nVidia - GeForce 9000 tervek és képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blackmail the Universe
#29 ha 2 ilyet öszekötsz az már quadnak számít,mivel a kártya alapból 2 magos,és ez olyan mintha 2 ösze lenne kötve sli-ben,csak egy házban(gyakorlatlag meg a +30% lófasz,de ez inkbb átlag,van ahol lehet hogy 100%-al többet tud,van ahol meg semmiel sem)
A két rendszek közti külömbség kb. mint ha van egy képed amibe 2 magos cpu van és van egy másik rendszered ami 2 kép fejenként 1-1 magos procival és külsõ gyors hálózaton összekötve amit egy szoftver (ati esetlben célhardver) köt össze és tesz úgy mind ha a 2 gép 1 lenne...
Tehát ha az ati a felsõkategóriában tényleg két 38xx magot akar egybeépíteni és többmagosnak alkalmazni akkor komoly esélye lehet felsõkategóriában is 😊
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
A fõ probléma az, hogy elvileg nem lesz D3D10.1 kompatibilis a GF9600, és az nV továbbra is a G80 elveit fogja erõltetni ami tisztán látszik, hogy nem túl elõnyös, mivel a többnyire GF8-hoz "alkalmazkodó" Crysis eléggé puritán sebeséggel fut egy VGA-s rendszeren maximum graffal.
Ha valamelyik fejlesztõ egész igényes (monjuk Crysis-hez hasonló) grafikát akar, akkor két egymással igencsak ellentétes választása van:
Elkészíti a játékot GF8-hoz, ami ugyan eléggé VGA igényes lesz, de legalább mindkét gyártó rendszerén fut valahogy, max grafikára meg majd ott az SLI/CF.
Elkészíti a játékot a D3D10 elveinek megfelõen (amit ugyan sokat szídunk, de a Crysis az élõ példa, hogy nem véletlen lettek bevezetve a reformok), ami jól fog futni egykártyás DX10-et ténylegesen támogató rendszeren, de az nV tulajok méregdrága játékszerébõl egycsapásra falidíszt csinál.
Most addig szopni fogunk amíg GF8 van a piacon.
Kisebb csíkszél több tranyó, nagyobb teljesítmény >>> nagyobb fogyasztás.El ne magyarázd nekem, hogy a régi TNT2-tõl mennyivel kevesebbet eszik egy ilyen 8800 ultra.Igaz a teljesítménye is jóval nagyobb...De mivel X2es nyákok jönnek, el nem tudom kézelni, hogy egyre alacsonyabb lesz a fogyasztás majdnem duplázott tranyó mellett.Esetleg, ha 0.04mikron lenne.Talán...
A crysisnak azért kevés a gtx egész egyszerûen, mert szarúl van optimalizálva, nem mellékesen maga a játék is egy darab ****.A far cry 2-ben bízok, hogy egy kicsit molyolnak vele a srácok, és átpörgetik párszor a kódokat, hogy ne atomerõ mû kelljen hozzá, hanem egy 8800GT-n már lehessen 1600-ba szûrõk nélkül esetleg egy olyan 40-50 fps-t elérni.Másrészt pedig, nem tudok olyan játékot mondani, amiért érdemes lenne felsõkategóriás kártyát venni.Egyszerûen dõl a szar, absolute profit maximalizálás megy..sajnos.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Gondoltam anno, hogy az X850XT PE 256 MB-al /nem volt egy lassú kártya!/ megnézem, hiszen High opció, minden egyéb maxon rezzenéstelenül futott.
Feltettem, és megértettem... szebb lett a játék, és játszhatatlanul beszaggatott.
Ez több mint 2 éve volt!
Aztán nézd meg a lassan 2 éves Obliviont mindent maxra téve, quarls textúra pakkal... 512 MB VGRAM-al erõsen nem az igazi. Egy GTX nem árt neki, ha minden körülmények között 30 FPS-re vágysz.
Most itt a Crysis, ami Very High Beállítások mellett megfekteti a jelenlegi csúcs VGA-t.
Nem mindenki szeret kompromisszumokat kötni. A másik dolog meg az, hogy akinek jut rá az vegye. Ha olcsó lesz én is veszem, hadd legyen még szebb akármelyik játék.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy a kérdésre, hogy minek ilyen kártya. Crysis, Far Cry2, és amik még majd jönnek. Mert ugyebár a Crysisnak a 8800GTX is kevés.
Hattyú? Hol?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Istenem -_-
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,