Skins (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kommersz
valaki talalt angol feliratot?

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

PatBate
nem értem a rendezõ bácsit. a zenékbõl, a jelenetek elrendezésébõl arra következtetek, hogy ezt az effy gyereket pozitívnak akarják beállítani, viszont epizódról epizódra ellenszenvesebbé teszik.

DE a legnagyobb vicc, hogy az elõzetes szerint a következõ részben is az effy - freddy romantika megy😄😄😄 áhh ez 1 vicc😄😄

PatBate
elkezdtem nézni a 8. részt: az elejét komolyan gondolták?

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

bauer15
Igen erre gondoltam köszönöm

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

JJ-nek kéne összejönn valakivel

PatBate
sztem egészen elképesztõ módon, hihetetlen, felfoghatatlan, az egész világot meghökkentõ módon, Effy és Freddy összejönnek..😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár inkább Effyt baszná el mondjuk egy tank..😄

BlackShadow
megtörtént 😊

#334: jön az új phd és kinyírja cook-ot és bedarálja csilinek 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AntiHero
baleset tuti nem lesz. nem...gyilkosság se😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kommersz
az biztos😄
az annyira nevetseges volt annak idejen a hasonlo.
kb akit elut egy szemelyautonal nagyobb dolog gyorsan, annak ki kene halnia mint a dinoknak😄
nem pedig....

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

passatgt
vagy valakit elüt egy vonat

mucsácsó
Hehe, pont most találtam meg amúgy ezt a zenét.. 😄 Marhanagy szám, bár nem az én stílusom, de azért egy ilyen buliban ottlennék 😊

Amúgy jha, valószínûleg így lesz durván a részek összetétele, ahogy Antihero felsoroltad.. Gondolom az évad végén vmi marhadurva cliffhanger lesz...vagy talán happy end? 😄 Én szerintem a végére Effy meg Freddie össze fognak jönni.

Btw, elõbb olvastam egy ilyen interjút "Freddie"-vel, és ott mondja a srác, hogy le vannak szerzõdve további évad(ok)ra, és hogy úgy a 4-5. rész után nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak, úgyhogy elég valószínû hogy maradnak õk. 😊 Szerencsére. 😉
AntiHero
Na akkor kb ez lesz még sztem:

Effy: Látjuk ahogy örlõdik tovább... (sztem már uncsi)

Katie & Emily: Gondolom jobban megismerjüka családják + a leszbiségrõl is lesz szó.

Everyone: Valszeg lesz egy nagy buli és ott majd vagy összevesznek vagy mindenki szeret majd mindenkit😄

Aztán ne legyen igazam<#szomoru1>

AntiHero

bauer15
a 7.részben lévvõ zene kar nevét tudja valaki?
The Lips ezalatt nem sok mindent találtam

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

mucsácsó
12-Mar-2009 Skins 03x08 Effy
19-Mar-2009 Skins 03x09 Katie & Emily
26-Mar-2009 Skins 03x10 Everyone

Pontosan, még 3 rész, és kifújt idénre a Skins.. 😞
Bakker 😄 Kicsit félreértettem.........azt hittem hirtelen hogy már jövõ héten sem lesz rész 😄 Akkor ok.

Bulykin
lesz, csak az évadnak vége és sokat kell majd várni az újra😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kommersz
Gondolom 10 reszes az evad,es akarhogy szamolom az 3 het.

Nem lesz több rész?? Baz........én ilyen hírekrõl mindig lemaradok 😄

kommersz

Erdekes resz volt.Tetszett is meg nem is , JJrol eleg sok minden kiderult.Cook egyre kocsogebb.Szegeny Thomas😞 .Ez az igazmondo tabletta eleg tre volt.Meg hogy Katie hogy termett ,Freddie agyaba az rejtely.De azert faszan osszevolt rakva. Gay Jay😄😄 A zene ami a buliban megy valami istenkiraly.

Az a szar hogy ebben a honapban vege az evadnak.Varhatunk csomo idot😞.

Bulykin
jaja, Sorozatkvíz topikba nyugodtan kirakhatod, sõt, kérem h rakd ki^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BlackShadow
kössz mindenkinek aki kitöltötte 😊 egyelõre a feliratos filmek vezetnek \o/ de még kell pár kitöltés 😛

#319: lehet bepróbálom.. csak nem akarom h leharapják a fejem 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Gnome
szerintem kirakhatnád a többi sorozatos topikba is....bár lehet az már spam...de jó rövid és érthetõ kérdõív szal sztem nem idegesítene senkit

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Kitöltöttem

PatBate
"angol fiatalok"

http://www.youtube.com/watch?v=2jyojEMxouM&feature=related

annyit nem is torzít a sori, nemde?😊

AntiHero
Mocskos nagy rész volt!

Tisztára mintha a régi skinst kaptuk volna vissza.

AntiHero
kész

kommersz
hosszupuskan van felirat.

köteles vagyok 18 és 24 év között lenni?😄
Timbo
én se járok 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

BlackShadow
gondolkodtam is h kell e egy 0.. de arra jutottam h sztem nincs olyan ember aki 1 évben véletlen 1x ne kerüljön oda .. tévedtem 😄 akkor 1 :p

passatgt
8. Milyen gyakran jársz moziba egy évben? *
1-3
4-6
7-9
10-12
12+

Nem járok😊

BlackShadow
kösz \o/

kommersz
kesz😊

BlackShadow
nos mint azt már régebben említettem, beadandóhoz suliba készítettünk egy kérdõívet
ennek témája: Szinkron kontra felirat

aki érez magában annyi erõt, h kitölti ezt a rövid kérdõívet azt nagyon megköszönném 😊 és tényleg rövid, nem marketing fogás 😛

reklámozni nem szeretnék így máshova nem rakom be, csak ide, ahol megkérdeztem anno 😄 de ha nagyon akarjátok továbbküldhetitek ismerõsöknek 😛

kösz szépen😊
passatgt
na ez a rész<#eljen>

PatBate
Na, ez a rész olyan jó volt, mint amennyire a 2. és a 6. szar. Azaz NAGYON!😄😊

(am a Big Ben nevü céggel kerültem Bristolba)

Timbo
akármikor 😮

akár 2vel is... az se zavar ha egyszerre... 😊
AntiHero
naná😊

Mondjuk nekem az nem tetszik egy kicsit, hogy mindenki kúr mindenkivel 😄

Most õszintén........ti lefeküdnétek egy leszbi csajjal, tudva hogy csak szánalomból csinálja? 😄

BlackShadow
drámai részre alapozva, az évad eddigi legjobb epizódját láthattuk! 😊
JJ kb a legjobb karakterré lépett elõ ezután.. skins ftw!

milyen csere diák program? múltkor nézelõdtem neten meg ilyesmik de angliába egyikkel se lehetett menni....
Timbo
úh ez jó rész volt 😄 JJ nem volt szimpatikus egészen ezidáig 😊

Gnome
hopp..koránkeltem még átnézni zh elött a dolgokat de nembírtam ki, h nenézzem meg az új részt....sztem az új széria majdnemhogy legjobb része....tényleg sikerült elérniük, hogy elvonatkoztassunk a régi szereplõktõl...mondjuk a mindenki kavar mindenkivel szálat ide is betették dehát kell vmi konfliktus..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

zomgzerg
végre egy rész ami közelíti az elõzõ csapattól szokottat

PatBate
cserediák dolog szerûség

AntiHero
Hogy kerültél ki?