Skins (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VéLacc
nem tudja vki honnan lehetne leszedni az 1-2 évadot DVD-be? (azaz rendes dvd minõségbe nem aviba) köszi a választ elõre is!

(G)io vinco

Bulykin
köszöntem^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

BlackShadow
sztem ha visszaolvasol ezerszer megtalálod a linket 😊 de ha már vettem a fáradtságot h válaszolok nem hallgatom el a megoldást :p
http://www.e4.com/skins/music/track-listings.html
(( bal oldalt a menüre figyelj 😛 ))

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bulykin
2.évad tracklist-t tud vki?
btw. behoztam a sorozatot, már csak a mostani 6.rész hiányzik, tetszik ez az új szereplõs dolog, Effy még mindig nagyon állat, Cook meg...hagyjukXD
az ikres dolog is rendben van, tetszik minden😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

jéé tényleg....😄 a kereszt nevét el is felejtettem....😄
Carloska
mondjuk mindig kifõz az agyával valami okosságot az biztos 😄

BlackShadow
jah most kikerestem az elsõ részbõl .. James Cook 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

valószínüleg a sorozatba az a vezetékneve és ezért hívják úgy.... csak 1 tipp😊
Carloska
szakács az biztos 😄 azt nem értem neve honnan jöhetet Cooknak 😄😄

Bulykin
lool,ez egy állat<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Én csak annyit mondok, hogy: Cook, Cook, Cook, Cook! 😄
Bulykin
2.évad kivégezve, hát mondanom se kell h milyen😄
nagyon tetszett h drámaibb lett ez az évad(szerintem) és hát hiányozni fognak ezek a szereplõk, Sid és Cassie nekem a nagy kedvenc, de Effy is faja, fõleg azután amit mûvelt a 7.részben😄
nagyon tetszik, még ma elkezdem a 3.évadot^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
felirat vasárnap délután / estére várható majd, elõre is köszi Roosevelt😊

mucsácsó
Hát 10 részes lesz ez a szezon is sajnos.. 😞
AntiHero
4 rész utána még😞?

Hát akkor nem fog semmise történni igazán😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Szerintem nem volt rossz rész!
Cook igazából nem akkora vadállat, mint ahogy viselkedik, szerintem ez csak egy szerep amiben tetszeleg, hogy mekkora egy faszagyerek. Neki is vannak érzései pl. amikor az e4-ben elkezdett twisterezni Panda-val és a mostani rész végén amit Naomi-nak mond.
JJay nem elég önálló, azért nem lehet rajta kiigazodni. Cook beleviszi a hülyeségbe.

Nálunk a 18-év felettiek dohányozhatnak az udvaron, a 18 alattiak meg elintézik a WC-ben.
Az a suli ami a sorozatban szerepel, lehet, hogy valami "diákbarát" iskola akarna lenni.
BlackShadow
huh ez már jobb rész volt 😊
ha ezt elõzõ gárdával csinálják meg maxxieval akko valszeg instant töröltem volna az epizódot 😄
hát igen az a bizonyos történés ott a suliban eléggé el volt túlozva, de azé jó móka volt 😊
köv részt nagyon várom.. végre fényderül JJ ketyójára

Timbo
nálunk is visszapofáznak és van külön dohányzónk is 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

mucsácsó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
El volt 1-2 dolog tényleg túlozva, fõleg a lázongás a végén...Viszont az Emily és Naomis szál nagyon jó volt, a zenék ismételten iszonyat el voltak találva.
Nekem ez a rész is nagyon tetszett. Alig várom már a következõ hetit...csak bakker még 4 rész, és idénre ennyi jutott........ 😞
Nekem ez volt az elsõ rész, ami nagyon nem tetszett........

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rettenetesen el volt túlozva minden. Naomi anyja, Cook marhaságai, a szakállas tanár, a lázadás a végén.....

Mindenki máshogy viselkedik minden részben, és nem tudom hova tenni a szereplõket. Például JJ szimpatikus volt nekem, mint szerencsétlen kisfiú, de õ is egy fasznak tûnik újabban. Cook is egyszer egy hatalmas kretén, máskor meg egész jó fej. Most akkor mi van? :S

A másik amire kíváncsi lennék, hogy Angliában tényleg ilyenek az iskolák? Persze nyilván nem olyan durvák, mint a sorozatban, de hallottam valahol, hogy ott nincs ekkora "szigor", mint nálunk, a diákok visszapofáznak, cigiznek az udvaron, stb....

BlackShadow
nem úgy tûnik.. ha neked megfelelõ a minõség ami a youtube-on van vadászd le a videóból a zenét

Szóval nem tudjátok!:-(
Bulykin
Weeds?

BlackShadow
Shield, Sopranos pl 😊

Nem tudnád nekem elárulni ennek a francia remixnek a címét és elõadóját?
Nagyon megköszönném!
passatgt
abban a videóban egy francia remix van, godnolom nem sikerült a jogokat megvenni, vagy etc, és így oldaották meg, így nyilván nem került kereskedelmi forgalomba ez a szám😊

Esetleg másképp:
Dexter, Californication, Skins, Medium, ?,?,?
Tudnátok folytatni a sort? <#wink>

hi,

tudnátok még mondani úgynevezett "18+"-os sorozatcímeket? Köszi.

Szerintem elbeszélünk egymás mellett!!!!
Nézd meg a következõ linkek alatt betöltött video alatti zenét:
1. http://www.youtube.com/watch?v=gmQc5JU5Qqo
Ennél a videónál a 5:47-nél kezdõdik a zene,nah az Tricky - Hell is around the corner. Ez az origi zene,ami alapból benne is volt a soriban.Nekem ez megvan,mixelt változatban is.

2. http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=edKV99s2g14
És én ennél a linknél elinduló video alatti zenére kérdeztem rá.

Légyszíves a 2. linket is nézd meg, mert az a DVD változatban van benne.
Szerintem te nem erre a zenére gondoltál hanem az 1. link zenéjére<#wave>
Ha én tévednék,írd meg,és akkor megadok egy címet amire elküldheted az mp3-at.Nagyon megköszönném!!!
Szívesen várok további ötleteket hogy kiderüljön mi is ez a zene!!!
passatgt
Az eredeti szám a Tricky Vs. Gravediggaz elõadásában, a Hell Is Around The Corner, amit a brit Portishead remixelt

warezon úgyse találod, szerintem

Ha végignézted a linket,láthatod hogy a youtubos link is csak a film egy részét mutatja be.Sajnos franciául sem tudok.Így elég nehéz lenne megkérdeznem mi ez a szám.
Egyébként meg már megtették helyettem ott,de senki sem tudta.
Nekem is ismerõs a szám, de nem tudom mi az. Írj youtube-on a videó feltöltõjének, vagy kommentbe.

Bocsi csak annyi helyen kerestem már, és reméltem ha ide beírok megtudom a választ,de mintha megse látták volna mit kérdezek,válaszra sem méltattak.
Szerintem te sem tudod, mi ez a szám,hiszen, szerintem mindenki csak a TV sorozatbeli zenének tudja a címét (S01E05 - Tricky - Hell Is Around The Corner.),amit DVD-n kiadtak, arról senkinek sincs foggalma, még a külföldi oldalakon sem!
De ha neked igen, írd be és ha tényleg aza szám,meghajolok nagyságod elõtt:-)
passatgt
benne van, az eredeti a Cat Stevens - Wild World, ezt énekli Sid, azaz Mike Bailey

Bulykin
az 1.évad uccsó részében a végén a dal az nagyon üt, ahogy mindenki énekel az vmi hatalmas😄
Skins OST packba benne van gondolom, ha nincs akkor vki egy elõadó+számcímmel megdobna? köcce^^

Bulykin
wáá Tony...ajjj

Timbo
én nem jöttem rá még most se 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

BlackShadow
<#eplus2>

passatgt
meg talán ha elolvasnád a videó kommentjeit...

szám címe: *****

szerk: inkább kitörlöm, ilyen stílus mellett nem érdemled meg<#wink>

Carloska
<#kuss>

Bulykin
<#szomoru1>#200

<#wilting>

N o N a m e
szerintem ha valaki tudná, beírta volna...
Úgy látom a saját kis hülye beírkálásaitokon kívül nem érdekel senkit hogy mit kérdeztem.
köszi!
passatgt
annyira nem lesz vicces, de nem lövöm le a poént😊

Bulykin
wáá, 4rész után már kedvenc😄 van benne vmi ami odaültet a dvd elé, nagyon jóóó😄
a 4.részben amikor Chris belebújt a szekrénybe aztán eldõlt😄😄😄 meg amikor elejtette a babát(kicsit morbid)😄😄 nagyon röhögtemXDXD
asszem ma hajnalig fent leszek és végignézem az 1.évadot😄

Jöhet 😄

http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=edKV99s2g14
Senki nem tudja megmondani hogy mi ez a zene,amire táncolnak?
És ne gyertek S01E05 - Tricky - Hell Is Around The Corner.mp3 ezzel a számcímmel,mert a DVDRip változaton az a zene megy amit fentebb belinkeltem!
Aki Tud Segítsen!!!!!!
Skins - S01E05 végefele,mikor Sid és Michelle táncolnak.
BlackShadow
ah meg se merném nézni szinkronnal.. brit akcentust megváltoztatni kb halálbüntetés 😄
btw .. lesz lassan egy sulis projektem s témának a szinkron vs feliratot választottam, ha nincs ellen kifogása a népnek majd ha eljõ az idõ közzéteszem a jó kis kérdõívet 😛

passatgt
nincs olyan sok káromkodás

ha meg csak ez miatt szedted le, nem a te sorozatod