem zsido) srac ide ahol en lakom rendszeresn..20 eve el Izraelben, allampolgar, fizeti a helyi kozterheket(adok, TB, stb.), volt katona(mint nem zsido etnikumu)egy druz szazadban, stb..
Volt 1 balesete es mikor kihivtak a mentoket(mivel nem volt eszmeletlen, "csak" tobb sulyos torese volt) az elso kerdese az volt a mento-tisztnek, h zsido e...Kiderult, hogy nem, otthagytak es hivtak a reszere egy mentot a nem zsidok szamara fentartott mento-szolgalattol es termeszetesn NEM zsido korhazba vittek es nem zsido orvosi team kezelte...stb...
-
#8709 -
Susarc #8708 hát ez az egyszerűen képtelen vagyok felfogni,hogy a honfitársaim hogyan lehetnek akkora primitiv birka balfaszok,hogy 20 éve egymást váltja a Fidesz/Mszp és nem tartunk sehol!
NEM ESETT MÁR LE A TANTUSZ,hoGY MIND A KETTŐ EGY ÉS UGYANAZ?!
kurvára elegem van belőle,hogy egyszerűen képtelenek az emberek ezt belátni!
ui: kihagytad az "együtt Jeruzsálemért mozgal"-mat---y könyörgöm MI VAN????!!! MI A FASZOMEZ? -
#8707 Meg úgy egyébként is, mi ez a kirekesztés? Ők egymást valószínű "számon tartják". Ez is olyan, mint amikor bizonyos színesbőrűek egymást hívhatják N betűs vagy C betűs szavakkal, de aki nem olyan színű attól ez rasszizmusnak számít. Hát hol itt az egyenlőség? Na sebaj, én akkor is :) -
MitsuMishi #8706 Kis kiegészités, nem csak a jobboldaliak tiltakoznak a római eredet ellen, már a románok is felülvizsgálják ezt az elméletet,és mértékkel kezelik. -
#8705 Húú most erre tudnék mit válaszolni de a politika ki van tiltva az sg-ről. -
ManoNegra #8704 [URL=http://hvg.hu/vilag/20121130_megfigyelo_allam_palesztina_ensz]Az ENSZ Közgyűlése csütörtökön "nem tag megfigyelő állam" szintre emelte a világszervezetben Palesztina státuszát. Izrael szerint ez visszaveti a közel-keleti békefolyamatot.[/URL] -
#8703 ja és én a jobbik hivatalos közleményére is mutathatok melyben elnézést kérnek és minden kettős állampolgárságúra vonatkoztatják a kérdés.Továbbá Gyöngyösi is elnézést kért és javított -
#8702 de a román miniszterelnök nem akarja felvásárolni magyarországot,nem reptet kémrepülőgépeket a légtérben. Legalábbis nyílvánosan. -
ManoNegra #8701 Azért ezek az átvilágítók nem végezhetnek alapos munkát, tele van a parlament bolsevik 3/3-assal, és nem a jobbikban. Legalábbis nem csak ott. Na de hagyjuk a magyar belpolitikát... -
#8700 Tevedsz nem kettos allampolgarok csak a zsidok osszeirasarol beszelt, elfogadhato ha egy politikusnak van roman magyar allampolgarsaga a nezete szerint, az izraeli nem. Mondja egy olyan part aminek a tagjai sorra buknak meg a C tipusu nemzetbiztonsagi atvilagitason. -
#8699 "Miert tarsitom a jobbikot a fidesszel? Fidesz tesz valamit ami felhaborito akkor jon bar hulye jobbikos hogy eltereljek a figyelmet rola es nem elosszor fordul elo."
Gondolom ezzel az aktuális Gyöngyösi-féle beszédre IS gondolsz. MI is történt? A politikus felvetette hogy minden politikus nyilatkozzon kettős állampolgárságáról,mert a kettős állampolgárság nemzetbiztonsági kockázatot jelentHET főleg Pezez megnyilvánulásai miatt(felvásároljuk Magyarországot stb.).Ez az információkérés nem ütközik törvénybe,közérdekű adatnak minősül,sok nyugati államban pl az USAban kötelező jellegű.
Erre jön a Mazsihisz,elkezdő fújni:zsidó lista,csatlakozik hozzá mindenki és most ott tartunk hogy hétvégén Fidesz-mszp-mazsihisz-hitgyüli tüntetés lesz. Ki is tereli és fújja fel a máshol gond nélkül működő dolgokat?
És ezzel nem a Fideszt akarom védeni,látja mindenki mit művelnek.És mit művelt az Mszp,az LPM elődpárjával az SZDSZel a koalícióban.Jön a Dk,GYurcsánnyal,semmivel sem hitelesebb,és jön az Együtt2014 a Bajnaival. Mind láttuk mit csinálnak/csináltak. -
#8698 Én meg nem értem, hogy lehet összehasonlítani a kettőt.
Egyébként ebből a 12 éves cikkből most azt kéne látni, hogy a palesztinok nem a filiszteusok leszármazottai és milyen butaság, hogy van aki ezt ma beveszi? -
ManoNegra #8697 Ami amúgy a számomra leginkább felháborító, az a mérce kettőssége!! Itt vannak a cigányaink, akik folyamatos etnikai terror alatt tartanak rengeteg falut, várost, iskolát, de pajzsként tartjátok magatok előtt őket. A palesztinokat meg úgy mutatjátok be, mint a cigányokat, akik folyamatos terror alatt tartanak titeket, de az természetesen felháborító, és igaztalan...
Ráadásul a két ország történelme, hogy úgy mondjam kissé különbözik... -
ManoNegra #8696 Gondoltam, de azér' tádé válasza a legjobb! Ja es a biblia is igy kezdodik...es Isten megteremte a maga kepere a roman ferfit es a roman not....
:DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó persze, sok hülye kitalációt lehet olvasni velünk kapcsolatban is, szélsőséges körökből, de azok nincsenek kanonizálva.. -
Solt #8695 Ismertem, de ezt nem lehetett kihagyni! :DDD -
ManoNegra #8694 Ha nem tudod, kérdezd meg a gyakori kérdéseken! :D -
Solt #8693 És ő a farkasnak mijén nevelkedett? :DDDD -
ManoNegra #8692 Dehogy tiltakoznak! Internetszerte lehet olvasni_A_történetet, hogy Romulus és Remusnak volt egy harmadik testvére is, Romanus...
Azért a Bibliai Úr, egy elég közvetlen entitásnak tűnik nekem, amolyan kézivezérlős típus.