1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
#1412 Van valami info a 7. évadról? -
#1411 ari -
#1410 -
#1409 jobb oldali alo :D
-
#1408 3-4 alkalommal néztem újra amikor néztem a részt :D -
#1407 alo mr president :D:D:D:D jóhogy ő volt a legnagyobb arc :D
-
#1406 nem mondom, hogy rossz volt, de azért sorrendileg az utolsók voltak számomra :D
nekem alo volt a kedvencem közülük :D -
#1405 Grace nekem is szimpatikus volt, de hamar kiírták.
Frankynél pedig nem láttam még idegesítőbb karaktert sorozatban. -
#1404 Szerethetőek voltak az utolsó évados szereplők is. Nekem nagyon szimpatikus volt Grace végig és az Alo-s részén olyan jót röhögtem :D -
#1403 szintén így gondolom
mondjuk nekem a második tetszett a legjobban
aztán az első és végül az utolsó -
#1402 Szerintem meg az utolsó generáció volt a leggyengébb :D -
#1401 effy ahhw <3333
na meg cook :))) zsír lesz :D -
#1400 persze én is várom már :D, de inkább tért volna vissza az utolsó generáció vagy a legelső, effy cook és társai nem nagyon adták :( ettől függetlenül jó volt az a 2 évad is -
#1399 Attól, hogy ezek visszatérnek pár részre, még lehet új generáció is. Kíváncsi vagyok nagyon. :) -
#1398 nem leszenk új szereplők? bah
hm hm hm -
#1397 még lehet. :) -
#1396 Nem lesz Sid?:( -
#1395 HIVATALOS:
A 7. évadra eddig visszatérő emberek:
Cook, Katie, Emily, Effy, Naomi, Panda, Tony, Michelle!
<3
forrás: https://twitter.com/#!/jamiefbrittain -
Eszter5 #1394 Kérlek segítsetek megtalálni 2 számot, a szinkronosban mennek a 3. évad 9. részében mikor Katie és Emily mennek haza a boltból a másik amikor Naomi megy találkozni Emilyvel, de Katie lesz ott. Az eredetiket ismerem, megtaláltam, de sajnos a szinkronosba mást raktak ha valaki megtalálta kérem írja meg. Köszönöm szépen. -
#1393 2. is elég frankó volt! Erdei gombás tripp rohadt nagy volt! Meleg csajokat imádtam(a jóó teesteeek *-*), Cook meg vitte kb az összes részt amiben szerepelt. -
#1392 Az első csapat volt a legjobb, ott mindenki szerethető volt vmiért. -
#1391 Naomi,Katie,Emily,Cook,Sid,Chris(Thomas) nekem ok voltak a kedvenceim.
Igen otodik es hatodik evadbol senki.Nyaron egy haverommal beszeltuk soroljunk mar fel par nevet az otodik evadbol, talan egyet tudtunk.[ennyire nem volt maradando] -
#1390 Szerintem is ő volt a legjobb :P Naomi meg Cook, a többi kretén karakter volt :D -
#1389 Na jó elkezdtem az 5. évadot unalmamban. :D -
#1388 Burial nagyon elvolt találva ahhoz a jelenethez... csillagos ötös :) Amúgy szerintem annyira nem volt rossz ez az évad, az 5. szerintem jóval gyengébbre sikeredett, mint ez...erre a 6. évadra eléggé átformálódtak a karakterek, de ez csak a dolog javára vált. Továbbra is tény, hogy az 1-2. évad az etalon, de azért ez is skins volt, és jó volt nézni. Én azért sajnálom, hogy most vége, és várhatunk majd' 1 évet az utolsó 7. évadért.. :\ -
#1387 Legalább a befejezés nem volt annyira szar, de még így is ez volt a legrosszabb évad eddig.
Jóféle zenék: 09:05 Burial - Loner
29:45 Cramp - RU116
30:45 Parker & Hanson - Afterthought
-
#1386 nem emlekeztem bocsi,es koszi -
#1385 Nem volt annyira rossz ez a generáció sem, nekem kifejezetten bejött Liv karaktere, főleg a vodkás húzásai után-azóta felnézek rá :D. Más volt, és nekem azért is tetszett, mert ez az én generációm, és kb. láttam a baráti köröm jövőjét, hogy pár hónap múlva mi is így esünk szét, egyetemek stb. Szóval ez az évad állt hozzám a legközelebb...csak ne kúrták volna el azzal a sok valótlan cuccal.
Nem létezik, hogy Alex felől senki nem érdeklődött, egy szülője sem, élt ott magának, mint Marci hevesen. Másik meg, hogy a szülők sosem voltak otthon, de sosem... mindegyikük kedvére járt ide-oda :D -
#1384 -
#1383 hát nem tudom, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez nem az ő teste :D -
#1382 sok a pées :D -
#1381 a teste kicsit fura, mintha csak a fejét rávágták volna... :D
de azért:
-
#1380 akkor tessék :D
-
#1379 én nagyon jól értem, ellenben nem értek minden részével egyet :D -
#1378 mit nem értesz? :D
1x írtam hogy effy karakterét én gyűlöltem
utána írtam hogy ha összehasonlítjuk a 5.6.évad végét akkor mind2ben happy end van
3.nak meg írtam hogy gracie -
#1377 mit beszélsz ember!? :D -
#1376 effy, de utáltam a kis gecit :D
ha azt nézzük mi volt az 5.évad vége és most mi ennek 6.nak akkor mondhatni nem volt vészes.. gracie
-
#1375 Lehet újra is nézem a 3-4. évadot miatta! Berántott nagyon a 4.ig nagyon a sorozat a sok csupaszkodás és jó testű csajok miatt :D
Meg hát kicsit magamra is tudok ismerni amikor 1-2 rész úgy kezdődik, hogy csatak másnapos mindenki és fetreng a szemetes lakásban :D
Az emberek stílusa, viselkedése is hasonló az én baráti közömhöz szóval én nagyon élveztem az egészet. 5.ben az új szereplők már teljesen távol állnak az én világomtól szóval ott búcsút is vettem a sorozattól. -
#1374 Őt én is szívesen látnám az utolsó évadban. :D -
#1373 engem csak effy érdekel, ha ő jön, akkor biztos nézni fogom (nélküle is, de az már egy másik kérdés... :D)