Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GET OVER HERE!
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
Ezt a kötél lövõt hogy kell használni. (F)
Ki kilövi, de nem mindig húzza oda magát. Kétszer kell nyomni vagy mi a normális trükkje?
Köszi elõre is!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
GET OVER HERE!
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
Van már a mentésre megoldás?
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
Cuda water
Amúgy jó lenne a game ha nem lenne unalmas ennyire.
Next PC upgrade: 2022
Semmi extra,unalom,unalom és unalom,na jó annyi ,hogy szép a tájmodellezés benne.
De ez a fizika:<#vigyor3>#vigyor3>
Így zuhan egy ember ugye..😊
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Am:én is nvidia fan vagyok sosem volt baj egyik karimmal sem mindegyiket nagyon szerettem ami most van azt is szeretem sztem jó kis kártyák de mindeki maga választja 😄
Szánalmas amit az nvidia csinál,hogy el tudja adni méregdrágán a semmivel sem nagyobb tudású szemeteit a fanoknak.
Persze arról hogy bebizonyították hogy a fõ physx-es játékokban a procit vérbebutítják 1 szálhasználatra nehogy az végezze a fizikai számításokat és ati-n szagassanak a játékok egy szót nem beszél nvidia...😄
Nekem ez tetszik legjobban, hogy hót komolyan beszélnek arról, hogy ez mekkora szenzáció. 😄
A skidrow féle verziónál mindenkinek elindul a játék?
Nekem win 7 profon nem indul,de nem is ír ki semmi hibát,átmásoltam mindent a skidrow mappából a játék fõkönyvtárába,de semmi...
Utánna néztem,és erõs röhögõgörcs fogott el...Eddig is nevetséges volt az envidija fiziksze amik olyan effektusokat nyomattak amikre egy gyengébb 2 magos proci is rávehetõ lett volna egy ati kari mellett minden gond nélkül...De ez azért már túlzás...😄
A játékban havoc fizikai motor hasít,köze nincs a fizikszhez,és lám mégis belecsempésztek némi ati számára megoldhatatlan effektust amikrõl nem az jut az eszembe hogy hú de tud az envidija,hanem kapásból az: Menjenek már a picsába a hülyeségeikkel,ez miiiii?Hullámfordozódást csak az envidija!<#idiota>#idiota>
Szánalmas...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."