MÁV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Egyre többet támogatják a sztrájkot. MÁVnak nincs pénz h kifizesse a 250e forintot.
Én is vasutas vagyok, én is megkapnám a pénzt, de nem sztrájkolok mozdonyvezetõként, mert nem is tudok:S, meg nem is akarok
T.T.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Pont ezaz te nagyokos! A vasútasoknak lehet sztrájkolni, az eladóknak nem. Ki kéne rúgni az összest, amelyik nem dolgozik.
250k fejenként muhahahaha. Akkor a havi többmilliárd veszteséget is osszák szét maguk között.
Aki nem látja, hogy ez az egész sztrájk csak a kommunista, volt mszmp-s gaskónak az erõfitogtatása, az egy retardált.
Ha már kicsit jobban érzem magam ettõl, akkor máris megérte a dolog. 😊
Amugy mi lett eddig elérve a sztrájkokkal?? Nem sok! Akkor mi az értelme? Mert megmondta a vasút vezetösége hogy nem teljesítik!
ha meg mégis akkor meg a ferihegyiek miatt szolidaritásból fognak tovább sztrájkolni!
Miért nem éhségsztrájkolnak inkább??<#nyes>#nyes>
ill.személyzeti jegy kell de csak felmutattam elfogadták.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ez olyan mintha a cégemnél sikerül valamitöl megválnia a vezetöségnek éserre mi dolgozók kb 600an követelünk belöle valamit! Hát mire fel??Eladták jolvan ennyi!Miért járna? Benne van ezeknek a munkaszerzödésében,hogy minden nagy haszon után amit a cég kaszál valamit a munkásoknak is kell perkálni?
Azthiszik mert állami cég már mindent lehet! Magáncégnél ugy kibasznának ahogy kell!
Itt is kikéne sok sok embert amint vége a sztrájknak!Valami indokot keresni amibe nem lehet belekötni de azért tudják,hogy példát mutatnak,hogy igy jár aki szarakodik!
Meg persze a szimuláción hányan megbuktak,hogy nemtudnak mozdonyt vezetni!? Mégis kaptak még 2 esélyt!Örülhetnek,hogy nem bocsátották el már az elsö után!
Az se elég hogy közeli családtagok(gyerek-feleség) ingyen utazik vasúton,HÉV-en BPen kivül,Maharton,Állami erdei vasuton.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
---
"Én csak azt nem értem, hogy ennek a tetves Gaskónak, hogy van képe bemenni pl egy tescóba vásárolni vagy tankolni? Én biztos nem szolgálnám ki sehol, megmondnám, hogy sztrájkolok."
Aha. A TESCO meg fél perc múlva kirúgna te nagyokos.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Mert ha nemjutok be a melóhelyemre akkor ugye nem jegyzik igazolatlan napnak,de ki se fizetik!
Mire sztrájkolnak most??
A felét helyesnek tartom, de abban viszont hogy felesleges dolgot kérnek, amit a mávkargot el adták, de miért is van az, hogy olyan dolgot követelnek amihez semmi közük, nem kellene kérni 250000-ft-ot a mávtol, nem az övék ha jol tudom, az álamé és meg nem az övék? NIMIC007
T.T.
T.T.
Most, ha jól olvastam újabban, vagy régebben, tök mindegy, azért tették le a lantot, mert õk a Cargo eladásából fejenként negyed millát zsebre akarnak tenni? Hát persze, holnap majd ha Tesco eladja a Fogarasi úton lévõ üzletét, és nem kapnak belõle részesedést a dolgozók akkor majd a Tesco -sok fognak sztrájkolni? Vagy mi ez ez? Valaki magyarázza már meg nekem, hogy pontosan milyen jog alapjuk lenne erre?
...és takarodjanak már az állandó sztrájkolgatással, máshol is szar az élet!
remélem tudjátok mirõl van szó
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
de az hogy indokolatlanul kövtelik azt a pénzt ami mondjuk a máv részvényesei között osztható szét az gusztustalan! semmi kötük nincs hozzá!
a szrájkal meg többezer ember életét teszik lehetetlenné!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Az arányokkal van a gond egy bolti eladó keres annyit mint egy olyan ember aki a kocsik között mászkál és kapcsolja õket össze.Tiszta kosz lesz meg veszélyes is.(és nem utolsó sorban figyelni kell!!)
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Szeretnék a Volánbusznál dolgozni mint buszsofőr Szeretem a buszokat Szeretem az Ikarus E94-st