Hard to be a God

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy,mivel lehet elindítani?
tegla
Sztem olyan 15-20 óra játékidõ,de van jópár mellékküldetés is amit kihagytam.
Csak a sztorivonalra koncentráltam,ha jól emlékszem lvl 20-ig sikerült felnyomnom igy a karaktert.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

mennyi idõ volt?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

tegla
Nah sikerült végignyomni a játékot 😊
Jó kis gamma volt még toltam volna.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Egy no-cd image file-al sikerült megoldani a dolgot, de ez sem ment elsõre... eh.

Scareface
Valszeg.....

Én vagyok az egyedüli, akinek nem indul ezzel az új Reloaded crack-el a game?

tegla
Gondolom,mivel "reloaded" a crackfix is. <#nezze>

akkor a reloaded verzió mûködik mostmár? végigolvastam a fórumot, és láttam, hogy nem lehet menteni, de a crackfix állítólag megoldja..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

tegla
Ugye megy egy óra is közben azt gondolom észrevetted;azon az idõn belül kéne gyorsan elektrosokkolóval(csak,hogy ne fájjon nekik a szúrás-eu komfortosan)elkábitanod,majd utána leszúrnod,megpörkölnöd,lemosnod,feldolgoznod kolbásznak...és erre van 5 perced. <#wilting>

Hát, én meg ha vele mentem, vagy ha helyette kentem le mindet, akkor se voltam f@sza gyerek :S . Már kb 1órája csak a disznókat kergetem...

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

tegla
Nekem elsõre sikerült.
A báróval tartottam egy ideig de aztán eltûnt,utána én egyedül ölögettem a pocákat de közben lootoltam is õket(bár ez nem tudom számit-e).
Sztem többet kell leölni mint õ 😊 vagy nem tudom mi akadékoskodik az öreg fing 😛

hali, azt tudja vki, hgoy a disznóhentelésnek mi a nyitja, mert ha megcsinálom idõ elõtt, ha nem, kevés vagyok a báró szerint 😞(((((

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

wedge31
Én ha lehet kerülöm a harcot a kém kódex is írja ugyhogy tartom magam az írányelvekhez valszeg a készitök is ezt szereték volna elérni.
Persze vannak helyzetek amikor a diplomácia nem ér semmit kiváncsi volnék mennyivel ér több xp-ét egy helyzet békés megoldása a harchoz képest.
A lovaim nekem meg megdöglenek a harcokban ,pedig baromi drágák még igy is hogy magas a diplomáciám de tényleg megéri használni öket mert egyrészt gyorsabb a közlekedés a sebzés meg a gyalagosénak legalább a kétszerese lóháton

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

BlackShadow
én is már elõrébb járok 😄 nagyon tetszik a story. a harcrendszere nem is tetszik, de a történet annyira magával ragad 😊 nem bírtam letenni.. úgyvolt h 8tól tanulok.. hát most hagytam abba a játékot 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
poén, h a földrõl jöttek a "földönkívüliek" 😄

amúgy néha el-el tünedeznek a tárgyaim :\ kicsit bugos.. de ez van 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tegla
Uhh tatám már azt se tudom mirõl van szó;én már nagyon elõrébb járok 😄
Ja,hogy vmi szekta tag az öreg kocsmáros azt csak vmi beszélgetés folyamán meg lehet tudakolni vkitõl(nem emlékszem már kitõl),hogy hallott-e a titkos 3 kard testvériségrõl(vagy vmi ilyesmi nevet emlitett a kocsmáros)de ott se mondanak sokat róla.
Egyébként ha quest logban rámész az éppen aktuálisra akkor mutatja a térképen hová kell menni;de érdemes többször is átfutni a quest szövegét meg a dialógusokra is odafigyelni azért mert a története nagyon klafa(az eredeti könyvet én nem ismerem-amibõl a játék készült).
Nem akarok poénokat lelõni de csavaros a történet és én is szerintem kb. a felét ha eddig megismertem.
Kicsit akadozva indult be a story de mostmár nagyon érdekel és igazán a harc nem motivál--akit kell leölök de nem vadászgatok vagy gyûjtögetek csak amit nagyon muszáj.
De azért pénzt érdemes "gyûjteni" nem eltapsolni mert van 1 olyan rész ahol pl. 5000 gold a beugró 😄
Lovat nagyon érdemes venni;csak az a baj én már a 3. nyüstölöm mert néha eltünedeznek v. én nem jegyzem meg hová is parkoltam le vele 😛

BlackShadow
nos úgytûnik visszatérek arkanarba.. nyomatnál egy screenshotot a térképrõl és bejelölnéd, h mégis hol van a fazon? hálás lennék 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
nos ez se bugmentes banyek 😊 találtam vmi mufftival aki megkért h menjek garbage row-ba(asszem) a titkos átjárón keresztül.. nos.. mire odamentem már nem lehetett használni az átjárót, pedig elötte már 2x használtam.. na mind1 😄 most ..
már megint elraboltak 😄

kicsit lineárisnak tûnik a story eddig, de nem rossz😊

tegla
Nincs messze,az egyik putrinál álldogál kint és mereszti a meresztenivalót 😊

BlackShadow
<#guluszem1> nekem nem jelzi a térkép :\ még journal info sincs róla.. na mind1, csak összefutok vele valahol 😄

tegla
Nehéz bizony! <#integet2>

Pedig nehéz Istennek lenni... 😄DDD
oh köszi te egy isten vagy

így már élvezet, és nagyon hangulatos.
tegla

ha teheti valaki légyszi linkelje be azt a cracket mert már nagyon unom hogy nem találok sehol semmit

tegla
Nincs messze a kiscsóka a térképen meg is jelölte a quest.

Jaja a crackfix nekem is megoldott minden mentési problémát illetve a bugokat is(lásd 2.résznél az ominózus boros probléma).

ez a beszéd! 😊
dante3
Kijött egy crackfix a reloaded verzióhoz!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Köszi megpróbálom újra...de ebben a verzióban(egyelõre crackhiba) nem lehet menteni...elég gáz.
BlackShadow
help! arkanar elöttiek:
arkanar városa elött elrendeztem már régebben a dolgot a kocsmáros és a kereskedõ között, majd kiderült, hogy a kocsmáros vmi szekta tagja. említett egy faszit is akit keressek fel.. de nem emléxem már, h kit, s legfõképp azt, h hol találom? Tudja valaki? eléggé gáz, h nem menti valahova az ilyen beszélgetéseket :\

Köszönöm
BlackShadow
fura..
én odamentem az õrökhöz, akkor ugye jött a don, hogy õ most felakaszt 😊 a végén megállapodtunk, h egy jó borért futni hagy. akkor mondta magában a karakter is, hogy hátha a csapos tud valamit ajánlani. Odamentem hozzá és máris mehetett a párbeszéd.

???
Legközelebb valódi spoilerként írok....😉
spoiler:

esetleg legyen nálam valami spec tárgy/ruha?
spoiler:

Igen megkérdezi hogy iszok-e(kell-e vmi)....a figura mondja kösz most nem...ennyi...
BlackShadow
ahol a lókereskedõ van, van egy fogadó. beszélj a pultossal 😊

Spoiler:

A 3 pályán õrökkel kell beszélni....és az egyik tiszt azt modja csempészek vannak a katonái között.... (northen outposthoz kellene mennni) csakhogy lezárták az utat... arra felé... valamiféle bort kell szerezni azt mondja ott az õr...de az egész pályán nincs. A RELODED versió egy újabb bugja?

Sima/tolvaj ruhában is besézltem mindenkivel...átkutattam az egész pályát de arra nem lehet otvábbmenni...a quest a sorompó mögött van....

Hmm....
BlackShadow
nemrossz game, már én is haladgatok elõrefele.. könnyû fegyverzetet preferálom.. már van is 2kezes fegyver perkem, viszont nem tudom, h kell használni, hisz akárhogy próbáltam nem bírtam kézbevenni 2 light fegyót :\ aki tudja a megoldást az ne habozzon! 😄
az amúgy nem tetszik benne h a térképen nem lehet túl jól tájékozódni.. pl "keresztezõdéseknél" a térképen látom, h hol lehet lelépni a térképrõl, de, h hova, arról lövésem sincs 😄

Aranyos kis játék, amúgy.
Nem annyira komplett, mint egy Gothic, de el lehet benne lenni.
Most már ahol tartok kezd érdekessé válni a történet.
És persze nincs tulajdon se, lehet fodztogatni a ládákat a "gazdájuk" orra elõtt.
e legalább nem tûnnek el a trágyak a ládádkból, meg a hullákról. Az nagyon tud idegesíteni.

Lovaglás rulz. A ló regenerálódik, te nem. Le se szállok róla, még aludni sem 😄

Azért nem semmi, hogy még mindig nem tudnak arról a rossz klisérõl leszokni a kedves fejlesztõ/forgatókönyvíró urak, hogy "gonosz-bácsik-elveszik-minden-cuccodat-és-te-ott-állsz-egy-szál-izében-és-kezdhetsz-mindent-újból-összegyûjteni ...

Szerintem azért, mert régi a Démonod.
Nekem is azt írta ki, rakd fel a 4.10-et.

Dehamár, akkor a klónosat javaslom Démon próban.

Ezt a fix imaget,hogy kell használni mert azt mondta deamon,hogy unable to mont image.Biztos én nem csináltam valamit jól.És én is elakadtam az elején ,persze nehezíti a játékot,hogy csak egy enyhe leheletnyit tudok angolul amúgy jó,/csak sok itt a farkas.😊/
Super Saiyan
én meg elakadtam :\még az elején 😞

>:C

nekem a reloaded verzióval Daemon tools pro-val nem ment a monkok után. Majd kipróbálom 4.12 lite-tal is

igen feltettem énis és megy rendesen

Scareface
Vagy szpész 😊

részemrõl teljes játékban jobbklikkel elnyomható a szöveg,ha nem akarsz várni míg elmondja😊
Scareface
Még nem játszottam vele túl sokat, csak kipróbáltam a játékot, létezik már hozzá fix image, amit itt található meg.
Visszajelzések szerint megoldódik vele a RELOADED verziónál a mentési probléma.
Az All Emulation-t nemárt ha bekapcsoljátok a daemonba mert anélkül "exe leállt" problémával kifagy a gáma 😊

BlackShadow
egyelõre tetszik😊 nem valami könnyû, ez egy jó dolog 😄 nyomi leechek most kaszáltak le, majd máskor folytatom 😊