13596
![H001.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/posts/2011_01/H001.jpg)
-
Nem ez az egy eset volt és arra céloztam, hogy ezek a vadállatok vajon mit csinálhatnak egy átlagos palesztinnal?
Izrael zsidó népe kiválasztottnak hiszi magát, ami már nem csak vallási alap, hanem a kultúra része. A rasszizmus és más vallások gyűlölete arrafelé természetes, ahogy az is, hogy gójt átverni, meglopni, megalázni dicsőség.
Az egész állam egy élősködés eredménye. A mai napig más fizeti helyettük a "rezsit" meg a fejlődés költségeit - ami az egyik legpazarlóbb állami rendszer. Sivatagban szökőkutak, úszómedencék, a palesztinoknak meg kimért vízadag.
Terroristák és pszichopaták gyűjtőhelye - elsősorban azok alijáznak. Dániel Péter nem véletlenül oda szökött az európai törvények elől, ott kigyűlölködheti magát - már elsőre egy terroristáról elnevezett reptéren szállt le, bizonyára habzó szájjal élvezte.
Talán azóta már gyilkolt, erőszakolt is kedvére, belőle kinézem.
Nekik lehet, mert a világ kettős mércével mér.
-
ManoNegra #13193 Oroszország a Nyugat által támogatott szír ellenzéknek is segítene
Lavrov közölte: Moszkva a jövőben kész légi támogatást nyújtani a Szabad Szíriai Hadseregnek, ha tájékoztatják az oroszokat a szír ellenzéki erők pozíciójáról.
-
Tarathiel2 #13192 Demokráciában mindenkinek joga van hülyének lenni és Darwin-díjat kapni. Mégis mire számított, amikor fegyveresekbe kötött bele és fegyverük után nyúlkált? -
A Közel-Kelet "egyetlen demokráciájában" Zsidók zsidókat ölnek, mert azt hiszik, palesztinok. -
Papichulo #13190 az ellenfél "súlyos" veszteséget okoz, mondjuk kilő egy tankot vagy lelő egy helikoptert stb.
Ja, ez talan presztizsveszteseg, bar annak sem sulyos, de remelem te sem gondolod komolyan, hogy egy MBT elvesztesetol megroppan az IDF... -
Pont ez az, de legalább elvégzik helyettük a piszkos munkát - Izrael körül. Erre lett kitalálva, csak az oroszok beleköptek a levesbe. -
Főleg úgy, hogy a Moszad készítette a felvételt. -
Stockbauer33 #13187 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
fonak #13186 Hát azért 2006-ban kicsit meglepte őket a Hezbollah, miután ők a palesztinokhoz voltak hozzászokva.
Izrael szempontjából már az is megengedhetetlen és nagy presztízsveszteség, ha az ellenfél "súlyos" veszteséget okoz, mondjuk kilő egy tankot vagy lelő egy helikoptert stb. -
Papichulo #13185 Nyilván kellett mondani valami súlyosat
Az IDF szamara par tizezer szedett-vedett jihadista megmosolyogtato szintu sullyal bir...
-
Pares #13184 Nyilván kellett mondani valami súlyosat, nehogy már úgy tűnjön, hogy ezeknek az "iszlamistáknak" nem is a zsidók az ősellenségeik, hanem a muszlimok, akiket eddig halomra gyilkolásztak, többek közt az eddig általuk teljesen ignorált Izrael malmára hajtva a vizet... -
Papichulo #13183 "Azzal fenyegetett, hogy hamarosan minden irányból több tízezren indulnak meg, hogy kivégezzék őket, írja az MTI."
Szerintem ezen azota is kacagnak az IDF-nel... :) -
Stockbauer33 #13182 :DDDDDDDD -
De a svédek most épp azzal vannak elfoglalva, hogy xenofóbok és rasszisták legyenek, nem érnek rá még antiszemitának is lenni. :D
Ezek az érvek...nem ítélik el a "terrortámadásokat", nem indítanak járatokat izraelbe, hű micsoda antiszemitizmus -
A svéd kormány a "legantiszemitább" Európában. :-)
A cikk alatti hozzászólások nemkülönben viccesek.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.10.23. 03:08:33 -
horthy #13179 A tényeket hol olvastad a fösodratu médiában ? Vagy az állásukért vagy börtönbüntetéstöl ( inkvizitoroktol ) rettegö " hivatalos " történészek irásaibol ?
Utoljára szerkesztette: horthy, 2015.10.22. 23:52:55 -
horthy #13178 Ez igy nem lesz jó egyeseknek ! Nem fog jönni hosszabb távon a holokauszt kárpotlás
! Nem csoda hogy felháborodnak a zsidok ! Meg akkor nem lesz büntudat , a holokauszt egyedisége a népirtásokban ami politikai , pszihologiai , pénzügyi stb elönyöket hoz a zsidoság számára. Vagy Netanhjau tud valamit mert egy éleseszü ember ( akármenjire is nem szeretem
) és ki tudnja mi célbol mondta ezt ? Lehet hogy tudja hogy a holokausztal kapcsolatban vannak dolgok amik enyhén szolva " kétségesek " és nem védhetöek örökké ! Vagy valami változás készül és ezt elökészitik lassanként nemtom nem látok bele a sunyi fejébe
!?! De nem hiszem hogy össze-vissza beszél céltalanul !
-
Tarathiel2 #13177 Nem mindegy kinek az ötlete? Végül csak sikerült Hitlernek a népirtás, ő adta ki a parancsot, a mufti pedig vastagon benne volt. A tényeken ez nem változtat semmit. -
Mostantól bezúzzák a régi könyveket és aki az elavult verziót fújja, az mehet a dutyiba vagy átnevelésre. -
Pares #13175 Dat moment amikor az izraeli miniszterelnök relativizálja a Holokausztot...
Ezek úgy írkálják át a történelmet, ahogy nem szégyellik... -
fonak #13174 Mert nem volt meg a lökés, ami a támogatottságot adta volna egy ilyen vállalkozáshoz. 9/11 után ez megvolt. -
Papichulo #13173 En meg mindig nem ertem, hogy ha fundamentalisan kizarolag Israel erdekeit neztek, akkor minek vartak 2003-ig? Miert nem inditottak a "rezsimváltás projekt"-et 91-ben, hogy mar minel korabban "a Közel-Keletet Izrael számára barátságosabb környezetté alakítsák át"?
Nem vitatom, hogy elcseszett dolog volt az egesz Iraqi Freedom, ketseges indokokkal es elerhetetlen celokkal, viszont minden rossz mogott a zsidokat latni is felesleges... -
A közelmúltban Wesley Clark nyugdíjazott tábornok és a NATO egykori főparancsnoka ismerte el egy 2015 év eleji CNN-interjúban, hogy az Iszlám Államot Amerika barátai és szövetségesei hozták létre. Link.
Egy 2007-es interjúban pedig a következőket mondta:
Úgy tíz nappal szeptember 11 után átmentem a Pentagonon és láttam Rumsfeld államtitkárt és Wolfowitz államtitkár-helyettest. Lementem a lépcsőn, hogy köszönjek pár embernek az Egyesített Vezérkarban, akik egykoron velem dolgoztak, és az egyik tábornok behívott. Azt mondta, 'uram, jöjjön, beszélnünk kell'. Azt mondtam, 'nos, ön túl elfoglalt'. Azt mondta, 'nem, nem'. Hozzátette, 'meghoztuk a döntést; harcba szállunk Irakkal'. Ez szeptember 20-án, vagy akörül lehetett. Kérdeztem, 'harcba lépünk Irakkal? Miért?" Azt felelte, 'nem tudom'. Mondta, 'gondolom nem tudják mi mást tegyenek'. Így hát kérdeztem, 'nos, találtak valami információt, ami Szaddámot az Al-Káidához köti?' Azt mondta, 'nem, nem'. Hozzátette, 'nincs semmi ilyesmi új dolog. Csak elhatározták, hogy harcba szállnak Irakkal. Gondolom ez olyasmi, hogy nem tudjuk mit tegyünk terroristákkal, de van egy jó hadseregünk és le tudunk szerelni kormányokat'. És hozzátette, 'gondolom, ha az egyetlen dolog amid van, egy kalapács, minden probléma úgy kell kinézzen, mint egy szög'. Aztán pár hét múlva újra láttam, akkor már bombáztuk Afganisztánt. Kérdeztem, 'még mindig harcba szállunk Irakkal?" és erre azt felelte, "ó, ez még rosszabb." Odanyúlt az asztalára. Felvett egy köteg papírt. Azt mondta, 'épp most kaptam ezt fentről' - ez alatt a Honvédelmi Minisztérium irodáját értette - 'ma'. Majd folytatta, 'ez egy feljegyzés, mely leírja, miként fogunk hét országot kiiktatni öt év alatt, Irakkal kezdve, aztán Szíria, Libanon, Líbia, Szomália, Szudán, majd végül Irán.' Kérdeztem 'ez titkosított?' Azt mondta, 'igen, uram'. Mondtam erre, 'nos, akkor ne mutassa meg nekem'.
http://www.globalresearch.ca/we-re-going-to-take-out-7-countries-in-5-years-iraq-syria-lebanon-libya-somalia-sudan-iran/5166
-
Tam Dalyell már 2003-ban megvádolta Blairt, mondván zsidó tanácsadók ármányával veszi körül magát. Szerinte Blair a brit közel-keleti külpolitikát úgy torzítja, hogy az megfeleljen az izraeli kormánynak, és hogy "jogosulatlanul befolyásolják" meghatározó zsidók, mint a Munkáspárt fő finanszírozója, Lord Levy, vagy Blair nem hivatalos követe a régióhoz, Peter Mandelson és Jack Straw külügyminiszter.
Elmondása szerint:
'Blair és Straw nagyon közel került ezekhez az emberekhez és Lord Levyhez, aki amolyan rejtélyes nagykövete a Közel-Keletnek, szintén része e csoportnak. Ők egy szélsőségesen cionista, likudnyik érdek szerint cselekednek. Különösképpen aggódom, hogy néhányan közülük egy Szíria elleni támadásért lobbiznak, izraeli biztonsági célokat szolgálva. Természetesen Blair is támogatta a közel-keleti "terror elleni háborút". Irak megszállását és cionista érdekek szerinti likvidálását főként a "tömegpusztító fegyverek" létével indokolták...'
http://www.scotsman.com/news/politics/top-stories/dalyell-zionist-cabal-runs-policy-on-israel-1-1385178 -
Egy izraeli lap, a tekintélyes Haaretz írja: "Az iraki háború 25 neokonzervatív értelmiségi, többnyire zsidók által fogant meg, akik nyomást gyakorolnak Bushra, hogy a történelem menetét megváltoztassa".
http://www.haaretz.com/israel-news/white-man-s-burden-1.14110 -
Az amerikai szenátor, Ernest Hollings 2004. május 20-i kongresszusi felszólalásában szintén egyértelművé tette, hogy az egész iraki háború Izrael biztosításáért történt. Dühöngő zsidók persze antiszemitáztak és bocsánatkérésre szólították fel, de erre ő nem volt hajlandó.
http://www.ihr.org/news/040716_hollings.shtml -
"Ez egy őrült háború volt, ami lenyomott minket gazdaságilag, erkölcsileg. Háborúba mentünk egy fickó ellen akinek abszolút semmi köze nem volt szeptember 11-hez. Ez csak ürügy volt! Megmagyarázhatatlan és nesze, ott van Cheney, nesze ott van Bush, nesze ott vannak a zsidó neokonok, akik át akarták formálni a világot. Talán én kimondhatom ezt, mert zsidó vagyok." Carl Bernstein
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.10.19. 18:59:01 -
fonak #13167 Nyilván kisebbet, de mivel egyszer már atomot is próbált fejleszteni, plusz 91-ben scudokkal lődözött jobbnak tartották kiiktatni. De a lényeg szerintem a rezsimváltás projekt, páran a fejükbe vették, hogy Irak az ideális helyszín arra, hogy létrehozzák az USA-barát arab demokráciát, ami egyéb szempontok mellett az első lépés lenne abban, hogy a Közel-Keletet Izrael számára barátságosabb környezetté alakítsák át.
Akkori értékelés szerint az iraki társadalmat tekintették a legszekularizáltabbnak. Na ez azóta kiderült, mennyi jelentősége van...
Az arab népesség a legszekulárisabb diktatúra évtizedei után is hamar visszatalál a 7. századi fundamentalista iszlámhoz, ezek az országok nem nemzetállamok és sosem volt igazi nemzettudatuk (ellentétben mondjuk a németekkel, japánokkal), törzsi megosztottságban élnek, szóval egy pipe dream volt az "arab demokrácia", amit a sok zsidós nevű neokon agytröszt-ember nyomott akkoriban az USA-ban. Ahogy később az "arab tavasz" is az volt, mármint az, hogy Obama emberei várták az "arab demokratizálódást". -
Papichulo #13166 Akkor atfogalmazom a kerdest a mellebeszelesek elkerulese vegett.
Mennyiben jelentett nagyobb fenyegetest Israel reszere Iraq 2003-ban, mint 1991-ben? Ugyanis ezzel indokoltad a megszallast.
Abban a "duledezo raktarban" tobb ezer eszkoz volt es nem egy aldozatot okozott... Ja, amugy meg a bekeszerzodesben az osszes WMD megsemmisiteset vallalta Iraq, ergo egy darab rozsdas granatjuk sem lehett volna. -
ManoNegra #13165 Gyere koma, dumáljuk meg! link -
fonak #13164 Bush Sr. úgy gondolta, hogy Irakot tönkreverték, a továbbiakban nem fog komoly fenyegetést jelenteni senkire (nem is jelentettek, a miheztartás végett azért rendszeresen bombázták őket a közbülső 12 évben is, meg kemény szankciókkal voltak sújtva) és nem éri meg bevonulni és "Iraki demokrácia" projektbe kezdeni, meg az arab szövetségesek is morcosak lettek volna. Voltak viszont olyan emberek, akik úgy gondolták, hogy be kell fejezni, amit 91-ben félbehagytak. A "Pearl Harbor esemény", amit előre leírtak, hogy kívánatos lenne (mert akkor meg lehet indulni, és szét lehet csapni az összes latorállamot), hogy bekövetkezzen, az 9/11-ig váratott magára.
Nagy számú WMD-t? Ja, valami düledező raktárban rozsdás gránátokat igen, azok rohadtul veszélyesek voltak a világra.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.10.19. 18:01:03 -
ManoNegra #13163 Az én beégésem? Na ne nevettess! -
Papichulo #13162 a kommunizmusnak semmi köze ahhoz a szarhoz, amit Szovjetuniónak nevezünk...
Meg mindig azt a csunya beegesedet probalod magyarazni? Ugye nem?!
Elore elkeszitett valasz? Az egy logikai ervelestechnikai hiba volt a reszedrol :)
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.10.19. 17:55:25 -
Papichulo #13161 Par oldallal lemaradtal.
Eloszor is itt mar regen nem errol volt szo, ld. #13143.
Ezenkivul nagy szamu WMD-t talaltak Iraq-ban, holott az ilyen iranyu tevekenyseg minden morzsajat fel kellett volna mar korabban szamolniuk.
Vegul azt sem ertem, hogy minek vartak 2003-ig es miert nem takaritottak el ezt az "Izrael által veszélyesnek tartott rezsim"-et mar 91-ben?Akkor sem volt kevesbe veszelyes rajuk... -
ManoNegra #13160 Ne gyere nekem ilyen előre elkészített válaszokkal (szerk: mint a linked) akkor, ha alább egy olyan orbitális baromságot is képes voltál felvállalni, hogy a kommunizmusnak semmi köze ahhoz a szarhoz, amit Szovjetuniónak nevezünk...
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.10.19. 17:52:15 -
ManoNegra #13159 Elnöki utasításra. -
Papichulo #13158 Mellesleg itt van alább két cikk is, ami erősen arra utal, hogy 2002 tavaszán már megszületett a döntés!
Nem, nem utal ra. Csak arra utal, hogy a megszallas tervei mar megszulettek. Post Hoc Ergo Propter Hoc -
fonak #13157 Még egy naiv hülyét játszó barom... Nem, ez sokkal több volt annál, a bennfenntesek már 9/11 után tudták, hogy Afganisztán után Irak következik (aztán kreáltak hozzá kamu titkosszolgálati infót is Irak-alkaida kapcsolatról), de ha nem akarod elhinni, nem kell. -
fonak #13156 De, minden azt támasztja alá, hogy a WMD ürügy volt (pl. az állítólagos yellowcake vásárlás Nigerből, Powell esti meséje az ENSZ-ben stb.). De szerintem te is tudod te ezt jól, csak játszod a naiv hülyét. :)
A neokon és izrael-barát agytrösztök már 9/11 előtt eldöntötték, hogy Irakban "regime change"-t kell csinálni. Valamiért azt hitték (vagy csak ezt hirdették). hogy Irakból megszállással tudnak egy USA-barát demokráciát csinálni, a II. vh. utáni német és japán példára hivatkoztak.
Na, ez nem jött össze, de Szaddámot eltakarították az útból, eggyel kevesebb Izrael által veszélyesnek tartott rezsim lett a térségben. Maradt még kettő, Szíria és Irán... Ezek ellen most folyik a háború...
Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.10.19. 17:27:31 -
ManoNegra #13155 Jó a videó. Remélem soha nem lesz nálunk háború!