Hard to be a God

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lostprophet
Gameplay a készülõ magyarításról (még ha két éve meg is halt a topik):

http://www.youtube.com/watch?v=V6SPDWeiuoI&hd=1

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

ezt itthon sose tervezik kiadni?
Sziasztok valaki tudna linkelni egy oldalt ahonnan a crackfix-et le tudnám tölteni mert eddig sehonnan sem sikerült.
Lécci segítsetek mert mentés nélkül kicsit nehéz.
már megtalaltam barcska ne igy lett volna😄DD

sziasztok! valaki a jo cracket be tudna linkelni? illetve patch jött ki a játékhoz amihez van mukodo tores?
koszi

count rimons estate
hogyan lehet kijutni a don eltünt azt mondják várjak de meddig??
wedge31
Azért nem találsz mert sajnos nincs.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Játszik vki ezzel? és ha igen, magyaritással? mert nem találok hozzá 😞

Gratula! Igazából az öreg elmegy az egyik irányba, te menj a másikba. Ennyi a trükk. 😛
Sikerült. Kösz mindenkinek, aki drukkolt! 😊😊😊

Aha, tehát fejlõdnöm kell még. Ezzel elleszek egy darabig.

Az a baj, hogy Don Pampa elég nagy "fraggyûjtõ", az általam háromnegyedig levágott malacotáltalában egy vágással "megszerzi" elõlem.

wedge31
Én gyalog mentem vele és együtt vágtuk le a cocákat ,persze én azért egypáral többet <#gun>

Baj van. Baron Pampával kellene vadásznom, gondolom, versenyben, hogy ki tud több vaddisznót lecsapni. A térképen látszódnak a pusik, már a lovamat is bevetettem, de ez is kevés. Mi ennek a trükkje?

nekem olyan problémám van, hogy nem tudom mik a helyes válaszok Arvar bácsinak a Baron Musin's Estate(ha jól emléxem ez a neve) résznél. Mindig Impostornak nevez, aztán kicsit megizzaszt amikor lezúzom a sereget néha sikeresen...<#hehe>
Nekem is ez volt a gondom. A második pálya mentési hibáját az elrontott crack okozza, de már létezik hozzá crackfix.

DavidCooper: Igaz, lehet, hogy gyorsabban jön le, mintha kivenném a játék fájljaiból 😊

wedge31
Mindig kellene tudnod menteni.

gabo91
Jó kis jétk szerintem, nem egy Witcher, egyszerû de pofás kis játék. Valahogy jobban elvagyok vele mint a Gothic 3-al.

Második pályán vagyok ahol gondjaim akadtak a mentéssel. Nem enged menteni. Van erre valami megoldás?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Magyarosításra remény mindig van. Talán eljut egy csapathoz elõbb utóbb. Az audióra meg keress rá dc-n. 😊
Van esetleg valami remény a magyarításra?
(ja, és még mindig keresem a játék zenéit, az audio.pak fájlt nem lehet valahogy kicsomagolni?)

Személyes vélemény a játékról, azoknak ajánlott akik már végigjátszották, vagy nembírják megállni, hogy elolvassák.

Ami azt illetõ magávalragadó kis game. De nagyon lineáris... Nemlehet érezni a "felsõbbrendûséget". Csak a fegyverekben testelül meg a földiek elõnye, de mivel limitált a lõszer (kivéve a földi nyílpuskához) nemis használtam õket. Mindig a végsõ csatára tartogattam a lõszereket, amikor is elhasználtam 10 kemény energiacellát. 😄
Ettõl függetlenül nagyon tetszett, sõt nembírtam abbahagyni, de sajnos túl rövid és nemderül ki milesz cselekményeink globális következménye csak egy kis beszámolóban, ami nekem kevés. A birtok menedzsentnél valami Neverwinter Nights 2 felé kis építgetõs, továbbfejlesztõs, besorozós, katonafejlesztõs (minden katona a végén földi szkaanderruhába rohangálna 😄 ) dolgot vártam. Tehát ottse volt értelme annak, hogy a báró lettem. Csak ugye az elõjogok, meg ért valamit, hogy Donnak öltöztem. A végefelé már az átöltözködés is felesleges. Jónak indult játék, remek történettel, annál több logikai hibával és buggal. Kíván magának egy folytatást, ami nemhiszem, hogy lesz. 😞
Köszi, megvan. 😊

http://rapidshare.com/files/94535477/HTBAG-Crackfix.zip.html
Houston, we have a problem. A link nem mûködik, torrenten nem seedelik, a gamecopyn még nincs fenn...

Colton
Köszi

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Szia. A jó cracket már belinkelte valaki. De ittvan megint:

http://matarese.fileposta.hu/stepDirectory.do?directoryId=9495

Ami a boros problámad illeti, nememlékszem pontosan melyik küldetés is ez, de ha megkeresed a térképen a kék jelet, ottlesz valaki a környéken aki megmondja, vagy nála lesz, vagy ládában lesz. Nemnehéz a játék. 😊
Colton
Pls modjátok meg hogy meik crackel tok menteni!

Colton
hello!

Holvan Don Taemeo és hogy lehet szerezni wine-t? tudom hogy bor de nem tom hogy hol lehet szerezni, és mikor tól lehet menteni mert a coast után nem tok menteni! PLS Help! Köszönöm

LEhet. Mindenesetre, amíg tudok játszni, inkább nem piszkálom.

Az Arakan felé vezetõ úton =egészen a hajótól) miért nem enged menteni? Unable to save now a válasz minden F5-ömre... (oops, miért nem olvastam vissza, ez már szerepelt, és crckhiba, sõt, a #70-es kommentben a crackfix is linkelve van. A kérdésem stornó.)

wedge31
Ez tényleg érdekes mert nekem négy giga van a gépben és ilyen gondom nincs.
Lehet ez is crack hibája mert én a clon verzioval tolom és azzal az elejétöl fogva nincs semmi gebasz.

Nekem is érdekesen mûködik...
A gépünkben alaphangon 2 giga RAM van, de ha így futtatom a játékot, elõbb utóbb megáll, kilép, vagy eljátssza a kék halált.
Ha kiveszem az egyik megát, tökéletesen, akár órákig is tudok játszani (nem rossz a memória, mivel teljesen mindegy, melyiket veszem ki, a lényeg, hogy csak egy giga legyen benne)
Láttatok már ilyet?

Reinstall után mûködik😊
Kösz a segítséget!
Nekem is abból megy a reloaded, de nem sokat vacakolt, egybõl indult.

Kéri a lemezt, nyomok egy OK-t, eltûnik a felirat és kész, nem történik semmi. Lehet, hogy ki kellene írni? Másnak megy Daemon Tools-ból is.
Ha van crack, akkor is kéri a lemezt szerintem, de jó neki a másolt is.

A lemezt kéri. Sem az eredeti reloaded crack, sem a crackfix nem használ neki😞
Nekem beindult, de néha fagyott, és vitte a gépet is... csak resettel tudtam kilépni, mert lelõtte a monitort is. Az image-en lévõ DX-szel elfogadhatóan megy.

A géped megfelel a játék gépigényének? Vagy az eredeti lemezt kéri?

Nekem nem megy sehogy. Sem a reloaded crack-kel, sem mini image-el. Valakinek van ötlete, miért?
Ha megengedtek egy hüle kérdést: A .pak fájlokat mivellehet kicsomagolni? (érdekelnének a játék zenéi.)

tegla
Ruhacsere(don szett),különben kiröhög és kinyirnak.
Érdemes lesz egy monk,don,thief szettet tartanod a pakkodban mert sokszor lesz rá szükséged.
Sok "don"-t kell meglátogatni,beszélgetni velük és nagyrészt hasonlóan Don szettben kell lenned mert nem állnak veled szóba.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

na van egy nagy birtok ahol találkozok vmi hunterrel és õt kell követni aki elvezet egy csávó kastélyába és ott ha beszélek vele akkor a videóba hívja az õröket és leütnek
de viszont van kb 1000 életem és vmi 100 at sebez és meghalok
ott hogy kell tovább jutni?

ezt megnyitod:...Nobilis\Hard to be a God\Profiles\neved\SaveGames\AutoSave-valamennyi\Temp\TransEnts.xml
ebbe keresel 1 ilyen sort:
max_hp="1560" max_ep="1380" hp="1061" ep="1380" xp="10024402" sp="179" sp2="42" damage="1" armour="1" lt_wpn="10" sw_wpn="10" hv_wpn="10" ds_wpn="15" dex="15" dip="15" sta="15" med="15" lt_wpn_add="0" sw_wpn_add="0" hv_wpn_add="0" ds_wpn_add="0" dex_add="0" dip_add="0" sta_add="0" med_add="0" money="960177" kills_points="0"

és a két aposztróf közé beírsz 1 tetszõleges számot
csak autosavenel mûködik
van ahol nem fogad el sokat pl. az élet vagy a kitartás fejlesztésénél

itt 1 kis segítség hogy mi micsoda:

max_hp= -Max health
max_ep= -Max Stamina
hp= -Current health
ep= -Current stamina
xp= -Experience
sp= -Skill points for upgrading weapon skills
sp2= -Skill points fo upgrading stats
damage= -might be a multiplier for your damage i dunno
armour= -Same as above i dunno try 2 maybe itll 2x your damage im just guessing never tried it
lt_wpn= -Light weapon skill
sw_wpn= -Medium weapons skill
hv_wpn= -Heavy weapons skill
ds_wpn= -Bow skill
dex= -Health skill
dip= -Diplomacy skill
sta= -Stamina skill
med= -Medicine skill

azt hogy csináltad?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Morfi
Úgy a játék fele uán már értelmetlen lesz a szint lépés is, max annyiban lesz jó hogy, többélet, stamina, stb-d lesz. Én 22 voltam mikor végig értem.

Mellékküldetések meg átlagosan 2 van egy adott térképen, de van mikor csak késõbb aktiválódik, attól függ hogyan állnak hozzád a bárók.

vágre tudtam csalni 1 kicsit a játékba
most az 5. pályán vagyok 141. szintû<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

BlackShadow
nincs teljesen elzárva, házak között vhol van egy átjáró
a katonákkal meg ne törõdj, csak fuss el és jönnek utánnad 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

áh, mégis megvan a titkos átjárós dolog, a házában volt egy levél, aztán megtámadtak, és most itt van a nyakamon ez a ripat fickó (vagy bárhogy is hívják) és észak arkanarba kéne mennem, viszont minden út le van zárva ahogy láttam, és ez az állat, minden katonának nekimegy akit meglát, így rövid távon mindig ki is nyírják.. hogy kell eljutni northern arkanarba?

kössz, megvan, bejutottam az arata palotájába, és beszéltem ott azzal a faszival. adtam neki 800 pénzt, azt mondta megsürgeti a találkozót, és hogy menjek vissza másnap. visszamentem, de ugyanúgy elküld, hogy várjam ki a sorom.. és egy másik fõkülfetéshez tartozik, hogy van ez a titkos átjáró, ami elvezet egy másik városrészbe, és ott van valami ember, akit meg kell ölni talán. elmentem a házához, de nem lehet bemenni se, sõt az ember sincs sehol.. ott mi a teendõ?

BlackShadow
sztem épp jó dolog h nem lehet xpzni, mert így nem lesz belõle idiota hack&slash. küldetések végrehajtásával teletömnek xp-vel 😊

officer ruházatot meg vagy veszel vagy összegyûjtögeted 😊 FRA cucc kell
A palota felett vhol van egy kocsma ahova ha bemész beszól egy részeg katona, majd az egyik faszi mondja neked, h mindig ezt csinálja és mindig uott esik össze és állandóan kirabolják 😛 (kövesd)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

meg nem is találok olyan sok mellékküldetést. tényleg kevés van, vagy én vagyok vak?

az nem tetszik, hogy nem lehet elmenni csakúgy xp-t vadászni, mert kb csak 6-7es szinten vagyok, és már itt többezer pont kell a szintlépéshez, és egy farkasért ad 5-öt, egy banditáért meg mondjuk 20-at..
és lenne egy olyan kérdésem, hogy be kéne jutnom a palotába ahhoz a faszihoz, de csak megfelelõ ruhában lehet, asszem itt officer ruhzáat kéne. olyat hol tudnék összerakni magamnak?

Oldal 1 / 3Következő →