Hard to be a God
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=V6SPDWeiuoI&hd=1
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Lécci segítsetek mert mentés nélkül kicsit nehéz.
koszi
hogyan lehet kijutni a don eltünt azt mondják várjak de meddig??
Az a baj, hogy Don Pampa elég nagy "fraggyûjtõ", az általam háromnegyedig levágott malacotáltalában egy vágással "megszerzi" elõlem.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
DavidCooper: Igaz, lehet, hogy gyorsabban jön le, mintha kivenném a játék fájljaiból 😊
Második pályán vagyok ahol gondjaim akadtak a mentéssel. Nem enged menteni. Van erre valami megoldás?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
(ja, és még mindig keresem a játék zenéit, az audio.pak fájlt nem lehet valahogy kicsomagolni?)
Ami azt illetõ magávalragadó kis game. De nagyon lineáris... Nemlehet érezni a "felsõbbrendûséget". Csak a fegyverekben testelül meg a földiek elõnye, de mivel limitált a lõszer (kivéve a földi nyílpuskához) nemis használtam õket. Mindig a végsõ csatára tartogattam a lõszereket, amikor is elhasználtam 10 kemény energiacellát. 😄
Ettõl függetlenül nagyon tetszett, sõt nembírtam abbahagyni, de sajnos túl rövid és nemderül ki milesz cselekményeink globális következménye csak egy kis beszámolóban, ami nekem kevés. A birtok menedzsentnél valami Neverwinter Nights 2 felé kis építgetõs, továbbfejlesztõs, besorozós, katonafejlesztõs (minden katona a végén földi szkaanderruhába rohangálna 😄 ) dolgot vártam. Tehát ottse volt értelme annak, hogy a báró lettem. Csak ugye az elõjogok, meg ért valamit, hogy Donnak öltöztem. A végefelé már az átöltözködés is felesleges. Jónak indult játék, remek történettel, annál több logikai hibával és buggal. Kíván magának egy folytatást, ami nemhiszem, hogy lesz. 😞
http://matarese.fileposta.hu/stepDirectory.do?directoryId=9495
Ami a boros problámad illeti, nememlékszem pontosan melyik küldetés is ez, de ha megkeresed a térképen a kék jelet, ottlesz valaki a környéken aki megmondja, vagy nála lesz, vagy ládában lesz. Nemnehéz a játék. 😊
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Holvan Don Taemeo és hogy lehet szerezni wine-t? tudom hogy bor de nem tom hogy hol lehet szerezni, és mikor tól lehet menteni mert a coast után nem tok menteni! PLS Help! Köszönöm
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Az Arakan felé vezetõ úton =egészen a hajótól) miért nem enged menteni? Unable to save now a válasz minden F5-ömre... (oops, miért nem olvastam vissza, ez már szerepelt, és crckhiba, sõt, a #70-es kommentben a crackfix is linkelve van. A kérdésem stornó.)
Lehet ez is crack hibája mert én a clon verzioval tolom és azzal az elejétöl fogva nincs semmi gebasz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A gépünkben alaphangon 2 giga RAM van, de ha így futtatom a játékot, elõbb utóbb megáll, kilép, vagy eljátssza a kék halált.
Ha kiveszem az egyik megát, tökéletesen, akár órákig is tudok játszani (nem rossz a memória, mivel teljesen mindegy, melyiket veszem ki, a lényeg, hogy csak egy giga legyen benne)
Láttatok már ilyet?
Kösz a segítséget!
A géped megfelel a játék gépigényének? Vagy az eredeti lemezt kéri?
Érdemes lesz egy monk,don,thief szettet tartanod a pakkodban mert sokszor lesz rá szükséged.
Sok "don"-t kell meglátogatni,beszélgetni velük és nagyrészt hasonlóan Don szettben kell lenned mert nem állnak veled szóba.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
de viszont van kb 1000 életem és vmi 100 at sebez és meghalok
ott hogy kell tovább jutni?
ebbe keresel 1 ilyen sort:
max_hp="1560" max_ep="1380" hp="1061" ep="1380" xp="10024402" sp="179" sp2="42" damage="1" armour="1" lt_wpn="10" sw_wpn="10" hv_wpn="10" ds_wpn="15" dex="15" dip="15" sta="15" med="15" lt_wpn_add="0" sw_wpn_add="0" hv_wpn_add="0" ds_wpn_add="0" dex_add="0" dip_add="0" sta_add="0" med_add="0" money="960177" kills_points="0"
és a két aposztróf közé beírsz 1 tetszõleges számot
csak autosavenel mûködik
van ahol nem fogad el sokat pl. az élet vagy a kitartás fejlesztésénél
itt 1 kis segítség hogy mi micsoda:
max_hp= -Max health
max_ep= -Max Stamina
hp= -Current health
ep= -Current stamina
xp= -Experience
sp= -Skill points for upgrading weapon skills
sp2= -Skill points fo upgrading stats
damage= -might be a multiplier for your damage i dunno
armour= -Same as above i dunno try 2 maybe itll 2x your damage im just guessing never tried it
lt_wpn= -Light weapon skill
sw_wpn= -Medium weapons skill
hv_wpn= -Heavy weapons skill
ds_wpn= -Bow skill
dex= -Health skill
dip= -Diplomacy skill
sta= -Stamina skill
med= -Medicine skill
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Mellékküldetések meg átlagosan 2 van egy adott térképen, de van mikor csak késõbb aktiválódik, attól függ hogyan állnak hozzád a bárók.
most az 5. pályán vagyok 141. szintû<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
a katonákkal meg ne törõdj, csak fuss el és jönnek utánnad 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
officer ruházatot meg vagy veszel vagy összegyûjtögeted 😊 FRA cucc kell
A palota felett vhol van egy kocsma ahova ha bemész beszól egy részeg katona, majd az egyik faszi mondja neked, h mindig ezt csinálja és mindig uott esik össze és állandóan kirabolják 😛 (kövesd)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
és lenne egy olyan kérdésem, hogy be kéne jutnom a palotába ahhoz a faszihoz, de csak megfelelõ ruhában lehet, asszem itt officer ruhzáat kéne. olyat hol tudnék összerakni magamnak?