2096
-
#573 Próűbáltam a skidrow verziót,feltettem az összes fájlt ami a mappában volt,azzal viszont nem indul el a játék. -
#572 Biztos hogy lesz. Nem kamálom ha lebecsülik a crackereket :D Ők értenek hozzá neked pedig fingod sincs erről az egészről ahogyan nekem sem. Meg amúgy is minek felcrackelni azt a szart? :D -
#571 Igen.Rakd fel a skidrow verziót! -
#570 dehogynem lesz olyan nincs hogy nem ha egy 1 évig tart is de lesz biztos am én nem agódok ilyenek miatt -
#569 Nekem a reloados verzióval indul el,viszont abban nem ment a játék!
Van már a mentésre megoldás? -
xido #568 azt hittem csak én hiányoltam ezeket az alapvető dolgokat,hogy folyamatos guggolás,abban való haladás..fedezék rendszer,lehasalás..de örülök,hogy nem..:))..pár szabotálásnál sajnálatos,hogy azért bénázik az ember,mert ilyet nem raktak bele,mert csak... -
oregon1987 #567 Hát tényleg lehetne guggolva lőni meg célzás is jó lenne szóval ilyen alap dolgokat tehettek volna a játékba! Grafika rohadt szép küldik elmennek egynek! El lehet lenni a játékkal szerintem! 7/10 adok neki! -
#566 demo után énis adtam neki még1 esélyt de ezt komolyan egy köpedék, utálatosabb mint az 1 -
#565 nem lesz az nyugi :) -
csoli31 #564 Jobb egérgomb nyomva tartva. -
Jossua #563 Fedezékbujás gomb tényleg nincs vagy csak én nem találtam ??illetve az milyen h gugolásból nem tudsz mozogni pffff !Amugy a dinamitot h kell felrobbantani ? -
xido #562 ha néha valaki elkezdené tudni használni a google-t,fél perc alatt megtalálna mindent...:(
gamecam -
#561 ejjj de jó hogy ennyien tudok válaszolni a kérdésemre -
#560 Szép is az a víz csak nevetséges hogy el van könyvelve,hogy ezt csak az envidija...Ráadásul egy olyan játékban amiben a fizikai motorhoz a physx-nek semmi köze nincs (HAVOC).... -
#559 Nekem ez az nvida-s víz tetszik de nem értem miért nvidiás más is simán tudná szerintem!
Cuda water
Amúgy jó lenne a game ha nem lenne unalmas ennyire. -
Laci82 #558 Ááá ez a játék egy nagy.....
Semmi extra,unalom,unalom és unalom,na jó annyi ,hogy szép a tájmodellezés benne.
De ez a fizika:
Így zuhan egy ember ugye..:) -
#557 ez mind szép és jó de nekem nincs bajom a videókarimmal én gamecamot szeretnék letölteni crackkel eggyütt csak nem tudom honnan lehetne :D
Am:én is nvidia fan vagyok sosem volt baj egyik karimmal sem mindegyiket nagyon szerettem ami most van azt is szeretem sztem jó kis kártyák de mindeki maga választja :D -
#556 Én csak azt bírom amikor a hatalmas szenzációk néha elbuknak azon hogy az Xbx360-on működnek az effektek (Ati vidkarival) amik pc-n csak physx-es envidijával....
Szánalmas amit az nvidia csinál,hogy el tudja adni méregdrágán a semmivel sem nagyobb tudású szemeteit a fanoknak.
Persze arról hogy bebizonyították hogy a fő physx-es játékokban a procit vérbebutítják 1 szálhasználatra nehogy az végezze a fizikai számításokat és ati-n szagassanak a játékok egy szót nem beszél nvidia...:D -
#555 sziasztok! tudnátok egy olyan oldalt mondani ahonnan le tudom szedni a gamecamot de crackkel együtt? mert a frapsot nem szeretem nagyon nagy videókat csinál annyi helyem meg nincs. remélem tudotk segíteni :) -
Newfronter #554 Video
Nekem ez tetszik legjobban, hogy hót komolyan beszélnek arról, hogy ez mekkora szenzáció. :D -
#553 Hello!
A skidrow féle verziónál mindenkinek elindul a játék?
Nekem win 7 profon nem indul,de nem is ír ki semmi hibát,átmásoltam mindent a skidrow mappából a játék főkönyvtárába,de semmi... -
#552 Ma olvastam egy nagy envidija rajongótól mekkora pompa a játék envidija karival az ati karikkal szemben...
Utánna néztem,és erős röhögőgörcs fogott el...Eddig is nevetséges volt az envidija fiziksze amik olyan effektusokat nyomattak amikre egy gyengébb 2 magos proci is rávehető lett volna egy ati kari mellett minden gond nélkül...De ez azért már túlzás...:D
A játékban havoc fizikai motor hasít,köze nincs a fizikszhez,és lám mégis belecsempésztek némi ati számára megoldhatatlan effektust amikről nem az jut az eszembe hogy hú de tud az envidija,hanem kapásból az: Menjenek már a picsába a hülyeségeikkel,ez miiiii?Hullámfordozódást csak az envidija!
Szánalmas... -
Newfronter #551 Állj a hátuljával a kocsi felé és úgy próbáld, nekem is csak úgy engedte és akkor nem pattant el. -
#550 ezt csinalom, de a traktorhoz kifeszitem ott elengedem es egyszeruen elpattan. nem tudom hova beakasztani -
#549 belelövöd a kocsiba de nem engeded el a gombot utána ráirányítod a traktorra és elengeded -
#548 igen azt tudom, hogy hogy kotom ossze a traktorral? vagy barmivel -
#547 Csáklyáznod kell. jelzi ilyen zöld ikonnal (homokóra) -
#546 Aha. Hát lehet próbaképp meglesem akkor a teljest is, demo elcsoszogott a gépemen azért. :) -
#545 hogy lehet a kocsit kihuzni a feszer mellol? ertem, hogy valoszinu, hogy a traktorral ossze kene kotnom, de sehogysem tudom -
Csokis #544 Van! -
#543 SKIDROWnak van normális telepítóje? -
ricsa008 #542 nem hinném legalább is én nem veszem észre szépen fut -
#541 Aki esetleg próbálta a demót, meg a teljest is tolja, meg tudná mondani, h gépigényileg változott-e vmit a játék a demóhoz képest? -
#540 És nem hivatalosan? (töltöttem le xp-hez dx10at vagy mit, a játék még nem jött le.) -
dark night #539 Minden estere az első része is nagyon szép volt de ez ahogy látom mégszebb!
nekem sem jött be a játék de amiért szép játszogattam vele meg csak a gta-ra emlékeztet!! -
#538 Hát nekem nem jön be a játék. A grafika ütős meg minden, de engem nagyon a Mercenaries 2-re emlékeztet... Nekem ez a stílus nagyon nem jön be... -
#537 Én le is szálltam,semmi különös nincs ott bennt.De azért érdekes kis léghajó -
Knabb #536 Én belerepültem... pedig kiakartam szállni csak nem jött össze :D -
#535 Az égi diszkóban voltatok? :D
Miles High vagy mi a neve, jó magasan lebeg, komoly buli van rajta :D -
#534 És egy körbekörbe autóút van rajta.