20
  • Zro
    Látta egyáltalán valaki a filmet ? :)
    Kíváncsi lennék egy olyan embernek is a véleményére.
  • opeca
    Hát ha nekem is adtak volna annyi zsét, hogy készítsek 10 filmet, akkor én is megígértem volna, hogy a tizeneyedik már talán nem lesz veszteséges.
  • Csaba42
    Boll filmje remekül nyitott, vagy mi???
  • _Atti_
    akárki akármit mond a postal első pár perce ami kikerült szerintem baromnagy:D
  • grebber
    Újabb imdb huszár!
  • Kagemusha
    A harag esetlegesen annak tudhato be, hogy utolag mar sajnalod a rakoltott forintjaidat...
  • Librarian
    Hé, szerintem Uwe Boll fontos. Komolyan. Szarok a filmjei, de színt visz az életünkbe. Mennyit lehet fikázni, ócsárolni! Ezek a kicsinyes dolgok fontosak az emberek számára. House of the Dead 2. a világ legrosszabb zombis filmje. És...? Élvezettel nézzük mindig. "Srácok, gyertek át, nézzük meg! Röhögjük végig!" És jó. Kellenek szar filmek is. NAGYON. :-))))
    Hajrá Dr. Boll, csak így tovább!!!!!
  • neptum
    isten megteremtete Uwe Boll-t, Uwe Boll meg teremtete a ZS kategóriás filmeket. na viccet fére téve de nem azért az imdb-n 4 pontot kapot úgy hogy valami nagy szám nem lehet
  • gyuri12
    ÍGY TOVÁBB BOLL!!!IMÁDOM A FILMJEIDET!!!

• ffxi
    Isten nem ver bottal, hanem Uwe Bollal.
  • sanner011
    Uwe Boll-t be kéne tiltani...
  • neoG
    megérzésről és tapasztalatról gondolom még nem halottál
  • skodatuning
    ez olyan, mintha végetérne egy kapcsolatod, amire később is jó visszagondolni, majd elmennél egy kurvához, és csak mert szarul szopott, onnantól rossz lenne visszagondolni az exre...
  • feamatar
    kár hogy pont a Golyózáport ellőzi meg, az nagyon fasza kis film
  • Ajnasz
    Az csak egy játék, amazok meg csak filmek. Egyszerű szórakoztató ipari termékek. Ha ilyen ostobaságok miatt haraggal tudsz gondolni valakire, akkor bizony nem biztos, hogy a helyén van az értékítéleted...

Imho gy játékra és egy filmre is csak úgy lehet gondolni, hogy "de jól szórakoztam" vagy "de jól kikapcsolt", viszont, hogy fájdalommal gondoljak rá, mert más, mint vártam... Bár ez lenne a legnagyobb probléma az életben.
  • Kemuri
    " 3 klasszikus kult játék totális elbaszását"

Ezt sosem értettem meg, már a remakeknél sem mikor azt mondja valaki, meggyalázza az elődöt. A remake ha szemét semmi mást nem gyaláz meg csak saját magát, éppenséggel a nagy elődöt még értékesebbé teszi. Itt a játékot, hogy "bassza el"? Most leértékelődik az akkori nagyszerű játék mert készült belöle egy gyenge film? Nálam a zseniális Resident játékszéria egy helyet sem csúszott vissza a ranglistámon csak mert készült belöle egy szerintem rossz adaptáció.
  • winnie
    az fáj, amit nem is láttál. jellemző.
  • grebber
    lol magyar adatok azthittem valami külföldi dolláros bevételes lesz :(
  • BigPunisher
    ha beérik ha nem 3 klasszikus kult játék totális elbaszását nem tudom neki soha megbocsátani....a postal fáj leginkább...
  • Mister
    egyszer csak beérik ez a Boll fiú...