1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
#452 Kalandfilm lesz a negyedik évad!
Mint azt sokan láthattuk, a harmadik évad végén egy hajóban szállnak tengerre hőseink. Nos, a jól ismert brit producer ma bejelentette, hogy a negyedik évadban egy lakatlan szigetre kerülnek Freddyék, ahol vademberként fognak élni hosszú hónapokig, mígnem a társaság többi tagja mentőexpedíciót nem indít elveszett társaikért. Ahogyan a stáb egyik alaptagja, George Williams elmondta, dráma, rengeteg akció, sőt, helyenként még fiktív elemek és felvetődnek majd a lakatlan szigetre verődő tinédzserek túlélése közepette. Elmondása szerint a sorozat egyfajta Lost remake lesz.
forrás: skinsis.com -
tom017 #451 Nővére van, Karen idősebb mint Freddie. Bá nem igazán látszik rajta -
#450 wikin nővért ir tényleg :S -
#449 Freddienek huga van tudtommal -
BlackWolf #448 meg mindig novere van nem huga -
ba32107 #447 Listát nem írtam :D
1. Fred-húg
2. Emily
3. Effy
4. Naomi
5. Panda -
tom017 #446 Itt az én listám:
1. Effy
2. Naomi
3. Karen
4. Katie -
#445 Akkor már én is:)
Emily, freddy húga ,Naomi, Effy -
#444 1. Emily 2. Effy 3. Naomi - ahogy ronihun is írta.. :) -
#443 1.Ems
2.Effy
3.Naomi -
#442 nálam Emily, Panda, Effy és Naomi^^ -
#441 nálam a sorrend:
1: Effy
2: Effy
3: Effy
:) -
#440 1. freddy húga
2. ems
3. ???
4. PROFIT! -
#439 szerintem emily :) -
ba32107 #438 Amúgy kialakult a végső véleményem: évad legjobb csaja Freddy húga -
#437 sajnos:S -
#436 akarod mondani, 1 év? :) -
#435 háát, ez az évadzárás nem ütött nagyon, sőt...de azért rossz se volt, Pandának örülök:D:D Emily meg egy istennő:P
szar lesz ez a pár hónap(pfff) Skins nélkül:S -
#434 sztem végülis oké lett volna a rész egy szezon közepinek, de ez, hogy összesen 3 karakterrel foglalkoztak, vagy 4el és a másik fele a társaságnak fel sem tűnt, az úgy elég furi, főleg, hogy a rész címe elvileg az "everyone". Mellesleg végnek valami 3 perces lassú, melankólikus zenével kevert levezetést vártam, ami tényleg szívhez szóló, és az egész évad minőségétől függetlenül majd szomorkodom, hogy vége. De ez, hogy freddy megszólal hogy "most mit csinálunk" aztán elfeketedik a kép, az úgy elég ütős..:D -
#433 engem is inkább a többi karakter érdekel :) ez egy ilyen közepes rész volt .. de cook karaktere legalább kibontakozott kicsit :) -
ba32107 #432 No, szerintem ez volt az évad leggyengébb része... egyáltalán nem tetszett. Talán azért sem, mert a fő karaktereket (Cook, Freds, Eff) nem sikerült sehogy sem megkedvelni.
Sokkal jobban érdekelt volna Pandora és az ikrek, valamint JJ "kalandjai". -
#431 Nah hát végülis kurvajó volt ez a 3. évad! ;D Ez az utcsó rész is jó volt, bár én valahogyan többet vártam a résztől, főleg a végétől..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cookot meg már kezdtem megsajnálni, bármennyire is faszkalapul viselkedett, szerintem érthető ezek után, hogy miért ilyen elbaszott figura.. Hát marha kíváncsi vagyok, hogy ezek után mi lesz... -
#430 Jha maradnak ugyanezek, de lesz pár új emberke is elvileg még. És 2010 január vége-február eleje kb. -
BlackWolf #429 volt cliffhanger?:) -
ba32107 #428 A 4. évad is ezzel a cast-al lesz ugye? Mikor kezdődik? -
#427 sztem jo volt az egész évad meg ez a rész is én élveztem és sajnálom hogy szünet lesz most. -
#426 nem, volt 2 rész ami tetszett ebben, de ez a befejezés, plusz úgy zárórésznek az egész sztem nagyon gyenge -
#425 ne legyél már ilyen negatív:P
-
#424 sztem nemvolt rossz...de befejezésnek vmi nagyobb cliffhangerre vártam... -
#423 az egyetlen pozitívuma ennek a résznek és ennek az évadnak, hogy vége:D -
tom017 #422 Szerintem nem. -
jeni95 #421 amúgy Magyarországon, még nem adták ki egyik évadot sem DVD-N? -
#420 én azt amikor a kórusban nyilvánosan megcsalja Michelle-t:D -
ba32107 #419 Most nézem újra a 2. évadot......most néztem meg a kempingezős részt. Szerintem Sid és Michelle első együttléte az egyik legdrámaibb rész az egész sorozatban, nagyon megható és jól meg van csinálva. Legalább 10-szer megnéztem egymás után :) -
#418 az biztos:D -
#417 Júj..na az súlyos volt..
Inkább nézném naphosszat az Emily és Naomi eksönt.. :D De szerintem ti is.. :P -
#416 pontosan :) -
#415 Gondolom 1x06 vegen.Maxxie es Tony az orosz "hotel"szobaban. -
#414 minél?, -
#413 huhh, akkor nem vagyok egyedül:)