2096
  • I.C.ram
    Helikopter is iszonyat tetű. 10 km megtétele 10 perc kb.
  • gabo91
    Köszi :)
    így azért könnyebb a pusztítás...
  • JackSparrow88
    Nemtom ezt tudja-e vki:
    Lost sziget a Just Cause 2-ben
  • kifli
    az lehet, de nekem nem indul :/
  • white0517
    azért vannk a helikopterek meg a repülök te okos szerintem nagyon jó játék és nagyon szép is
  • ViniSoundz
    SZerintem a mostanában megjelent játékok közül a legkeményebb ez itten. Régen nem játszottam ennyit és nem kötött le 1 gém se ennyire mint ez. Szerintem hatalmas. Olyan konzolos fíling én meg imádom a konzolos cuccokat.
  • Shep
    Hát nem tudom valahogy nem fog meg ez a játék, fél nap mire eljutok az egyik célterületről a másikra. A pusztítás, meg sokkal jobb a RF:G-ban. Ez a játék grafikát leszámítva nem sokban tér el az első résztől ami számomra élvezhetetlen volt. Ebben a kategóriában a Mercenaries 2 sokkal jobb szerintem.
  • Csokis
    Azért ez se semmi!
  • Knabb
    Helikoptertől függ... van olyan heli amiben van még 1 faszi, előbb azt kell kiszedni: Lenyomod az S gombot és akkor felkapaszkodik a heli elejére, onnan kitudod lőni, és csak aztán tudod elfoglalni a gépet.
  • gabo91
    Mitől van az, hogy (földön vagyok) és felhúzom magam egy helikopterre akkor van hogy csak az alján csüng, (és csak elengedni tudom a madzagot) de nem tudja elfoglalni. Máskor meg kiírja, hogy "E" gomb és akkor betudok szállni. Hogy lehet megoldani? (bocs az ostoba kérdésért, de béna vagyok)
  • Prince23
    Az bizony, meglepően gyönyörű...de a játékmenet biztos fele akkora jó :D
  • berczely
    Ez aztán látkép!

• Prince23
    miért pont rld kell? skidrow a jó egyébként
  • kifli
    rld cracket felteszi valaki valahova?
  • Prince23
  • Kandurex
    Ok, csak tedd magyar tárhelyre.
  • berczely
    Csináltam egy bannert.Valaki rakassa ki ha tetszik!
  • I.C.ram
    Van valami teleport a játékban? Csak mert iszonyat hosszú idő elmenni a sziget egyik végéből a másikba.
  • Rowlend
    Mi a jelszó?
  • Adr74
    Hát gyerekek én a RLD verziót próbáltam és semmi gond nincs vele! A steam_api.dll meg kell a Crack mellé.Mert hát ugye egy Steam törésről van szó...!

• berczely
    Nálam nincs rendben valami a felbontással!
    Alul kilóg a szöveg pedig natív 1440x900-ban van!
  • Fehercsoki
    Elvileg valahol van egy hatalmas reptér,nem tudja valaki hol van?
  • Fehercsoki
    Reloaded,skidrow crack UGYANANNYI fps mint a demoban ugyanolyan beállításokkal.
  • strebacom
    Nem ugyan az az iso.......
  • strebacom
    Skidrow féle elindító file.......

De szart se ért csak a komplett verza....
  • ViniSoundz
    Skidrow crack-el a reloaded-os vagy már alapból a skidrow féle verziót töltötted le? De ha jól tudom, akkor az iso az ugyanaz, csak a mellékelt krekk más.
  • strebacom
  • ac
    Ha nincs saját tűzfalad akkor valószínű hogy a windows tűzfal tilt."ez csak egy ötlet"sok sikert!
  • tommygear
    hát te tudod
  • Prince23
    skidrow nekem is sokkal jobban fut, mérföldkövekkel jobban:P
  • strebacom
    Baxa meg a reloaded verzió hibás...... ez tuti....
    a skidrow félével +15 fps-t kapok ugyanott.....
    ja és a crack nem elég....
  • Csokis
    Őőőő, mármint mit hogy indítsd el?! Nem próbáltam egyébként, csak a fórumán írták, hogy a Skidrow-os crack-el nem megy a trainer, ebből gondoltam, hogy csak a reloaded-es crack-el megy.
  • white0517
    nekem is a reloades verzió van meg de még sem jó h inditsam el ?
  • Viktorr
    http://www.megaupload.com/?d=0JRHK17V

Remélem ez jó lesz,esetleg thepiratebayen keress rá torrenten :)
  • Rowlend
    Betudnád linkelni a Skidrow cracket?
  • Viktorr
    Na megvan a megoldás nekem ,hogy elinduljon :

Tegyétek fel a reloados cracket ami a mappában van,utána tegyétek fel a skidrow mappából a cracket kivéve ezt a fájlt : steam_api.dll

Nekem igy megy és van mentés is !
  • Adr74
    Nos szóval folytatnám.UAC legyen kikapcsolva! (felesleges is!)

Tesztelve: Intel Core 2 Duo E7400, nVidia Geforce 9600 GT (1Gb Mem) 4 GB Ram, Windows 7 x64 (64 bit) (1440x900 maximum beállítás mellett)

AMD Phenom II X4 925, ATi 4850 (1 Gb Mem), 4 GB Ram, Windows Vista x64 (64 bit) (1280x960 maximum beállítás mellett)

Intel Core i5 650, ATi 5830 (1 Gb Mem), 6 GB Ram, Windows 7 x64 (64 bit) (1280x800 maximum beállítás mellett)

Ezeken voltak tesztelve!Amiket előzőleg is írtam + UAC kikapcsolva, mindenképp mennie kell!!
    Megemlítem, hogy a Core2Duo-s gépen 196.21-es nVidia driver mellett volt tesztelve (nem a legújabb!).Az ATi-s gépeken a legújabb 10.3-as verziószámú driver van telepítve.
    Fagyás nincs, mentés-töltés tökéletesen működik.Csak ez a 3 tesztgép "jutott" a karmaim közé.Mondjuk ez se kimondottan játékok miatt van bent... :) Ezek után nem tudok mit mondani.Max annyit, hogy újra kell telepíteni a gépet.
  • Csokis
    Reloadedes crack-el működik csak.
  • white0517
    ez a trainer nem müködik ezzel a tört verzióval legalábbis nekem ha tudja valaki esetleg h müködik az írja már le legyenszíves
  • Fehercsoki
    Köszi!Egy hasonlót már leszedtem,de látom ez külön ehhez van,kipróbálom!