13596
H001.jpg
  • Solt
    Nyílt levél

Olvasói komment:

„Cionista zsidók a magyarságról:"Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket."(Kornis Mihály drámaíró, Beszélő, 1993. december 21.)Schweitzer József rabbi 2000-ben a parlamentben mondta: "Önök magyarok, Kelet-európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok.""Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni." (Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke levele Lipták Bélához, az Amerikai Magyar Lobby egyik vezéralakjához, 2002. július.)2003-ban szenteste rendezett keresztényellenes gyűlöletorgiát a Tilos Rádió három zsidó megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián és a magát "Barangónak" nevező HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán. Utóbbi meglepően őszinte kijelentésre ragadtatta magát, egészen pontosan ezt mondta: "Kiirtanám az összes keresztényt!"
  • Stockbauer33 #9010
    Feldmájer: A zsidóságnak ragyogó jövője van Magyarországon
  • ManoNegra
    Mintegy 300 ember halt meg a Damaszkusz elleni izraeli légitámadás során
  • Susarc
  • Susarc
  • Susarc
  • Susarc
    pfejjderasszistacikk
  • ManoNegra
    A Birodalom üzenete - Lavrov Magyarországra látogat
  • Solt
    Bezzeg Orosz Ferenc, a Raoul Wallenberg egyesület elnöke meg egyedül flangál a Fradi meccsen, ahol a csúnya náci fradisták orrba is verik.
  • ReszegKoldus
    Gondolom, ha már ennyien "idefáradtak" akkor találni is fognak roppant gyanús alakokat, nagy égés lenne üres kézzel távozniuk ebből a hihetetlenül antiszemita és rasszista országból.
  • Hypo #9001
    ja a magamutogato náciról kevesebb az infó ez fontosabb LOL ....
  • Stockbauer33 #9000

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kuruc.info/r/2/111573/#ixzz2S8aolP2G
  • ReszegKoldus
    Kiderült végre az izraeli hadsereg titka
  • Pares
    Náluk a CoD Multiplayer élőben megy.
  • qtab986
  • Solt
    Csak egy áprilisi tréfa! :D
  • ReszegKoldus
    Még a végén sikerül azt is "kideríteni", hogy az egészet színészek játszották, csak levágták a stáblistát.
    Ez jutott eszembe erről a tevékenységről :D
  • qtab986
    ha pontos a fordítás, akkor nincs miről beszélni

Állítom, az óvodai jelenetet eljátszották. Mindegy, hogy a fordítása pontos, a lényeg, ott mindenki szerepet játszott.
    1000 dolog van a videóban, amibe bele lehetne kötni. De kár az energiáért.
  • Solt
    Ne ragozzuk... ha pontos a fordítás, akkor nincs miről beszélni.
  • qtab986
    Az viszont érdekel, hogy mivel hülyítik a gyermekeiket,

Azt ebből a videóból nem fogod megtudni. Mert ez nem tekinthető dokumentumfilmnek. Az óvodai résznél látszik, hogy ezt valahonnan kivágták. Talán egy szórakoztató filmből. Egy gyerek se nézett a kamerába, profin eljátszottak egy szerepet. LOL, hogy a gyerekek milyen kifejezéseket használnak. Demográfiai probléma. A mi problémánk a PR.

Különben meg ennek a videónak nincs stáblistája. Szerintem valaki unatkozott és otthon összerakta.
  • Solt
    Ez a része engem nem érdekel, mivel egymás gyilkolásában mindkét fél kiváló, és lassan már a jó Isten sem tudna eligazodni rajta, hogy mikor melyik hazudik, csúsztat, stb...

Az viszont érdekel, hogy mivel hülyítik a gyermekeiket, miket hazudnak nekik rólunk, mivel ezzel előre kódolják a folyamatos gyűlölködést. Sok dolog egycsapásra megoldódna, ha rájönnének, hogy csak saját maguk szerint kiválasztottak. Rengeteg problémának az a forrása, hogy úgy vélik nekik mindent lehet...
  • qtab986
    Úgy gondolom, hogy a videó tökéletesen megmutatja, hogy miképpen állnak a világhoz, és a többi emberhez.

Azt mondja a videó, a buldózerek gyakran este jönnek. De ilyet nem mutat be. Romok alól kilátszó emberi kezet mutat. De az nem derül ki egyértelműen, hogy a felvétel hol készült. Akár a török országi földrengésnél is készülhetett.
  • qtab986
    A norvégok megölték az összes lazacot. :D Ez nagyon komoly.
  • Solt
    Furcsa dolgok? Nekem a furcsánál erősebb jelző jut akkor az eszembe, amikor Jézust majomként ábrázolva felszögelik egy keresztre... és mindezt egy gyermekműsorban.

Én nem emlékszem rá, hogy valaha is tanítottak volna engem arra, hogy más népeknek kuss, mert ők sem jobbak nálunk, hiszen ők meg a lazacokat irtják.

De olyanra sem emlékszem, hogy gyermekműsor kereteiben Nimród tüzes kemencébe dobta volna Ábrahámot...

Úgy gondolom, hogy a videó tökéletesen megmutatja, hogy miképpen állnak a világhoz, és a többi emberhez.
  • Strahd_
    A mult heti, a tegnapi lovoldozes utan ma ismet 2 raketa Gazabol... bezzeg ha Izrael odamegy loni megint lessz itt a nagy Izrael az agresszor megszegte a tuzszunetet es szegeny Palakok.

• Molnibalage
    Mármint? Mindenhol vannak ilyen furcsa dolgok.

Nekem pl. az a furcsa, hogy egyes jenki államokban a semmivel sem bizonyítható kreacionzimust (intelligens teremtés) oktatják mikor az vallás, semmi köze a tudományhoz, semmi keresnivalója olyan órán, ahol természettudományokat oktatnak...

Az ENSZ pénzből működő palesztín iskolákban meg mártírkodásra nevelik a derék kisdedeket.

Ez csak egy újabb fura vadhajtás és álalánosítás egyelemes mintából. Értelmetlen.
  • Solt
    Én az iskolai oktatás részeknél döbbentem le...
  • ReszegKoldus
    Most nem büntetem magam azzal, hogy ezt újra végignézem :)
    15 percnél meg 19 percnél, akiknél be van akadva a lemez, én nem hiszem, hogy olyan nyugiban kibírnám körülöttük :D
  • Solt
  • boleron
    "Valami erősebb mint a technika?"

Hogyne, a k ü l d e t é s t u d a t !!
  • ReszegKoldus
    Roger Waters
  • ReszegKoldus
    Ja azt még láttam is :D
  • ManoNegra
    Azt viszont megírták, hogy a benzines limuzinját gázolajjal tankolták meg.
  • kissssss
    terrormanók?? lol :-DD
  • Solt
    Dolgozik a Moszad? Meg kell mutatni a nagy testvérnek, hogy a csúnya palesztin terrormanók még a barackra is veszélyesek! :D
  • ManoNegra
    Nem olvastam, de a rakétapajzs működik gondolom. Ennek hírértéke akkor lenne, ha ki is tudnák lőn Obamát, amire lássuk be nem sok esély van...
  • ReszegKoldus
    "megis mekkora kuss van a sajtoban"

Akkor honnan kéne tudni róla? Meg amúgy is, nem iszunk előre a medve bőrére
  • Strahd_
    Bocsi lemaradt hogy Izeaelben....

Elnezesed kerem
  • Strahd_
    Erdekes , de a mai raketa tamadasokat nem emlitetted.

Pedig szerintem legalabb ilyen erdekes hogy Obama ott van Gazabol lovoldoznek es megis mekkora kuss van a sajtoban.

Ez is mai normanak felel meg?
  • ManoNegra
    Mai normáknak megfelelően.