Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Valaki tudna nekem segíteni abban , hogy játék közben ha menteni akarom a játékot mért írja , hogy Save failed??
Az meg a másik fele, hogy általában egy útra szól a dolog, ha rendesen oda is érek, ritka az, hogy le is tudjak szállni, meg aztán meg is legyen még a repcsi, mire végzek a dolgommal.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Akkor untam meg az állandó furikázást mikor 4-5x kellett visszamennem 1-1 helyre halál miatt. Olynakor már inkább extractolok. Am tényleg élvezet száguldozni. Volt egy hosszabb time trial amiben autóval autópályán kellett végig száguldani szembe forgalommal. Na azt annyira élveztem hogy vagy 3x megcsináltam 😄 És ráadásul egyik alkalommal pont elkaptam az idõt hogy hajnalodott már. Eszméletlen szép és hangulatos volt, mintha valami sosem látott autós játékkal játszottam volna 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Esetleg elbújhatsz egy háztetõn... néha bejön az is!
És a legundorítóbb az mikor tök lehetetlen helyekrõl jönnek... 😄 Egy bázis vagy városka legeldugottabb házai mögé spawnolgatja õket a játék. Aztán mikor leöldösöm õket, elfordulok, futok 10 métert már megint kapom a golyózáport a hátamba, ugyanonnan... Nem egyszer láttam hogy úgy teremnek elõ a semmibõl. És sokszor van az hogy hiába bújok el, nem indul el a cooldown. És annyira felmegy 5ös szint tetejére a körözöttség, akkor már jön az egyik helikopter a másik után és legtöbbször meg is ölnek. Legalább lenne egy limit minden összetûzésnél hogy ha megölök bizonyos számút akkor elfogynak. De így volt már hogy fél óráig mészároltam õket... Aztán végül persze meghaltam 😄
Egy a lényeg a játék tényleg jó!
Ráadásul Steam-en nemrég 5 euróért (!) az ember után vágták a játékot (Legrosszabb esetben is 1500 Ft... ennyit meg simán megér az a pár 10 óra szórakozás (nekem 60 órám van benne, ami óránként 33 ft-ért való szórakozást jelent<#rolleyes>#rolleyes>)... és még becsületes is az ember!)
Igen, egy köcsög vagyok, szokjatok hozzá. Téma részemrõl lezárva.
Kicsit túl komolyan veszi talán magát a játék, ahhoz képest, hogy mennyire Batman-Spiderman-Rambo vagyunk... 😊
Bár ebben nem vagyok teljesen biztos. A fekete hajú csajszi megmentésénél azért kicsit eldobtam az agyam, amikor a HEGYI TÓBÓL elõbukkant egy atomtengeralattjáró... 😄DD Azt nem tudom eldönteni, hogy szándékosan ekkora hülyeség az a jelenet poénból, vagy nem gondoltak bele a fejlesztõk, vagy esetleg arra számítottak, hogy mi nem gondoljuk végig?
Rögtön utána az átvezetõ videóban meg a barbekjún a hajón a csajok szakadó esõben, éjszaka napoztak... 😄
Mindezekkel együtt jó ez, nincs vele nagy gond, elvagyok vele. A cuccok összekötözése nagyon nagy ötlet, rengeteget lehet vele hülyülni. 😊
<#ravasz1>#ravasz1>
A viewer mutat egy water towert az alábbi helyen:
És ez van ott 😊
Más is megtalálta már a bugot
<#wilting>#wilting>
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
The Matrix has you...
És egy kis érdekesség 😛

The Matrix has you...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Most csináltam meg a TV központos küldit ahol az antennákat kell átállítani. Az emberek nagy részét grappling hookkal egyszerûen lerántottam a mélybe 😄 Tiszta fun volt az egész XD
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11