MÁV

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HiPPoNaX
Feletek nem is, de szerintem a topicnyito az szfari vonalra gondolt, onnan tenyleg elvittek a motorvonatokat. Amugy az utobbi par hsz-ben abszolut nem a cegrol volt szo, hanem a jarmuparkrol, az meg szvsz mehetne a korabban mar emlitett mozdonyok topicba...

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

istenostora03
Az is Tatabányához közel van<#idiota>

Gollo
Alap xD!
De egyébként Szárliget is van közte 😄!

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

istenostora03
de ismerõs Tatabányai táj xPP

Gollo
És nem szüntettek be semmit erre felénk jár majdnem az Összes Flirt és Talent is! 1-es vonal😛!
Jah és Óránként járnak!Eggyik órába Flirt jön ami Komáromig megy a Következõ órába Talent ami Gyõrig megy és így járnak felváltva!

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Gollo
Halika!

HiPPoNaX
En rendszeresen jartam haza Pestre Szfvarrol Flirttel. Rola van szo ugyebar (bar ez eppen Dujv fele tart):

Ezek a motorvonatok a menetrendvaltas elott nem fordultak meg a Bp-Komarom viszonylaton, ellenben Bp-Tatabanya-Oroszlany iranyban Bombardier Talentek jartak, ilyenek:

Talan latszik, hogy korant sem ugyanarrol a tipusrol van szo, ne keverjuk a szezont a fazonnal :]

Ikarus E94
LOL

Nekem általában az marad meg amikor Siófokon ált a vonat és bezártuk magunkat a kabinba...és a kaller se tudot bejönni 😄

Szeretnék a Volánbusznál dolgozni mint buszsofőr Szeretem a buszokat Szeretem az Ikarus E94-st

Ikarus E94
de az Mozdony topic...ez meg a szutyok cégének a topicja 😄

Szeretnék a Volánbusznál dolgozni mint buszsofőr Szeretem a buszokat Szeretem az Ikarus E94-st

Ikarus E94
Bp komárom között már régóta ez a vonat megy mivel ott már megvan nagyobbitva a peron...erre efle meg nincsen(Baja irányába meg Fehérvár irányába)

Egyébként marha jók, szép kultúrált a belseje, a vagonok nem különülnek el egymástól, az egész kocsin végigmehetsz egy ajtó nélkül, az ajtók gombnyomásra nyílnak, van rajtuk kamera, halkak, légkondisak, nem rázzák szét az embert, jah és a WC a haverjaim szerint kurva jó (én még nem próbáltam), kiírják az idõt illetve a végállomást kb. 3 méterenként.

Még amikor kb. harmadszor láttam ilyen mozdonyokat, ott álltak 2 vágánnyal arrébb. Elindult, de szinte semmi hangja nem volt. Nézte mindenki rendesen😊

Én ilyennel szoktam járni egyetemre^^ (Gyõr-Mosonmagyaróvár)

Habár reggel a 6:43-as még régi vagonokból áll, de legalább azok is az osztrákoktól lettek véve.

R0sc0

nálunk ehhez hasonlok járnak :S

HiPPoNaX
Nem telen szuntetik be, hanem tudtommal a menetrendvaltaskor elkerultek a Bp-Pusztaszabolcs es a Bp-Szfvar vonalrol Bp-Komarom viszonylatra. Allitolag a jovoben erkezo FLIRT-ok mar maradnak ezeken a viszonylatokon.

gz8
Ha már egyszer...
1. MÁV, mert mozaikszó
2. Magyar Államvasutak
3. Ha mozdonyokról stb. szeretnél eszmét cserélni, már van ilyen topic

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

LasCar16
elvira.hu -n is megnézhetitek a menetrendet.... megcsókolnám a kalaúz seggét ha ilyen vonatokon utazhatnék Baja és BP között😊 de a nyugatiban már láttam õket😛

#acm

DJ Skyline
ez olyan mint a 60-as busz vonalán a Volvo buszok! hétköznap alig látok belõlük mostanság, régebben (tavaly tavasz, nyár, kora õsz) meg szinte csak az járt! ma is felszállok a jó kis Ikarusra, leülök a mûbõr vagy milyen ülésre, és jól odafagy a seggem! mondjuk hétvégén csak Volvo jár! hétköznap nagyobb szükség lenne szerintem a fûtött buszra mint hétvégén! na mind1, on

vao
Egyik legnagyobb vonatos élményben akkor volt részem, amikor Balatonról jöttem haza, és miután 3 óra állás után leültem, két csótány mászott be a pólóm alá.

ez egy központi száma a mávnak innen lehet elérni az összes pályaudvart, érdeklõdni a menetrendrõl és jegyet rendelni meg hasonlók
Frosty01
ezmiez?

practitioner of the forbidden arts of death

fél éve
loál már ilyen is van? 😄

REAL MADRID

06-40/49-49-49
Pheel
Ikarus E94
jaja XD
De érdekes hogy e-remek kis piros vonatot télen beszüntetik.És ujból a V43-asokat látom folyamatosan :S

ez a kellemes és higgadt beszélgetések topikja lesz..érzem..

Megint Állunk Vazze

😄D nanemár 😄

REAL MADRID

Ikarus E94
Sziasztok.Tudom hogy rossz a keresõ de én nem találtam iylen topicot.Gondoltam megnyitom.
Hátha vonzomide a vasutasokat 😊
Ha már itt tartunk idén csakezek a vonatok fognak járni:

← ElőzőOldal 4 / 4