milyen játékkal kezdted?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
en anno meg zx spectrumon kezdtem jatszani (volt is par folia csereje)
egyik best of
target renegade:
masik asszem mar c64 en a krynn sorozat volt:)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Ultima Underworld: The Stygian Abyss (1992)
Ezekkel is sokat elvoltam. <#smile>#smile>

Nagyon jovolt annyi mariozás utan :DD
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Emellett a már emlegetett lostvikings, doom, heretic, transport tycoon.

easy left....easy right.... HARD RIGHT ! .... BUMM :D
és több fajta gumi volt benne,jobb a fizikája mint nfs-eknek,lehetett állítani váltóáttételt,és felfüggesztés keménységet is,isten játék volt!és teljesen igényesen volt az egész megcsinála,nekem még magyarul voltmeg :O
Network Q RAC Rally :)
emlékszem mekkora fless volt hogy koszos lesz a kocsi a pálya végére :)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Régen én is nagyon sokat játszottam ezekkel, néha még most is. Annyira bele voltam mélyedve a plus4-be, hogy még egy emulátor programot is írtam. Igaz kicsit döcögõs, mert pascalban íródott (meg be sincs fejezve) DOS alá, de végülis futottak a programok, még hang is volt <#vigyor2>#vigyor2>
Mi az a windows?
Exorcist zenéje hatalmas! Tütütiti Tütütiti Tututütü Tututütü! :D
Imádtam a plus4-et, elsõ "játékgépem", ezek a játékok mélyebb nyomot hagytak bennem, mint a késõbb beszermányolt c64.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Mielõtt valaki kijavít, nem hiszem, hogy annak a 16k nak még ram volt a neve, maradjunk egyszerüen memória elnevéznél ;)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nos nézzük mivel kezdtem (asszem 23 éve talán C16 oson(plus4 elõdje, ugyanaz a belseje, csak kevesebb rammal(újaknak írom))
Leges legelsõ C16 kazettám:
Exorcist
Fingers malone
Fire ant
Gunslinger
és ugye a 2 hozzászólással elõtti Saboteur.
Nem írok kommentet ezekhez a játékokhoz, akik játszottak annakidején gyerekként ezekkel tudják milyen hangulatot okoztak.
A magnókalibrálástól kezdve az elsõ nagytvs játékig minden. Csodás volt.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Icicle works
Saboteur ez nagy kedvencem volt
Történelmi pillanat volt, ugyanis laza majd 20 éve kezdtem el, aztán évekig abbahagytam majd újra... a vége kegyetlen gyilkos, volt olyan pálya aminek 80x ugrottam neki.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 megabajt..!!!!!!<#guluszem1>#guluszem1>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A képeket elnézve már szinte azon morfondírozom, hogy be kéne szerezni egy commodore 64-et és tolni rajta a Donald Duck-ot, Bruce Lee-t, The Last Ninjat, Barbariant és még sok más játékot! :)
Na és hol van a Mortal Kombat? :)) Alap volt az is:)
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
meg a titus,dyna blaster,golden axe,worms,stunts,testdrive 1-2,grand prix,és még sokan mások
GanXstaZolee#2709

nemtudom már mi a neve valamilyen AXE is van benne
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
ezzel is eltöltöttem jópár órát az életembõl