Hard to be a God
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megoldás: clonedvd verzió + daemon tools pro 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ha más is tapasztaltalta akkor írja már meg, hogy a full gameben is tapasztalható-e ez!
Egyébként arra gyanakszom, hogy a memóriát hiányolta 768MB-al futtattam
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Más kérdés hogy elég durván arrébb lehet lökdösni az embereket, tolni õket a füvön, elég gáz :-\
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
A mellékelt infoban ajánlott DeamonTool Pro-t letöltöttem;azzal mountoltam,telepitettem de igy se megy sajna vmiért.
😞
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
jó lenne, ha vki megmondaná, mert akkor szedném is.
Felmerült pár kérdésem is:
1. A kamerát ugyan tudom mozgatni, zoomolni is, de a rálátó szögét (nem túl magyaros kifejezés, de mit vársz hajnali fél egykor?) hogy tudom változtatni? Laposabban szeretném látni a világot.
2. A lovam néha érdekesen reagál a nyílbillentyûkre. Körbe-körbe szaladgál, elrohan, nem arra megy, amerre szeretném. Bug? Feature? Egyébként tetszik a rohamozási sebzésbónsz, vágtázó lóról sokkal nagyobbat lehet ütni 😊
3. A farkasok, amelyekkel találkoztam, vadak voltak, vagy a rablókhoz tartoztak? Nekem is lehet? A leírás harci kutyát emleget.
Be sem töltõdik: kár érte, remélem a teljesben javítják majd ha kijön hamarosan.
Ígéretes darab lesz!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ugyanis a Titan Quest-nel es a Sacred-nel is pl. (amik szinten hack n slash-ek), az egerrel valo kattintasra megy a karakter, nekem az jobban bejon. Az egyik legjobban eltalalt game a Titan Quest, nekem az a kedvencem per pill.
Suzuki Swift GL 1.3
Igy az elején tuljutva szerintem egy korrekt kis hack and slash játék lesz ez.
A harc a szokásos jobb gomb alap támadás a bal bal a power támadás és érdekeségképp az egér hármasal kivégzi az ellent.
A graf ahhez a stilushoz elég ugyis többnyire madártávlatból szoktam az ilyen gameket tolni de aki akarja közelre is állithatja a kamerát.
Az irányitás a szokásos wasd és az egérel forgatod a kamerát.
Mágia ahogy néztem nincs, a harcban a staminára kell figyelni mert ha észnélkül csapkodsz hamar elfogy / vissza is töltödik azonnal / és az elég kellemetlen ha nem tudsz mozdulni mikor hárman a nyakadba ugranak.
Több részletet késöbb mert a melo miatteléggé bevagyok havazva.
az irányítás egész jó a graf nem egy assasin creed de az biztos hogy kifogom próbálni a teljes verziót is
A demot még senki se probálta ?
Next PC upgrade: 2022
Véletlen generált települések és npc-ik ,külön testrész critical-hit gondolom a fej a nyerö.
Mivel a játék alapja Arkagyij és Borisz Sztrugackij -Nehéz istennek lenni cimü könyve és ez a game regény történései után játszodik / a stalker is az ö könyvüket használta alapnak bár ott csak keveset vettek át a regényböl / valszeg lesz benne modern fegyver is mivel a regény két idösikon játszodik.
De aki már tolja a demot biztos többet tudna mondani.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem lineáris játékmenet, összesen négy különbözõ végszó, innovatív, és rendkívül komplex, mégis egyszerûen kezelhetõ harcrendszer, több mint kétszáz fegyver. Dinamikus napszak váltakozás, NPC-k sokasága vár ránk. " -sg cikk.
Kint a demo akinak van infója megoszthatná velünk milyen a játék érdemes e foglalkozni vele.