2096
-
#1895 Akció most csak ~1085FT! -
grade01 #1894 Így már jó.:) Nagyon szépen köszönöm:)
-
ntex #1893 Jobb klikk az ikonon vagy az EXE fájlon és "Futtatás Rendszergazdaként..." -
ntex #1892 Rendszergazdagént próbáld indítani a játékot. -
grade01 #1891 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban , hogy játék közben ha menteni akarom a játékot mért írja , hogy Save failed?? -
ntex #1890 99.95%... Az az egy Water Tower hiányzik. A ládákat nekem beszámolta rendesen. Viszont 1-el több propaganda trailer meg egyel több statuem van... :D De ez elég tré hogy még mindig nem adtak ki erre egy patchet hogy 100% -ra meg lehessen csinálni a játékot. De úgy hallottam sem PS3-on sem Xbox360-on nem lehet végigvinni ugyanebből az okból kifolyólag XD Azért díjaztam volna ha kiadás előtt legalább egy teszter megpróbálta volna végigvinni 100%-ra... -
#1889 Eladásokban nem remekelt sem az 1, sem a 2, így elég kérdéses. -
ntex #1888 Csak remélni tudom hogy lesz 3. rész is :D -
ntex #1887 A járművek általában nem tűnnek el csak ha nagyon messze kolbászol el az ember. Volt olyan hogy egy nagyobb katonai bázis bejárata előtt leraktam az autót, kipucoltam a bázist úgy fél óra alatt, mire visszaértem még mindig ott állt az autó. :) -
#1886 Az airdroppokat tartom kissé drágának. Szívesen repülőznék az extract helyett, de 30000 dolcsi kicsit sok ahhoz, hogy rossz irányba tegye le a repülőt és fel se tudjak vele szállni... :P
Az meg a másik fele, hogy általában egy útra szól a dolog, ha rendesen oda is érek, ritka az, hogy le is tudjak szállni, meg aztán meg is legyen még a repcsi, mire végzek a dolgommal. -
ntex #1885 Ez így van :) Én az elején nem is ültem reülőre meg extractiont sem használtam. 90 óránál tartok, 73%, és 1000km-t levezettem autóval/motorral :)
Akkor untam meg az állandó furikázást mikor 4-5x kellett visszamennem 1-1 helyre halál miatt. Olynakor már inkább extractolok. Am tényleg élvezet száguldozni. Volt egy hosszabb time trial amiben autóval autópályán kellett végig száguldani szembe forgalommal. Na azt annyira élveztem hogy vagy 3x megcsináltam :D És ráadásul egyik alkalommal pont elkaptam az időt hogy hajnalodott már. Eszméletlen szép és hangulatos volt, mintha valami sosem látott autós játékkal játszottam volna :D -
ratgab #1884 Ami ebben a játékban baromi jó az a hatalmas terület és a rengeteg jármű: Repülhet, autózhat, csónakázhat, ejtőernyőzhet az ember szabadon órákon keresztül, ha ahhoz van kedve! -
ratgab #1883 Heat 2 fölött már inkább frusztráló a dolog ez teljesen igaz! -
ratgab #1882 Legjobb, amit tehetsz: Célpont kifigyel, helyi katonai erők nagyságának felmérése, célpont gyors megsemmisítése, majd spuri be az erdőbe, vagy a víz alá, vagy autóval, helikopterrel el...
Esetleg elbújhatsz egy háztetőn... néha bejön az is! -
#1881 Hit and run taktika. Bezúzol, elpusztítasz néhány dolgot, aztán elhúzol a fenébe. Ismételd amíg tiéd nem lesz a terület. Én Heat2 fölé nem nagyon szoktam menni sosem. -
ntex #1880 Ez a megállás nélkül özönlő katonaság néha elég frusztráló tud lenni :D Felrobbantok egy propaganda trailert és a körülöttük lévő katonák lemészárlásával elkezd rám jönni a környéken lévő összes militarista.
És a legundorítóbb az mikor tök lehetetlen helyekről jönnek... :D Egy bázis vagy városka legeldugottabb házai mögé spawnolgatja őket a játék. Aztán mikor leöldösöm őket, elfordulok, futok 10 métert már megint kapom a golyózáport a hátamba, ugyanonnan... Nem egyszer láttam hogy úgy teremnek elő a semmiből. És sokszor van az hogy hiába bújok el, nem indul el a cooldown. És annyira felmegy 5ös szint tetejére a körözöttség, akkor már jön az egyik helikopter a másik után és legtöbbször meg is ölnek. Legalább lenne egy limit minden összetűzésnél hogy ha megölök bizonyos számút akkor elfogynak. De így volt már hogy fél óráig mészároltam őket... Aztán végül persze meghaltam :D -
ratgab #1879 Csak közöltünk egy tényt... Ha nem érdekel, nem érdekel! Nem fogunk erölködni! A te dolgod, hogy mit csinálsz vagy mit nem csinálsz!
Egy a lényeg a játék tényleg jó! -
#1878 ÉN a játékról beszéltem, ti hoztátok fel a wareztémát, meg próbáltok itt erkölcscsőszködni, annak ellenére, hogy közöltem, hogy nem érdekel, és a helyzeten úgysem fogtok változtatni. Persze, ha erről akartok beszélgetni, felőlem... -
xido #1877 1390 egész pontosan már -
ratgab #1876 Igazad van! Elmegy az ember pizzázni többedmagával ennél többet otthagy...
Ráadásul Steam-en nemrég 5 euróért (!) az ember után vágták a játékot (Legrosszabb esetben is 1500 Ft... ennyit meg simán megér az a pár 10 óra szórakozás (nekem 60 órám van benne, ami óránként 33 ft-ért való szórakozást jelent)... és még becsületes is az ember!) -
#1875 Csak az a baj, hogy rossz helyen jársz. Az offtopikokban lenne a helyed a sok warezpisti mellett. -
#1874 Fizessen érte akinek kötelező.
Igen, egy köcsög vagyok, szokjatok hozzá. Téma részemről lezárva. -
#1873 Ennek fejében 2000 Ft-ot igazán megérne ez a játék... -
#1872 Egész jó lett ez a játék, főleg az első, halálunalmas rész után. Ezt valahogy sokkal jobb csinálni. Most szedtem csak le, az első rész után nem nagyon érdekelt, de egy haver reklámozta, hogy jó, úgyhogy nekiálltam, és kellemeset csalódtam.
Kicsit túl komolyan veszi talán magát a játék, ahhoz képest, hogy mennyire Batman-Spiderman-Rambo vagyunk... :)
Bár ebben nem vagyok teljesen biztos. A fekete hajú csajszi megmentésénél azért kicsit eldobtam az agyam, amikor a HEGYI TÓBÓL előbukkant egy atomtengeralattjáró... :DDD Azt nem tudom eldönteni, hogy szándékosan ekkora hülyeség az a jelenet poénból, vagy nem gondoltak bele a fejlesztők, vagy esetleg arra számítottak, hogy mi nem gondoljuk végig?
Rögtön utána az átvezető videóban meg a barbekjún a hajón a csajok szakadó esőben, éjszaka napoztak... :D
Mindezekkel együtt jó ez, nincs vele nagy gond, elvagyok vele. A cuccok összekötözése nagyon nagy ötlet, rengeteget lehet vele hülyülni. :) -
ntex #1871 Hmm meglátjuk mi lesz. Mert ott ahol a viewer jelzett ott nem találtam semmit. Viszont azon az úton valamivel feljebb találtam néhány házat, amiknél voltak dobozok meg ott volt egy water tower... érdekes. :D -
ntex #1870 JA plusz a mapviewerem régebbi verzió volt. Az újabban már alapból BUGGED! -nek van jelölve az :D -
ntex #1869 Nem mert azóta olvasgattam néhány fórumot és sokan írták hogy 3-4 ládát nem lehet megtalálni plusz az általam jelölt víztorony sincs bent a játékban, állítólag elfelejtették spawnolni. Viszont a 100%-hoz kellene... -
ratgab #1868 Viewer nem lehet rossz esetleg? -
strebacom #1867 Tudom azért kérdeztem, mert nagyon várom, a metro megérte, de a többi...
-
xido #1866 esélytelen..minden áll most,ez is 30%-on jó ideje.. -
ntex #1865 Na király, valszeg nem lehet 100%-ra megcsinálni a játékot :D
A viewer mutat egy water towert az alábbi helyen:
És ez van ott :)
Más is megtalálta már a bugot
-
strebacom #1864 Jó lenne már magyarul, kész lesz még ez a dead island elött??
-
#1863 Egyik achievementhez kell 30 különböző híd alatt átrepülni. -
pett3rson #1862 gondolom, de keress rá gugliba az 100%-ra, biztos kidob valamit. -
ntex #1861 Amúgy a hidakat miért jelzi ki a mapviewer? Mit kell velük csinálni? Át kell repülni alattuk? Azt is beszámolja a 100%-ba? -
ntex #1860 Bakker tényleg megőszülök mire végzek ezzel XD Itt járok:
És egy kis érdekesség :P
-
ntex #1859 Azt is próbáltam már párszor de túl magasra nem akart repülni vele, inkább keringőzött :D -
pett3rson #1858 akkor neked megvan az a palackos kill is, mikor rá kell kötni a gázpalackokra és úgy kilőni az égbe :) -
ntex #1857 Áhh volt még ott fent, azokkal is eljátszottam ugyanezt :D -
#1856 Legalább ugortál volna utána :D