13
-
Kuyte #13 Andrew látszik hogy fogalmad sincs milyen game a C&C... Ha nem ismered ne mondj véleményt róla!!! (szóval kussolj ba..meg).
Nagyon is sokat fejlesztettek az elmúlt években, és egyre jobb lesz a game!!! -
#12 lol az ilyen híreket általába nem a cikk írója találja ki magának, hanem valamit lefordít, esetleg pontosít (legalábbis a játék/hardverek esetében)... -
Loverman #11 wow, ennyi fikaáradatot még egy cikk hozzászólásaiban se olvastam... mellesleg ti sosem néztek magatokba? na mind1... most biztos mindenki megkérdezte fennhangon hogy "Belém? Hát azt hooogy?" ... -
Szellszi #10 Na, közben megnéztem az EA oldalát, és gyakorlatilag szóról szóra ugyanez van az ősszel jelenik meg a tiberium cikk alatt. :( -
Szellszi #9 Csak nekem tűnt úgy egyébként, mintha ez nem egy cikk, hanem az EA-tól átfaxolt PR anyag lenne? -
#8 "Az EALA hosszú ideje dob már a piacra forradalmian új valósidejű stratégiai játékokat a Command & Conquer sorozatból. A világ közönsége ezekből a programokból ismerhette meg a Tiberium univerzumot"
Egy Tiberium játékot fejlesztett az EA, az is csapnivaló lett. A többinél meg csak kiadó volt. Akkor mégis mire olyan büszkék? -
#7 Hát sajnos meglehet, hogy náluk ez forradalmi lesz... :( Cryengine mellett nem tom milyen társaink lesznek a játék során és h fognak taktikázni, és h társaing h fogják végrehajtani a parancsokat... -
#6 Á, nem hiszem, hogy olyan bonyesz lesz. Inkább a Freedom Fighters-es (Kane and Lynch-es) "menj oda!", "gyere vissza!", "támadj!" csodahármas a valószínűbb... -
#5 Ja, csak az is már lassan 8 éves. A Shogun legalábbis. Azóta meg x. rókabőr. És ha azt vesszük, hogy a '95-ös Warhammer: Shadow of the horned rat is tudott majdnem mindent, amit a TW-sorozat, akkor még csak nem is forradalmi. -
opeca #4 Mondjuk a Total War-ra ráfoghatjuk, hogy forradalmi, is túlzással. -
Skeez #3 Már az Operation Flashpointban is lehetett, sőt kellett, parancsokat adni.
Vagy a Tom Clancy-s gamékban. -
#2 Agreed. -
kanduhr #1 "Az EALA hosszú ideje dob már a piacra forradalmian új valósidejű stratégiai játékokat a Command & Conquer sorozatból." - Én nem tapasztaltam forradalmit évek óta stratégia terén.