108
  • Csi9aa
    Igen, a 4 perc körüli videonak az az egyetlen, 10 másodperces részlete, ami valós tényeket vonultat fel :)
    De látod, ennyi, teljesen témától független tényanyag elég, hogy sok szerencsétlen az egész maszlagot bevegye, sőt terjessze és higgyen benne, amit a klip közvetít.
  • Csaba42
    Persze ezzel nem akarom védeni őket, csak azt mondom, hogy aki követ egy vallást, és gyűlöli a másik vallást követőt (vmi miatt), az előbb nézzen szembe a saját vallásának mocskaival. Épp úgy aki gyűlöl egy népcsoportot, az előbb nézzen szembe a saját népének mocskával. Csak egy példa: ha megütök egy cigányt, rasszista vagyok, fordítva meg nem. Ez hogy van???
  • Csaba42
    És ássuk akkor elő a régmúlt emberek mocskait, kezdve a keresztényekkel! Náluk is sok-sok érdekes dolog van ám.
  • Csaba42
    Nézd, itt a moderálás elég érdekes. A Frayer-es hszeket kitörölték vmelyik hírnél, pedig azok nagyon viccesek voltak (egy DVD-nyi anyagot 2 bájtba betömöríteni, fájlujjlenyomat és hasonlók stb). De itt, ahogy elnéztem, maradtak arrakistornak zsidózó szövegei. Tehát itt az SG-n ne légy vicces (moderálják), zsidózz annyit, amennyit bírsz (akár ismered őket, akár nem).
  • Csaba42
    Privi ment.
  • uniu
    Megneztem a videot. Nagy resze fantasztikum, bar amit irnak a gojokrol elgondolkodtato, es hogy 3 eves lannyal mar lehet sexelni az egyik zsido konyv szerint... akarva-akartatlan eszembejutott a SZDSZ egyik beadvanya, ami miatt kivivtak a pedofil part jelzot. Pedig lehet, hogy csak hithuek akartak lenni!:))
  • Csi9aa
    UI: az a szomorú hogy az ilyen béna összeesküvéselméletek hívei azt hiszik magukról hogy birtokában vannak a "valódi, elkendőzött igazságnak", és aki nem hisz nekik az a gonosz összeesküvők manipulációjának áldozata; valójában csak a saját beszűkült látókörüket szűkítik ezzel tovább.
    Szintén pszichológiai tünetegyüttes, majd írja le valaki a latin nevét.
  • Csi9aa
    (a piros-kék kapszula említése pedig Mátrixra utalás, ami a video szerint "zsidóbérenc és sátánista" Hollywood terméke - érdekes személyiségre utal hogy pont Amergin jött vele ;) )
  • Csi9aa
    Az az ügy egyértelmű média manipuláció volt. De nézd meg azt a "felvilágosító" videot amit említett az a szerencsétlen... Szintén manipuláció, vallási fanatizmusra és csúsztatásokra alapuló felemás "bizonyítással" próbálja erőltetni hogy szabadkőművesek=zsidók=antikrisztus=sátánisták=USA
    Ami nem kicsit agyrém..........
  • uniu
    Van mas mondanivaloja is az irasomnak. Ha akkor lecsukjak mind2ot,-ahogy mas nem ciganyt eliteltek volna- es nem aldozatot csinalnak az egyikbol a mediaban, akkor az a ferfi biztosan meguszta volna a koponya es keztorest, plusz sok szinesfem is a helyen maradt volna.
  • uniu
    Mondok egy peldat: Volt ugye a Mortimeres ugy, emlekeztek meg ra? Az jelent meg a hirekben, hogy "brutalisan bantalmaztak" egy szegeny szerencsetlen roma(nem is cigany) fiuk. Mindenki felhaborodott, cigany erdekvedelmek azonnal mukodesbe leptet, megjelent a nacizas, meg talan valami zsido mozgoldas is volt.
    Az melyen elhallgattak a hirbol, hogy az elkoveto is cigany volt, valojaban 2 cigany verekedett ossze, az 1ik kessel a masik kardal a villamoson. (Gondolom ok szabadon ertelmezik a berlet vagy a jegy fogalmat, ezert hordanak magukkal ilyen vagoeszkozoket.)
    Aki ezeket a csusztatasokat felvetette akkor, az szelsosegesnek lett lehordva es minden volt, tobbekek kozt paranoias is.
    Most mar mindenki tudja, hogy Jozsika valoban bunozo(most o vert agyon viperaval egy masik embert) es bizonyosan cigany.
    Errol ennyit.
  • Csi9aa
    Mellesleg még a szőnyeg alatt is zsidó összeesküvést és Antikrisztust (LOL!) látni valóban kimeríti a paranoia tüneteit, nem gondolod? ;)
  • Csi9aa
    Nos, ha érdekel mi annyira "humoros" a videoban, nyiss neki egy fórumtémát - itt eléggé off.
    Szívesen kifejtem mi vele a problémám, hogy Te is megértsd...
  • Mersant
    arrakistornak van igaza! most sajnos nem tudom belinkelni azt a 3-4 videot (osszesen legalabb 4 ora) amiben feny derul sok mindenre. eppen az olyan emberekrol szol mint ti, akik mindent benyelnek a medianak, es az usanak, aztan lesnek ha poruljarnak. a video pedig feltarja a haboruk (kezdve az 1. VHtol) okait. egeszsegugyi rendszert az usaban es MAS orszagokban. otthon megkeresem a linkeket, okuljatok es lassatok mennyire palira vesznek titeket ;)
  • brueni
    kedves gz8. ha egy hozzászólásban történelmi, mindenkit érintő dolgokról van szó, szerepel benne a zsidó és/vagy politika szó, akkor az már etikátlan és moderálandó? kérlek látogass át a motoros száguldozós cikkre és ott aztán lehet moderálni a sok trágár hozzászólást.

csókolom.
  • Amergin
    A paranoid személyiségzavar diagnosztikus kritériumai.

A pszichiátriai diagnózis felállításához az alábbiak közül legalább négy szükséges.

A,
    Megfelelő tényszerű összefüggések alapja nélkül feltételezi, hogy mások kihasználják, vagy ártanak neki.
    Bizonyítékok hiányában is megkérdőjelezi barátai, munkatársai megbízhatóságát és lojalítását.
    Általánosan ártatlan megjegyzések vagy hétköznapi történésekből rejtett rosszindulatot vagy fenyegetést olvas ki (pl.: az a meggyőződése, hogy a bankalkalmazott "tévedése" csak szándékosságból fakadhatott)
    Haragtartó, hosszú ideig képtelen megbocsátani, elfelejteni az őt ért sérelmeket, bosszúságokat.
    Nem hajlandó másokban megbízni, mert attól fél, hogy a tőle származó információt később felhasználják ellene.
    Könnyen megsértődik, sértődés esetén azonnal dühös támadással válaszol.
    Valós okok hiányában is megkérdőjelezi házastársa vagy szexuális partnere hűségét.

B, A fenti karaktervonások nem kizárólag szkizofrénia vagy téveszmés zavar fennállása idején jelennek meg.

Csak az ismeretterjesztés kedvéért és hogy mindenki időben felismerhesse magán- by Wikipedia.

Ha tetszenek az ilyen linkek akkor terjeszd őket sok fórumon, hogy a többi ember is jól mulathasson rajtuk
  • Csi9aa
    (ezt paranoiának hívják és többnyire sikeresen kezelik... ;) )
  • Csi9aa
    Beírtam... Ennyit rég röhögtem. Made my day :)
  • Amergin
    Hehe! Mi az ami NEM politika?
    Jelenség, amit a Google-höz kötünk de nem a név számít.
    Mivel biztos vagyok benne, hogy a hatalom soha sem élt vissza az adataimmal ezért teljesen nyugodt vagyok a jövőt illetően
    Remélem ezzel ti is így vagytok...
    Amúgy meg üssétek be a youtobe keresőbe hogy "új világrend". Azután meg döntsétek el, hogy a kék vagy a piros kapszulát veszitek-e be
  • gordon 24
    Pontosítanék!

A topik nyitora történt megjegyzés nem ok:D Arrakistorra gondoltam:D 1 hsz az ővé ebből gondoltam bocs.
  • gordon 24
    Egy szó erejéig! A politika tiltott ezen a forumon és talán pont ezért, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni!..

Ov akiről te beszélsz melyik nyilatkozatában, melyik beszédében, milyen forumokon beszélt olyan dolgokról amiről irsz? Elmondom sehol.
    Az a baj, hogy az egész világban aki ugy gondolkozik mint a Forum nyitó (idota:D) pár ezer emberre tehető. Sose lesz ebben a világban már ilyen és ez igy van rendjén.

A csöcselék téma: Én kijártam tavaly szinte minden nap. De nem azért volt kint az a rengeteg ember, mert ki akarna akárkit is nyirni. Ez egy oltári nagy baromság. A nemzeti zászló és az árpádházi zászló nem erre utal. Az egész azért van, hogy azokat az embereket akik elbizonytalandtak a dolgok halatán megfélemlitsék. Ha azok jönnek majd ez lesz meg az lesz. Azok az emberek ugyan ugy élnek mint te vagy akárki, nem tömeggyilkosok és nem is lennének azok.

A zászlóra ki lehetne térni, de aszthiszem felesleges mondhatnék bármit. Ahogy nézem te is abba a rétegbe tartozol aki le nyilasoz valakit azért mert szereti a nemzeti értékeit.

Mivel nem akarok bant kapni és pontokat sem senkinek nem válaszolok. Leirtam, ennyi. Lehet utálni le csöcselékezni miatta, de azt hozzá teszem semmivel nem leszel jobb mint az a barom aki ezt a topikot nyitotta.

Üdv:
    Galambos Péter!
  • valaé valaé ná
    "Csak azért kell kémkedni mások után, mert más a vallása? Mert utálja a megszálló amerikaikat?"

Nem. Azért, hogy ne robbantgasson.
    De fordított esetben egy iszlám országan nem tökölnének kémprogrammal, egyszerűen elvágnák a torkát.
  • HUmanEmber41st
    Kedves GZ8 Nagyságos Admin Úr!
    A történelmi kérdések feszegetésére ne mondd, h napi politika, kérlek szépen!

A többieknek, akik meg olyan nagyra vannak a történelmi tudásukkal üzenem, h tájékozódjanak azokból az Igazság-szigetekből, amik még ma is útmutatóként merednek ki a Hazugság tengeréből.

Csak azért kell kémkedni mások után, mert más a vallása? Mert utálja a megszálló amerikaikat?

Ha lett volna internet a szovjet megszállás alatt, minden szoci országaba gyűjtötték volna az összes orosz rémtettet, meg röhelyes dolgot (amit csináltak)
  • Csaba42
    Egyébként ezt a képeket honnan vették? Olyan abszurdul illik a cikkhez (nem tudom megmagyarázni, miért érzem ezt, de valahogy megvan benne az érzés - ezzel persze nem a cikkírót akartam cikizni, csak megkérdeztem).
  • Csaba42
    Mint ahogy van sok érdekes dolog a magyar történlemben is, ha már itt tartunk. A nyalás, a haszonhúzás, a hatalom mindenek felett volt a jelszó. Az a lényeg, hogy a mai világban ezek ne forduljanak elő - bár, hiú remény. :)
  • JL666
    Kicsit elkalandoztunk a témától. Mondjuk semmi sem utal arra, hogy csak zsinagógákat akartak volna robbangatni, szal feltehető, hogy nem (csak) zsidók ellen írányult volna a dolog...
    A történelemben van sok "érdekes" dolog. Nem mondom, hogy egyet értek arrakistor-ral, de van sok érdekes kérdés, a II. vh-val, a zsidókkal és a 9/11-el is..
  • Csaba42
    Vagy írhattam volna letöltőt is, aki magán használatra tölt le anyagot, nem adná el senkinek, csak szeretne sokszor, sok időre kikapcsolódni, lehetőleg minél olcsóbban. A jogvédők nagyon nem szeretik nálunk a magánhasználatra való letöltés legális voltát, de nem hiszem el, hogy nincs jobb dolguk, mint Pistikét szekálni, meg félrevezetni a média által a hozzá nem értő közösséget. A szándékos félrevezetés nem büntethető?
  • Csaba42
    A hírhez visszatérve: hogy van az, hogy a rendőröknek szabad törvénytelen eszközökhöz folyamodni, míg a torrentező már bűnözőnek számít (lopás)?
  • fishguy
    Kedves Amergin!

Teljesen igazad van. A II. Vh kuszoben az amerikaiak (elnoki utasitasra) un. gyujtotaborba zartak a japanokat. De azok tenyleg gyujtotaborok voltak, gondolom nem irtottak ki mindenkit passziobol, a haboru utan elengedtek oket, de ja intervencios japanok is alaklmaztak halataborokat a kinaiak ellen a 30-as evekben.(es brutalisan meszaroltak is). A delszlav haboruban is voltak gyujto taborok a szerb oldalon...

Nem az a lenyeg, hogy a multban miket tettek vallasi, politikai, katonai meggyozodesbol, hanem hogy 2008 ban, itt es most valaki nekem ilyeneket hangoztat.

Kedvem lenne az o modszerevel valaszolni, eroszakkal megtorlom amivel nem ertek egyet.

De nem! Merthogy 2008 van. Es itt es most rendelkezesunkre all az a tudas, az az informacio ami alapjan formalhatjuk (formalhatnank) az eletunket mind egyeni, mind tarsadalmi szinten.

Es erre mit tapasztalunk, mintha nem is lett volna haboru. Pedig nem kell messzire menni, hisz en is lattam a hiradoban a delszlav haborurol keszult riportokat, tudni lehetett mi folyik ott.

Aki nem ismeri a tortenelmet arra van itelve, hogy ujra(es ujra) atelje azt.

Szoval olvasson, tanuljon es probaljon megerteni az aki eroszakkal akar valtoztani.

• gz8
    A zsidózást, politizálást stb. most fejezzétek be!
  • weine
    igaz. de aki nem 15 éves, az tudja, mit is jelent valójában a győztes történelmi tényekhez való ragaszkodása..:)
  • Amergin
    Én inkább úgy pontosítanám picit, hogy történelemként a győztesek hazugságai az elfogadottak. Igy már korrektebb és egyet is lehet vele érteni.
  • weine
    a történelmet a győztesek írják és írták is mindig.
    Ettől lehet egy koncentrációs láger "átnevelő tábor".
    És ettől lehet, hogy a kirekesztés nem a máshogy gondolkozásnak szól, hanem az embertelenségnek, a népirtásnak. Mindegy milyen tábornak nevezzük és hogy milyen zászló alatt vezették.

• Amergin
    Ejnye-ejnye Kirekesztő-e vagy?
    A másként gondolkodókat el kell fogadni, a másságot meg szeretni kell!
    Mert a másság SZÉP! Tudod?
    Amúgy nem tudom milyen haláltáborokról beszélsz...
    Koncentrációs táborok voltak. Ugyanolyanok amilyenekbe a csodálatos USA is internálta japán származású állampolgárait... Ja, hogy ez nincs nagy dobra verve? Ezt nem csodálom
    Ha az USA is porig lett volna bombázva és szinte minden vasúti és közúti lehetősége lezárult volna hogy a KONCENTRÁCIÓS táborokba élelmet és gyógyszereket juttasson akkor elhiheted, hogy a japán-amerikaiak is hullottak volna mint a legyek...
    Kicsit nagyobb toleranciát a másság iránt!
  • Csaba42
    Megsúgom: OV és társai. Az ő pártját támogató ismerőseim ugyanezeket az ostobaságokat fröcsögik, és elég unalmas már. Ha meg ajándékba törikönyvet adnék nekik, ők lennének megsértődve.
  • fishguy
    Egyebkent a cikkben szereplo nemet Uriembernek uzenem: Linux, OSX, BSD.

(amire a netkavezoban tudja hasznalni a gepet azt otthon live cd-vel is megteheti (szinte)minden szaktudas nelkul...
  • fishguy
    Valasz arrakistor osszes uzenetere!

Tisztelt Forumtarsak!

Mar tobb eve tagja vagyok, az SG.HU forumanak, szinte minden nap probalom elolvasni a cikkeket, hozzaszolasokat, de sajnos nem mindig tehetem meg.

Hozzaszolni nem igen szoktam talan alkatomnal fogva inkabb megfigyelek, mint beavatkozok (akar hozzaszolassal is...)

De most megis hozzaszolok.

Kedves arrakistor. Te nagyon hulye vagy!!!
    Ezt ugy mondom neked mint valaki, aki segiteni akar neked es nem ellensegesen.(Bar mint kedves forumtarsam mar megjegyezte talan inkabb mashonnan kellene segitseget kapnod!)

Hulye vagy, de elnezzuk neked, mert kilenc eves vagy. Vagy ha nem akkor egy kilenc eves agyaval rendelkezel.

Javaslom menj vissza az iskolaba, es probald meg megerteni azokat a dolgokat amikrol irsz (inkabb frocsogsz...), de semmit nem tudsz roluk. Es kerdezz meg egy idosebb tanarodat arrol, hogy a zsidokkal hogyan bant a KGB, meg milyen tortenelmi osszefuggesek vezettek a II. vilaghaboruhoz...

Aztan javaslom latogass el valamelyik halaltaborban berendezett muzeumba ahol szembesulhetsz vele, hogy hova vezet az a gondolkodasmod amivel te rendelkezel!
  • Csaba42
    Én is jelentettem már a hszeim után, Mortimernek. :)
  • weine
    a "nemzetőr dezsvér", legyen az bárki is személyesen.

Meg ehhez azért kell ám sok-sok iskolai hiányzás is:)
  • Csi9aa
    Egyértelmű hogy nem a saját véleménye, sok idiótától hallani szinte szó szerint ugyanezt.

Engem inkább az érdekel, ki adja a szájukba ezt a tömény hülyeséget?