2096
-
#653 Helikopter is iszonyat tetű. 10 km megtétele 10 perc kb. -
#652 Köszi :)
így azért könnyebb a pusztítás... -
#651 Nemtom ezt tudja-e vki:
Lost sziget a Just Cause 2-ben -
#650 az lehet, de nekem nem indul :/ -
#649 azért vannk a helikopterek meg a repülök te okos szerintem nagyon jó játék és nagyon szép is -
#648 SZerintem a mostanában megjelent játékok közül a legkeményebb ez itten. Régen nem játszottam ennyit és nem kötött le 1 gém se ennyire mint ez. Szerintem hatalmas. Olyan konzolos fíling én meg imádom a konzolos cuccokat. -
#647 Hát nem tudom valahogy nem fog meg ez a játék, fél nap mire eljutok az egyik célterületről a másikra. A pusztítás, meg sokkal jobb a RF:G-ban. Ez a játék grafikát leszámítva nem sokban tér el az első résztől ami számomra élvezhetetlen volt. Ebben a kategóriában a Mercenaries 2 sokkal jobb szerintem. -
Csokis #646 Azért ez se semmi! -
Knabb #645 Helikoptertől függ... van olyan heli amiben van még 1 faszi, előbb azt kell kiszedni: Lenyomod az S gombot és akkor felkapaszkodik a heli elejére, onnan kitudod lőni, és csak aztán tudod elfoglalni a gépet. -
#644 Mitől van az, hogy (földön vagyok) és felhúzom magam egy helikopterre akkor van hogy csak az alján csüng, (és csak elengedni tudom a madzagot) de nem tudja elfoglalni. Máskor meg kiírja, hogy "E" gomb és akkor betudok szállni. Hogy lehet megoldani? (bocs az ostoba kérdésért, de béna vagyok) -
#643 Az bizony, meglepően gyönyörű...de a játékmenet biztos fele akkora jó :D -
#642 Ez aztán látkép!
-
#641 miért pont rld kell? skidrow a jó egyébként -
#640 rld cracket felteszi valaki valahova? -
#639 -
#638 Ok, csak tedd magyar tárhelyre. -
#637 Csináltam egy bannert.Valaki rakassa ki ha tetszik!
-
#636 Van valami teleport a játékban? Csak mert iszonyat hosszú idő elmenni a sziget egyik végéből a másikba. -
#635 Mi a jelszó? -
Adr74 #634 Hát gyerekek én a RLD verziót próbáltam és semmi gond nincs vele! A steam_api.dll meg kell a Crack mellé.Mert hát ugye egy Steam törésről van szó...!
-
#633 Nálam nincs rendben valami a felbontással!
Alul kilóg a szöveg pedig natív 1440x900-ban van! -
#632 Elvileg valahol van egy hatalmas reptér,nem tudja valaki hol van? -
#631 Reloaded,skidrow crack UGYANANNYI fps mint a demoban ugyanolyan beállításokkal. -
strebacom #630 Nem ugyan az az iso....... -
strebacom #629 Skidrow féle elindító file.......
De szart se ért csak a komplett verza.... -
#628 Skidrow crack-el a reloaded-os vagy már alapból a skidrow féle verziót töltötted le? De ha jól tudom, akkor az iso az ugyanaz, csak a mellékelt krekk más. -
strebacom #627 -
#626 Ha nincs saját tűzfalad akkor valószínű hogy a windows tűzfal tilt."ez csak egy ötlet"sok sikert!
-
#625 hát te tudod -
#624 skidrow nekem is sokkal jobban fut, mérföldkövekkel jobban:P -
strebacom #623 Baxa meg a reloaded verzió hibás...... ez tuti....
a skidrow félével +15 fps-t kapok ugyanott.....
ja és a crack nem elég....
-
Csokis #622 Őőőő, mármint mit hogy indítsd el?! Nem próbáltam egyébként, csak a fórumán írták, hogy a Skidrow-os crack-el nem megy a trainer, ebből gondoltam, hogy csak a reloaded-es crack-el megy. -
#621 nekem is a reloades verzió van meg de még sem jó h inditsam el ? -
#620 http://www.megaupload.com/?d=0JRHK17V
Remélem ez jó lesz,esetleg thepiratebayen keress rá torrenten :) -
#619 Betudnád linkelni a Skidrow cracket? -
#618 Na megvan a megoldás nekem ,hogy elinduljon :
Tegyétek fel a reloados cracket ami a mappában van,utána tegyétek fel a skidrow mappából a cracket kivéve ezt a fájlt : steam_api.dll
Nekem igy megy és van mentés is ! -
Adr74 #617 Nos szóval folytatnám.UAC legyen kikapcsolva! (felesleges is!)
Tesztelve: Intel Core 2 Duo E7400, nVidia Geforce 9600 GT (1Gb Mem) 4 GB Ram, Windows 7 x64 (64 bit) (1440x900 maximum beállítás mellett)
AMD Phenom II X4 925, ATi 4850 (1 Gb Mem), 4 GB Ram, Windows Vista x64 (64 bit) (1280x960 maximum beállítás mellett)
Intel Core i5 650, ATi 5830 (1 Gb Mem), 6 GB Ram, Windows 7 x64 (64 bit) (1280x800 maximum beállítás mellett)
Ezeken voltak tesztelve!Amiket előzőleg is írtam + UAC kikapcsolva, mindenképp mennie kell!!
Megemlítem, hogy a Core2Duo-s gépen 196.21-es nVidia driver mellett volt tesztelve (nem a legújabb!).Az ATi-s gépeken a legújabb 10.3-as verziószámú driver van telepítve.
Fagyás nincs, mentés-töltés tökéletesen működik.Csak ez a 3 tesztgép "jutott" a karmaim közé.Mondjuk ez se kimondottan játékok miatt van bent... :) Ezek után nem tudok mit mondani.Max annyit, hogy újra kell telepíteni a gépet.
-
Csokis #616 Reloadedes crack-el működik csak. -
#615 ez a trainer nem müködik ezzel a tört verzióval legalábbis nekem ha tudja valaki esetleg h müködik az írja már le legyenszíves -
#614 Köszi!Egy hasonlót már leszedtem,de látom ez külön ehhez van,kipróbálom!