Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ViniSoundz
ááá, végreee! 😄 törélszúzásrobbantás
Prince23
Az angol szinkron marha ciki lett a vg szerint, de azért megadta a 8/10-et neki. ezek szerint nekem tetszeni fog a game, vg nagyon az én színvonalom😊

sõt GAME INFORMER 9/10

Nem nem is telepítette olyan sokáig 4,9GB rak fel.

júúúúúhúúúúúúúúúúúúúú<#eplus2><#violent><#gun>

Fehercsoki
Senki,kérdeztem hogy igazi-e.

Fehercsoki
Hát akkor nagy lesz ennek a mérete😊

Méé ki mondta hogy Fake???
<#ejnye1>

Fehercsoki
Tényleg nem 6400 km2 hanem 6400 négyzetmérföld!Interview itt,utolsó kérdés az,kb az oldal közepe!

Most jön az a rész hogy 1 óráig telepíti a játékot. <#eplus2>
jó ez a zene. <#falbav>

Bár nekem úgy sem indul el. <#miaz>

Fehercsoki
Szóval kijelenthetjük hogy nem fake?

Igen, az az 5GiB nekem rövid, az általában DVD9-et elfoglaló mostani játékokat nézve. Játékmenet hosszáról egy szót nem írtam.

Seth
Azt írtad jó rövid lett,nem?

PSN ID.: Beegabor

norbi2fraktal
meglepõen kicsit a mérete, ebbõl ma még játék lesz😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Le is jött. <#smile> Megyek játszani. <#vigyor>

Ki számolta a játék hosszát? <#confused> <#rolleyes>

Kandurex
"Windows XP is unsupported"

hááát....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacee86
6400 km2?? <#idiota> Az biztos, h hülyeség! Hát gondolj bele, az egy 80x80 km-es négyzet lenne! GTA IV-ben jókora város van, aztán ott is hát ha azt mondom, 8 km megvan a város átmérõje, lehet h sokat mondok. Az a 6400 valszeg csak 64 km2 max.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Seth
Mióta lehet kiszámolni egy játék hosszát a méretébõl ? Nem mérvadó

PSN ID.: Beegabor

tutituti
Na már szedem is.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fehercsoki
Hát az tényleg rövid,annak nagy része a 6400 km2 sziget.Márha van annyi!Mert mint írtam demoban az EGÉSZ map ami a térképen csak látszik 35 km2,de neten valami 6400 km2t írnak.

Állítólag a Steam-es verzió, amit már az amcsik tölthetnek, 5GiB! Jó rövid lett. <#smile>

3,99GB. 😛PPP

Lacee86
Aszfaltos oldalra is feltették, úgyh sztem nem fake, oda nem szoktak fake-t felpakolni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Fehercsoki
Úgylegyen.

Firerock
forrás?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

4403.2MB

Firerock
kezdõdik a szopatás?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Just.Cause.2-RELOADED

Eagle16
Én játszottam az elsõ résszel is, az nem gyõzött meg, nem is vittem végig. De ennek a demójával nagyon jól szórakoztam. A teljesben lesz vadászgép is meg minden jóság 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

várom mint állat csak ezért raktam fel a win7et a demo facán ment
Értem. Tudom h jó a win7 de most néhány okból XP-t kell használnom!😞
Fehercsoki
Nem hiszem,mivel itt alapból úgy tervezték,hogy teljesen dx10t használ,de ki tudja...Csak jöjjön már ki!

ViniSoundz
még egyelõre kint sincs. majd kiderül, de ha lesz is, az nem mostanában lesz. térj át win7-re, meglátod sokkal jobb
Szerintetek lesz valami trükk h xp-n is menjen?
ViniSoundz
komoly lesz. már nagyon várom. még mindig a demot tolom. beleraktam vagy 12 órát biztos 😊
Észak amerikában már elérhetõ. Nem soká lehet tötikézni. Bár nekem nem is indul el... <#nevetes1> <#hehe><#crazya>

olyan megoldás nincs hogy ne kelljen neki steam?
white0517
már csak 5 nap és jön ez az<#eplus2><#eljen>

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Törölt felhasználó
Sorry, olyat nem találtam, de akkor keresem.
Fehercsoki
Konzolos topicban próbálkozz,PCre még nem jött ki.

Törölt felhasználó
Aki játszik a teljes játékkal:

Hogyan lehet minnél nagyobb káoszt okozni? Minden létezõ dolgot szétlövök, a házakat ugyebár nem tudom és mindig csak olyan 69-70%-ra tudom vinni a rombolást.

Tippek-trükkök?
ViniSoundz
jah biztos az, mert majdnem 4 hete ott van hehe
ViniSoundz
vagy egy ilyen az iso vadászon hogy Just Cause 2 Razor1911 de lehet csak fake. nemtóm 😊
Fehercsoki
Egyébként nem úgy volt hogy a demo 35 km2 területet foglal majd magában?Mert mapon kiírja a távolságokat,az EGÉSZ map ami a demoban volt(a nem bejárhatóval együtt,tehát az egész),az 35 km2,az a kis rész ami alapból bejárható volt az csak pár km2.

Fehercsoki
Én repülõvel próbáltam vinni egy hordót,de nagyon hamar lezuhantam vele,ha gyorsulok követ rendesen,de bármilyen lassulásnál a hordó elõre/oldalra repül és egybõl lezuhantam.Nem így kéne ennek lenni.

ViniSoundz
úgy kell kilõni, hogy nyomvatartod az F-et és amihez hozzá akarod kötni, arra ráviszed a célkeresztet és elengeded az F-et.

Elõbb repülõt vittem a kopterrel 😊 meg csávókámat is elszállítottam a kopterrel pár km-el odébb 😊
Nem igazán ment a kötés cucc, valahogy csak F-el tudtam lõni, másodlagos nem ment.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ViniSoundz
köss rá az emberre egy propán tartályt és lõjjj bele a tartályba. azis elég fun.
Az lenne a jó, ha tudnám használni és rendes célzás lenne + rendes célzás/fordulás 😄 Pl rángatni embert, nekidobni valaminek/kinek fun lenne.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;