Tiberium: csaták a hatalomért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Andrew látszik hogy fogalmad sincs milyen game a C&C... Ha nem ismered ne mondj véleményt róla!!! (szóval kussolj ba..meg).
Nagyon is sokat fejlesztettek az elmúlt években, és egyre jobb lesz a game!!!
Nagyon is sokat fejlesztettek az elmúlt években, és egyre jobb lesz a game!!!
lol az ilyen híreket általába nem a cikk írója találja ki magának, hanem valamit lefordít, esetleg pontosít (legalábbis a játék/hardverek esetében)... <#idiota>#idiota>
wow, ennyi fikaáradatot még egy cikk hozzászólásaiban se olvastam... mellesleg ti sosem néztek magatokba? na mind1... most biztos mindenki megkérdezte fennhangon hogy "Belém? Hát azt hooogy?" ...
Na, közben megnéztem az EA oldalát, és gyakorlatilag szóról szóra ugyanez van az õsszel jelenik meg a tiberium cikk alatt. 😞
Csak nekem tûnt úgy egyébként, mintha ez nem egy cikk, hanem az EA-tól átfaxolt PR anyag lenne?
"Az EALA hosszú ideje dob már a piacra forradalmian új valósidejû stratégiai játékokat a Command & Conquer sorozatból. A világ közönsége ezekbõl a programokból ismerhette meg a Tiberium univerzumot"
Egy Tiberium játékot fejlesztett az EA, az is csapnivaló lett. A többinél meg csak kiadó volt. Akkor mégis mire olyan büszkék?
Egy Tiberium játékot fejlesztett az EA, az is csapnivaló lett. A többinél meg csak kiadó volt. Akkor mégis mire olyan büszkék?
One Vision. One Purpose.
Hát sajnos meglehet, hogy náluk ez forradalmi lesz... 😞 Cryengine mellett nem tom milyen társaink lesznek a játék során és h fognak taktikázni, és h társaing h fogják végrehajtani a parancsokat...
Á, nem hiszem, hogy olyan bonyesz lesz. Inkább a Freedom Fighters-es (Kane and Lynch-es) "menj oda!", "gyere vissza!", "támadj!" csodahármas a valószínûbb...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ja, csak az is már lassan 8 éves. A Shogun legalábbis. Azóta meg x. rókabõr. És ha azt vesszük, hogy a '95-ös Warhammer: Shadow of the horned rat is tudott majdnem mindent, amit a TW-sorozat, akkor még csak nem is forradalmi.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mondjuk a Total War-ra ráfoghatjuk, hogy forradalmi, is túlzással.
Már az Operation Flashpointban is lehetett, sõt kellett, parancsokat adni.
Vagy a Tom Clancy-s gamékban.
Vagy a Tom Clancy-s gamékban.
Agreed.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Az EALA hosszú ideje dob már a piacra forradalmian új valósidejû stratégiai játékokat a Command & Conquer sorozatból." - Én nem tapasztaltam forradalmit évek óta stratégia terén.