Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nekem szintre friss a Win 7 mégis okádékul fut.

Next PC upgrade: 2022

érdekes, amitt itt egyesek írnak gépigény terén, akkor nem tudom nálam mi a probléma, lehet, hogy az elég régi, szennyezett vista teszi...
Rowlend
nekem egy E7400, Core 2 duoval, 2GB rammal és egy 9600GT-vel jól futott maxon, picit levettem az élsimítást, És így 30-40 FPS

GET OVER HERE!

FlyHigh
Nálam tök jól fut fullhd-ban maxon, 4XAA meg AF. Pedig egy régi szar E6550 van csak 3.2-ig ráncigálva, mondjuk a vga az egy HD4870, ami még azért egész jó, memböl meg 2gb van csak + win7.

Thrash \'Till Death

tutituti
Akkor örülök hogy segíthettem.CSak egy tipp volt,hátha.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Meg persze a Steam\steamapps\common\just cause 2 demo\JustCause2.exe file-t adtam hozzá.

Így állítsd be. Bocs, hogy angolra van állítva, de NFOHump fórumára készítettem, mert oda is beírtam.

tutituti
Na akkor hogy is van?nézzük meg mit állítottál ba ha sikerült?MErt nekem visszaszámol a mocsadék.

Igen, és bevált. <#vigyor> Egyszer kiírta, hogy 30 perc, de nem kezdett visszaszámolni és többet ki sem írta. <#idiota> <#hehe>

tutituti
Valako próbálta már a Cracklock progival kiküszöbölni a számlálót?

HKS
a demó csak szabad kóborlásból áll ?

Lenyomod a grappling hookot és nyomvatartod... becélzod a másik pontot és elengeded... ekkor összeköti a kettõt

Positive Mental Attitude

Maxtreme
Pedig simán megy

Viktor9202
Helló

Nekem ezt irja ki a játék indításánál: Nincs elég szabad memória a mûvelet befejezéséhez. Mi lehet a probléma? Tudna valaki segíteni?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Képet meg nem akarja megjeleníteni...

Nem saját. <#hehe>

Shep
Szar is lenne ha azon a gépen nem futna jól!!!!!!!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Van kedvenc zenétek.... akkor várom hogy ide toljátok a mocskos...:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1228948494
<#violent><#violent><#violent>
Wazze

Shep
Nálad a hiba, nekem 1-2 dolgot levéve, meg a GPU-s vizet kikapcsolva 35+ fps és bõven jól játszható, nincs itt semmi gond. A játék meg egész jópofa, kérdés, hogy a küldetések milyenek lesznek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Grebber: Felbontást vedd lejjebb! Nálam bevált, 1440x900-ban már volt ahol szaggatott, de 1280x800-ban sima lett. De örülök, hogy nincs CPU limitem, hanem a VGA a gyengusz (nesze neked 256 bites memszél).

<#worship>

norbi2fraktal
nagyon király a game, és jól van optimalizálva

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Hát nem kutya, hanem ö az egyik ISTEN, meg Evin, Meg Ibrik, meg panyi...meg mindenki akinek a ssooook sssokk magyaritást köszönhetjük.....

The Protector
i2k se kutya

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
No, kiprobáltam a demot. Háátt... elég uncsi, kellett volna valami misszió. De fél óráig elmegy. 😄 A graf szupcsi, és jól is fut, 60 fps-el lazán. (Q9400 + HD 5770 + 4 Gb RAM + Win7 64 bit)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Nagyon faxa......EVIN remélem megoldja a magyarosítást.....nekem ó a No1........
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

grebber
Lehet csak én képzelem ennyire fejlettnek a game-et ,de szerintem ez csak valami upgade után lesz majd elérhetõ!Bár lehet alapból van valami megoldás rá.

tutituti
Hát én feljutottam 2 méterre és szétszaggatta a repesz a testem kb.
De valaki meg tudta azt csinálni a grapling hookkal hogy nekilövöd valakibe és aztán máshova?mert nekem nem sikerült.

gabesz752
Nekem elsõre sikerült 😊 Jó móka, csak az emberekbe ne kellene ennyi golyó...

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

grebber
Engem a büdös életbe nem akart felvinni 😞

gabesz752
<#wow1> ezt próbáljátok ki

A gázpalackba kell belelõni egyet, majd kötéllel rögtön rá menni. Rögtön visz is fel 😊

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Nem..ne szedd le...xar...
<#zavart1>
Látni kell wazze...

AMD 64 X2 Dual 5200+, 2.60ghz, 2gb ram, 640mb-os 8800 gts-sel - igaz 1900x1200-ban a monitorom miatt -, nagyjából játszhatatlan, szinte legalacsonyabb beállítások mellett is. Remélem az Assassins Creed 2 nem lesz ilyen, mert akkor szomorú leszek.
grebber
Legújabb!

Prince23
Tartalmas a demó amúgy? érdemes leszedni?

tutituti
Akkor valami nem stimmel.Ezzel a konfiggal menni kéne neked jobban.
Driver?

grebber
Az 1 az 7600GT-vel röhögve ment!

Fehercsoki
Hát jó játék ez!Csak az zavar hogy a táj nagyon el van mosva körülöttem!És nem csak a távoli,hanem szinte olyan 50mes körzet után már minden!

tutituti
És az egyet milyen géppel próbáltad?mostanival?Mert az akkor optimalizálatlan volt,de nagyon.
Ez a mostani sokkal jobban van összerakva.

grebber
Ajánlott gép megvan szinte.A gyenge pont az optimalizáció ennyi.
Egyet miért tudták megcsinálni kb nem szebb ez semmivel!

Maxtreme
Akkor a cpu a gyenge pont.

grebber
Teljesen mindegy ahogy nézem már szinte minden lowon és offon van 30 fps fölé nem igen megy sehol sem.

Maxtreme
pff 16x AA-val 8800GT-vel egyáltalán nekiállni..

grebber
Klasszisokkal szarabbúl fut mint az 1 és nem szebb annyival amennyivel lasabb.
Feltettem mindent csutka maxra.Hm 20 fps szépen visszavettem élsimitást 16x-ról csak 4x-re very high detailról HIGH-ra SSAO-ot levettem mediumra az eredmény 0 ugyanúgy 20 fps.Még próbálgatom hogy lesz jó!

Überfasza ez,megveszem az biztos....
Néhány lövés:

Na végre egy játék ami nem viszi a natív felbontást. <#idiota>
Most nem bánom hogy nincs 2x akkora monitorom.
Amúgy ez a demó csak ökörködni jó.

Rowlend
Elsõ rész nekem se jött be annyira, monoton volt. De ez nagyon jó szerintem

GET OVER HERE!

<#conf>Megértem, nem vagyunk egyformák....

Ma kipróbáltam a demo-t.Az elsõ rész nem tetszett. Azt reméltem, ez majd jobb lesz. De sajna nem. Ugyan olyan. Kár érte.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Akkor mért nem azzal kezdted? Mert az ám a helyes. <#hehe>