Szekeres Viktor

Uwe Boll filmje remekül nyitott

A Paradigma Filmnél minden bizonnyal durrannak a pezsgős dugók, hiszen a minap bemutatott Uwe Boll-féle A király nevében című, nagyívűnek és epikusnak haz..., mondott kalandfilm remekül nyitott idehaza, már most megduplázta a Bloodrayne moziban elért eredményét.

Minden tisztelet az apró filmforgalmazóé, aki a rajongói érdekeket tartja szem előtt, hiszen bármennyire is sok utálója van idehaza Dr. Bollnak, a legnagyobb szájú elégedetlenkedők nézik leginkább a filmjeit. Itthon a Holtak háza és az Egyedül a sötétben csak DVD-n jelent meg, azonban tavalyelőtt a Bloodrayne-t már moziban láthattuk (meg is bukott, annak rendje-módja szerint) és idén a Dungeon Siege című számítógépes játék alapján készült film is bemutatásra került a filmszínházakban.


A december 27-én bemutatott filmnek a másik premier Golyózáport könnyedén megelőzve 11561 budapesti néző szavazott bizalmas és így a heti toplista hatodik helyén nyitott Boll újabb próbálkozása és ebben a műfajban, bizony a 10 ezres fölötti kezdés még jónak is mondható.

Az In The Name Of The King amerikai permierje még továbbra is várat magára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zro #20
    Látta egyáltalán valaki a filmet ? :)
    Kíváncsi lennék egy olyan embernek is a véleményére.
  • opeca #19
    Hát ha nekem is adtak volna annyi zsét, hogy készítsek 10 filmet, akkor én is megígértem volna, hogy a tizeneyedik már talán nem lesz veszteséges.
  • Csaba42 #18
    Boll filmje remekül nyitott, vagy mi???
  • _Atti_ #17
    akárki akármit mond a postal első pár perce ami kikerült szerintem baromnagy:D
  • grebber #16
    Újabb imdb huszár!
  • Kagemusha #15
    A harag esetlegesen annak tudhato be, hogy utolag mar sajnalod a rakoltott forintjaidat...
  • Librarian #14
    Hé, szerintem Uwe Boll fontos. Komolyan. Szarok a filmjei, de színt visz az életünkbe. Mennyit lehet fikázni, ócsárolni! Ezek a kicsinyes dolgok fontosak az emberek számára. House of the Dead 2. a világ legrosszabb zombis filmje. És...? Élvezettel nézzük mindig. "Srácok, gyertek át, nézzük meg! Röhögjük végig!" És jó. Kellenek szar filmek is. NAGYON. :-))))
    Hajrá Dr. Boll, csak így tovább!!!!!
  • neptum #13
    isten megteremtete Uwe Boll-t, Uwe Boll meg teremtete a ZS kategóriás filmeket. na viccet fére téve de nem azért az imdb-n 4 pontot kapot úgy hogy valami nagy szám nem lehet
  • gyuri12 #12
    ÍGY TOVÁBB BOLL!!!IMÁDOM A FILMJEIDET!!!


  • ffxi #11
    Isten nem ver bottal, hanem Uwe Bollal.