Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rowlend
Azért az a mindenki enyhe túlzás mondjuk úgy hogy a játékosok nagy része. Amúgy azért mer a sok naiv ember elkezdte dicsõíteni a játékot a neve miatt, Ugye az elsõ részbõl sok kelt el és az ötlet tényleg jó de a megvalósítás egyszerû és bugyuta. Játékkal azért játszunk hogy szórakozzunk nem azért hogy kiéljük magunkat. És meddig tartott a nagy assassins creed 2 láz? Ameddig meg nem jelent 😊 utána valahogy lecsillapodott mindenki természetesen kivétel a warezosok mer õk ezek után se tudtak hozzájutni. Mindenkinek a szeme kívánja és persze, játszható/eladható, de annyit amennyit kérnek érte bõven nem ér. És ez nem olyan vélemény hogy "nekem nem tetszik mer nem tudok vele játszani".

GET OVER HERE!

Köszi! Már fel is töltötte, megnézhetitek a topicban!

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)

tommygear
fejtsd ki miért szar egy mindenki által dícsért játék?
Kétszer kell egymás után megnyomni.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Ha megjön a Limited Edition játékom, akkor én is készítek róla képet. <#taps> <#smile>

IMYke2.0.0.0
Ide várjuk szeretettel: Eredeti játékaink

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Értem.Kár hogy idehaza jó pár játékból nincs gyûjtõi változat!Vannak nekem is külföldrõl rendelt játékaim, mert az ár se mindegy, meg hát nem utolsó sorban az sem, hogy mit csomagolnak mellé.Én most maradok a sima verziónál 😊 Lehet nyáron kiutazunk külföldre és ott majd szétnézek játék kapcsán mit is lehet jó pénzért beszerezni 😊 Régen még amikor voltak ezek a találkák (Amiga, Commodore és társai) beszereztem az Ultima IX:Ascension gyûjtõi változatot 10 ezer alatt!!Persze ehhez szerencse is kellett ám!Ha gondolod készítek róla képet és feldobom! 😊

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)

Viktorr
A steambackup.exe fájl eltudná nekem valaki küldeni,akinek mûködik a játék?

Na nem is azért írtam, mert nem ismered, csak ehhez is van acsi! <#smile> Azért jövõhéten, mert zavvi.com-ról rendeltem a Limited Edition-t (26 font-ból megúszom, itthon meg 10eHUF+szállítás a "sima" verzió <#rolleyes>) és ugye holnap adják postára angliában, tehát csak jõvõhéten ér ide. <#wink>

gabo91
hali

Ezt a kötél lövõt hogy kell használni. (F)
Ki kilövi, de nem mindig húzza oda magát. Kétszer kell nyomni vagy mi a normális trükkje?

Köszi elõre is!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

HoReSz1975
ráadásul nekem 3 játék se megy ami steam -os, pedig van 2 eredeti steam -os ami megy, ez az americas army 3 és a dirt 2, de tört játékok közül az alien vs predato, a napoleon total war és a just cause 2 nem indul különbözõ hibák miatt, szerintem szarok ezek a steam -os tört játékok feltörése...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

zorrobomber
video driver frissítés után, és némi options-ben ésszel buherálás után már csak hóesésben necces kicsit, egyébként megy faján. thx a segítõkészséget!

HoReSz1975
nálam is ez a gond...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Igen ismerem a Steamet, hiszen van egy csomó játékom oda regisztrálva.Ez az Achievement dolog nagyon hasonlít az X360-on a gyûjthetõ ponthoz 😊 Hogy hogy csak jövõ héten jön meg? Tudtommal holnap azaz 26-án jelenik meg a boltokban <#conf>

Diktator74
A programot egy csoportházirend tiltja! Ezt írja ki indításkor.Utánanéztem és nincs házirend szerkesztõm!Valakinek ötlete esetleg??

Viktorr
Na akkor letöltöm a reloadot,köszi 😊

grebber
Igen úgy megy nekem.Semmi mást nem kell!

Next PC upgrade: 2022

Viktorr
Crackelésen kívül kell még mást csinálni?

Viktorr
Mármint reloaded iso és skidrow crack?

grebber
Érdekes pedig nekem megy.Reloaded + Skidrow crack!

Viktorr
Próûbáltam a skidrow verziót,feltettem az összes fájlt ami a mappában volt,azzal viszont nem indul el a játék.

Rowlend
Biztos hogy lesz. Nem kamálom ha lebecsülik a crackereket 😄 Õk értenek hozzá neked pedig fingod sincs errõl az egészrõl ahogyan nekem sem. Meg amúgy is minek felcrackelni azt a szart? 😄

GET OVER HERE!

grebber
Igen.Rakd fel a skidrow verziót!

white0517
dehogynem lesz olyan nincs hogy nem ha egy 1 évig tart is de lesz biztos am én nem agódok ilyenek miatt

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Viktorr
Nekem a reloados verzióval indul el,viszont abban nem ment a játék!

Van már a mentésre megoldás?

azt hittem csak én hiányoltam ezeket az alapvetõ dolgokat,hogy folyamatos guggolás,abban való haladás..fedezék rendszer,lehasalás..de örülök,hogy nem..😊)..pár szabotálásnál sajnálatos,hogy azért bénázik az ember,mert ilyet nem raktak bele,mert csak...
Hát tényleg lehetne guggolva lõni meg célzás is jó lenne szóval ilyen alap dolgokat tehettek volna a játékba! Grafika rohadt szép küldik elmennek egynek! El lehet lenni a játékkal szerintem! 7/10 adok neki!

tommygear
demo után énis adtam neki még1 esélyt de ezt komolyan egy köpedék, utálatosabb mint az 1
tommygear
nem lesz az nyugi 😊
Jobb egérgomb nyomva tartva.<#kacsint>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Fedezékbujás gomb tényleg nincs vagy csak én nem találtam ??illetve az milyen h gugolásból nem tudsz mozogni pffff !Amugy a dinamitot h kell felrobbantani ?

ha néha valaki elkezdené tudni használni a google-t,fél perc alatt megtalálna mindent...😞

gamecam
white0517
ejjj de jó hogy ennyien tudok válaszolni a kérdésemre <#szomoru1>

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Skynet
Szép is az a víz csak nevetséges hogy el van könyvelve,hogy ezt csak az envidija...Ráadásul egy olyan játékban amiben a fizikai motorhoz a physx-nek semmi köze nincs (HAVOC)....<#idiota>
grebber
Nekem ez az nvida-s víz tetszik de nem értem miért nvidiás más is simán tudná szerintem!

Cuda water

Amúgy jó lenne a game ha nem lenne unalmas ennyire.

Ááá ez a játék egy nagy.....
Semmi extra,unalom,unalom és unalom,na jó annyi ,hogy szép a tájmodellezés benne.
De ez a fizika:<#vigyor3>
Így zuhan egy ember ugye..😊

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

white0517
ez mind szép és jó de nekem nincs bajom a videókarimmal én gamecamot szeretnék letölteni crackkel eggyütt<#crazya><#crazya><#eplus2> csak nem tudom honnan lehetne 😄

Am:én is nvidia fan vagyok sosem volt baj egyik karimmal sem mindegyiket nagyon szerettem ami most van azt is szeretem sztem jó kis kártyák de mindeki maga választja 😄

Skynet
Én csak azt bírom amikor a hatalmas szenzációk néha elbuknak azon hogy az Xbx360-on mûködnek az effektek (Ati vidkarival) amik pc-n csak physx-es envidijával....<#idiota>

Szánalmas amit az nvidia csinál,hogy el tudja adni méregdrágán a semmivel sem nagyobb tudású szemeteit a fanoknak.
Persze arról hogy bebizonyították hogy a fõ physx-es játékokban a procit vérbebutítják 1 szálhasználatra nehogy az végezze a fizikai számításokat és ati-n szagassanak a játékok egy szót nem beszél nvidia...😄
white0517
sziasztok! tudnátok egy olyan oldalt mondani ahonnan le tudom szedni a gamecamot de crackkel együtt? mert a frapsot nem szeretem nagyon nagy videókat csinál annyi helyem meg nincs. remélem tudotk segíteni 😊

Video
Nekem ez tetszik legjobban, hogy hót komolyan beszélnek arról, hogy ez mekkora szenzáció. 😄
Viktorr
Hello!

A skidrow féle verziónál mindenkinek elindul a játék?
Nekem win 7 profon nem indul,de nem is ír ki semmi hibát,átmásoltam mindent a skidrow mappából a játék fõkönyvtárába,de semmi...

Skynet
Ma olvastam egy nagy envidija rajongótól mekkora pompa a játék envidija karival az ati karikkal szemben...
Utánna néztem,és erõs röhögõgörcs fogott el...Eddig is nevetséges volt az envidija fiziksze amik olyan effektusokat nyomattak amikre egy gyengébb 2 magos proci is rávehetõ lett volna egy ati kari mellett minden gond nélkül...De ez azért már túlzás...😄
A játékban havoc fizikai motor hasít,köze nincs a fizikszhez,és lám mégis belecsempésztek némi ati számára megoldhatatlan effektust amikrõl nem az jut az eszembe hogy hú de tud az envidija,hanem kapásból az: Menjenek már a picsába a hülyeségeikkel,ez miiiii?Hullámfordozódást csak az envidija!<#idiota>

Szánalmas...
Állj a hátuljával a kocsi felé és úgy próbáld, nekem is csak úgy engedte és akkor nem pattant el.
Sil3nt
ezt csinalom, de a traktorhoz kifeszitem ott elengedem es egyszeruen elpattan. nem tudom hova beakasztani

CalebJoe
belelövöd a kocsiba de nem engeded el a gombot utána ráirányítod a traktorra és elengeded
Sil3nt
igen azt tudom, hogy hogy kotom ossze a traktorral? vagy barmivel

Prince23
Csáklyáznod kell. jelzi ilyen zöld ikonnal (homokóra)

Lacee86
Aha. Hát lehet próbaképp meglesem akkor a teljest is, demo elcsoszogott a gépemen azért. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sil3nt
hogy lehet a kocsit kihuzni a feszer mellol? ertem, hogy valoszinu, hogy a traktorral ossze kene kotnom, de sehogysem tudom

Van!