Németország: kémprogram rendőrségi célokra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uniu
Mondok egy peldat: Volt ugye a Mortimeres ugy, emlekeztek meg ra? Az jelent meg a hirekben, hogy "brutalisan bantalmaztak" egy szegeny szerencsetlen roma(nem is cigany) fiuk. Mindenki felhaborodott, cigany erdekvedelmek azonnal mukodesbe leptet, megjelent a nacizas, meg talan valami zsido mozgoldas is volt.
Az melyen elhallgattak a hirbol, hogy az elkoveto is cigany volt, valojaban 2 cigany verekedett ossze, az 1ik kessel a masik kardal a villamoson. (Gondolom ok szabadon ertelmezik a berlet vagy a jegy fogalmat, ezert hordanak magukkal ilyen vagoeszkozoket.)
Aki ezeket a csusztatasokat felvetette akkor, az szelsosegesnek lett lehordva es minden volt, tobbekek kozt paranoias is.
Most mar mindenki tudja, hogy Jozsika valoban bunozo(most o vert agyon viperaval egy masik embert) es bizonyosan cigany.
Errol ennyit.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Mellesleg még a szõnyeg alatt is zsidó összeesküvést és Antikrisztust (LOL!) látni valóban kimeríti a paranoia tüneteit, nem gondolod? 😉

Nos, ha érdekel mi annyira "humoros" a videoban, nyiss neki egy fórumtémát - itt eléggé off.
Szívesen kifejtem mi vele a problémám, hogy Te is megértsd...

Mersant
arrakistornak van igaza! most sajnos nem tudom belinkelni azt a 3-4 videot (osszesen legalabb 4 ora) amiben feny derul sok mindenre. eppen az olyan emberekrol szol mint ti, akik mindent benyelnek a medianak, es az usanak, aztan lesnek ha poruljarnak. a video pedig feltarja a haboruk (kezdve az 1. VHtol) okait. egeszsegugyi rendszert az usaban es MAS orszagokban. otthon megkeresem a linkeket, okuljatok es lassatok mennyire palira vesznek titeket 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

kedves gz8. ha egy hozzászólásban történelmi, mindenkit érintõ dolgokról van szó, szerepel benne a zsidó és/vagy politika szó, akkor az már etikátlan és moderálandó? kérlek látogass át a motoros száguldozós cikkre és ott aztán lehet moderálni a sok trágár hozzászólást.

csókolom.
A paranoid személyiségzavar diagnosztikus kritériumai.

A pszichiátriai diagnózis felállításához az alábbiak közül legalább négy szükséges.

A,
Megfelelõ tényszerû összefüggések alapja nélkül feltételezi, hogy mások kihasználják, vagy ártanak neki.
Bizonyítékok hiányában is megkérdõjelezi barátai, munkatársai megbízhatóságát és lojalítását.
Általánosan ártatlan megjegyzések vagy hétköznapi történésekbõl rejtett rosszindulatot vagy fenyegetést olvas ki (pl.: az a meggyõzõdése, hogy a bankalkalmazott "tévedése" csak szándékosságból fakadhatott)
Haragtartó, hosszú ideig képtelen megbocsátani, elfelejteni az õt ért sérelmeket, bosszúságokat.
Nem hajlandó másokban megbízni, mert attól fél, hogy a tõle származó információt késõbb felhasználják ellene.
Könnyen megsértõdik, sértõdés esetén azonnal dühös támadással válaszol.
Valós okok hiányában is megkérdõjelezi házastársa vagy szexuális partnere hûségét.

B, A fenti karaktervonások nem kizárólag szkizofrénia vagy téveszmés zavar fennállása idején jelennek meg.

Csak az ismeretterjesztés kedvéért és hogy mindenki idõben felismerhesse magán- by Wikipedia.

Ha tetszenek az ilyen linkek akkor terjeszd õket sok fórumon, hogy a többi ember is jól mulathasson rajtuk<#eplus2>

iSS!

(ezt paranoiának hívják és többnyire sikeresen kezelik... 😉 )

Beírtam... Ennyit rég röhögtem. Made my day 😊

Hehe! Mi az ami NEM politika?
Jelenség, amit a Google-höz kötünk de nem a név számít.
Mivel biztos vagyok benne, hogy a hatalom soha sem élt vissza az adataimmal ezért teljesen nyugodt vagyok a jövõt illetõen<#vigyor5>
Remélem ezzel ti is így vagytok...
Amúgy meg üssétek be a youtobe keresõbe hogy "új világrend". Azután meg döntsétek el, hogy a kék vagy a piros kapszulát veszitek-e be<#nezze>

iSS!

gordon 24
Pontosítanék!

A topik nyitora történt megjegyzés nem ok😄 Arrakistorra gondoltam😄 1 hsz az õvé ebbõl gondoltam bocs.

Downhill!!

gordon 24
Egy szó erejéig! A politika tiltott ezen a forumon és talán pont ezért, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni!..

Ov akirõl te beszélsz melyik nyilatkozatában, melyik beszédében, milyen forumokon beszélt olyan dolgokról amirõl irsz? Elmondom sehol.
Az a baj, hogy az egész világban aki ugy gondolkozik mint a Forum nyitó (idota😄) pár ezer emberre tehetõ. Sose lesz ebben a világban már ilyen és ez igy van rendjén.

A csöcselék téma: Én kijártam tavaly szinte minden nap. De nem azért volt kint az a rengeteg ember, mert ki akarna akárkit is nyirni. Ez egy oltári nagy baromság. A nemzeti zászló és az árpádházi zászló nem erre utal. Az egész azért van, hogy azokat az embereket akik elbizonytalandtak a dolgok halatán megfélemlitsék. Ha azok jönnek majd ez lesz meg az lesz. Azok az emberek ugyan ugy élnek mint te vagy akárki, nem tömeggyilkosok és nem is lennének azok.

A zászlóra ki lehetne térni, de aszthiszem felesleges mondhatnék bármit. Ahogy nézem te is abba a rétegbe tartozol aki le nyilasoz valakit azért mert szereti a nemzeti értékeit.

Mivel nem akarok bant kapni és pontokat sem senkinek nem válaszolok. Leirtam, ennyi. Lehet utálni le csöcselékezni miatta, de azt hozzá teszem semmivel nem leszel jobb mint az a barom aki ezt a topikot nyitotta.

Üdv:
Galambos Péter!

Downhill!!

"Csak azért kell kémkedni mások után, mert más a vallása? Mert utálja a megszálló amerikaikat?"

Nem. Azért, hogy ne robbantgasson.
De fordított esetben egy iszlám országan nem tökölnének kémprogrammal, egyszerûen elvágnák a torkát.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

Kedves GZ8 Nagyságos Admin Úr!
A történelmi kérdések feszegetésére ne mondd, h napi politika, kérlek szépen!

A többieknek, akik meg olyan nagyra vannak a történelmi tudásukkal üzenem, h tájékozódjanak azokból az Igazság-szigetekbõl, amik még ma is útmutatóként merednek ki a Hazugság tengerébõl.

Csak azért kell kémkedni mások után, mert más a vallása? Mert utálja a megszálló amerikaikat?

Ha lett volna internet a szovjet megszállás alatt, minden szoci országaba gyûjtötték volna az összes orosz rémtettet, meg röhelyes dolgot (amit csináltak)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Egyébként ezt a képeket honnan vették? Olyan abszurdul illik a cikkhez (nem tudom megmagyarázni, miért érzem ezt, de valahogy megvan benne az érzés - ezzel persze nem a cikkírót akartam cikizni, csak megkérdeztem).

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Mint ahogy van sok érdekes dolog a magyar történlemben is, ha már itt tartunk. A nyalás, a haszonhúzás, a hatalom mindenek felett volt a jelszó. Az a lényeg, hogy a mai világban ezek ne forduljanak elõ - bár, hiú remény. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Kicsit elkalandoztunk a témától. Mondjuk semmi sem utal arra, hogy csak zsinagógákat akartak volna robbangatni, szal feltehetõ, hogy nem (csak) zsidók ellen írányult volna a dolog...
A történelemben van sok "érdekes" dolog. Nem mondom, hogy egyet értek arrakistor-ral, de van sok érdekes kérdés, a II. vh-val, a zsidókkal és a 9/11-el is..
Vagy írhattam volna letöltõt is, aki magán használatra tölt le anyagot, nem adná el senkinek, csak szeretne sokszor, sok idõre kikapcsolódni, lehetõleg minél olcsóbban. A jogvédõk nagyon nem szeretik nálunk a magánhasználatra való letöltés legális voltát, de nem hiszem el, hogy nincs jobb dolguk, mint Pistikét szekálni, meg félrevezetni a média által a hozzá nem értõ közösséget. A szándékos félrevezetés nem büntethetõ?

A hírhez visszatérve: hogy van az, hogy a rendõröknek szabad törvénytelen eszközökhöz folyamodni, míg a torrentezõ már bûnözõnek számít (lopás)?

Kedves Amergin!

Teljesen igazad van. A II. Vh kuszoben az amerikaiak (elnoki utasitasra) un. gyujtotaborba zartak a japanokat. De azok tenyleg gyujtotaborok voltak, gondolom nem irtottak ki mindenkit passziobol, a haboru utan elengedtek oket, de ja intervencios japanok is alaklmaztak halataborokat a kinaiak ellen a 30-as evekben.(es brutalisan meszaroltak is). A delszlav haboruban is voltak gyujto taborok a szerb oldalon...

Nem az a lenyeg, hogy a multban miket tettek vallasi, politikai, katonai meggyozodesbol, hanem hogy 2008 ban, itt es most valaki nekem ilyeneket hangoztat.

Kedvem lenne az o modszerevel valaszolni, eroszakkal megtorlom amivel nem ertek egyet.

De nem! Merthogy 2008 van. Es itt es most rendelkezesunkre all az a tudas, az az informacio ami alapjan formalhatjuk (formalhatnank) az eletunket mind egyeni, mind tarsadalmi szinten.

Es erre mit tapasztalunk, mintha nem is lett volna haboru. Pedig nem kell messzire menni, hisz en is lattam a hiradoban a delszlav haborurol keszult riportokat, tudni lehetett mi folyik ott.

Aki nem ismeri a tortenelmet arra van itelve, hogy ujra(es ujra) atelje azt.

Szoval olvasson, tanuljon es probaljon megerteni az aki eroszakkal akar valtoztani.

gz8
A zsidózást, politizálást stb. most fejezzétek be!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

igaz. de aki nem 15 éves, az tudja, mit is jelent valójában a gyõztes történelmi tényekhez való ragaszkodása..😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Én inkább úgy pontosítanám picit, hogy történelemként a gyõztesek hazugságai az elfogadottak. Igy már korrektebb és egyet is lehet vele érteni.

iSS!

a történelmet a gyõztesek írják és írták is mindig.
Ettõl lehet egy koncentrációs láger "átnevelõ tábor".
És ettõl lehet, hogy a kirekesztés nem a máshogy gondolkozásnak szól, hanem az embertelenségnek, a népirtásnak. Mindegy milyen tábornak nevezzük és hogy milyen zászló alatt vezették.

Ejnye-ejnye<#ejnye1> Kirekesztõ-e vagy?
A másként gondolkodókat el kell fogadni, a másságot meg szeretni kell!
Mert a másság SZÉP! Tudod?
Amúgy nem tudom milyen haláltáborokról beszélsz...
Koncentrációs táborok voltak. Ugyanolyanok amilyenekbe a csodálatos<#worship> USA is internálta japán származású állampolgárait... Ja, hogy ez nincs nagy dobra verve? Ezt nem csodálom<#hehe>
Ha az USA is porig lett volna bombázva és szinte minden vasúti és közúti lehetõsége lezárult volna hogy a KONCENTRÁCIÓS táborokba élelmet és gyógyszereket juttasson akkor elhiheted, hogy a japán-amerikaiak is hullottak volna mint a legyek...
Kicsit nagyobb toleranciát a másság iránt!<#vigyor1>

iSS!

Megsúgom: OV és társai. Az õ pártját támogató ismerõseim ugyanezeket az ostobaságokat fröcsögik, és elég unalmas már. Ha meg ajándékba törikönyvet adnék nekik, õk lennének megsértõdve.

Egyebkent a cikkben szereplo nemet Uriembernek uzenem: Linux, OSX, BSD.

(amire a netkavezoban tudja hasznalni a gepet azt otthon live cd-vel is megteheti (szinte)minden szaktudas nelkul...
Valasz arrakistor osszes uzenetere!

Tisztelt Forumtarsak!

Mar tobb eve tagja vagyok, az SG.HU forumanak, szinte minden nap probalom elolvasni a cikkeket, hozzaszolasokat, de sajnos nem mindig tehetem meg.

Hozzaszolni nem igen szoktam talan alkatomnal fogva inkabb megfigyelek, mint beavatkozok (akar hozzaszolassal is...)

De most megis hozzaszolok.

Kedves arrakistor. Te nagyon hulye vagy!!!
Ezt ugy mondom neked mint valaki, aki segiteni akar neked es nem ellensegesen.(Bar mint kedves forumtarsam mar megjegyezte talan inkabb mashonnan kellene segitseget kapnod!)

Hulye vagy, de elnezzuk neked, mert kilenc eves vagy. Vagy ha nem akkor egy kilenc eves agyaval rendelkezel.

Javaslom menj vissza az iskolaba, es probald meg megerteni azokat a dolgokat amikrol irsz (inkabb frocsogsz...), de semmit nem tudsz roluk. Es kerdezz meg egy idosebb tanarodat arrol, hogy a zsidokkal hogyan bant a KGB, meg milyen tortenelmi osszefuggesek vezettek a II. vilaghaboruhoz...

Aztan javaslom latogass el valamelyik halaltaborban berendezett muzeumba ahol szembesulhetsz vele, hogy hova vezet az a gondolkodasmod amivel te rendelkezel!
Én is jelentettem már a hszeim után, Mortimernek. 😊

a "nemzetõr dezsvér", legyen az bárki is személyesen.

Meg ehhez azért kell ám sok-sok iskolai hiányzás is😊

Egyértelmû hogy nem a saját véleménye, sok idiótától hallani szinte szó szerint ugyanezt.

Engem inkább az érdekel, ki adja a szájukba ezt a tömény hülyeséget?

+1.

na, ott a pont.
szerintem te a schindler listáján is végig röhögtél a moziban, nem?
Nem kezdek el arrakistor barátunkkal vitatkozni, már megtanultam hogy képtelenség vitatkozni olyannal, akinek az agyában a "zsidó" és az "összeesküvés" szó egymás mellett szerepel. Jelentettem.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

olvastam. ettõl a nézetem nem válto(-zik-)zott. mellesleg most már értem a hozzáállásodat, és hidd el nem bennünk van a hiba, hanem benned.
az õrült is azt hisz, hogy mindenki más a problémás nem õ.

csak sajnálni tudlak.
Hol van itt egy moderátor???

Jajj, hogy lehet ennyi primitív b*rom ebben az országban! Egyáltalán láttál már élõben zsidót, ismered õket egyáltalán, hogy ennyire gyûlölöd õket? Azt hiszed, hogy épphogy elmúltál 14 éves, és már szabaszájúan mondhatod az otthon hallott hülyeségeket? Álljál már le, és ahelyett, hogy értelmetlenül vagdalkoznál, inkább ismerd meg a világot, te szerencsétlen. Ha a 2. vhban Téged is elvittek volna táborozni, nem lenne ekkora pofád.

uniu
Gyurcsán nem zsidó...

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

viszont sajnos nem tanultak belõle és máig nem húzzák meg magukat.. ezért vannak hõbörgések , háborgások

Ki nem szarja le a Visztát?

nagyon szívesen leírnám de félek ez hely szûke és idõ hiánya miatt nem megy. olvasd el megint és meg fogod érteni, egyszerû mint az egyszeregy: tömören : a cionista zsidók patkányságokat követtek el akkor is , mint ma is. népirtó rendeleteket hoztak és közben a nép pofájába röhögtek és provokálták õket. ezért halállal lakoltak és nem korra és nemre hanem kilóra mérték õket Dachauban, ez ilyen egyszerû.

a zsidók megérdemeltem kapták amit kaptak, azoktól akiket ma is ugyanolyan cinikusan és arogánsan csõcseléknek hívnak a zsidók és te is , mert te is közéjük tartozol.

ha te abból megértetted, írd már ide lécci, hogy miért.
ne azt, amit a "nemzetõr tezsvéred" nyomat a tompa agyadba, hanem azt, amit te vontál le konzekvenciát(gy.k:következtetést)

...és a rabszolgataró zsidók..

a rendõrök vernek meg ártatlan embereket , a rendõrök verik ártatlan emberek szemét, a rendõrök az agy nélküli végrehajtógépezet a cionista zsidó összeesküvésben. mindenhol jól meg vannak kenve és nem érdekli õket semmi más , csak a pénz. az egyetlen akiktõl félni kell azok nem a terroristák, hanem a rendõrök.

Én pedig ajánlom neked Adolf Hitlertõl a Mein Kampf-ot, akkor megérted majd miért irtottak ki hat millió zsidót, és elhiheted, hogy nem azért, mert kanállal ették a mákostésztát.

Csi9aa: a vizitdíj csak az egyik rendelet amely a cionista zsidó összeesküvés része, de ha figyelted volna az eseményeket tavaly október 23-a óta akkor láthatnád mi folyik az országban, és a zsidó SZDSZ és a zsidó MSZP az élén a méteres karvalyorrú gyurcsánnyal milyen népirtó, népsanyargató rendeleteket hoz.

írtad: "a zsidók vizitdíjal irtják az õslakosokat" gondolom tudod, hogy a vizitdíj teljes összege a kezelõorvos fizetsét egészíti ki. Tehát ne járj orvoshoz, mert meg akar ölni...
"a rendõrök a zsidók pribékjei" ha valaki bûncselekményt követ el ellened, ellopja a kocsidat, kirabol, megveri a családodat, ne fordulj hozzájuk, hiszen ellened vannak...

Ember, pszichiátriai kezelésen már gondolkodtál????? (ja nem, vizitdíjat kéne fizetni <#circling>)

A zsidó közösségek, mivel általában távolságot tartanak a társadalom többi részétõl, tökéletes ellenségkép a korlátolt emberek számára. Ezt ki is használják a nagy népvezérek a valós problémák elkendõzésére, a mai napig...

arty
akkor röhögnék igazán, ha egy majdani, éppen aktuális fajirto a te felmenõid közt is találna zsidot és vinnének kivégzésre, vajon akkor mire gondolnál? h jogos, mert te is egy õslakosokat kiirto féreg vagy? 😄

a zsidok a korlátolt csõcselék miatt kapták a sok szörnyûséget, amit felsoroltál, melyhez te is nagy mellel tartozol. gratulálok!

Forza.

többszöri elolvasás után sem értem miket, mirõl írsz. szerintem nem a felfogásommal van baj. nem tudom ,hogy kevered ide a zsidó népet, és azt sem, hogy mi a bajod velük. ha egy kicsit mûveltebb lennél, akkor lehet, hogy az angolokat szidnád. javaslom, szerezd be leon uris-tól az exodust és olvasd el. filmen is megvan szinkronizálva, ha esetleg az olvasással túl megerõltetõ...
😊
égesd még magad légyszi