milyen játékkal kezdted?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szintén, az Xwing volt a másik, 4 vagy 5 floppyn :D
Muki100
Egy a nagyon kevés eredeti játékaim közül. (9-10 éves ha lehettem talán)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

vegigneztem a topicot:) megkora kocka voltam az itt feltuntetett jatekok 98% at vegignyomtam lol:)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

jo kis topic:)
en anno meg zx spectrumon kezdtem jatszani (volt is par folia csereje)
egyik best of
target renegade:

masik asszem mar c64 en a krynn sorozat volt:)

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Arthas
1986: commodore 64 ,flipper játék
Lehettem vagy 2 éves ,de már nyomultam vele :D

System Shock (1994)

Ultima Underworld: The Stygian Abyss (1992)

Ezekkel is sokat elvoltam. <#smile>

Star Trek Final Unity (1995)

Fabio Capello
Dangerous Dave (P I, de 486-on is futott)

Nightwish006
gp valami még 1997 ben az elsõ 386 osomon játszottam vele.

Nagyon jovolt annyi mariozás utan :DD

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Stunts ... 286 16mhz, mono vga, no hdd :)

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Dune 2 - 1996 Pentium I 75 mhz.

Emellett a már emlegetett lostvikings, doom, heretic, transport tycoon.

Az elsõ a Return to castle wolfenstein volt:)

htr93
OOOOYYEEAAA

htr93
Na, ok, most hazudtam. a legelsõ játékaimon egy commandor 50 vagy 60valahánypn kezdtem, pl pitstop, oszt kaptam egy normálisabb gépet, itt divatba jött az aknakeresõ de a legjobb játék ezen a gépen a VIKING VOOOOLLLLTT!!!!

Quarantine Taxi (1994)
Fabio Capello
áhh imádtam! Csak sose volt türelmem végigmenni egy szezonon, mindig kb 4-6 versenyt bírtam aztán meguntam és inkább simán csak versenyezgettem :) Na meg persze jópárszor kirepültem az éles kanyarokban :D

Schwarz

Mi az a windows?

egy rész úgy megmaradt bennem, annyiszor szálltam el egy kanyarban, még most is a fülemben van a navigátor hangja :D

easy left....easy right.... HARD RIGHT ! .... BUMM :D

kemszi2
ez nagy királyság volt :) rengeteget toltam vele
bardocz
úristen!
és több fajta gumi volt benne,jobb a fizikája mint nfs-eknek,lehetett állítani váltóáttételt,és felfüggesztés keménységet is,isten játék volt!és teljesen igényesen volt az egész megcsinála,nekem még magyarul voltmeg :O

Network Q RAC Rally :)

emlékszem mekkora fless volt hogy koszos lesz a kocsi a pálya végére :)

Contra. Egyébként 8 pálya volt összesen.
Sqbi
Wizardry 7-re emléxik valaki? Volt egy 286-os laptopom, azzal nyomtuk végig, legalább 3*. Térkép leírás stb...
Trisztin
nekem nagy kedvencem volt :) sõt még most is megvan :) Igaz már nem játszok vele :)de a tudat,hogy megvan8))

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Uhh én is ezzel kezdtem a játékpályafutásom még kb 8-9 évesen :) Mi is volt ennek a játéknak a neve? Még haverommal toltam Nintendon kooperációban de emlékszem a hetedik vagy nyolcadik pályán túl sohasem jutottunk:) Meg a jó öreg Duke Nukem 3d és a Heroes 3. Már idõben nem is lehet kifejezni mennyit játszottam vele. Nem tudom ti hogy vagytok de mi hányszor könyörögtük ki azt hogy valakinél ottaludhassunk és egész éjjel Hereos 3-mal nyomjuk 3-4-en... Isten de szép emlékek:)

Schwarz
Nekem is plus4-em volt (még megvan ám <#smile>) elõször. Párszor cserélni kellett már benne a RAM IC-ket, de még mindíg üzemképes, P1-es PC-vel összekötve + 64HDD proggal megy a "1541"-es <#nyes>

Régen én is nagyon sokat játszottam ezekkel, néha még most is. Annyira bele voltam mélyedve a plus4-be, hogy még egy emulátor programot is írtam. Igaz kicsit döcögõs, mert pascalban íródott (meg be sincs fejezve) DOS alá, de végülis futottak a programok, még hang is volt <#vigyor2>

Mi az a windows?

Rip
Ajj, nagyon nagyok! Ezeken nõttem fel!
Exorcist zenéje hatalmas! Tütütiti Tütütiti Tututütü Tututütü! :D

Imádtam a plus4-et, elsõ "játékgépem", ezek a játékok mélyebb nyomot hagytak bennem, mint a késõbb beszermányolt c64.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Sheltem
"csak kevesebb rammal"

Mielõtt valaki kijavít, nem hiszem, hogy annak a 16k nak még ram volt a neve, maradjunk egyszerüen memória elnevéznél ;)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Az csak ne zavarjon téged, a mai fos 3ds csodák közül 10db nem ér annyit mint egy ilyen topic. Szóval jópár ilyen oldgame topic elfér.

Nos nézzük mivel kezdtem (asszem 23 éve talán C16 oson(plus4 elõdje, ugyanaz a belseje, csak kevesebb rammal(újaknak írom))

Leges legelsõ C16 kazettám:
Exorcist

Fingers malone

Fire ant

Gunslinger

és ugye a 2 hozzászólással elõtti Saboteur.

Nem írok kommentet ezekhez a játékokhoz, akik játszottak annakidején gyerekként ezekkel tudják milyen hangulatot okoztak.
A magnókalibrálástól kezdve az elsõ nagytvs játékig minden. Csodás volt.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Dynamic
Köszöntöm a 125. old game topik variánst, avagy mindegy milyen címet adsz neki, úgysem arról fog szólni, hanem kedvenc old gamek lesznek benne:P
C+4
Icicle works

Saboteur ez nagy kedvencem volt

kemszi2
Captain Dynamo is jó volt :) '93
Tinman
2 hete sincs, hogy életemben elõször végigvittem.
Történelmi pillanat volt, ugyanis laza majd 20 éve kezdtem el, aztán évekig abbahagytam majd újra... a vége kegyetlen gyilkos, volt olyan pálya aminek 80x ugrottam neki.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hedgehunter
Az elso RPG-m ezer orat jatszottam vele (nem volt angoltudas)...<#email>
10 megabajt..!!!!!!<#guluszem1>

reaper4
wááááá ez is milyen nagy volt már :D párszor felb@sztam magam rajta :D

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

HD JOHNNIE
Nagyon jó kis topik!! Tiszta nosztalgia! :)
A képeket elnézve már szinte azon morfondírozom, hogy be kéne szerezni egy commodore 64-et és tolni rajta a Donald Duck-ot, Bruce Lee-t, The Last Ninjat, Barbariant és még sok más játékot! :)
Na és hol van a Mortal Kombat? :)) Alap volt az is:)

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

desigo
Donald Duck

desigo
azaz köszi <#eljen>
Rip
Kickstart?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

desigo
Volt még valamilyen motoros ahol pályát is lehetett építeni
az is C64-en
Rip
Hahh, a srác nem keveset tolhatta, míg így begyakorolta :D

kemszi2
huh szeretem az ilyne témákat.hogy az elsõ melyik volt a fene tudja de ez biztos köztük volt Lotus 3

meg a titus,dyna blaster,golden axe,worms,stunts,testdrive 1-2,grand prix,és még sokan mások
GanXstaZoleeWrk
Én hiába mentem fel nem történt semmi valami cuccokat kellett összeszedni talán de ha jól emléxem végülis 18 éve volt kb, de nem birtam végigtolni :)

GanXstaZolee#2709

quack
de, a SNES-es

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Lost Vikings
Goruck
találtam egy CDt régebben itthon, és azon láttam ezt a játékot, jó sokat játszottam vele de sosem szerettem :S de nagyon sokat játszottam vele, nemtudom miért, jó volt játszani vele :D

nemtudom már mi a neve valamilyen AXE is van benne

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

desigo
Skate Rock 1986
ezzel is eltöltöttem jópár órát az életembõl

http://www.youtube.com/v/cul6qhOBdfI&rel=1
Ez a Zelda, nem?
<#eljen>

tarti19
Resi 3 egyenesen Raccon Citybõl:)