milyen játékkal kezdted?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quack
ez vmi ürhajoszimulátornak csufolt izé <#wilting><#wilting><#wilting>
meg egy devil may cryt is elég meredek összehasonlítani a pop-al..a dmc egy hack and slash játék, a pop meg egy ugribugri...szerintem mindekttõ kitûnõ a maga kategóriájában
Wacky Wheels meg alap <#idiota>

Amúgy meg Link to the Past, mai napig top10be van nekem

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

[HUN]FaTaL
Stunts, Test Drive 3, Lotus3, Doom, Doom2 stb.

Pc-vel

http://goo.gl/gd6Zi5

Én most is éppen ezzel játszom 😊
On C64.

Na ja az is jó volt!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mi akkoriban csak rexeztünk ott 😄D
Balatonfüredi szálloda 80 as évek. Játékgép az aulában 5Ft bedob!
Enjoy 😛

phoenix video game

Re-Volt az fasza volt és még ma is szórakoztató simán. Valaki kezelésbe venné grafikailag és pár új pályával,autóval nem hozzá nyúlva a játék mentehez,irányításhoz akkor népszerû lehetne.

elõször valami kínai Atari klónnal játszottam volt vagy száz játék, egyik közülük:

Nintendon Super Mario Bros( kép volt már)

C64: Last Ninja

PC: Test Drive 2

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Kenny85

madass
revolt meg doom 4 ever

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

bardocz
ettõl megõrültek szüleim😄 aztá sajna gép meghalt,és nem ment rajta többet,de érdekes módon a carmageddon2 az ment😄
bardocz
úristen ezzel menyit toltam hatalmas játék😄
Kenny85
bár nem ezzel kezdtem, de azokat már belinkelték
de ezis kedvenc volt

Rage47
pc-n a Doom 1 ha jól emlékszem 😊
Jane's Combat Simulations: Advanced Tactical Fighters (Jane's ATF, 1996)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez durva , most nosztagia kedvem van , törlök le minden Crysist , CoD 4et a géprõl és végigpörgetem az összes játékot amit ide belinkelgettetek.

Raptor-t még senki sem írta, és bár nem a legelsõ, de az elsõk közt volt😊

System Shock 2 (1999)
Tinman
Az tuti... fõleg, hogy akkoriban a 10 FPS egy csúcsgépen egyenlõ volt azzal, hogy az a játék -> kuka.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

akyyy
én valami test drive vagy hasolnó nevü játékkal, belsõ nézet, néha alagútba kellet menni...párszor jött rendõr, ami ha elkap megbüntett, a végén meg benznkuthoz értél ahol jó csajok vártak😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mama2
Én a House of the deaddal kezdtem😄. Mekkora volt.😄 Amúgy így elgondolkodom, hogy mi lenne ha visszatudnák menni az idõben, az ilyen idõkre amikor ilyen grafikájú játékok voltrak, vinném gépem, meg a Crysist, azt a többiek néznének hogy: "wát dö fákk?"😄

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

John Cena
A SÍELÕS AZ ATOM JÓ VOLT!!!!!!!!!! volt benne vagy 6db játékmód imádtam!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Hát isten is volt akkoriban. A maga idejében a legfejlettebb autos game volt. Törtek az autók, lehetett skinnelni, meg a fizika sem volt már túl gagyi...
ÚÚÚ AZ 1el meg a kettõvel mennyit nyomtam ezt is 😄

azt hittem csak 4-5 játékkal játszottam régen, de msot eszembejutnak 😊

AHHHHH CARMAGEDDON! MILYEN FASZA JÁTÉKOKAT ESZEMBEJUTTATTOK!!!! a gta 1rõl nem is beszéltek?😊 alap játék volt :p

NAGYON ÁLLAT!!! ISZONYAT SOAKT HÜLYÜLTEM BENNE 😄 meg fasza skineket csináltam 😊

ezek is megvoltak 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

de fura, akoriban ez nekem milyen isten grafikának tûnt, nagybátyámnál kunyiztam érte 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

de élénken bennem él még ez a kanyar (NFS) 😄

itt az volt a lényeg hogy vissza kellett jutni a felszinre ,nem?
én is nagyon sokat nyomtam vele 😊
Timbo
ááá a legnagyobb 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ezt enterprison nyomtam mi is volt a neve? Nodes of Yodes , ? asszem
Tinman
Nekem megvan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pluskast
Én is ezzel kezdtem!😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jó a topik, kell ez a kis nosztalgia <#eljen>

Fabio Capello
Egy másik régi nagy kedvenc, amit mindenki ismer... Emlékszem micsoda családi partyk voltak, hogy kinek lesz 10 pályából a legmagasabb pontszáma 😄

C64 és vmi bányászós, kincskeresõs és közben járatokat vízzel elárasztós + robbantós oldalnézetes nemtudom már a nevét (pedig 1 éve DOSBox-on újra játszottam nosztalgia véget vele egy 20 percet) játékkal kezdtem a pályafutásom. Ez volt az elsõ számítógépes játékom. 1982-83 körül volt. /Ha már kezdetekrõl beszélünk, akkor megemlíteném, hogy e szép hosszú és eseménydús játékoséveket lezártam PC-n. Hellgate volt a zárópecsét. Mostantól a konzolokon a sor. Remélem szép és tartalmas évek elébe nézek ezzel a platformmal is. Eddig minden simán megy 😊/
Carlos
Keen elvtársat mindenki szerette szerintem.
Jó kis ID termék.

Þór vígi þessi rúnar

[Jakuza]
A jo kis Atari 2600-al valamikor a 70-es evek vegen, talan 79ben. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BaLeeX
Bizony. 😊

Emlékszem valami miatt nem indult el, hibát írt ki mindig és nagynehezen kiderült a boltban, hogy a memória a hibás. Utána majdnem két napig folyamatosan toltam mikor végre elindult. 😛

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Fabio Capello
jahajj csak nem a jó öreg Settlers? 😊

BaLeeX

Mekkora játék volt...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

X-COM: Enforcer az, és inkább TPS. Nem lehetetlen beszerezni, csak kitartónak kell lenni.
Fabio Capello
Kész ezeket olvasva megint átélem a gyerekkoromat 😄
Ez is nagy kedvenc volt, kinek rémlik?

Schwarz
choplifter C+4

Mi az a windows?

GanXstaZoleeWrk

szintén de sosem birtam végigtolni 😊 volt hogy 5-6órát toltam de mentés nuku volt.

GanXstaZolee#2709

wesker24
Ha már a kocsiknál vagyunk ezzel rengeteget játszottunk !!

Carmageddon 1 Kedvenc jelenetem az volt amikor az öreganyó megy járókával és mondja a Sikumot én meg jól elgázoltam volt olyan hogy úgy elgázoltam hogy a falra fröccsent fel !!<#hehe>

De volt olyan is amikor a robbanó hordók miatt ugy ugrott a kocsi hogy kivitte a pálmafákat mint a szélvész !! Amikor a pálamfákat ki sem lehetett dönteni mert ha nekimentél elöbb haltál meg te mind a pálmafa !! <#hehe>