2096
-
ratgab #1935 Mivel Steamfelhőnek része a játék, ezért bárhányszor újrarakod a mentéseid mindig megmaradnak (steamfelhő szerveren tárolja... Minden kilépéskor feltölti a mentéseket szerverre. Majd ha újratelepíted, automatikusan előszedi a szerverről ezeket).
Minden steames játékod, aminek az áruházi oldalának jobb közép/alsó részén van egy zöld felirat, hogy Steamfelhő, megőrzi a játékbeállításaidat és mentéseidet! -
#1934 Köszönöm ismételten a gyors választ. :) -
pett3rson #1933 ja, várjál, kicsit félreértettem. Ha törlöd a játékot..hmm, azt már nem tudom, de nem foglal ez olyan sok helyet, hogy le kelljen törölni :)
Egyébiránt elképzelhető, hogy ugyanúgy felajánlja, hogy megtartod-e a mentéseket, mint ahogy ezt általában szokták. -
pett3rson #1932 nekem pont a héten kellett újra raknom a winfos-t. a lényeg, hogy ne a C:-n legyen a steam (alapból nem szokás oda játékot rakni). feltelepíted a steam-et, megadod azt a könyvtárat ahol eddig is volt, update-el és már lehet is játszani. Ha szeretnéd, akkor a Games Library-ben vannak ugye a feltelepített játékok, ott jobb klikk a Just Cause-on és lehet Desktop Icon-t is kirakni. Van aki úgy szereti indítani, nekem is ilyen berögzülésem van :) -
#1931 Köszönöm a segítséget. Még annyi kérdésem lenne, hogyha egyszer törlöm a játékot és újra feltelepítem majd később, akkor a Steam megőrzi a mentéseket vagy eldobja azokat? Erről van tapasztalat? -
pett3rson #1930 először is gratulálok, hogy képes voltál felkutatni és összeszedni az összeset :)
achievement-ek között nézd meg van-e érte valami, meg max. a 100%-os végigjátszáshoz kell, ezenkívül más dolga nincs a játékban. -
ratgab #1929 Semmilyen kihatással nincs tudtommal. -
#1928 Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 300 darab csomag összegyűjtéséért mit lehet kapni? Mert én összeszedtem a 100 víz alatti csomagot a 101!! koponyát és van 99 bőröndöm. Nektek is ez volt? Ez egy bug. A játék eredeti nem warezos. Nem vágom mi a hiba. Más forumon is panaszkodnak. Lehet ez kihatással a játékra? -
#1927 Köszönöm. -
pett3rson #1926 Igen, ez picit érdekesen van megcsinálva benne, de ha már van Black Market, akkor bárhova el tudsz jutni pár pillanat alatt. -
#1925 Minek van benne save, ha állandóan checkpointokhoz tesz vissza? -
pett3rson #1924 igen, mindenkit szét kell lőni aki piros :) -
#1923 Ja igen, küldetések között. :)
A helyiekkel nem lehet semmit sem csinálni? Vásárlás, beszéd? Csak szét kell lőni minden ellenséges épületet, tárgyat? -
ntex #1922 naná, miért is ne? Küldetések között azt csinálsz amit akarsz -
#1921 A fő küldetéseket bármikor ott lehet hagyni és mehetek körbenézni? -
pett3rson #1920 Akkor vagy nem jó helyen voltam - pedig formára olyan volt a tó, mint a videóban - vagy ezek szerint játékonként eltérő lehet egy-két dolog. Gondolom csak konzol és PC között van különbség, mert azért totál random dolgokat nem hiszem hogy tudna generálni, a térkép az eléggé kötöttnek tűnik. -
ntex #1919 Én PC-n találtam meg a bálnát, mondjuk a pontos helyét nem tudom már, de én is egyből gránátot dobtam rá mikor megláttam, pedig nem néztem semmi spoilert róla :D -
pett3rson #1918 Nos, megnéztem azt a helyet ahol a videó is mutatja, nekem sajnos nem volt bálna tetem ott :( ,de a csomagot azt megtaláltam és az is gyógycsomag volt, mint a videóban. Most ez vagy konzol jutalom vagy random dolog és máshol lehet találok egy bálnát is :) -
pett3rson #1917 megpróbálom majd megkeresni, meg majd a Lost-os szigetrészt, de eddig nem nagyon találtam ilyen ritka dolgokat, meg érdekességeket. De most nézegetek párat, kurva jó dolgok vannak benne :) -
#1916 Ez mindenkinél ott van szerintem nekem is volt! -
pett3rson #1915 Valaki talált már ilyet? :)
-
Ironman2 #1914 Figyu.Ha én tudnék angolul perfect,már átvettem volna tőle egy csomót,de sajna nem tudok normálisan fordítani -
#1913 Az lenne a legkisebb gond.A legnagyobb hogy lötéri kutya nem vette át a cuccait pedig mennyi jó címhez készült :( -
Ironman2 #1912 Lostprophet abbahagyta a magyarításokat.Sajnálom -
ntex #1911 Ez így van, a játék maga jó volt ha az átvezetőktől nem is kellett hanyattesni, lévén szinte csak politikáról szóltak, de ettől függetlenül várós a folytatás ha lesz -
#1910 Just Cause 2: Film, eladások, folytatás!
(Hollywood Reporter) A Hollywood Reporter rövid hírben számolt be róla, hogy Bryan Edward Hill fogja írni a Just Cause: Scorpion Rising játékadaptáció forgatókönyvét. A film főszereplője a kőkemény latin ügynök Rico Rodriguez a Skorpió, aki gerillaháborúba kezd, hogy megdöntsön egy latin-amerikai diktátort. A Just Cause 2 nagyon szépen fogyott, a megjelenés óta 3,5 millió darabot adtak el belőle, ennek megfelelően már javában készül a folytatás.
Kellemes játék volt a Just Cause 2., de az átvezető filmjei közben az embernek sírni támadt kedve és nem az örömtől.
info: Hardwired -
rumkola #1909 minden max. egy kicsit erős a 260-nak -
#1908 Hali! előszedtem a gamet mert régen a 2 magos procin akadt. nah most lenne egy olyan problémám hogy az aláírásban szereplő gépet miért nem használja ki a game. értem itt ezalatt hogy pl a proci csak 50%on megy és így nincs csak 30 FPS minden maxra húzva. ha lejjebb veszem akkor sem lesz sokkal jobb.
thx! -
#1907 A háromszög. -
attila9809 #1906 köszi de melyik gomb lessz az? -
#1905 Ahogy haladsz a játékkal majd elérhetővé válik a black market,asszem majd vmeik gomb lenyomásával hivhatod elő.Házat meg nem lehet venni azt nem tudom miért hajtogatod... -
attila9809 #1904 Koszi de hol es mikor lessz az a market es hazat is ott lehet megvenni?
-
#1903 A black marketben. -
attila9809 #1902 meg hol lehet kocsi venni és fegyót fejleszteni -
attila9809 #1901 hello
az lenne a kérdésem hogy ps3-on hogy lehet házat venni? -
jaki88 #1900 sziasztok! az első és a második rész között van történeti összefüggés vagy nyugodtan kezdhetek a második résszel:)?? -
pett3rson #1899 Játszd a küldetéseket, akkor folyamatosan tanulod a játékot.
Lehet benne fegyvert venni, egy szállítótól, Black Market a neve. Ha még nincs ilyen akkor csinálj küldetéseket, előbb-utóbb megkapod. A pénzt erre lehet elkölteni, fegyverre és járművekre.
Ládákból többfajta van: fegyver-, jármű-fejlesztés, egészségnövelő és pénz. valamint lehet drog meg másfajta táskákat is találni, azt hiszem pénzt kapsz értük, nem emlékszem már.
fegyvert és járművet a Black Market-en tudsz fejleszteni, mielőtt vagy miután megvetted, az mindegy, azonnal érvényesül az új beállítás rajta. erősebb lesz, több golyóval, kb ennyi a lényege. járműveknél is hasonló, igazából mindegy, mert nem fogsz legyőzhetetlen ellenfelekkel találkozni, tehát nem nyom olyan sokat a latba, max gyorsabban leküzdöd az ellenséget.
a Health dobozokat összegyűjtve minden 5-ik után növekszik a max életerőd, a Pénzes dobozok meg egyértelműek, pénzt kapsz ha felveszed. -
Kallahiosz #1898 Szerbusztok!
Most keztem a játékot és lenne pár kérdésem:
Lehet benne fegyvert venni?
A pénzt mire lehet elkölteni?
A fegyverekhez felszedett kiegészitők autómatikussak vagy azt is lehet valahol aktiválni??
Előre is köszi a választ és bocsesz ahülyekérdésért. -
ntex #1897 Igen, nem árt ha felrakod a patchet hozzá -
leopard26 #1896 Nem tudja valaki hogy miért lehet az hogy elindítom a játékot,az elején elkapom az ejtőernyőst,aztán mikor földet érnék kiírja hogy loading de ez az örökkévalóságig megy!kell egy új patch rá?