Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Az bizony, meglepõen gyönyörû...de a játékmenet biztos fele akkora jó 😄

berczely
Ez aztán látkép!<#wow1>

Prince23
miért pont rld kell? skidrow a jó egyébként

kifli
rld cracket felteszi valaki valahova?
Prince23
<#eljen>

Kandurex
Ok, csak tedd magyar tárhelyre.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

berczely
Csináltam egy bannert.Valaki rakassa ki ha tetszik!

I.C.ram
Van valami teleport a játékban? Csak mert iszonyat hosszú idõ elmenni a sziget egyik végébõl a másikba.
Rowlend
Mi a jelszó?

GET OVER HERE!

Hát gyerekek én a RLD verziót próbáltam és semmi gond nincs vele! A steam_api.dll meg kell a Crack mellé.Mert hát ugye egy Steam törésrõl van szó...!

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)

berczely
Nálam nincs rendben valami a felbontással!
Alul kilóg a szöveg pedig natív 1440x900-ban van!

Fehercsoki
Elvileg valahol van egy hatalmas reptér,nem tudja valaki hol van?

Fehercsoki
Reloaded,skidrow crack UGYANANNYI fps mint a demoban ugyanolyan beállításokkal.

Nem ugyan az az iso.......<#shakehead>

Skidrow féle elindító file.......
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
De szart se ért csak a komplett verza....

ViniSoundz
Skidrow crack-el a reloaded-os vagy már alapból a skidrow féle verziót töltötted le? De ha jól tudom, akkor az iso az ugyanaz, csak a mellékelt krekk más.
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#hehe>

ac
Ha nincs saját tûzfalad akkor valószínû hogy a windows tûzfal tilt."ez csak egy ötlet"sok sikert!

tommygear
hát te tudod
Prince23
skidrow nekem is sokkal jobban fut, mérföldkövekkel jobban😛

Baxa meg a reloaded verzió hibás...... ez tuti....
a skidrow félével +15 fps-t kapok ugyanott.....
ja és a crack nem elég....
<#shakehead>

Õõõõ, mármint mit hogy indítsd el?! <#confused> Nem próbáltam egyébként, csak a fórumán írták, hogy a Skidrow-os crack-el nem megy a trainer, ebbõl gondoltam, hogy csak a reloaded-es crack-el megy.

white0517
nekem is a reloades verzió van meg de még sem jó h inditsam el ?

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Viktorr
http://www.megaupload.com/?d=0JRHK17V

Remélem ez jó lesz,esetleg thepiratebayen keress rá torrenten 😊

Rowlend
Betudnád linkelni a Skidrow cracket? <#worship>

GET OVER HERE!

Viktorr
Na megvan a megoldás nekem ,hogy elinduljon :

Tegyétek fel a reloados cracket ami a mappában van,utána tegyétek fel a skidrow mappából a cracket kivéve ezt a fájlt : steam_api.dll

Nekem igy megy és van mentés is !

Nos szóval folytatnám.UAC legyen kikapcsolva! (felesleges is!)

Tesztelve: Intel Core 2 Duo E7400, nVidia Geforce 9600 GT (1Gb Mem) 4 GB Ram, Windows 7 x64 (64 bit) (1440x900 maximum beállítás mellett)

AMD Phenom II X4 925, ATi 4850 (1 Gb Mem), 4 GB Ram, Windows Vista x64 (64 bit) (1280x960 maximum beállítás mellett)

Intel Core i5 650, ATi 5830 (1 Gb Mem), 6 GB Ram, Windows 7 x64 (64 bit) (1280x800 maximum beállítás mellett)

Ezeken voltak tesztelve!Amiket elõzõleg is írtam + UAC kikapcsolva, mindenképp mennie kell!!
Megemlítem, hogy a Core2Duo-s gépen 196.21-es nVidia driver mellett volt tesztelve (nem a legújabb!).Az ATi-s gépeken a legújabb 10.3-as verziószámú driver van telepítve.
Fagyás nincs, mentés-töltés tökéletesen mûködik.Csak ez a 3 tesztgép "jutott" a karmaim közé.Mondjuk ez se kimondottan játékok miatt van bent... 😊 Ezek után nem tudok mit mondani.Max annyit, hogy újra kell telepíteni a gépet.

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)

Reloadedes crack-el mûködik csak.

white0517
ez a trainer nem müködik ezzel a tört verzióval legalábbis nekem ha tudja valaki esetleg h müködik az írja már le legyenszíves

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Fehercsoki
Köszi!Egy hasonlót már leszedtem,de látom ez külön ehhez van,kipróbálom!

Van! <#smile> A harmadikat (Y'ARRR'D FULL VERSION) szedd.

Fehercsoki
Van olyan trainer a játékhoz ami mûködik a tört verzióval?

Tinman
Egyetlen rövid mondatban, 3 db. helyesírási hibával, nem értem minek neked magyarul...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RLD verzióhoz:

Simán elindítva 10-15 másodpercig tölt.Eközben csak várni kell és bedobja a játék menüjét.Ha nem mûködne akkor próbáljátok meg Vista (SP2) kompatibilitással!Képi témák tiltása, Asztal-összeállítás tiltása is legyen bepipálva!

Tesztelve: Windows 7 (64 bit) (magyar MSDN) Windows Vista (64 bit) (magyar MSDN)
Tuti forrásból van! Ha nem mûködne akkor úgy is fél óra múlva megyek melóba és ott le bírom tesztelni...

Morfi
Futtatás rendszergazdaként?

jó lenne ha valakik nekiállnák magyaritani 😊

Lehet el kellene indítani a Group Policy Editor-t (start -> futtatás -> gpedit.msc) és ott beállítani valamit?! Esetleg UAC letiltani.

AntiHero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
---------------------------
Error
Fatal DirectX error!
Code: 2
Result: 0x0: S_OK

The game will now exit. Try starting the game with /failsafe if the problem persist.
OK

Ez miért van?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kifli
már próbálta, meg xp kompatibilitással is.
Megjelent a játék a CD Galaxis-nál! Magyar nyelvû kézikönyv jár hozzá. Ha valaki megveszi, akkor megnézhetné nem-e fel van téve a DVD-re a magyar nyelvû kézikönyv PDF-ben. Nem lenne rossz. <#vigyor> Ha nincs, nincs. <#smile>

Prince23
lehet hülye hülye állítás, de elindítás adminsztrátorként? vagy rendszergazdagént? talán segít.

ez csak tipp

white0517
shift-el sokáig nyomd a ctrl-al meg ereszkedni tudsz ja és miközbenyomod a shiftet nyomd az s betüt is

MrXL
Bocs a láma kérdésért. Repülõvel,hogy kell felemelkedni?

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

Ez többeknél jelentkezett, de azóta se volt megoldás rá. <#shakehead> Ha valaki mégis tudja, az majd írja már meg.

kifli
nekem nem akar indulni a játék, win 7 64 bit és mikor indítom:
A programot egy csomortházirend tiltja. További infoért forduljon a rendszergazdához
white0517
nem hiszem h a gépeddel van a baj vegyél még 2gb ramot és menni fog simán nekem is ugyan ez a gépem mint neked vagy is annyi h nekem 4gb ramom van meg 1gigás a vidókarim 😊

Ha valakinek kell a User Guide, az letöltheti a Steam oldaláról. <#smile>

Én abban bízok h talán egy patch formájában potolják legalább azt h gugolás közbe legalább mozogni és löni tudj !Fedezékrendszer is jó lenne na de egyenlöre legalább löni lehessen meg mozogni könyörgöm 😊 Amugy jó game leszámolva ezeket a kis hiányosságot meg azt a buta fizikát h ha lugrok kb 30-40.m magasból mint a macska meg se érzem😊

Hát azért közöttünk nem hinném, hogy olyan "naiv" emberek is vannak!Egyébként én meg azt nem értem, hogy akinek nem tetszik akkor miért fórumozik?Elég csak egyszer leírni a véleményt és kész, nem kell tovább ragozni!Nekem például az Assasin's Creed is tetszik meg ez is.Igen vannak benne bugyuta dolgok, na és?Én élvezem a játékot, semmi több.Most ezen nincs mit megvitatni 😊 Tudjátok valakinek ATi valakinek nVidia valakinek a pap lánya...Ilyeneken szerintem felesleges vitázni.Nekem a hosszú évek során volt ATi,AMD,nVidia,Intel és még ki tudja milyen párosításom.És én se vertem a hátsóm (hogy szépen fogalmazzak) olyan fórumon ahol biztos hogy csak vita keletkezik belõle!Ezt a szöveget meg már milliószor leírtam és még se tanulnak belõle az emberek...

Sziasztok! A gépemen (5200+ 2,7Ghz, 2Gb RAM, 9800gtx+) elég trén fut a játék. Vannak helyek ahol szépen megy, de a legtöbb helyen elég rendesen akadozik (20 FPS alatt). Ráadásul minden minimumon van 1680x1050es felbontáson. Ezen a videón a tagnak ugyanolyan VGAja van mint nekem, és max grafikával 50-60 fps-e van. Azlenne az egyik kérdésem hogy tényleg ennyit számít a proci meg a ram, vagy valami gebasz van a gépemmel? A másik pedig h melyiket lenne érdemes lecserélni, bõvíteni? Hallottam hogy Win7-en ha játszani is akarunk nem nagyon elég 2Gb ram. :/