MÁV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
De egyébként Szárliget is van közte 😄!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Jah és Óránként járnak!Eggyik órába Flirt jön ami Komáromig megy a Következõ órába Talent ami Gyõrig megy és így járnak felváltva!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Ezek a motorvonatok a menetrendvaltas elott nem fordultak meg a Bp-Komarom viszonylaton, ellenben Bp-Tatabanya-Oroszlany iranyban Bombardier Talentek jartak, ilyenek:
Talan latszik, hogy korant sem ugyanarrol a tipusrol van szo, ne keverjuk a szezont a fazonnal :]
Nekem általában az marad meg amikor Siófokon ált a vonat és bezártuk magunkat a kabinba...és a kaller se tudot bejönni 😄
Szeretnék a Volánbusznál dolgozni mint buszsofőr Szeretem a buszokat Szeretem az Ikarus E94-st
Szeretnék a Volánbusznál dolgozni mint buszsofőr Szeretem a buszokat Szeretem az Ikarus E94-st
Még amikor kb. harmadszor láttam ilyen mozdonyokat, ott álltak 2 vágánnyal arrébb. Elindult, de szinte semmi hangja nem volt. Nézte mindenki rendesen😊
Habár reggel a 6:43-as még régi vagonokból áll, de legalább azok is az osztrákoktól lettek véve.
1. MÁV, mert mozaikszó
2. Magyar Államvasutak
3. Ha mozdonyokról stb. szeretnél eszmét cserélni, már van ilyen topic
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
#acm
REAL MADRID
De érdekes hogy e-remek kis piros vonatot télen beszüntetik.És ujból a V43-asokat látom folyamatosan :S
Megint Állunk Vazze
REAL MADRID