2096
-
#693 nekem is ugyanez skidrowal, rld cracket meg nem próbáltam még, valaki linkeli pls? -
#692 azhogy ha zizis, akkor belassulok. nem erős a gípem vágod. 8600gt-m van. losting the synch wit da szánd indá videos u nóóó :P -
#691 A késésnek mi köze van a film grain-hez? -
#690 próbáld meg feljebb tornászni a virtuális memóriát, hátha :) -
#689 Ez a lost-os sziget kurva nagy :D nagyon tetszik respect a készítőknek :D -
#688 oks, kössz -
#687 Az 1 Gb memóriát nem lehet valahogy kijátszani hogy el lehessen indítani? Mert indításnál kiírja hogy nincs elég szabad memória a művelethez. Köszi előre is -
Csokis #686 Indítsd /filmgrain=0 opcióval és kész. -
csoli31 #685 Nekem az egyik helyen sikerült. Az egyik szigeten a kikötőnél elértem a 100%-ot (amelyiket egy küldi alkalmával el kell foglalni). Viszont annál a szigetnél már átnéztem mindent (szinte), de csak 85%-ot értem el vele. Csak lesz majd egy térkép előbb vagy utóbb, hogy mit hol találunk meg. Nálam is felkerült ez a játék is a megvásárolandók közé.
-
#684 Igen én is tudom, hogy ez direkt effekct, csak itt nem tudom melyik az. Pedig nem vagyok hülye angolból :) Mindjárt megnézem akkor. Köszönöm:) -
#683 Én nem találtam azt a "zaj" kapcsolót. Engem is idegesít, főleg mert nincs olyan erős gépem és így a video mindig késik a hanghoz képest. -
#682 Bizony. -
Csokis #681 Nem véletlenül rendeltem a zavviról. Ez a Steam-es ár meg a vicc/szánalom kategória. -
Adr74 #680 Ha a Reloaded félét szedted le akkor egy ilyen launcher se lesz!Ahogy átmásoltad a Crack mappában lévő fájlokat, dupla klikk a "JustCause2.exe"-n!! Kb 10-15 másodpercet tölt a merevlemez (nem hozzányúlni semmihez!) és beadja a játék menüjét.Nem értem aki már Warezol az miért nem próbálja meg a másik tört verziót...Én már leírtam 2 hozzászólásban "#617" és "#634"-ben hogy kell csinálni.Ezen kívül semmit az ég adta világon nem kell!Ha 3 gépen tökéletesen megy akkor a több száz illetve több ezren is ugyan úgy menni fog.
Gideon Wieth: A grafikai beállításokban van olyan, hogy "zaj".Azt vedd lejjebb vagy kapcsold ki!Egy jó pár játékban pl a Mass Effectben is van ilyen lehetőség!Így megszabadulsz a szemcsézéstől :) -
-
#678 jól is teszi :)
De tényleg igazuk van.. Csináljanak minőségi játékot és venni fogják mint a cukrot.
Lást Battlefield Bad Company 2. (Annyi kellt el belőle mint a fene)
Le a szar konzolportokkal -
#677 Az Avalanche Studios megvédi a PC-seket -
#676 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogyan tudom kiküszöbölni, hogy az átvezetők ne legyenek szemcsések ? mert valamiért végig ilyen szemcsés az összes átvezető és ez nagyon zavaró! -
strebacom #675 Nekem a skidrow féle beszart a lefagy a realoaded faxán megy... -
#674 4óra20perc alatt 8% nem lesz ez rövid!
-
#673 Mi a háttérképed? -
#672 hát kitudja -
Csokis #671 Na, a lentebb linkelt BOLOPatch trainer a skidrow féle crack-el működik! -
#670 -
#669 Nekem ez volna a problemám! [IMG] http://imagerz.com/QENPC0tvAwJVUlwfRAVR [/IMG] Csoportházirend szerkesztőt nem tartalmaz a win7 home premium,mielőtt meg valakinek eszébe jutna.Már mindent megpróbáltam mégse indul!!HELP!! -
#668 Te okos, szerinted gyalog mentem? LOL -
#667 Üdv a klubban :) -
#666 Hát basszus nem hiszem el kb egy bázist se tudok 100%-ig megcsinálni mindig marad valami mert 91%-nál van szinte az összes :(
És nem találok semmi rombolhatót se ládát sem :( -
Csokis #665
-
Csokis #664 Na, már feloldották Steam-en, lehet játszani akinek eredeti van. -
#663 Már semmi rájöttem! -
#662 Ez a gyors utazás hogy működik mit és hol kell nyomni? -
Csokis #661 De az nem ingyenes, nem?! Mintha 25$ rémlene. -
Csokis #660 Én is így vagyok ezzel, bár én a demóval játszottam nagyon sokat. Most várom a Limited Edition-t, hogy megérkezzen. -
xido #659 Teleportra való ám a Black Market transzport szervíz gyerekek:))) -
Jossua #658 hökövetö rakétákat h tudom a legkönnyebben elháritani ? Nem mindig sikerül kitérni elöllük.. :( -
#657 Aki vásárláson gondolkozik ki segítség:
Zavvi (Limited verzió) - 7681FT
Game.co.uk (Limited verzió) - 8093FT
Az árak 296FT-os font esetében vannak a kiszállítás díja benne van.A két boltban a sima verziók is ugyanennyibe kerülnek!
Galaxisnet.hu - 7990Ft netről rendelés esetén. (+990 a házhozszállítás) -
#656 Emberek...csak annyit szeretnék hozzáfűzni a Just Cause 2-höz hogy páratlan! Utoljára ekkora játék élményt 3 játék adott összesen a 9-éves játékos pálya futásom alatt. :-) a Resident Evil sorozat (még anno ps1-en) a gran turismo sorozat meg a far cry! ...és ez a negyedik! Hihetetlen király a játék a hatalmas szabadon bejárható területtel, meg a rengeteg járművel amik ugyancsak el lettek találva. Vannak bugok meg hibák amiket másképp csináltam volna ha rajtam múlik, de egyébként csak gratulálni tudok a fejlesztőknek!!!
-Na ez az a játék amit illik megvenni a stílus kedvelőinek, mert a fejlesztők megérdemlik a profitot! Nagyon eltalálták, Nálam abszolút favorit a Just Cause 2 pedig egy-két játékkal összefutottam már. -
#655 Neee. ezen beszartam. Most néztem meg és tényleg ott van, felrobban a repcsi, lezuhansz, ott vannak a roncsok, meg azok az oszlopok, meg az a hang mint a filmben. Hát ez totál kész ez a játék. -
#654 imádom ezt a játékot. igaz csak low grafon fut el, de még így is szép.
És kiélhetem magam. :D Felkapaszkodtam a hajóra, kidobtam a kapitányt, majd a horog segitségével hozzákötöttem a hajóhoz és elkezdtem vonszolni a vizben magam után :D ő meg csak sikoltozott :D