2096
  • tutituti
    http://rapidshare.com/files/369391832/jcaa2_dlc1.rar

DLC:
  • DonnieBrasco
    Nem a default könyvtárba kell installálni, hanem csinálni kell neki egy saját könyvtárat, onnan elindul. Nem láttam még ilyet korábban, de tényleg így működik csak!

DB
  • ropi88
    köszi szépen, csak sikerült
  • Jossua
    Emberek én ezt nem tudom megbocsájtani a fejlesztöknek h gugolás közbe nem lehet csinálni semmi.. az hagyán h nincs fedezékrendszer de egy csomoszor ezért halok meg ááá !
  • grebber
    Angolt top10-be első helyen nyitott.
    Konzolra veszik ezek szerint!
  • CamelX
    Ilyen problémák ááá, noobok... 90 es évek óta mindenhol ugyanez az árkád játékokban a megoldás ennél pofon egyszerűbb repülés könnyítés viszont még egy játékba se volt. Battlefield-ben vagy még a Mercenaries 2-ben is simán fejre lehetett állni helikopterrel 1 rossz mozdulattól, itt viszont még a gyorsulást is csak akkor kell nyomni levegőben ha utánégetőt szeretnénk használni.
  • strebacom
    Ja...utálom a repülös játékokat....
    Köszi!!
  • ViniSoundz
    hát tudod itt a le fel irányok meg vanak ám fordítva. nem játszottál még soha repülős játékkal?

meg lehet balra meg jobbra is kanyarodni azokkal a gombokkal amikkel amúgyis balra vagy jobbra kanyarodsz:) kipróbáltam, tényleg így vanés műűködik.

van tolóerő is amit a bal shifttel nyomkodsz meg vissza is tudod vennia tolóerőt a bal controllal, ilyenkor lassabban tudsz menni.

de van egy nagyon bonyolult mozgás is amikor elfordítod a gépet balra vagy jobbra 90 fokkal és úgymegynomod a lefelét S gomb (amivel kifejezed a mérgedet pl msn-en, vagy itt) :)

ilyenkr sokkal jobban fog kanyarodni. nem gondoltad volna mi?
    egérrel meg azért nem tudod irányitani mert valoszinu nem lehet egérrel irányitani. ez a magyarázat erre a nagy relytéjre. :)
  • strebacom
    Ha lenne olyan rendes valaki és leirná, hogy hogyan kell irányítani a repülöt, mert már szétbasz az ideg, nem arra megy amerre szeretném,egérrel meg nem is megy....a satelitet kellene lelönöm, már vagy 20-szor próbáltam....
    Köszi!!!
  • pmolni
    hali, az tiszta, hogy vista, meg W7 alatt "futtatás rendszergazdaként" és megy a játék. Sajnos nekem egy bajom van, hogy kb. 15-20 percenként kifagy a játék. a Vista megy, de a játék kifagy, tehát nem a gépem fagy le, hanem csak a játék. Produkálta ezt másnál is, van esetleg megoldás rá?
  • zorrobomber
    Köcsögöm széken!
  • ViniSoundz
    jesszus. előrefel tudsz menni? loooooooooooool

kanyarodni majd úgy kell, hogy ha jobbra akarsz kanyarodni, akkor a D gombot nyomod meg amivel a csávó is jobbra megy ha éppen nincs alatta repülőőőő. loooool
  • lazadio
    Shift + S (hátrafele gomb).
    Ha elegendő a sebesség akkor felemelkedik.
  • lazadio
    Fájlokat átmásolod/felülírod, steam nem kell.
  • TottiZsolt
    Még egy olyan kérdésem lenne, ismét csak OFF \ Warez topic hiányában, hogy ami fájlok vannak a SKIDROW könytárban, azokat mind csak a játék könyvtárába kell másolni? Ja, és Steamnek kell a gépen lennie?

Köszi előre is a segítséget!
  • norbi2fraktal
    Vsync OFF, és még SF4-nél Frame rate : Fixed
  • zorrobomber
    Valaki nem tudja esetleg hogy mi a közös a Street Fighter 4-ben és a Just Cause 2-ben? :) Ennél a 2 gaménél fordul csak nálam elő, hogy kb fél-1 óra játék után belassul. SF4-ben konkrétan csigalassan mozognak a karakterek, és Just Cause 2-ben is "folyós" az egér.
  • ropi88
    csáó!

Hogyan kell a repülőt vezetni? vadász repülőt? nyomom a shift-et és nem akarja felemelni az orrát:S
  • TottiZsolt
    Minden megvan. Az a bosszantó, hogy a nyelv választás után Launch, de nem csinál semmit. Legalább kiírna valami hibát, de semmi... A demó bezzeg simán elindult.
  • kryst
    A repülővel hogy kell felszálni? Mert nyomom neki a LSHIFT-et, de a pálya végén, hogy lehet a levegőbe emelkedni? Sehogy sem sikerül. Kell még valamit pluszba csinálni?
    Köszi.
  • soo277
    Hát én anno végigtoltam az 1et(hányás)
    huu második rész!!!hát nem vagyok tölle elragatatva!
    szerintem a GTA4 simán veri!!
  • soo277
    Elég sokan szenvednek!!haverom áthiv ,hogy nem indul neki?szöszölünk elég sokat,mire látom a videokarija 7600gt!!!!!!
    tehát nem:DX10 es!!
  • MerlinW
    Vista/Win7 kell neki, DirectX és VisualC redist 2005. Mind megvan? XP-n nem megy. Vírusírtó legyen kikapcsolva, mikor másolod a törést, majd add a kivételekhez a játék könyvtárát, hogy ne kutakodjon benne az írtó.
  • TottiZsolt
    Minden fent van, csak az bosszant, hogy legalább írna ki valami hibát, és tudnám, hogy miért nem fut... Volt valakinek hasonló gondja?
  • mester1987
    Szerintem az év eddigi legjobb adrelaninpumpáló akciójátékával van dolgunk
  • xido
    Ennél többet kellene tudnunk..oprendszered..lemezről feltetted a felkínált directx-et meg physix-et is...
  • TottiZsolt
    Jó nektek, hogy működik. Off-topic hiányában ide írom, hogy a skidrow változat nem akar sehogyse indulni. Átmásoltam mindent, indítanám, a nyelv választásig eljutok, utána meg sem moccan, még csak a vinyó sem. Mi lehet a probléma?
  • balee4
    De az is lehet, hogy megsürgetem jövő hét elejére a dolgot. :D
  • Csokis
    Csak maradjon addigra belőle, ugyanis a LE verzió valóban limitált kiadásban jelent meg (elméletileg).
  • balee4
    Hát nem hitte, volna, hogy ennyire bejön a játék, az első részt pár óra után töröltem, ezt meg alig bírom abbahagyni annyira élvezetes. Tényleg rohadt nagy lett.
    Olyannyira, hogy úgy tervezem április elején megveszem zavvi-ról a Limited Edition-t. :)
  • berczely
    C
  • janika1972
    Én meg a mentést végképp nem értem.Most ha szabadon kóvájgok,és belesétálok egy harcba,és meghalok,akkor visszarak mindig a régi mentéshez.Volt olyan,hogy már töb kilóméterre eljutottam a szigetben,akkor is a régi mentéshez rakott vissza.Hol vannak a mentési pontok a játékban?
  • grebber
    Sniperrel hogy kell zoomolni ,mert most kaptam egy sniperes küldetést de nem tudok :(?
  • Gideon Wieth
    A járművásárlást sztem akkor érdemes használni, ha sürgősen el kell tűnnöd, vagy messzire kell menned veszel egy repülőt stb. :-) egyébként lopni érdemesebb nálam ugyanis a járművek igencsak rövid életűek. A far cry-t meg a gta-t pedig nem veri szerintem a játék ///összességében///. a felépített világ profi az jobb, ez tény. de azért a far cry 2 se ronda játék. az egyetlen hibája ennek a játéknak, hogy monoton és nem használták ki rendesen :-) mind a három más műfaj, ez is más, és ha lesz harmadik rész és kijavítják a második hibáit, akkor semmi gond nem lesz vele :)
  • janika1972
    Azt mondjátok meg,hogy vettem egy motort,meg fegyvert,meghalok,majd visszarak a checkpointra,a fegyver megmarad,de hol a motorom? Inkább lopjak akkor egyet?
  • janika1972
    Szerintem is.Ez alapjátéknak pont megfelel! A dlc-k meg jönnek majd sorban ugyis! Itt azt irják,hogy még csak a negyede van az alapjátékban a küldetéseknek:

Just Cause 2 Dlc közeleg
  • berczely
    Mért kell minden játéknak komolynak lennie?

Jó ez így szerintem!Én még nem unom már 3 napja nyúzom!
  • enlightened
    majd akkor nyilatkozz ha 15 óránál többet játszottál vele. Ugyanis én már hülyét kapok. Szép a táj meg a felfedezni valók, de a karakterek egyszerűek, a story meg egyszerűen nem tudom minek van. Az ökörködésen kívül nem sok minden motiválja az embert. Azt se tudom minek van benne 50 colonel, ha minde ugyanúgy néz ki, és mindet ugyanúgy fejbe lehet löni egy sniper rifle-el:S. Aztán beindul a heat oké gyora nleszeded a katonákat akik jönnek de ez még többet heatet termel és már 3 jeep jelent meg. Ergó ha lelövöd őket semmit nem érsz el mert nem szabadulsz meg tőlük egy másodpercre sem, ha meg menekülsz akkor meg gyáva vagy. Szóval úgy ahogy van ez a heat rossz. Amúgy nem lenne rossz game csak lehetne kicsit komolyabb sztorija meg karakterei.
  • janika1972
    Annyi mindent fel lehet benne deríteni mint az állat! És a fegyver,meg jármüválaszték se semmi.
  • janika1972
    Sikerült! Öcsém ekkora játékot! Simán veri a Far Cry-t,meg a San Andreast! Mondjuk kisebb bugok maradtak bennt,de nem zavaró.Jobb lett mint az elsö része.