13596
-
#8771 Ugy mint azok a palestinok akik a jobbik fele tuntetesen voltak? :) bar legalabb ok meg nincsenek bent a parlamentban.. (meg) -
Garfield #8770 Már számtalanszor bizonyítottad, hogy ha nem tetszik valami, akkor egyszerűen megerőszakolod a szavak jelentését, csak hogy beleköthess a másikba, úgyhogy hagyd abba, köszi, trollkodj valahol máshol, jó? -
ManoNegra #8769 De, elsődlegesen az a probléma, hogy más országhoz lesz lojális adott esetben, csak a mi esetünk ebből a szempontból történelmi okok miatt speciális. -
Pares #8768 Ez olyan, mint amikor egy felvidéki magyar felveszi (vagy inkább csak felvenné ugyebár...) az automatikus szlovák állampolgárság mellé a magyart. Ilyen esetekben azért nagy a valószínűsége, hogy az illető magyar, és nem szlovák... -
Pares #8767 Már futok is. -
Garfield #8766 "Viszont beletrafálhattak, gondolom jó soknak van, ha ennyire kiakadtak ettől."
Érdekes módon a jobbikék vannak annyira belebuzulva a Horthy-korszakba, de érdekes, ilyenkor csak az az asszociáció merül fel, hogy tutira beletrafáltak, azért nagy a nyüzsgés. Ááá, nem azért, mert ezt a mókát a kedves nemzeti érzelmű jobboldal egyszer már eljátszotta...
Magyarország iránt, eltépett, összetaposott zászlók ugye.
Ja, a jobbiknak megint sikerült megragadni az ország legnagyobb problémáját, hiába, felelősségteljes parlamenti párt, na.
-
Solt #8765 Nyilván nálam van a hiba azért, mert magyar szavakat és mondatokat képtelen vagy értelmezni! :D ( ráadásul ezeket most nem is én írtam, tehát úgy látom nem csak köztünk van ilyen probléma )
Egyébként tudom én, hogy képes vagy rá, csak valamiért nem alkalmazod... hogy miért, azt nyilván te jobban tudod. -
Pares #8764 Fordítva. Aki izraeli-magyar állampolgár, az valószínűsíthető, hogy zsidó is. -
Garfield #8763 Bocs, igazad van. Így hangzik pontosan:
"áá, szóval szerinted 100, Magyarországon zsidó vallású emberből 99 izraeli-magyar kettős állampolgár is? Bizonyítanád?"
Így már pontos. Ha szerinted továbbra sem, akkor a te készülékedben van a hiba. -
#8762 Fogalmam sincs, de a gondolatolvasók dolgoztak/dolgoznak a kérdés megválaszolásán, mint látod :)
Viszont beletrafálhattak, gondolom jó soknak van, ha ennyire kiakadtak ettől.
Meg egyébként is jól jött ez, legalább felvonulhatott a sok sheriff és a szeretet ünnepe közeledtével még gyorsan kimutathatták gyűlöletüket Magyarország iránt, eltépett, összetaposott zászlók ugye.
Tudnám minek vannak itt, ha ennyire rossz errefelé. -
#8761 Szerintem ezt be kéne fejezni mert a végén megint bezárják a topikot és lehet, hogy végleg -
Solt #8760 Látom megint műveled a szokásos szövegértelmezési formádat... bízom benne, hogy pénzt kapsz ezért, és nem csak önszorgalomból szórakozol. -
#8759 -
Garfield #8758 áá, szóval aki szerinted Magyarországon zsidó vallású, az automatikusan izraeli-magyar kettős állampolgár is? Bizonyítanád? -
Garfield #8757 Quod erat demonstrandum -
Garfield #8756 Őőő, nem igazán értem a kiemelésed: egy román-magyar kettős állampolgár miért attól lesz nemzetbiztonsági kockázat, ha mondjuk securitate tag volt? A kockázat nem magához a kettős állampolgárság tényéhez kapcsolódik, azaz hogy más állam irányában is vannak - szimpla állampolgári - kötelezettségei? -
Garfield #8755 Miért van az, hogy a jobbiknak állandóan csaz az izraeli-magyar kettős állampolgárok jutnak az eszébe, korrigálni meg kizárólag olyankor hajlandó, amikor rákérdeznek? ("Ééén, doktor úr, maga mutogat állandóan pinákat.") -
Garfield #8754 Nem kell, hogy MSZP/DK-s legyél, elég ha rájössz, hogy az eddig esetleges jobbik szimpatizánsként kiélt frusztráció levezetésére a sport pl. sokkal alkalmasabb eszköz, mivel a jobbiktól a Két Perc Gyűlöleten kívül semmilyen értékelhető megoldási javaslatot nem kapsz az ország problémáira. -
#8753 Seduxen vagy Sanax nem ártana. Esetleg szopogass kavicsot. -
#8752 elmorzsolok majd egy konnycseppet hogy nem szeretsz ;) de azszem megvagyok nelkule thx -
#8751 Ezzel egyet tudok erteni. -
#8750 "Sajat magatoknak mondtok ellent"
Ez nem egészen világos, hogy megint mi ez a többes szám.
Írtam én, hogy csak az izraeli-magyarokat kellene összeírniuk? Nem. De te nyilván kikövetkeztetted szokás szerint.
Egyébként tényleg nem értem miért lenne ekkora gond, ha összeírnák. Egymásról valószínűleg úgyis tudják, akkor meg ne rekesszék ki a népet :) -
Susarc #8749 meg az a közel 1 millió választópolgár is náci aki a Jobbikra szavazott igaz?
ebben az országban csak a zsidók mártírkodhatnak meg a cigók...ha nekünk van bajunk MagyarMagyaroknak akkor mi nácik vagyunk meg antiszemetek...
gyűlölöm a mocskos fajtádat Strahdt -
ManoNegra #8748 A privát véleményem az, hogy tudnia kell a választónak, kiféle-miféle az aki a szavazatért kuncsorog! Az is nemzetbiztonsági kockázat mellesleg, ha egy román magyar kettős állampolgárt indítanak valahol, aki neagyj isten, securitate ügynök volt az átkosban. Magyarán elő kéne állni a farbával, aztán ha a magyar megszavazza, hát magára vessen. -
#8747 Sajat magatoknak mondtok ellent, elosszor azt irtak itt paran hogy a kettos allampolgarsag nem osszeegyeztetheto bla bla bla most mar legalabb kimondjatok nyiltan hogy "csak" az izraeli magyar allampolgarok erdekesek es ezek utan csodalkoztok ha az emberek azt mondjak fasiszta part a jobbik. Nevetseges.
En minden kettos allampolgarral szemben alkalmaznam az elvet ne legyen tagja a magyar parlamentnek. -
#8746 Szamomra egyertelmu hogy a jobbik zsidozik es mi volt a celja Marcikanak es utana a part probalta kimagyarazni. A mezetuk szerint mindenki aki zsido majd ezt palastolva akik izraeli magyar allampolgarok ne. Ha nemet-magyar szlovak-magyar az ok.
Mihez kezdenel a roman-magyar-izraeliekkel
Illetve roman-magyar zsidokkal .
Legalabb ne probalnad meg magyarazni a bizonyitvanyt... -
#8745 Miért baj, ha össze akarnák írni a parlamentben lévő izraeli-magyar kettős állampolgárokat? -
#8744 A hulyet te jatszod mivel te is pontatlanul fogalmazol.
En azt irtam nem a kettos allampolgarok osszeirasat akarta hanem a zsidoket mire a valaszod de az 99% ugyanaz.
-
Pares #8743 Tényleg? Ettől azon nyomban MSZP-s lettem... Nem is, rögtön DK-s. Mert ugye ővék a jövő, Magyarország utolsó és egyetlen esélye (mint ahogy azt már számtalanszor bebizonyították), ha nem akar ebbe náci-fasiszta zsidógyűlölő Fidesz-Jobbik összeesküvésbe belepusztulni...
-
Pares #8742 "magyar lakossag akik kettos allampolgarsaggal rendelkeznek"
Izraeli-magyar. Ugye csak szándékosan játszod itt a hülyét. -
#8741 mas tema
basketball-star-suspended-for-calling-rival-player-a-nazi-and-wishing-him-dead -
Garfield #8740 ... és egyszer s mindenkorra kiderült, hogy a Jobbiknak semmilyen értékelhető és komolyan vehető válasza nincs a napi problémákra, csak a zsidózásból és a cigányozásból élnek, a törzsszavazóik nem is igényelnek ennél többet, elvégre két mondatban mindent vissza tudnak vezetni akár erre, akár arra. Nem véletlen, hogy Vonából is kitört a lelke mélyén megbúvó bérrettegő a látszólagos összefogás láttán. -
#8739 Amit itt hianyolok Susarc szornyulkodeset hogy mennyi gyerek halt meg a hetvegen, be akarnak vetni vegyi fegyvert, Iran allitolag lelott egy drone-t... de valahogy nem latom... ertem en hogy nincs koze izraelnek meg a zsidoknak ellenben amihez van az meg is lett itt emlitve... erdekes -
Solt #8738 Nézőpont kérdése, de ez is egy érv. -
Garfield #8737 Egyértelmű: ez volt a dolguk, Merthogy ugyebár aznap szavazták meg a választási regisztrációról szóló törvényt, ez pedig tökéletes volt gumicsontnak. Ennyit arról, hogy kinek az érdeke is volt az egész. -
#8736 Persze hogy mindenki tudta mirol szolt ezert is volt tuntetes az ilyen sopredek ellen.
nem volt "pontatlan" megfogalmazas pontosan ezt akarta kifejezni csak utana probaltak vedeni.
Mellesleg nem hiszem hogy a magyar lakossag akik kettos allampolgarsaggal rendelkeznek 99% ban zsido lenne, bar akkor kovetve az utalast minden romaniai, szlovak, szerbiai stb magyar zsido....
Steiner miert is menjen reklamalni az izraeli kovetsegre? Sehogy sem fogod tudni kimagyarazni es belemagyarazni amit akarsz. Magyaroszagon nincs ilyen torveny ami tiltana egyes vallasok kepviseloinek hogy allami tisztseget lassanak el. Az idiota jobbikos felvetese ellenere sem.
Ha valaki meg 2 os allampolgar akkor egyetertek hogy ne legyen allami tisztsege de az nem menne at a nemzetbiztonsagi atvilagitason sem, mint ahogy az a par jobbikos is megbukott rajta -
Susarc #8735 Tényleg pl. Steiner most,hogy tudja ,hogy is zajlik a dolog a Knesszetben miért nem megy az izraeli nagykövetségre reklamálni?:P:D -
Susarc #8734 mindenki tudta miről is van szó csak a zsidók náciztak meg antiszemitázta jolly jokereztek zsigerből.... -
Solt #8733 Ilyenkor mindig elgondolkozok azon, hogy aki ilyet tesz, az ilyen hülye, vagy ez a dolga, ezért van ott.
Ezzel a húzással két legyet, sőt hármat ütött egycsapásra. Lehet támadni a jobbikot és lehet csesztetni a fideszt, hogy határolódjon el, megint elő lehet húzni az antiszemitizmus kártyát, plusz elérte azt, hogy a parlamentben ténykedő kettős állampolgárok kérdése jó darabig nem lesz feszegetve, holott valós, létező probléma.
Milyen meglepő, hogy ez a húzás megint csak egy érdekkörnek tett jót... -
Pares #8732 De 99%-ban megegyezik. Egyébként tényleg pontatlan megfogalmazás, amit azóta korrigáltak.