1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
Gvik #532 A második évadba volt asszem az, mikor Effy felajánlja Sid-nek hogy csinálja meg a rajzháziját, ő meg cserébe összehozza újra Cass-el. Először Sid nem akar belemenni, erre Effy azt mondja, hogy akkor szól Tony-nak, és az ágyon ülve elkezd kéjesen nyögdécselni, hogy:
"Ah, Sid... ez az, gyorsabban.. ahhhhh!"
Aztán amikor Sid megcsinálta a rajzot, és viszi Effynek, Tony nyit ajtó; Sid meg mondja hogy Effyhez jött... Erre Tony:
"A barátnőmet elszedted, most már a húgomra hajtasz?
Sid meg: "Előbb megvárom, hogy elmúljon 15." :P
-
CUCLI #531 legjobb mikor az ikrek a bálra készülődnek. a kisöcsi meg beront, aztán kapja a verést.
"YOU NAKED BITCH" :DDD -
Gvik #530 Kinek melyik csapatból ki a kedvence?
Nekem a másodikból Emily (idáig). Kedvenc jelenetem a 3. évadban, mikor az iskolai bálon elmondja a Katie-nek, hogy leszbikus.
"I like girls... No, I like a girl... No... I love her." majd rámutat Naomi-ra, aki a háttérben áll, aztán kézen fogva sétálnak ki a bálból...
Az a rész annyira romantikus. -
Dobronski #529 Én szerettem. :D -
#528 én is :P -
Gvik #527 Fiú vagyok, bocs. És 100% hetero. -
ba32107 #526 Én rettenetesen utáltam Cassie-t :D -
#525 én Sidre hasonlítok.. akkor szép pár lehetnénk :D persze csak ha lány lennél :D -
Gvik #524 2. évad 9. rész - part6
2. évad 9. rész - part7
2. évad 9.rész - part8
(rem. jók a linkek)
Cass Manhattan-ba megy, ahol találkozik Adam-mal egy gyorsétteremben. Odamegy a lakásába, lefekszikaludni, majd amikor felébred, nem érti hol van, és Adam mondja meg neki, hogy mi a helyzet. Cass arrasem emlékszik, hogy bemutatkoztak volna egymásnak, pedig állítolag már megtörtént - Adam azt mondja. Elmennek bulizni, majd egy ágyban töltik az éjszakát (elvileg csak alszanak, Cass mondja korábban, hogy nem akar kefélni...). Másnap reggel Adam hirtelen lelép... Egy levelet hagy, amiben azt írja Cass-nek hogy egy ideig el kell mennie, maradjon nyugodtan a lakásban, és örül hogy megismerte Cass-t. A fiú fotós volt, aki egy lányról készített képeket, és azokkal volt tele a fal a szobájában. Amikor Cass felébred, a fotók már nincsenek ott. Majd Cass elkezd sírni... a köv jelenetben pedig fut az utcán. Ezután végcím, és semmi további információ Cass-ről.
Gondolok itt arra, hogy esetleg ez valami metaforikus utalás lenne, hogy Cass csak elképzelte, hogy Adam létezik, és hallucinál a sokktól, esetleg tényleg megőrült (valszeg Chriss halála miatt). Egyáltalán mért volt ez olyan tragikus számára, hogy rögtön New-York-ba ment Angliából tök egyedül, pedig már Sid-el is tök jól elvoltak.
Arra emlékszem, hogy a második évad egyik utolsó jelenete volt, hogy Sid megérkezik a New York-i reptérre.
Csak azért vagyok kíváncsi, mert az első csapatból Cassie volt a kedvenc karakterem. Tök olyan jelleme, meg gondolatvilága van mint nekem... -
#523 Sid kereste a végén New Yorkban, az utcán, azzal lett vége aztán hogy megtalálták-e egymást azt nem lehet tudni (remélem igen). -
Dobronski #522 Szerintem megtalálta Sid-et. Vagy nem? Régen volt... -
Gvik #521 Megint új szereplők? A második évad után is szíven ütött a váltás, de szerencsére tetszett a harmadik is. Szal most eléggé vegyes érzelmek kavarognak bennem...
És 28-án elvileg indul a 4. évad, már alig győzöm kivárni.
(Btw, azt valaki tudja hogy a második évad végén Cassie-vel mi történt? Vagy csak nem értettem meg valami utalást? Nekem kicsit furcsa volt, hogy az a csávó otthagyta a lakásában, pedig akkor látta először...) -
Dobronski #520 Múltkor tartottam az új szereplőktől, de nem kellett volna. :) -
#519 Most olvasom a Skins twitterjén (twitter.com/skins) hogy tervezik az 5. évadot új szereplőkkel! Hamarosan lesz meghallgatás is! -
#518 Na mivel minimum másfél perces videó kell a versenyre ezért csináltam a másik mellé egy másik videót. Már csak azt nem tudom: hogy melyik videó legyen az elején? Vagy a 2. videót ne is erőltessem szerintetek?
-
Dobronski #517 Nájsz! -
#516 nagyon szép, még tudtam volna nézni kicsit :) -
#515 nagyon zsír lett, egyedül jj falas része nem kéne bele, szvsz:) -
#514 Na ugye van az a verseny a amit az e4 hírdetet. Készítettem egy rövid verziós videót a versenyre amin amúgy nem vehetek részt mert nem lakok UK-ba.:( Azért megosztom veletek.
-
Dobronski #513 ómájgos köszi! -
#512 Na mind1 nem értek hozzá:)
http://www.youtube.com/watch?v=PghdpMcCCQk&feature=player_embedded -
#511 -
CUCLI #510 Effy :D -
ba32107 #509 Cook köcsög feje olyan illúzióromboló Effy után :D -
#508 -
#507 forgatják -
CUCLI #506 hello népek .) lehet már tudni valamit a 4. évadról? lesz egyáltalán? -
#505 cock balfasz apja voltt -
#504 cock apja vagy valami ilyesmi -
ba32107 #503 Ki is volt ez a csávó? -
#502 poén volt xD -
#501 -
#500 érzem, hogy gagyi lesz, kb 90210 színvonal(ami nem rossz, csak nyálas:)) -
#499 "Az MTV szerezte meg a Skins-remake jogait, a csatorna készíti el az anti-Gossip Girlt-t, meztelenség és profanitás nélkül. Ennek ellenére a csatorna valami késő esti időpontot szán az amerikai verziónak." -
#498 mtv is making the American version of skins! -
#497 láccik a fehér melltartója :) -
#496 and? -
#495 azaz:) -
#494 nem Naomi? a leszbi csaj.. -
#493 dehogy:)