Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GET OVER HERE!
Thrash \'Till Death
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Így állítsd be. Bocs, hogy angolra van állítva, de NFOHump fórumára készítettem, mert oda is beírtam.
Positive Mental Attitude
Nekem ezt irja ki a játék indításánál: Nincs elég szabad memória a mûvelet befejezéséhez. Mi lehet a probléma? Tudna valaki segíteni?
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1228948494
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Wazze
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
De valaki meg tudta azt csinálni a grapling hookkal hogy nekilövöd valakibe és aztán máshova?mert nekem nem sikerült.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
A gázpalackba kell belelõni egyet, majd kötéllel rögtön rá menni. Rögtön visz is fel 😊
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
<#zavart1>#zavart1>
Látni kell wazze...
Driver?
Ez a mostani sokkal jobban van összerakva.
Egyet miért tudták megcsinálni kb nem szebb ez semmivel!
Feltettem mindent csutka maxra.Hm 20 fps szépen visszavettem élsimitást 16x-ról csak 4x-re very high detailról HIGH-ra SSAO-ot levettem mediumra az eredmény 0 ugyanúgy 20 fps.Még próbálgatom hogy lesz jó!
Néhány lövés:
Most nem bánom hogy nincs 2x akkora monitorom.
Amúgy ez a demó csak ökörködni jó.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog