Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. Egyéni, nem kell követni a fõküldetés vonalát, bár érdemes a szerint haladni. Egyébiránt nem lineáris a játék, szabad-kezet adtak a készítõk.

2. Ne számíts rájuk, semmit nem érnek, sõt, ha olyan küldetés van, ahol meg kell támadni egy bázist, akkor van egy technikus akit meg kell védeni, ha Õ kipurcan akkor kezdheted elölrõl, elég szívatós néha, mert mennek, mint a barom, nem mindig figyelnek, hogy honnan lõnek. Az A.I. már csak ilyen.

3. Van elég Weapon Upgrade, csak figyelni kell, hogy mire osztod. Amit sokat használsz és nagy tûzereje is van, olyanokra érdemes. Az MP5-re hajazót például, amit lehet dual-ban is használni és mellé egy assaultot, amit néha eldobnak az ellenséges bázisokon is. Az elég erõs , hogy hamar legyûrd az ellenséget, arra érdemes fejleszteni.

4. Szerintem a Steam beépített fényképezõje itt is mûködik. Nyomkodd az F12-õt és meglátod mi lesz.

The Matrix has you...

- Te döntésed nagyrészt (van tán 10-15 bázis, amit fõküldetés közben kell meglátogatni, ott is úgyis respawnolnak a küldetés miatt az ellenek).

- Szerencséd van-e vagy nincs (általában csak az úton lehet beléjük futni, de akkor is csak ha az övék a terület és egy ellen csak áthalad a területükön). Amúgy nem nagyon segítenek, csak ha scriptelve vannak rá.

-Új repülõ ha jól emlékszem ugyanúgy hozatható, mint a többi jármû (Ha nem akkor valamelyik reptéren kéne szétnézni!).
- Erre nem emlékszem, de van rengeteg wu a játékban.
- Passz
- Nem. Adott régióban adott típusú kocsik vannak (Városban sportkocsi, hegyekben terepjáró vagy egyéb). Ezt az aktuális játékállásod nem nagyon befolyásolja.
- Nincs róla infó tudtommal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát ez az a játék, amihez pont nem szükséges...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sliders
Hát nem tudom. Losprophet fordította 35%-ig. Erre abbahagyta. Majd most valaki újra kezdte és áll 5%-ig. Hát szóval így büdös életbe nem lesz meg. Nem vágom miért nem lehet összedolgozni.

grebber
Én megvárom a magyarítást úgy az igazi!Ebben az évben kész lesz!A játék úgysem megy sehova!

Next PC upgrade: 2022

Sliders
Sziasztok!

Újra lenne pár kérdésem. Idáig a magyarításra vártam de nagyon nem akar elkészülni ezért neki állok a játéknak komolyabban. Persze így is már pár küldetést megcsináltam.

A kérdésem az, hogy:

- Ezt a sok falut, várost illetve katonai bázist majd feladatok során kell kimaxolni vagy egyéni döntésem az, hogy melyiket akarom 100%-ra kivinni?

- Mitõl függ az, hogy a szövetségesek jönnek-e besegíteni és milyen erõkkel?

- Ha megvannak a DLC-k is akkor az új repülõ az hol lesz elérhetõ majd?
- Az összes fegyver kimaxolására lesz elég weapon upgrade?
- Van a játékba beépített screenshot készítõ?
- A feladatok elõrehaladtával lesznek új kocsik?
- Lesz Just cause 3? Ezt azért kérdem mert semmi nincs róla évek óta a játék meg üt.

A paradicsomi hangulat odavág az tuti 😊 Én sem bírtam letenni nagyon sokáig, de mikor már elfogy a tennivaló már nincs értelme rohangálni túlzottan 😊 Majd idõvel persze újra végig fogom vinni 😊 Ebben a játékban a bázisok rombolását szerettem a legjobban 😄
Hát igen! Ez a játék egyik erõssége! Baromi nagy és gyönyörû szigeten szabadon autókázni, repülgetni, hajózni valami fantasztikus élmény. És imádom (ezért raktam fel win7-et, de egy percig sem bántam meg)

igen, ezt már írtad korábban. nekem amúgy esélyem sincs még ennek közelébe sem jutni, olyan küldetések vannak benne 😊
lehet inkább resetelem és kezdem elölrõl, már unalmas felkutatni melyik faluba milyen csomagot nem szedtem még össze.
ritkán játszom ugyan vele, de nagyon hangulatos játék, el tud varázsolni 😊
sokszor csak repülgetek körbe, le-fel, mert annyira tetszik a grafikája 😊 az például tökre tetszik mikor alacsonyan kell suhanni a tenger felett, baromi jó.

The Matrix has you...

Nem akarom elvenni a kedved de ha jól tudom nem lehet 100%-ra végigvinni a játékot egy bugos Water Tower miatt, amit ha jól tudom azóta sem javítottak, így csak 99.98%-ra lehet vinni..
Mivel Steamfelhõnek része a játék, ezért bárhányszor újrarakod a mentéseid mindig megmaradnak (steamfelhõ szerveren tárolja... Minden kilépéskor feltölti a mentéseket szerverre. Majd ha újratelepíted, automatikusan elõszedi a szerverrõl ezeket).

Minden steames játékod, aminek az áruházi oldalának jobb közép/alsó részén van egy zöld felirat, hogy Steamfelhõ, megõrzi a játékbeállításaidat és mentéseidet!

Sliders
Köszönöm ismételten a gyors választ. 😊

ja, várjál, kicsit félreértettem. Ha törlöd a játékot..hmm, azt már nem tudom, de nem foglal ez olyan sok helyet, hogy le kelljen törölni 😊
Egyébiránt elképzelhetõ, hogy ugyanúgy felajánlja, hogy megtartod-e a mentéseket, mint ahogy ezt általában szokták.

The Matrix has you...

nekem pont a héten kellett újra raknom a winfos-t. a lényeg, hogy ne a C:-n legyen a steam (alapból nem szokás oda játékot rakni). feltelepíted a steam-et, megadod azt a könyvtárat ahol eddig is volt, update-el és már lehet is játszani. Ha szeretnéd, akkor a Games Library-ben vannak ugye a feltelepített játékok, ott jobb klikk a Just Cause-on és lehet Desktop Icon-t is kirakni. Van aki úgy szereti indítani, nekem is ilyen berögzülésem van 😊

The Matrix has you...

Sliders
Köszönöm a segítséget. Még annyi kérdésem lenne, hogyha egyszer törlöm a játékot és újra feltelepítem majd késõbb, akkor a Steam megõrzi a mentéseket vagy eldobja azokat? Errõl van tapasztalat?

elõször is gratulálok, hogy képes voltál felkutatni és összeszedni az összeset 😊

achievement-ek között nézd meg van-e érte valami, meg max. a 100%-os végigjátszáshoz kell, ezenkívül más dolga nincs a játékban.

The Matrix has you...

Semmilyen kihatással nincs tudtommal.

Sliders
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 300 darab csomag összegyûjtéséért mit lehet kapni? Mert én összeszedtem a 100 víz alatti csomagot a 101!! koponyát és van 99 bõröndöm. Nektek is ez volt? Ez egy bug. A játék eredeti nem warezos. Nem vágom mi a hiba. Más forumon is panaszkodnak. Lehet ez kihatással a játékra?

lalakov
Köszönöm.
Igen, ez picit érdekesen van megcsinálva benne, de ha már van Black Market, akkor bárhova el tudsz jutni pár pillanat alatt.

The Matrix has you...

lalakov
Minek van benne save, ha állandóan checkpointokhoz tesz vissza?<#falbav>
igen, mindenkit szét kell lõni aki piros 😊

The Matrix has you...

lalakov
Ja igen, küldetések között. 😊
A helyiekkel nem lehet semmit sem csinálni? Vásárlás, beszéd? Csak szét kell lõni minden ellenséges épületet, tárgyat?
naná, miért is ne? Küldetések között azt csinálsz amit akarsz
lalakov
A fõ küldetéseket bármikor ott lehet hagyni és mehetek körbenézni?
Akkor vagy nem jó helyen voltam - pedig formára olyan volt a tó, mint a videóban - vagy ezek szerint játékonként eltérõ lehet egy-két dolog. Gondolom csak konzol és PC között van különbség, mert azért totál random dolgokat nem hiszem hogy tudna generálni, a térkép az eléggé kötöttnek tûnik.

The Matrix has you...

Én PC-n találtam meg a bálnát, mondjuk a pontos helyét nem tudom már, de én is egybõl gránátot dobtam rá mikor megláttam, pedig nem néztem semmi spoilert róla 😄
Nos, megnéztem azt a helyet ahol a videó is mutatja, nekem sajnos nem volt bálna tetem ott 😞 ,de a csomagot azt megtaláltam és az is gyógycsomag volt, mint a videóban. Most ez vagy konzol jutalom vagy random dolog és máshol lehet találok egy bálnát is 😊

The Matrix has you...

megpróbálom majd megkeresni, meg majd a Lost-os szigetrészt, de eddig nem nagyon találtam ilyen ritka dolgokat, meg érdekességeket. De most nézegetek párat, kurva jó dolgok vannak benne 😊

The Matrix has you...

grebber
Ez mindenkinél ott van szerintem nekem is volt!

Valaki talált már ilyet? 😊

The Matrix has you...

Figyu.Ha én tudnék angolul perfect,már átvettem volna tõle egy csomót,de sajna nem tudok normálisan fordítani

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Az lenne a legkisebb gond.A legnagyobb hogy lötéri kutya nem vette át a cuccait pedig mennyi jó címhez készült 😞

Lostprophet abbahagyta a magyarításokat.Sajnálom

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez így van, a játék maga jó volt ha az átvezetõktõl nem is kellett hanyattesni, lévén szinte csak politikáról szóltak, de ettõl függetlenül várós a folytatás ha lesz
grebber
Just Cause 2: Film, eladások, folytatás!

(Hollywood Reporter) A Hollywood Reporter rövid hírben számolt be róla, hogy Bryan Edward Hill fogja írni a Just Cause: Scorpion Rising játékadaptáció forgatókönyvét. A film fõszereplõje a kõkemény latin ügynök Rico Rodriguez a Skorpió, aki gerillaháborúba kezd, hogy megdöntsön egy latin-amerikai diktátort. A Just Cause 2 nagyon szépen fogyott, a megjelenés óta 3,5 millió darabot adtak el belõle, ennek megfelelõen már javában készül a folytatás.
Kellemes játék volt a Just Cause 2., de az átvezetõ filmjei közben az embernek sírni támadt kedve és nem az örömtõl.

info: Hardwired

minden max. egy kicsit erõs a 260-nak

fotográfik kolomp edisön :D

Hunter of Deer
Hali! elõszedtem a gamet mert régen a 2 magos procin akadt. nah most lenne egy olyan problémám hogy az aláírásban szereplõ gépet miért nem használja ki a game. értem itt ezalatt hogy pl a proci csak 50%on megy és így nincs csak 30 FPS minden maxra húzva. ha lejjebb veszem akkor sem lesz sokkal jobb.
thx!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

DarkSl4yer
A háromszög.
köszi de melyik gomb lessz az?
DarkSl4yer
Ahogy haladsz a játékkal majd elérhetõvé válik a black market,asszem majd vmeik gomb lenyomásával hivhatod elõ.Házat meg nem lehet venni azt nem tudom miért hajtogatod...
Koszi de hol es mikor lessz az a market es hazat is ott lehet megvenni?
DarkSl4yer
A black marketben.
meg hol lehet kocsi venni és fegyót fejleszteni
hello
az lenne a kérdésem hogy ps3-on hogy lehet házat venni?
sziasztok! az elsõ és a második rész között van történeti összefüggés vagy nyugodtan kezdhetek a második résszel😊??
Játszd a küldetéseket, akkor folyamatosan tanulod a játékot.

Lehet benne fegyvert venni, egy szállítótól, Black Market a neve. Ha még nincs ilyen akkor csinálj küldetéseket, elõbb-utóbb megkapod. A pénzt erre lehet elkölteni, fegyverre és jármûvekre.
Ládákból többfajta van: fegyver-, jármû-fejlesztés, egészségnövelõ és pénz. valamint lehet drog meg másfajta táskákat is találni, azt hiszem pénzt kapsz értük, nem emlékszem már.

fegyvert és jármûvet a Black Market-en tudsz fejleszteni, mielõtt vagy miután megvetted, az mindegy, azonnal érvényesül az új beállítás rajta. erõsebb lesz, több golyóval, kb ennyi a lényege. jármûveknél is hasonló, igazából mindegy, mert nem fogsz legyõzhetetlen ellenfelekkel találkozni, tehát nem nyom olyan sokat a latba, max gyorsabban leküzdöd az ellenséget.

a Health dobozokat összegyûjtve minden 5-ik után növekszik a max életerõd, a Pénzes dobozok meg egyértelmûek, pénzt kapsz ha felveszed.

The Matrix has you...

Szerbusztok!
Most keztem a játékot és lenne pár kérdésem:
Lehet benne fegyvert venni?
A pénzt mire lehet elkölteni?
A fegyverekhez felszedett kiegészitõk autómatikussak vagy azt is lehet valahol aktiválni??
Elõre is köszi a választ és bocsesz a<#lama>hülye<#lama>kérdésért.
Igen, nem árt ha felrakod a patchet hozzá
Nem tudja valaki hogy miért lehet az hogy elindítom a játékot,az elején elkapom az ejtõernyõst,aztán mikor földet érnék kiírja hogy loading de ez az örökkévalóságig megy!kell egy új patch rá?