2096
  • kifli
    nekem is ugyanez skidrowal, rld cracket meg nem próbáltam még, valaki linkeli pls?
  • ViniSoundz
    azhogy ha zizis, akkor belassulok. nem erős a gípem vágod. 8600gt-m van. losting the synch wit da szánd indá videos u nóóó :P
  • zorrobomber
    A késésnek mi köze van a film grain-hez?
  • Gideon Wieth
    próbáld meg feljebb tornászni a virtuális memóriát, hátha :)
  • Gideon Wieth
    Ez a lost-os sziget kurva nagy :D nagyon tetszik respect a készítőknek :D
  • ViniSoundz
    oks, kössz
  • Viktor9202
    Az 1 Gb memóriát nem lehet valahogy kijátszani hogy el lehessen indítani? Mert indításnál kiírja hogy nincs elég szabad memória a művelethez. Köszi előre is
  • Csokis
    Indítsd /filmgrain=0 opcióval és kész.
  • csoli31
    Nekem az egyik helyen sikerült. Az egyik szigeten a kikötőnél elértem a 100%-ot (amelyiket egy küldi alkalmával el kell foglalni). Viszont annál a szigetnél már átnéztem mindent (szinte), de csak 85%-ot értem el vele. Csak lesz majd egy térkép előbb vagy utóbb, hogy mit hol találunk meg. Nálam is felkerült ez a játék is a megvásárolandók közé.
  • Gideon Wieth
    Igen én is tudom, hogy ez direkt effekct, csak itt nem tudom melyik az. Pedig nem vagyok hülye angolból :) Mindjárt megnézem akkor. Köszönöm:)
  • ViniSoundz
    Én nem találtam azt a "zaj" kapcsolót. Engem is idegesít, főleg mert nincs olyan erős gépem és így a video mindig késik a hanghoz képest.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony.
  • Csokis
    Nem véletlenül rendeltem a zavviról. Ez a Steam-es ár meg a vicc/szánalom kategória.
  • Adr74
    Ha a Reloaded félét szedted le akkor egy ilyen launcher se lesz!Ahogy átmásoltad a Crack mappában lévő fájlokat, dupla klikk a "JustCause2.exe"-n!! Kb 10-15 másodpercet tölt a merevlemez (nem hozzányúlni semmihez!) és beadja a játék menüjét.Nem értem aki már Warezol az miért nem próbálja meg a másik tört verziót...Én már leírtam 2 hozzászólásban "#617" és "#634"-ben hogy kell csinálni.Ezen kívül semmit az ég adta világon nem kell!Ha 3 gépen tökéletesen megy akkor a több száz illetve több ezren is ugyan úgy menni fog.

Gideon Wieth: A grafikai beállításokban van olyan, hogy "zaj".Azt vedd lejjebb vagy kapcsold ki!Egy jó pár játékban pl a Mass Effectben is van ilyen lehetőség!Így megszabadulsz a szemcsézéstől :)
  • IMYke2.0.0.0

• atila4
    jól is teszi :)
    De tényleg igazuk van.. Csináljanak minőségi játékot és venni fogják mint a cukrot.
    Lást Battlefield Bad Company 2. (Annyi kellt el belőle mint a fene)
    Le a szar konzolportokkal
  • grebber
    Az Avalanche Studios megvédi a PC-seket
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Nem tudjátok, hogyan tudom kiküszöbölni, hogy az átvezetők ne legyenek szemcsések ? mert valamiért végig ilyen szemcsés az összes átvezető és ez nagyon zavaró!
  • strebacom
    Nekem a skidrow féle beszart a lefagy a realoaded faxán megy...
  • grebber
    4óra20perc alatt 8% nem lesz ez rövid!

• Shep
    Mi a háttérképed?
  • white0517
    hát kitudja
  • Csokis
    Na, a lentebb linkelt BOLOPatch trainer a skidrow féle crack-el működik!
  • Diktator74
  • Diktator74
    Nekem ez volna a problemám! [IMG] http://imagerz.com/QENPC0tvAwJVUlwfRAVR [/IMG] Csoportházirend szerkesztőt nem tartalmaz a win7 home premium,mielőtt meg valakinek eszébe jutna.Már mindent megpróbáltam mégse indul!!HELP!!
  • Shep
    Te okos, szerinted gyalog mentem? LOL
  • Shep
    Üdv a klubban :)
  • grebber
    Hát basszus nem hiszem el kb egy bázist se tudok 100%-ig megcsinálni mindig marad valami mert 91%-nál van szinte az összes :(
    És nem találok semmi rombolhatót se ládát sem :(
  • Csokis

• Csokis
    Na, már feloldották Steam-en, lehet játszani akinek eredeti van.
  • grebber
    Már semmi rájöttem!
  • grebber
    Ez a gyors utazás hogy működik mit és hol kell nyomni?
  • Csokis
    De az nem ingyenes, nem?! Mintha 25$ rémlene.
  • Csokis
    Én is így vagyok ezzel, bár én a demóval játszottam nagyon sokat. Most várom a Limited Edition-t, hogy megérkezzen.
  • xido
    Teleportra való ám a Black Market transzport szervíz gyerekek:)))
  • Jossua
    hökövetö rakétákat h tudom a legkönnyebben elháritani ? Nem mindig sikerül kitérni elöllük.. :(
  • grebber
    Aki vásárláson gondolkozik ki segítség:

Zavvi (Limited verzió) - 7681FT

Game.co.uk (Limited verzió) - 8093FT

Az árak 296FT-os font esetében vannak a kiszállítás díja benne van.A két boltban a sima verziók is ugyanennyibe kerülnek!

Galaxisnet.hu - 7990Ft netről rendelés esetén. (+990 a házhozszállítás)
  • Doc Hooliday
    Emberek...csak annyit szeretnék hozzáfűzni a Just Cause 2-höz hogy páratlan! Utoljára ekkora játék élményt 3 játék adott összesen a 9-éves játékos pálya futásom alatt. :-) a Resident Evil sorozat (még anno ps1-en) a gran turismo sorozat meg a far cry! ...és ez a negyedik! Hihetetlen király a játék a hatalmas szabadon bejárható területtel, meg a rengeteg járművel amik ugyancsak el lettek találva. Vannak bugok meg hibák amiket másképp csináltam volna ha rajtam múlik, de egyébként csak gratulálni tudok a fejlesztőknek!!!
    -Na ez az a játék amit illik megvenni a stílus kedvelőinek, mert a fejlesztők megérdemlik a profitot! Nagyon eltalálták, Nálam abszolút favorit a Just Cause 2 pedig egy-két játékkal összefutottam már.
  • ViniSoundz
    Neee. ezen beszartam. Most néztem meg és tényleg ott van, felrobban a repcsi, lezuhansz, ott vannak a roncsok, meg azok az oszlopok, meg az a hang mint a filmben. Hát ez totál kész ez a játék.
  • Kmarha
    imádom ezt a játékot. igaz csak low grafon fut el, de még így is szép.

És kiélhetem magam. :D Felkapaszkodtam a hajóra, kidobtam a kapitányt, majd a horog segitségével hozzákötöttem a hajóhoz és elkezdtem vonszolni a vizben magam után :D ő meg csak sikoltozott :D