Skins (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy családnál lakom, ahol a néni 1ik gyereke nagy füves, tõle szoktam énis kapni, de már érdeklõdtem volna, hol találhatnék könnyen csajt, erre mondta, hogy õ nem igazán csajozni jár el amikor bulizik, inkább a drogok érdeklik😄
ezt tok jo hallani.
enis szivesen laknek ott😄
es talalkozni a szereplokkel vagy csak a helyszinen setalni.
nekunk meg csak baratok kozt van
kanyi helyszinekkel,meg tre szereplokkel😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
de a kérdésedre a válasz igen, ahol pl az elsõ részben Freddy deszkázik, ott szoktam nap mint nap mászkálni, meg vásárolni is általában ott szoktam, ahol leülnek sörözni, ott amúgy valami hotdog árus van, nincsen kiülõsdi.
A suli meg, ahol tanulnak, az az én sulim, a neve Filton College a valóságban, még az osztálytermeket is külön megismerem benne.😊
Szép csaj ez a Pandora.
Azt hallottam, hogy Bristol nem olyan nagy, gyalog is bejárható. Akkor biztos sok ismerõs helyszín van a filmben, nem?
elég gyerekesek de legalább viccesek
néha túlzásba viszik
az ikrek fõleg nem egyszerûek
Jött az 1. rész, ami nagyon jól kezdõdött, marhára reménykedtem, hogy nem veszik el minden ami az elsõ 2 évadban megvolt, és jó darabig reménykedtem, hogy így is lesz. Olyan baromságokkal baszták el azt a részt, mint pl. az igazgató egy fél perc hosszúságút belefingik a mikrofonba, meg amikor Cook megmutatja a tetkóját, (azaz a pucér seggét meg a farkát) bár már ez is bõven elég lenne, õ azért még elkezd ilyen kefélõ mozdulatokat utánozni, meg rángatózni, nameg az ilyen sablonok, hogy a nyomorék tanár, akit kikészítenek a diákok, stb...
Én nem mondom, hogy tökéletesen valóságosnak kell lennie, hiszen az elsõ 2 évadban is voltak azért életszerûtlen dolgok (pl akármikor kefélt valaki valakivel, mindig ott termett egy 3. személy) de ettõl függetlenül volt zseniális.
A Skinst pont az különböztette meg az ilyen Dawson és a haverok, meg Tuti gimi, meg társaitól, hogy itt nem mindenki 185 centi magas, kidolgozott testû és iszonyat jóképû, a csajok meg 120as mellbõségû bombázók, hanem olyanok, mint az igazi, utcán mászkáló, suliba járó srácok.
Ez a 3. évad pedig tökéletesen kompenzál: bár itt sem olyan marha szépek, de legalább a sztori és a történések 0 életszerûséget hordoznak magukban.
Egyébként kötöttem magamban egy egyezséget, hogyha Freddy még ezek után is Effy után megy, akkor tényleg egy részt sem nézek többet, mert az azt jelenti majd, hogy a rendezõ valami Vad Angyal szerü szappanoperán nõtt fel..😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Ha megõrzitek e kis titkom, hálás leszek<#worship>#worship>
Amúgy Effy meg az Emily nagyon jócsaj 😛 Hiába is hatalmas nagy kurva az egyik, másik meg kis leszbi.. 😄
Tényleg találkoztál Pandorával? Hallod, nyomd már be ide a képet légyszi! 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
1. Cook, akinél nagyobb parasztot a világ nem látott.
2. JJ, aki mindenkinek benyal, és egy óriási nyomott.
3. Freddy, a világ legjobb, legnaívabb, legérzékenyebb fiúcskája.
4. Effy, alighanem a világ legnagyobb ribanca.
5. Pandora, aki meg teljesen zakkant és gyerekes.
Ezek a szerepek, és el van nagyolva az összes. Cook, aki ordítozik, nekimenne mindenkinek egy kis bunyóért, összességében egy igazi 3agyselytû gyökér állat, de minden csaj döglik érte, beleértve az elég attraktív Effyt.
Freddy, aki annak ellenére még mindig Effy után rohan, amikor meg szarik a fejére és Cookkal lóg, ráadásul miután csókolóznak, még meg is alázza azzal, hogy az ablakából vigyorog rá...ráadásul Cook még Freddy hugát is megbassza...de õk legjobb barátok maradnak...
Egy ideig még reménykedtem, hogy jobb lesz a sorozat, de ez az elnökválasztós rész, amiben egy iskola élteti Cookot (de hogy miért is?) plusz a végén "kitör a forradalom", kocsikat gyújtanak fel, meg szétverik a sulit...
kezdve ettõl, az igazgatóig, aki meg a mikrofonba fingik, Naomiig, akinek érdekes módon a fõszereplõk vannak egymás után a telefonjába, vagy Cook, aki meg négy liter Tequila után is halál józan...az egésznek KÖZE nincs a valósághoz...
ez a hatodik rész egész egyszerûen a legrosszabb volt, amit valaha láttam, BÁRMILYEN sorozatban. Ezt talán egy 10 éves gyerek még jópofának tartja, de én már sajna talán túl öreg vagyok ehhez, pedig csak 17 leszek.
Bocsi a hosszú kommentért, nemnagyon járok már SG-re mert tudom, hogy itt ezt nem szeretik, de ez kikívánkozott...remélem, nem vettem el senkinek a kedvét, aki még ezt az évadot is szereti.
Ja, am 1 pozitívum: ma találkoztam a csajszival aki Pandorát játssza, szerencsére Bristoli a csaj, le is fotóztam vele magam😉
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Mondjuk o volt a kedvenc meg Chris : )
Igazabol hianyoznak.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
kezdem megszokni a szereploket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit erdekesnek talaltam.Freedie mindig osszevan torve.Legtobb jelentben amikor mutatjak kezen,kurvasok karcolas.Dehat gordeszkasfiatal😄
Egyébként szerintem sem vészes egyáltalán angol subbal, tökre érthetõ kategória, viszont anélkül már necces lenne.. 😄 Viszont az urbandictionary.com használata olykor-olykor elõnyös 😉
elkezdtem nézni angol felirattal és már az elsõ jelenetben is csak minden 2. mondatot értettem... :S
(G)io vinco
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
akkor már mondjuk azt h szleg-esen "arcok"-at jelent v mittom én... így h bõrök "kicsit" fura :S
de h még mindíg nincs felirat, ez egészen hihetetlen :S :S 😞
(G)io vinco
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
még a "cigipapir"-t úgy ahogy elfogadnám mert percenkét füveznek benne (ami mondjuk már sztem azért kicsit túlzás is, de ez legyen a sorozat legnagyobb baja persze...)
de ez "bõrök" -et vmi perverz horror sorozatnak tudnám elképzelni xDDD
(G)io vinco
de felesleges ezen "veszekedni"
tobb jelentesu es kesz.
mert az alap meg a szleng😄
hanem tobbi kifejezes miatt😊
(G)io vinco
Ace - excellent, brilliant
Ballsed-up - ruined, obliterated, screwed up
Bangers - sausages, often served with mashed potatoes
Bollocks - literaly, testicles; nonsense - a general term used for something viewed in a negative light. ("That is bollocks!")
Bugger - a vulgar term for a person who participates in sodomy; loosely used to replace the f-word
Couldn’t be arsed - couldn’t be bothered, apathetic
Fag - a cigarette
Get (one’s) leg over - to have sex
Pillock- an inadvertently stupid person, an idiot
Pissed - drunk, inebriated
Safe! - cool; also used to signify agreement; equivalent to "OK!," "Cool!," or "Agreed!"
Shag - to have sex
Skins - rolling paper used for a joint.
Sodding - an intensive, equivalent to "damn" or "f**king"
Spliff - a cigarette rolled with half tobacco and half marijuana.
Spliffed - to become high off of marijuana
Stroppy - ill-tempered
Tosser - an idiot or a moron; a slang reference to a masturbator.
Wanker - a disparaging term for a jerk, idiot, a jerk-off. Literally, one who masturbates.
(G)io vinco