Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
(Az arabbarát 6 általánost végzett magyar újfasisztáknak pedig üzenem, hogy nemhogy zsidó nem vagyok, de egyenesen fõnemesi + német felmenõim vannak kizárólag. Egyik dédszülõm SS tag volt, amire minden vagyok, csak büszke nem... Szóval ennyit arról, hogy csak a zsidók utálják az arabokat/muszlim "kultúrát".)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Építeni kell az országot, attól lesz jobb a következõ generációknak, nem attól, amit ezek az agymosott idióták csinálnak.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Sirato falnal tudom, templom hegynel nem vagyok biztos de minden esetre zsido fanatikusok orultek volna neki. Mert eltunt volna a mecset ami meggatolja hogy ujra felepitsek a szentelyt.
Kibaszottul nem látom a vallási toleranciát. Szép elmélet, hogy a muzulmán vallás békés, de valahogy nem ez jön le. A kerszténység már kinõtte a vallásháborúkat. A muszlimoknak hány száz év kell ehhez...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Jeruzsalem nem szent varos, de vallasi szempontbol fontos varos a muzulmanok szamara is. mar azert is mert a lerombolt zsido szentely helyere epitettek a mecsetet.
Hogy a zsidok miert ragaszkodnak hozza? Mert a zsidoknak a legfontosabb szent varos ami az imaikban is szerepel, a Koran 0 alkalommal emliti Jeruzsalemet.
67 ig a zsidok szamara nem volt latogathato es elerheto Jeruzsalem, muzulmanok szamara meg most is elereto a templom hegy ( ok ma nezve az hireket valami tuntetes es keseles miatt ma spec pont nem)
www.smart-bus.hu
Lehet h csak én vagyok így vele de sok értelmét nem látom annak hogy mindenáron az erõsebb ellenfélt baszogassák (akkor sem ha az kezdte) inkább maradjanak nyugdton jobban járnak... az meg fõképp hülyeség h az ellenfél polgári lakosságát támadjuk. Mert ennek hatására lehet h õ s hasonló elhatározásra fog jutni (és tekintve hogy õ az erõsebb hatékonyabb is lessz e tekintetben). Ennek fényében nekem úgy tûnik hogy a palesztinoknak nem a megmaradás hanem a minnél véresebb és látványosabb mártírsága cél -> ha meg ez a cél akkor jó úton haladnak felé.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez az egyik lehetséges megoldás, a gyõztes egyértelmû.
Ha a palesztinok(és ilyenkor mindig arra a pár százalék baromra gondolok, akik "harcolnak") végre elfogadnák, amit el kell fogadniuk, koncentrálhatnának egy szebb jövõre, amit a mostani eszközeikkel úgysem tudnak elérni.
Azért azt tegyük hozzá, hogy nem önszántukból vetettek véget neki, hanem azért mert legyõzték a németeket, ami után meg szemléletet váltott az egész nemzet. De ez egy külsõ behatásnak volt köszönhetõ. Ezek önállóan soha nem fognak békét kötni egymással. Már eleve ott megbukik a dolog, hogy a palesztinok Jeruzsálemet tekintik a fõvárosuknak amit a zsidók soha nem engednének. Béke akkor lesz csak ott ha valamelyik fél kipusztul onnan.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezt hogy érted?
Könnyû az egyik oldalra hárítani mindent, amikor a felek közül szinte egyik sem akarja a másik álláspontját elfogadni.
Sajnos az intelligencia nem erõssége az egyik oldalnak... na nem annak, amelyik lakosságának 46%-a felsõfokú végzettséggel rendelkezik.
Kissé komolyabb konfliktus volt a németek és a zsidók között, mint a tevepásztorok pattogása, mégis véget tudtak vetni a háborúnak.
Minden az intelligencián múlik, hiszen az nem jelent mást, mint adott helyzethez való alkalmazkodási képességet. A palesztin pár százalék, aki miatt a balhé van, nem éppen lángelmék gyülekezete. Persze lehet, hogy igen.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Pontosan ezért szerintem egyáltalán nem érdeke az izraelieknek egy "igazi béke" valójában, nekik nagyon is megfelel a mostani helyzet, lehet mutogatni a terorrizmusra, és mondani, hogy hát látjátok, próbáltunk mindent, de ezekkel nem lehet.
De nincs is realitása a fentieknek, túl sok gyûlölet halmozódott fel mindkét oldalon, meg hát valljuk be, az arab (sõt: szemita) mentalitásnak nem igazán felelne meg (na persze nem genetikai okokból, hanem kulturális és vallási).
Pont az ilyen csúsztatásaid miatt írtam korábban azt amit.
www.smart-bus.hu
Egyébként meg akkor nem érhetné Izraelt kritika, ha a 47-s, de legalább a 67-s határokon belül lenne... ha a támadásra csak visszacsaptak volna, visszavonulnak, majd bevonulnak az ENSZ csapatok és rendet tartanak, akkor nem lenne így elmérgesedve a helyzet szerintem...
Így a mai állapotok alapján szerintem a jó Isten sem tudna igazságot szolgáltatni...
www.smart-bus.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
De, ha Magyarországra vetítem le, akkor én szégyellném, ha mondjuk a szlovákok azzal az eredményességgel rakétázgatnának minket ahogy a Hamász Izraelt, mi meg arányaiban annyival több szlovákot ölnénk meg, mint amennyivel itt vezet Izrael...
Az illegális telepeket is lehetne nem provokációnak tekinteni, csak akkor hol a vége? A végén a tengerbe hátráljanak? Azért ez szerintem nem ugyanaz, mint a lelõtt rakéták...
www.smart-bus.hu
Természetesen ennek nem lehet antiszemita vonzata, bár nehéz elvonatkoztatni attól az érdekes egybeeséstõl, hogy akik hajlamosak lezsidózni a vitapartnerüket, azok amúgy határozott ellenérzésekkel viseltetnek a zsidók iránt, és ennek elõszeretettel adnak hangot. De az antiszemitizmus az kizárt.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
www.smart-bus.hu
Dehogynem, csak pl te is mást tartasz provokálónak :)
Az elmebaj egy sajátos formája, hogy valaki mindig ugyanazt csinálja, de azt várja, hogy más lesz a végeredmény...
Meg stratégiáé is. A stern igrun.
www.smart-bus.hu
Amúgy meg: ez nem "az úgy kezdõdött, hogy õ visszaütött" minõsített esete? Miért nem a provokálót kellene jól arcon verni, hogy hagyja abba a kisded játékait? Ennyi erõvel nevezhetnénk az illegális telepek létesítését is olyan provokációnak, amelynek nem kellene felülni, és a rakétákra fordított pénzbõl mondjuk infrastruktúrát lehetne fejleszteni, nemdebár?