Skins (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(G)io vinco
http://www.e4.com/skins/music/track-listings.html
(( bal oldalt a menüre figyelj 😛 ))
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
btw. behoztam a sorozatot, már csak a mostani 6.rész hiányzik, tetszik ez az új szereplõs dolog, Effy még mindig nagyon állat, Cook meg...hagyjukXD
az ikres dolog is rendben van, tetszik minden😄😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nagyon tetszett h drámaibb lett ez az évad(szerintem) és hát hiányozni fognak ezek a szereplõk, Sid és Cassie nekem a nagy kedvenc, de Effy is faja, fõleg azután amit mûvelt a 7.részben😄
nagyon tetszik, még ma elkezdem a 3.évadot^^
Hát akkor nem fog semmise történni igazán😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Cook igazából nem akkora vadállat, mint ahogy viselkedik, szerintem ez csak egy szerep amiben tetszeleg, hogy mekkora egy faszagyerek. Neki is vannak érzései pl. amikor az e4-ben elkezdett twisterezni Panda-val és a mostani rész végén amit Naomi-nak mond.
JJay nem elég önálló, azért nem lehet rajta kiigazodni. Cook beleviszi a hülyeségbe.
Nálunk a 18-év felettiek dohányozhatnak az udvaron, a 18 alattiak meg elintézik a WC-ben.
Az a suli ami a sorozatban szerepel, lehet, hogy valami "diákbarát" iskola akarna lenni.
ha ezt elõzõ gárdával csinálják meg maxxieval akko valszeg instant töröltem volna az epizódot 😄
hát igen az a bizonyos történés ott a suliban eléggé el volt túlozva, de azé jó móka volt 😊
köv részt nagyon várom.. végre fényderül JJ ketyójára
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenki máshogy viselkedik minden részben, és nem tudom hova tenni a szereplõket. Például JJ szimpatikus volt nekem, mint szerencsétlen kisfiú, de õ is egy fasznak tûnik újabban. Cook is egyszer egy hatalmas kretén, máskor meg egész jó fej. Most akkor mi van? :S
A másik amire kíváncsi lennék, hogy Angliában tényleg ilyenek az iskolák? Persze nyilván nem olyan durvák, mint a sorozatban, de hallottam valahol, hogy ott nincs ekkora "szigor", mint nálunk, a diákok visszapofáznak, cigiznek az udvaron, stb....
Nagyon megköszönném!
Dexter, Californication, Skins, Medium, ?,?,?
Tudnátok folytatni a sort? <#wink>#wink>
tudnátok még mondani úgynevezett "18+"-os sorozatcímeket? Köszi.
Nézd meg a következõ linkek alatt betöltött video alatti zenét:
1. http://www.youtube.com/watch?v=gmQc5JU5Qqo
Ennél a videónál a 5:47-nél kezdõdik a zene,nah az Tricky - Hell is around the corner. Ez az origi zene,ami alapból benne is volt a soriban.Nekem ez megvan,mixelt változatban is.
2. http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=edKV99s2g14
És én ennél a linknél elinduló video alatti zenére kérdeztem rá.
Légyszíves a 2. linket is nézd meg, mert az a DVD változatban van benne.
Szerintem te nem erre a zenére gondoltál hanem az 1. link zenéjére<#wave>#wave>
Ha én tévednék,írd meg,és akkor megadok egy címet amire elküldheted az mp3-at.Nagyon megköszönném!!!
Szívesen várok további ötleteket hogy kiderüljön mi is ez a zene!!!
warezon úgyse találod, szerintem
Egyébként meg már megtették helyettem ott,de senki sem tudta.
Szerintem te sem tudod, mi ez a szám,hiszen, szerintem mindenki csak a TV sorozatbeli zenének tudja a címét (S01E05 - Tricky - Hell Is Around The Corner.),amit DVD-n kiadtak, arról senkinek sincs foggalma, még a külföldi oldalakon sem!
De ha neked igen, írd be és ha tényleg aza szám,meghajolok nagyságod elõtt:-)
Skins OST packba benne van gondolom, ha nincs akkor vki egy elõadó+számcímmel megdobna? köcce^^
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
szám címe: *****
szerk: inkább kitörlöm, ilyen stílus mellett nem érdemled meg<#wink>#wink>
köszi!
a 4.részben amikor Chris belebújt a szekrénybe aztán eldõlt😄😄😄 meg amikor elejtette a babát(kicsit morbid)😄😄 nagyon röhögtemXDXD
asszem ma hajnalig fent leszek és végignézem az 1.évadot😄
Senki nem tudja megmondani hogy mi ez a zene,amire táncolnak?
És ne gyertek S01E05 - Tricky - Hell Is Around The Corner.mp3 ezzel a számcímmel,mert a DVDRip változaton az a zene megy amit fentebb belinkeltem!
Aki Tud Segítsen!!!!!!
Skins - S01E05 végefele,mikor Sid és Michelle táncolnak.
btw .. lesz lassan egy sulis projektem s témának a szinkron vs feliratot választottam, ha nincs ellen kifogása a népnek majd ha eljõ az idõ közzéteszem a jó kis kérdõívet 😛