2096
  • Gideon Wieth
    a grapplehook automatán céloz általában, ha kicsi piros v zöld esetleg fehér forgó téglatestetlátsz már lőheted. a Kocsiknak meg érdemes a kerekét kilőni, átugrálni rájuk, grapplehook-kal lerögzíteni a földhöz:D //nagyon vicces amikor dob egy hátraszaltót a kocsi azt jön utánad: D
  • strebacom
    Hogy-hogy nem,....nekem faxa....
  • janika1972
    Nekem nem enged most a Gamecopyworldröl letölteni.
  • Skynet
    Ideje elfelejteni az XP-t szépen eljön az ideje akárcsak a többi régi winfosnak.
    Vistára ment a fújolás olyanoktól,akik feltették megjelenéskor 512 mega ram meg 1 magoc cpu-k mellé,és nem voltak elégedettek,de odáig nem jutottak el,hogy 2-3 dolog kikapcsolásával van egy ugyanolyan gyors rendszerük mint az XP,csak jelentősen stabilabb,és kevesebb idegesítő gyermekbetegséggel (pl bezárhatatlan befagyó programok) küzd...
    Most már van Win7, XP-t minden téren zabálja,pakoljátok csak felfelé,és nem kell kuncsorogni mindenféle XP mod és egyéb szar miatt...Remélem egyre több készítő fogja követni a példát,ideje leállni a DX9 alapokkal...
  • Dobronski
    Money nekem is kéne.
  • strebacom
    Mert nem jó helyen kerested...
    GameCopy..
  • janika1972
    Cheat nincs hozzá? Hiába keresem,még nem találtam cheat kódot a játékhoz...
  • PeeTeR
    jo taxi sofor lennek :D

• janika1972
    Én meg itt akadok el,hol kifogy a löszer,vagy mire becélzom a grabbal,addig szitává lőnek!
  • janika1972
    Meg gyorsabb is,mert saját memóriakezelése van,ami nem kell neki azt kiszórja a memóriából,nem pakolja tele mint az xp.
  • Gideon Wieth
    Hát kiszedni a dx 10es anyagot a gameből, vagy xpre dx 10 erőltetni, átírni minden szar filet a játékoon belül stb... sztem nincs ember aki ezt megcsinálja. Amúgy aki tud sztem bátran váltson win 7re. Nem sokkal nagyobb az igénye mint az xp-nek, mai átlag gépeken vígan fut. :)
  • strebacom
    A fejlesztök szerint soha....de lehet valai modder megoldja valamikor..
  • Lacee86
    Kicsi a valószínűsége, de ha igen, akkor sem mostanában...
  • Rewerse
    Császtok szerintetek ez lessz valaha is xp-re?
  • strebacom
    "Az elején kurva jó volt, hogy vezet az ipse, nekem meg válogatott módszerekkel távol kellett tartanom magunktól a többi autót. Az volt az egyik legjobb küldije a gémnek"

Szivemböl szóltál......
  • enlightened
    Jó a game, de nincs motiváció! Azért menjek chaost csinálni meg nyomulni, hogy utána kapjak egy tök sablon agency missiont, a tök sablonos storyhoz. Nem vittem még végig a gamet, de már most tudom hogy az elnököt kell majd kinyírni a végén. Legalább valami személyeset tehettek volna bele, valamit ricorol, amiről életre kel a dolog, ez az egész így túl egyszerű és szokványos és kiszámítható.
  • Gideon Wieth
    csak az autós üldözés ami hiányzik belőle sajna. Az elején kurva jó volt, hogy vezet az ipse, nekem meg válogatott módszerekkel távol kellett tartanom magunktól a többi autót. Az volt az egyik legjobb küldije a gémnek. Csak kár h eddig egy ilyen volt. Nagyon király pl a grapple hook-kal félrerántani a kocsit, vagy az embereket felkötni a magasba, esetleg kilőni az autókerekét. Nagyon faszán vannak ezek megcsinálva, csak sajna nem használják ki őket. Meg én hiányolok ebből a játékból legalább egy minimális szintű fedezék rendszert. Bár ezt nem venném hibának :)
  • enlightened
    Jaja, egy ideig tényleg jó. Aztán el kezd ismétlődni minden és rájössz hoyg a sztori is olyan gyagyi hogy nem éri meg miért küzdeni.
  • berczely
    Hát emberek engem régen kötött le játék így mint most ez!

Keci jó robbantgatós, akciós repkedős, autós küldetések vannak!
  • Knabb
    Hát én az elsővel nem tudtam játszani... nagyon fos volt :D, ezzel meg elvagyok, szóval... nem.
  • Mr_no_NaMe
    Ez is olyan szar mint az első része?
  • ReWGeT
    http://www.youtube.com/watch?v=g2iuui2iCPM
  • enlightened
    Hmm belenézek a dokumentációba akkor.
  • Csokis
    Arra lesznek majd a DLC-k.
  • Csokis
    Ezt előbb is tudhattad volna, ha elolvasod a felhasználói kézikönyvet, ugyanis abban írja. Egyébként már linkeltem, mert Steam-en letöltheted az angol nyelvűt.
  • zzeN
    Save-nél.
  • norbi2fraktal
    hol írja hogy hány %? mer nekem a statistic-ben nem írja
  • enlightened
    Nem tudom nekem 9 óra és 9% nál vok. Én most akkor nem csinálom a fokuldiket hanem szépen megcsinálok midnent ami van. Most eléggé el vok vele. Küldetések is eléggé tetszenek a mellékkuldetések az nem volt semmi amikor robbantottam a tornyot és ugy ugrottam le. Meg már lőtték ki a rakétát az űrbe és menet közben vadászrepulovel idore ki kellett lonom mielott eléri a sztratoszférát. Nem tudom lehet nekem azért tart sokáig mert hardcoreon tolom de ha akarnék se tudnék ennél gyorsabban haladni nem tudok annyi ido alatt chaost csinálni ha az osszes mellékkuldit megcsinálnom akkor is alig lép.
  • CamelX
    Az a kemény parasztvakítás azért :) mert azért sandbox ide vagy oda, eddigi hasonlókban kb 60% már gáznak számított akkor ha CSAK főküldit csinált az ember :D hát ez akkor tényleg csak hülyülős game, pedig azt se bántam volna ha kinyújtják az egészet még baromságokkal
  • enlightened
    Közben rájöttem egy hasznos dolgora azoknak akik dobozokat keresnek hogy 100% ra meglegyen az egyik settlement. A BAL felső sarokban a mini térkép sarkában van egy kicsi térerő jelző. Na most ha doboz közelében vagyunk akkor az megjelenik ott és ha a doboz felé tartunk erősodik a térero rajta ha távolodunk gyengul igy segit hogy merre kell mennunk. Ez azért hasznos mert nagy távolságbol is meg lehet vele találni egy dobozt amikor még a fehér kis nyil nem jelenik meg. Ajánlom mindenki figyelmébe, miota felfedeztem mindent 100%-ra meg tudok csinálni.
  • wedge31
    Akkor van vége amikor akarod a sandbox játékok már csak ilyenek.
  • enlightened
    30%-nál már vége is? Ejj, az nem túl jó, de mellékküldetések még vannak, mert azrért céltalanul bolyongani meg rombolni nem olyan jó, ugyhoy tudom hogy semmi értelme, mert nem kapok semmit, se alternativ bfejezést se semmit.
  • Ztech
    én 30% és vége a sztorinak ugynézki a maradék 70 a helyek felfedezése rombolás...
  • atila4
    én 22-nél vagyok
  • enlightened
    Srácok valaki már eljutott 20%-nál tovább a gameben?
  • Csokis
    Ez de nagy.

• Gideon Wieth
    Próbáld meg átteni egészet a Documentsre vagy az asztalra. Nekem pl a telepítésnél megadtam a program files-t de nem másolta bele :) csak a documentsbe :)
  • Gideon Wieth
    Elég érdekes ez a Benchmark teszt am. :D Most lefutattam mind a hármat, mindent maxra állítva 1920*1080ban , és 30 fpsnél többet nem mutatott. Pedig a játék szépen, gyorsan, akadásmentesen fut :D érdekes.
  • Nemkrirsz
    RELOADED verzió, ide telepítettem: C:/Program files/Just Cause 2/Just Cause 2/
    a mentések pedig elvileg ide jönnének: C:/Users/Felhasználónév/Documents/Sqare Enix/Just Cause 2/saves/
  • Gideon Wieth
    hát nemtom nekem enterprise-om van, ilyen hiba nem fordult elő. Hova telepítetted ? Nekem simán a documents-ben van