108
  • Csi9aa
    +1.
  • brueni
    na, ott a pont.
  • brueni
    szerintem te a schindler listáján is végig röhögtél a moziban, nem?
  • AranyKéz
    Nem kezdek el arrakistor barátunkkal vitatkozni, már megtanultam hogy képtelenség vitatkozni olyannal, akinek az agyában a "zsidó" és az "összeesküvés" szó egymás mellett szerepel. Jelentettem.
  • brueni
    olvastam. ettől a nézetem nem válto(-zik-)zott. mellesleg most már értem a hozzáállásodat, és hidd el nem bennünk van a hiba, hanem benned.
    az őrült is azt hisz, hogy mindenki más a problémás nem ő.

csak sajnálni tudlak.
  • Csaba42
    Hol van itt egy moderátor???
  • Csaba42
    Jajj, hogy lehet ennyi primitív b*rom ebben az országban! Egyáltalán láttál már élőben zsidót, ismered őket egyáltalán, hogy ennyire gyűlölöd őket? Azt hiszed, hogy épphogy elmúltál 14 éves, és már szabaszájúan mondhatod az otthon hallott hülyeségeket? Álljál már le, és ahelyett, hogy értelmetlenül vagdalkoznál, inkább ismerd meg a világot, te szerencsétlen. Ha a 2. vhban Téged is elvittek volna táborozni, nem lenne ekkora pofád.
  • uniu
    Gyurcsán nem zsidó...
  • arrakistor
    viszont sajnos nem tanultak belőle és máig nem húzzák meg magukat.. ezért vannak hőbörgések , háborgások
  • arrakistor
    nagyon szívesen leírnám de félek ez hely szűke és idő hiánya miatt nem megy. olvasd el megint és meg fogod érteni, egyszerű mint az egyszeregy: tömören : a cionista zsidók patkányságokat követtek el akkor is , mint ma is. népirtó rendeleteket hoztak és közben a nép pofájába röhögtek és provokálták őket. ezért halállal lakoltak és nem korra és nemre hanem kilóra mérték őket Dachauban, ez ilyen egyszerű.
  • arrakistor
    a zsidók megérdemeltem kapták amit kaptak, azoktól akiket ma is ugyanolyan cinikusan és arogánsan csőcseléknek hívnak a zsidók és te is , mert te is közéjük tartozol.
  • weine
    ha te abból megértetted, írd már ide lécci, hogy miért.
    ne azt, amit a "nemzetőr tezsvéred" nyomat a tompa agyadba, hanem azt, amit te vontál le konzekvenciát(gy.k:következtetést)
  • arrakistor
    ...és a rabszolgataró zsidók..
  • arrakistor
    a rendőrök vernek meg ártatlan embereket , a rendőrök verik ártatlan emberek szemét, a rendőrök az agy nélküli végrehajtógépezet a cionista zsidó összeesküvésben. mindenhol jól meg vannak kenve és nem érdekli őket semmi más , csak a pénz. az egyetlen akiktől félni kell azok nem a terroristák, hanem a rendőrök.
  • arrakistor
    Én pedig ajánlom neked Adolf Hitlertől a Mein Kampf-ot, akkor megérted majd miért irtottak ki hat millió zsidót, és elhiheted, hogy nem azért, mert kanállal ették a mákostésztát.

Csi9aa: a vizitdíj csak az egyik rendelet amely a cionista zsidó összeesküvés része, de ha figyelted volna az eseményeket tavaly október 23-a óta akkor láthatnád mi folyik az országban, és a zsidó SZDSZ és a zsidó MSZP az élén a méteres karvalyorrú gyurcsánnyal milyen népirtó, népsanyargató rendeleteket hoz.
  • Csi9aa
    írtad: "a zsidók vizitdíjal irtják az őslakosokat" gondolom tudod, hogy a vizitdíj teljes összege a kezelőorvos fizetsét egészíti ki. Tehát ne járj orvoshoz, mert meg akar ölni...
    "a rendőrök a zsidók pribékjei" ha valaki bűncselekményt követ el ellened, ellopja a kocsidat, kirabol, megveri a családodat, ne fordulj hozzájuk, hiszen ellened vannak...

Ember, pszichiátriai kezelésen már gondolkodtál????? (ja nem, vizitdíjat kéne fizetni )
  • Csi9aa
    A zsidó közösségek, mivel általában távolságot tartanak a társadalom többi részétől, tökéletes ellenségkép a korlátolt emberek számára. Ezt ki is használják a nagy népvezérek a valós problémák elkendőzésére, a mai napig...
  • arty
    akkor röhögnék igazán, ha egy majdani, éppen aktuális fajirto a te felmenőid közt is találna zsidot és vinnének kivégzésre, vajon akkor mire gondolnál? h jogos, mert te is egy őslakosokat kiirto féreg vagy? :D

a zsidok a korlátolt csőcselék miatt kapták a sok szörnyűséget, amit felsoroltál, melyhez te is nagy mellel tartozol. gratulálok!
  • brueni
    többszöri elolvasás után sem értem miket, miről írsz. szerintem nem a felfogásommal van baj. nem tudom ,hogy kevered ide a zsidó népet, és azt sem, hogy mi a bajod velük. ha egy kicsit műveltebb lennél, akkor lehet, hogy az angolokat szidnád. javaslom, szerezd be leon uris-tól az exodust és olvasd el. filmen is megvan szinkronizálva, ha esetleg az olvasással túl megerőltető...
  • Csi9aa
    :)
    égesd még magad légyszi
  • arrakistor
    igazán nem értem minek kéne utánanéznem a gúgülben?
    csak a vak nem látja mi folyik itt és világ sok pontján. palesztinában, kurdisztánban, ésatöbbi.. vizitdíj és egyéb népirtó rendelkezések formájában a politikai körök, akik elsősorban ZSIDÓK irtják az őslakosokat és területet formálnak a saját érdekképviseletüknek. mindenki és bárki aki ennek csak hangot ad, az antiszemita, terrorista ésatöbbi.. megfigyeltettettettettetik az ÁVH-s, a RENDŐR, a CIA-s vagy éppen a KGB-s pribékjeikkel és eltüntettettettetik. ezért kaptak egy holokausztot, , ezért kaptak egy Führert, ezért kaptak egy 9.11-et és ezért fognak még nagyon sokmindent kapni a pofájukba ha nem fejezik be a pattogást..
  • Csi9aa
    (remélem olvasni azért nem esik nehezedre)
  • Csi9aa
    Védd csak őket, aztán majd te leszel az első akit "hitetlenségért" felkoncolnak :)

Legalább arra vedd a fáradtságot, ha már iskola helyett hőbörögni jársz, hogy a google-ben nézz utána mielőtt commentelsz.
  • arrakistor
    az iszlám aktivistáknak, ugyanaz a bajuk, mint a führernek, igenis meg kell védeni őket, és hazánkat a gyarmatosító ZSIDÓ cionistáktól. tűzzel-vassal és ha kell VÉRREL.
  • Gabe Dearborne
    Ugyanazt mondom, mint brueni: ne nagyon védd a "szegény" iszlám aktivistákat. Nem szorulnak azok a te védelmedre, meg SEMMILYEN VÉDELEMRE. Inkább mi, a világ normálisabbik fele, szorulunk védelemre ELLENÜK. A baj inkább abban rejlik, hogy a humanista nyugati demokráciákban lehetséges az, hogy törvénytelennek nyilvánítsanak olyasmit, ami emberéleteket menthet meg adott esetben.
  • brueni
    persze védjed csak,
    csak majd ne lepődj meg, ha egy rakétát dugnak a senekedbe. jó mélyen.

vannak dolgok, amibe jobb nem beleszólni, ezt bízd másra...
  • arrakistor
    Reda Sayim helyében és simán azt mondanám a fakabátoknak: figyeljetek csak öcsiasajtok be ide jó mélyen a senekembe is , hátha ott találtok valami érdekeset...

őszinténszólva, aki ilyen perverz és beteg hogy másokat figyel a neten keresztül , főállásban ... az meg is érdemli
  • arrakistor
    Reda Sayim helyében én simán pert indítanék a személyíségi jogaimat súlyosan sárbatipró rendőri magatartásért és olyan kértérítést követelnék hogy arról kolduljanak, és hogy legközelebb 2x is meggondolják mikor kukkolnak a fakabátok.