Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
De szart se ért csak a komplett verza....
a skidrow félével +15 fps-t kapok ugyanott.....
ja és a crack nem elég....
<#shakehead>#shakehead>
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
Remélem ez jó lesz,esetleg thepiratebayen keress rá torrenten 😊
Tegyétek fel a reloados cracket ami a mappában van,utána tegyétek fel a skidrow mappából a cracket kivéve ezt a fájlt : steam_api.dll
Nekem igy megy és van mentés is !
Tesztelve: Intel Core 2 Duo E7400, nVidia Geforce 9600 GT (1Gb Mem) 4 GB Ram, Windows 7 x64 (64 bit) (1440x900 maximum beállítás mellett)
AMD Phenom II X4 925, ATi 4850 (1 Gb Mem), 4 GB Ram, Windows Vista x64 (64 bit) (1280x960 maximum beállítás mellett)
Intel Core i5 650, ATi 5830 (1 Gb Mem), 6 GB Ram, Windows 7 x64 (64 bit) (1280x800 maximum beállítás mellett)
Ezeken voltak tesztelve!Amiket elõzõleg is írtam + UAC kikapcsolva, mindenképp mennie kell!!
Megemlítem, hogy a Core2Duo-s gépen 196.21-es nVidia driver mellett volt tesztelve (nem a legújabb!).Az ATi-s gépeken a legújabb 10.3-as verziószámú driver van telepítve.
Fagyás nincs, mentés-töltés tökéletesen mûködik.Csak ez a 3 tesztgép "jutott" a karmaim közé.Mondjuk ez se kimondottan játékok miatt van bent... 😊 Ezek után nem tudok mit mondani.Max annyit, hogy újra kell telepíteni a gépet.
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Simán elindítva 10-15 másodpercig tölt.Eközben csak várni kell és bedobja a játék menüjét.Ha nem mûködne akkor próbáljátok meg Vista (SP2) kompatibilitással!Képi témák tiltása, Asztal-összeállítás tiltása is legyen bepipálva!
Tesztelve: Windows 7 (64 bit) (magyar MSDN) Windows Vista (64 bit) (magyar MSDN)
Tuti forrásból van! Ha nem mûködne akkor úgy is fél óra múlva megyek melóba és ott le bírom tesztelni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Error
---------------------------
Fatal DirectX error!
Code: 2
Result: 0x0: S_OK
The game will now exit. Try starting the game with /failsafe if the problem persist.
OK
Ez miért van?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ez csak tipp
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
A programot egy csomortházirend tiltja. További infoért forduljon a rendszergazdához