457
mi volt az első nomálisabb játékod?amin játszottál?
-
Doma #377 C+4
Icicle works
Saboteur ez nagy kedvencem volt
-
#376 Captain Dynamo is jó volt :) '93
-
#375 2 hete sincs, hogy életemben először végigvittem.
Történelmi pillanat volt, ugyanis laza majd 20 éve kezdtem el, aztán évekig abbahagytam majd újra... a vége kegyetlen gyilkos, volt olyan pálya aminek 80x ugrottam neki. -
#374 Az elso RPG-m ezer orat jatszottam vele (nem volt angoltudas)...
10 megabajt..!!!!!!
-
#373 wááááá ez is milyen nagy volt már :D párszor felb@sztam magam rajta :D -
#372 Nagyon jó kis topik!! Tiszta nosztalgia! :)
A képeket elnézve már szinte azon morfondírozom, hogy be kéne szerezni egy commodore 64-et és tolni rajta a Donald Duck-ot, Bruce Lee-t, The Last Ninjat, Barbariant és még sok más játékot! :)
Na és hol van a Mortal Kombat? :)) Alap volt az is:) -
#371 Donald Duck
-
#370 azaz köszi -
#369 Kickstart?
-
#368 Volt még valamilyen motoros ahol pályát is lehetett építeni
az is C64-en -
#367 Hahh, a srác nem keveset tolhatta, míg így begyakorolta :D -
#366 huh szeretem az ilyne témákat.hogy az első melyik volt a fene tudja de ez biztos köztük volt Lotus 3
meg a titus,dyna blaster,golden axe,worms,stunts,testdrive 1-2,grand prix,és még sokan mások -
#365 Én hiába mentem fel nem történt semmi valami cuccokat kellett összeszedni talán de ha jól emléxem végülis 18 éve volt kb, de nem birtam végigtolni :) -
#364 de, a SNES-es -
Borg #363 Lost Vikings
-
#362 találtam egy CDt régebben itthon, és azon láttam ezt a játékot, jó sokat játszottam vele de sosem szerettem :S de nagyon sokat játszottam vele, nemtudom miért, jó volt játszani vele :D
nemtudom már mi a neve valamilyen AXE is van benne -
#361 Skate Rock 1986
ezzel is eltöltöttem jópár órát az életemből
-
Borg #360 Ez a Zelda, nem? -
davos80 #359 -
#358 Resi 3 egyenesen Raccon Cityből:)
-
#357 ez vmi ürhajoszimulátornak csufolt izé
meg egy devil may cryt is elég meredek összehasonlítani a pop-al..a dmc egy hack and slash játék, a pop meg egy ugribugri...szerintem mindekttő kitűnő a maga kategóriájában
Wacky Wheels meg alap
Amúgy meg Link to the Past, mai napig top10be van nekem
-
#356 Stunts, Test Drive 3, Lotus3, Doom, Doom2 stb.
Pc-vel -
Zóanagyvarázsló #355 Én most is éppen ezzel játszom :) -
davos80 #354 On C64. -
davos80 #353 -
Unreal1942 #352 Na ja az is jó volt! -
Borg #351 Mi akkoriban csak rexeztünk ott :DD -
Unreal1942 #350 Balatonfüredi szálloda 80 as évek. Játékgép az aulában 5Ft bedob!
Enjoy :P
phoenix video game -
Unreal1942 #349 Re-Volt az fasza volt és még ma is szórakoztató simán. Valaki kezelésbe venné grafikailag és pár új pályával,autóval nem hozzá nyúlva a játék mentehez,irányításhoz akkor népszerű lehetne. -
feamatar #348 először valami kínai Atari klónnal játszottam volt vagy száz játék, egyik közülük:
Nintendon Super Mario Bros( kép volt már)
C64: Last Ninja
PC: Test Drive 2
-
#347 -
#346 revolt meg doom 4 ever -
#345 ettől megőrültek szüleim:D aztá sajna gép meghalt,és nem ment rajta többet,de érdekes módon a carmageddon2 az ment:D -
#344 úristen ezzel menyit toltam hatalmas játék:D -
#343 bár nem ezzel kezdtem, de azokat már belinkelték
de ezis kedvenc volt
-
#342 pc-n a Doom 1 ha jól emlékszem :) -
Borg #341 Jane's Combat Simulations: Advanced Tactical Fighters (Jane's ATF, 1996)
-
timantes #340 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez durva , most nosztagia kedvem van , törlök le minden Crysist , CoD 4et a gépről és végigpörgetem az összes játékot amit ide belinkelgettetek. -
Dant0r #339 Raptor-t még senki sem írta, és bár nem a legelső, de az elsők közt volt:)
-
Borg #338 System Shock 2 (1999)