Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ViniSoundz
Az lenne a jó hogyha nem csak 2 dolgot lehetne azzal a dróttal összekapcsolni, hanem többet.

amúgy még nem volt demo amivel ennyit jáccottam volna. k**va kemény ez a cucc
Fehercsoki
Nem bírom ki,úgy játszanék már vele!

Fehercsoki
Ez egy kõkemény akciójáték.Nem a realitásra megy,hanem inkább a játék élményre.

#336 Az is jó😊De bármilyen más változatnak is örülnék.

Muttley
Lemaradtam róla. Kössz az infot.

Just do it :)

Nekem csak a célzás nem tetszik.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

grebber
Ez ilyen semmi köze a realitáshoz már nagyon régen ki lett ez tárgyalva.

Next PC upgrade: 2022

Muttley
Sirály a graf, de megnéztem E Z T és elszomorodtam. Ennyire árkád az egész?
Ez a futásból sík terepen elõre és felfelé 15 méteres elvetõdés majd ejtõernyõt nyit dolog számomra egy picit<#wow1><#wilting><#levele>
Szerettem volna megvenni, de így...

Prince23
Razor?

Fehercsoki
Jöhetne már a teljes játék,mert ez a rohadt steam felpatchelte és már nem indul el a demo.(annak ellenére hogy beállítottam hogy automatikusan NE patchelje)

Fehercsoki
Igen tudom.Te írtál errõl utoljára,ezért neked ment.

white0517
én vágom elithun hitte azt hogy csak a drm az ubi védelmét fooglalja csak magába<#vigyor4>

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Fehercsoki
DRM az nem egy konkrét védelmet jelent,sokan félreértik ezt,hanem egyáltalán a védelmet jelenti.

white0517
DRm-el jön de nem az ubi féle DRm-el <#hehe>

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Szerintem a Mercenaries 2-hõz hasonló játék. Csak ebben sokkal látványosabb harcokat lehet véghezvinni.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Rowlend
Leginkább a Just Cause 2höz hasonlít 😄 Amúgy nem tudom megmondani, Ilyen játékkal korábban nem játszottam maximum a GTAval de azért az még távol áll ettõl

GET OVER HERE!

Muttley
Köszi az összefoglalót. Nem írtál viszont hasonlatot. Melyik korábbi játékhoz hasonló? Nem ér Just Cause 1-et írni 😄

Ja és, DRM ellen a legjobb megoldás!

még nincs valami xp megoldás?
Ez steames lesz....

Mindenképpen lesz rajta DRM, mint eddig is szinte mindegyik játékon csak nem mindegy hogy milyen.
grebber
Ez nem Ubisoft meg EA.Egyenlõre szerintem ezek még nem paktáltak le az ördöggel!

elitehun
Tudtommal ez is DRM-el jön
Rowlend
Én is a Demoval játszottam de ami az introban volt az nekem be jött. Küldetéseket leszarom mer azok már az elsõ részben is bûn szarok voltak de ez a terep viszont tetszik, jó nagy terület van mit bejárni és változatos is. És igen ez egy rohangálós lövöldözõs robbantgatós játék lesz, Kikapcsolódásnak viszont hasznos.

GET OVER HERE!

tutituti
Azt olvastam magon,egy kommentelõ írta:"Holnap délután 2 körül."

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

white0517
Hát nem bánnám ha már fennt lenne torrent-en<#zavart1>

Muttley
A #307-es kiindulási alapnak jó. Azonban fogalmam sincs mihez kössem a játékot.
Far Cry, GTA, mi?
Nekem egyelõre céltalan rohangálásnak, lövöldözésnek, robbantgatásnak tûnik.
Ha valaki játszott már vele 3-4 órát, pattintson már fel egy rövidke értékelést róla.

Firerock
gondolom

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Demo és végleges gépigénye kb ua ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

norbi2fraktal
jöhet pécére is

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Prince23
Boxon kint van már Rico is😊

Firerock
Prison Break-el egy napon van a release date és a Prison Break ma jött ki😊 reménykedjünk😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Faxa....várom már....

grebber

Lacee86
Hát sztem már az se szokványos, h ilyen jellegû játékból demót adnak ki.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Na, itt van a legfrissebb trainer, amiben már jóformán mindent be lehet állítani. <#vigyor>

-No time limit. (toggleable!)
--Turn this off before hacking a terminal. You can reactivate it afterwards.
-No map limit.
-Infinite ammo (toggleable!)
-Editor:
--money
--chaos
--weapon parts
--vehicle parts
--armor parts (up to 4, otherwise game crashes when you collect the last part)
-v1.15:
----Added infinite breath (works with infinite health)
----Added "Strong rope" option: rope now doesn't break because of length/tension.
----Added "manual detach override" option.

-Launch game
-Enter map.
-Launch BOLOPatch.

Letöltés:
SendSpace és Megaupload

Fehercsoki
Hát jóhogy nem az😊Annyi van csak bennt amennyi a demo területrõl látszódik!Ami takarásban van azt kiszedték mert fölösleges mivel demo területe alapból korlátozva van,és csak a helyet foglalná.

Nem sokra lehet menni az unlockolással mert nem teljes a verzió. Én is mikor elérek a havas részre, egyre hiányosabb a textúra. nincs szárazföld, fák a vízben vannak stb... ez még nem teljes verzió.
Tetszik a game, de azért vannak hiányosságai. A fizika, a járókelõk viselkedése megint brutálisan rossz. Az utakon jármûvel utazók szépen komótosan libasorban egyforma sebességgel haladnak minden változatosság nélkül. Legalább 100-al kell elütni egy motorost hogy leessen a jármûvérõl. Máskülönben mintha mise történt volna halad tovább. Az autók is olyan érzetet keltenek mint valami 10 kilós mûanyagdarabok lennének mikor vezetem õket. Más hibája nincsen a játéknak.
Fehercsoki
Köszi és hogy unlockoljam?Egyszer véletlen sikerült,örültem is neki,de azóta már sehogy sem sikerül.

Franc... Azt nem is néztem, akkor ezt buktam. Kár, hogy nem lehet "átverni" játékot, hogy Vistának lássa az XP-t... Namind1, köszi a segítséget!

Serpa
Minimum:
OS: Microsoft Windows Vista (Windows XP is unsupported)

Fehercsoki!
asszem a 4es gombbal lehet, ha már unlockolva van.

xp-op rendszeren nem fut

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Üdv!

Felraktam a demót Steamen keresztül, indítanám el, de azt írja, hogy: A megadott program a Windows újabb verzióját igényli.

Találkozott már valaki ezzel a hibával, vagy valóban nem fut XP-n? Ha valaki tudna rá megoldást, segítsen legyenszíves! Köszi elõre is!

Fehercsoki
Black Marketet hogy lehet megnyitni?:S

Lacee86
Hát kipróbáltam a demot. Ez a 8800-as minimum videokártya igény, amit írnak, röhej... 8500 GT (!!)-vel 800x600-ban nagyjából minden minumumon ugyan (árnyék az medium), de játszható, 25 FPS körül mozog, néha 30 fölé is megy. 8600 már tuti simán viszi. Egyébként elég szép a játék, kissé már túlságosan is csicsás. Van egy hangulata, az biztos, csak nem tudom h nem lehet-e ezt baromi hamar megunni... Azért majd kipróbálom a teljest is.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Csak ennyi. <#shakehead>

* Addresses nVidia hardware issue for users running older drivers

tutituti
Van valami log róla?mik javultak ilyesmi?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kijött egy patch a demóhoz.

Látom már rájöttél, engem most kidobott, lehet még sem jó, ez a hack....majd ird már meg légyszi neked milyen egy idö után csinálja...

Sajna igen olvasgatom, hogy nem mindenkinek jó....