2096
-
Adr74 #733 Én a helyedben nem használnám, főleg ha igazi Steam van a gépedenr!Ilyen hülyeséget meg nem tudom ki talált ki?!Ha azzal a programmal le lehetne tölteni a teljes verziót akkor rég azt használna mindenki és nem a boltban venné...Az Alien Versus Predator-t meg nem azzal kell indítani!! Simán csak a törést átmásolni! -
#732 bal ctrl a gugolás -
#731 Valakik írták, hogy állítólag nem lehet guggolni a gameben. LEHET GUGGOLNI! LS-t kell nyomvatartani. Billentyuzeten nem tom mi mert én xbox360 controllerrel játszom.
Amugy most hogy lejjebb vettem a beállitásokat 50 fps-el megy mindenhol és így is gyönyörű. A hangulat is nagyon ott van látszik hogy aprólékosan kidolgzták a tájat le a kalappal. Más gamekben ekkora teruleten kb ugyanazokat az épuleteket rakják le egymás mellé:S itt kidolgozott minden egyes falu város stb. Nem tudom de utoljára ilyen hangulatos tájat Risen-ben láttam de az RPG volt, szóval tényleg le a kalappal. -
Adr74 #730 A játék könyvtárában! Nekem pl így van ott: "JustCause2Save00.sav" és "JustCause2Save01.sav".Szóval ezek lesznek a mentések.
Viktor9202: Állítsd fentebb a virtuális memória értéket.Azaz ne a gép kezelje, hanem egy fix számot írj be!
ViniSoundz:A beállításokat vedd le úgy mint Csokisnak van a képen! Így tuti nem lesz benne a zaj effekt! Mivel nekem is 9600 GT videokártyám van így a beállítások ugyan azok :) Konkrét beállítást most nem tudok mondani, nem otthon vagyok...
Ahogy látom mindenki panaszkodik...Gyerekek úgy látom az én hozzászólásaimat nem olvassátok, pedig az a jó megoldás mindenre!De hát ti tudjátok... -
janika1972 #729 Ha valakinek van valami tapasztalata erröl a programról irja már ide! -
janika1972 #728 Steamup!
Ez kell az Aliens vs Predator 2010 inditásához is! A játékletöltést mindenki saját felelösségére használja! A mygames menüben megjelenik az összes steam játék,ha ezzel inditjátok a steamot! Én még tőlük csak demót szedtem le,ugyhogy nemtudom hogy tényleg le lehet-e tölteni teljes játékot is? -
janika1972 #727 Természetesen utána az exével kell elinditani a játékot,miután beléptél a Steamuppal a Steambe! -
janika1972 #726 A Steamup,egy program,amit ha elinditasz,ugynugy be kell jelentkezni a steamba,de viszont az összes játékkal játhatsz ami ott van,mert ugy veszi a steam,mintha megvetted volna a játékot! Szóval egy hack.Én még nem próbáltam leszedni játékot róla,állitólag ezzel lehet.Nekem csak a játékok inditásához kellett! Ha ezzel inditjátok akkor semmi gond a futtatásával.Én reloadot használok,és reloados a crack is!És ment rendesen! -
#725 MI az a steamup én a just cause exe-vel szoktam inditani.
Ha egy agency missiont nem sikerult 100%ra megcsinálni, akkor vissaz lehet oda még menni vagy azt már buktam? -
#724 Ebben amúgy hogy lehet menteni?Megcsinálok egy küldetést aztán nagy nehezen eljutnék a másik helyszínre de meghalok és megint visszab*sz az előző küldi helyre fel a picsába a hegyekbe pl. -
xido #723 Biztos nem sokat jelent,csak 1 tapasztalat a sok közül,de nekem mindkét verzió elindult..igen,a reloaded lassabban...mentésekkel se volt gond,értelem szerűen küldetés közben hiába,mert akkor elölről kell kezdeni,de szabad módban bármikor és bárhol... -
Csokis #722 High-Res Shadows - OFF
Motion Blur - OFF
SSAO - OFF
GPU Water Simulation - OFF
Ezek a legtöbbet zabálók. Ha ezek megvannak és még mindig kevés az FPS, akkor lehet a többivel variálni. Nálam 9600GT-vel ilyen beállításokkal a legnagyobb robbanás közepette se megy le 30fps alá.
-
janika1972 #721 Ha elvan inditva a Steamup! akkor pillanatok alatt elindul! -
#720 Na ha administratorként inditjátok a gamet akkor lehet menteni!!!!
Elég bejön ez a játék nekem, csak a nagy akcio közepette néah lemegy 25 fps-re ami nem tul jó, nem tudjátok melyik grafikai opciot érdemes visszavenni hogy tobb fpsem legyen, mert probáltam anisotrpopic filteringet meg object detailt is de semmin nem változtatnak. shadow lowon van meg anti alias is 0. -
ReWGeT #719 nekem a realoaded verzió van, a steambackup.exe-vel telepítettem (avast először virusosnak látta, utána kikapcsoltam a rákba), crackeltem és elsőre indult. -
#718 nekem is késik a hang a videokban -
#717 én azt hittem azér van mert amiatt a zizis effekt miatt nekem akadnak a videók és hogy ezért csúszik el a hang. nem kéne tudom, de elcsúszik skidrow, reloaded verzánál egyaránt -
#716 Hogy oldottátok meg hogy skidrow Iso-n reloadedes crackel lehessen menteni? -
#715 Azért kérdeztem, mert nekem is csinált ilyet hogy elcsúszott a kép és a hang az átvezetőben, nekem 8800gtx-em van, szóval sztem ez nem feltétlenül performansz issue -
Csokis #714 Konkrétan demóval csinálta ezt két embernek is, de megoldás végülis nem született. -
#713 mert az eredeti játékkal is csinálja valakinek win 7 alatt -
Csokis #712 Nem, csak mindig figyelem, hogy ilyen dolgokra van-e megoldás. Még a játék hivatalos fórumában sincs megoldás. -
#711 Nahh kiírja hogy save failed. Skidrow verziom van elvileg abban lehet menteni akkor miért nem tudok? A reloaded crack miatt? -
#710 nálad ugyanezt csinálja -
Csokis #709 Sajnos semmi konkrét megoldást nem találtam rá. -
#708 akinek windows 7 x64 ultimate van, és elöjött a csoportos házirend probléma, arra lett valami megoldás, megy a játék -
#707 nem tudom, nekem mindenki azt mondta a skidrow az rendesen működik. Én a Reloadedet töltöttem le, először nem ment, kifagyott a töltőképernyőnél. Utána ujratelepítettem a játékot. Letöltöttem a Skidrow crack-et. Crackeltem Skidrow crackkel. De ezzel a crackkel nem ment, azt írta nem win 32es alkalmazás. Rámásoltam a reloaded crackjét. //így ugye több file van, mert ott a reloaded crack-je, meg ott a skidrow féle plusz filek.// Na nekem így ment. De majd ha lejjebb megy a játék ára picit, megveszem valamikor, mert nem rossz játék, sőt :) Csak egy idő után ellaposodik sajna :) Bár vannak jó dolgok benne, pl a LOST-os szigetre amikor küld egy küldetés tornyokat robbantani, az nagyon fasza, pláne a vége :) -
#706 Ezt nem értem eddig ugy volt a reloadedos a szar, akkor most a reloaded a jó? Vagy a skidrow jó reloaded crackel? Vagy mindenkinek más? -
#705 én találkoztam. Rámásoltam a Reloadedes cracket a skidrow-ra és úgy működött :) -
#704 Srácol valaki találkozott olyannal skidrownál hogy rámegy a launchra és nem történik semmi? Nem ír ki semmit semmi nem történik. -
CamelX #703 thx man :) -
strebacom #702 A reloaded a játék fökönytárában tárolja a mentést, a skidrow egy save mappában, másold át a fökönyvtárból és jó lesz....
Viszont neked faxául fut a skidrow, nekem lefagy valamiért...
Miért, a reloaded meg jól megy....nem értem????
-
xido #701 100%-hoz mindent járjatok be..de minden után..háztetőkön mászkáljatok,nézelődjetek,ha valami csillog,azt be kell gyűjteni,ha valamin vörös csillag van,azt fel kell robbantani:))..Igaz én még csak 1 nagy küldit csináltam a sárgáknak és 4 kisvárost,de azokat 100ra:) -
#700 okey köszi -
Csokis #699 Indítsd így: JustCause2_game.exe /filmgrain=0 Elvileg így is elindul, kérdés, hogy működik-e?! -
CamelX #698 A játék főkönyvtárában van saves mappa, legalábbis mióta én is átváltottam skidrow-ra :D -
CamelX #697 Ez lehetséges valahogy Steam nélkül is? Hihetetlen h 1db .ini fájlt se találok a játékhoz (RLD+skidrow crackes) -
#696 megtudná valaki mondani hogy hol tárolja a játék a mentést?
a Relodaded-et váltottam skidrowra és nem tudom folytatni,a mentést meg nem találom:D -
kasa85 #695 Ja igen a rendszer gazda indítást érdemes mindkét verzióval csinálni a relloded meg mindefélekpéppen mert a steam_api.dll még nincs jelen azért vár a game akkor 10-15mp mire belép a menübe, mert azalatt az idő alatt hozza létre. -
kasa85 #694 Akinek nem indulna a játék érdemes a geme exe-jén egér jobb klik indítás rendszergazdaként.Ez azért szükséges mert létre fog hozni a játék fő könyvtárban 1-2fájlt(PL:steam_api.dll) és szükséges mert a felhasználói fiók védelem közbeszól Windows 7-nél.Nekem a játékkal kapcsolatban egy segítségre lenne szükségem.A monitorom 1920-1080p felbontást tud,de a játék option menüjében max csak 1600-1200p at engedélyez nem értem miért.Meg a játékot átállítom más felbontásban ledobja az asztalra és kis ablakos üzem módban indul el ha belépek a játékba nemértem mi lehet léci aki tudja mi ez segítsen.Előre köszönöm.HD5870 kari q9550(3.7HGZ) 4Gb memó + Nvidia GT220fizika számításta.