2096
-
#854 A game nem rossz csak egy idő után elég monoton. Most csináltam meg a white tigeres agency mission-t és már kezdem nagyon unni. A sztori nem bővelkedik a fordulatokban:S. -
Nemkrirsz #853 már az egész Just Cause 2 mappáról és arról a mappárol ahová a mentést tenné, levettem az írásvédettséget, de így se jó...még valami ötlet? -
#852 Nem mellegleg egész jó értékeléseket kap a game legjobb 95% legrosszabb 70%-volt!
Átlagban 80-83%-ban van összreview-ek alapján! -
Nemkrirsz #851 igen,csak az a gond, ha rendszergazdai jogokkal indítom,akkor nem indul el,mert valami 15k kb os valamit indít el JustCause2.exe néven...,am Windows 7 Ultimate van fent... -
#850 rendszergazda módban indítsd a játék, mert valszeg a vista vagy a win7 nem engedi, hogy a program bepiszkáljon a mappába mentést csinálni. Jobb click a játék indító fájlon kompaktibilitás és ott van h futtattás rendszergizdaként. -
Nemkrirsz #849 valaki tudna válaszolni pls 844.hsz nél? nagyon kéne segítség -
#848 köszönöm szépen :D -
#847 hivod a dealert a 4es gomb plusz utána e-vel és ő el tud vinni oda amiket már megjártál. -
#846 a játékban muszálymászkálni? mármint ugy értem hogy nagy távolságú városok között vagy lehet ugrani is? mert az ugy nagyon de jól esne... kicsit unalmas utazgatni szigetről szigetre ... túl hosszú az út.. -
Johna79 #845 Ez egy vizuális orgiával fűszerezett akciójáték, mely hangulatával odaszegez a géphez. Hatalmas bejárható terület, rengeteg EGYEDI helyszín, fegyver, jármű. Hát a napfelkelte, napnyugta..... Egyszerűen gyönyörű.
Ami 4 óra játék után a legzavaróbb számomra, hogy túl gyorsan eltűnnek a kidöntött fák, lelőtt emberek, felrobbantott épületek.De ez sem túl nagy gond...
Viszont azon mosolyognom kell, amikor olyanokat olvasok itt, hogy nem valóságos, nem reális.... stb... Hát ha reális lenne, akkor az első katona lelőne, vagy a második... és vége a játéknak.... Persze hogy nem valósághű, mert nem ez volt a cél... hanem a szórakoztatás.
-
Nemkrirsz #844 Egyik verzióban se tudok menteni mert mindenhol azt írja save failed...van erre valami megoldás? -
strebacom #843 -
#842 ok, megvan, de ugyanaz a hiba, másnak talán így jó lett -
#841 az mit is jelent és hogy, hol -
#840 UAC kikapcs -
#839 Erre van már megoldás:
-
#838 sot ha elmesz felvenni egy kuldetest akkor is megmarad a jarmuved. Bar biztos van olyan eset amikor elveszi. Ha nem loveted szet pl legvedelemmel, akkor barmikor tudod hasznalni ha leparkoltad valahol. -
#837 van repulo is benne, ha meg nem tunt volna fel :) Latom mas is irta. Venni sem kell, hiszen mindig ujratermelodnek pl a reptereken stb. Tehat ha megjegyzed hol van gep, csak odaig kell helizni, ami szinte minden kuldetes vegen van a palyan.Bar szerintem kampoval lehet a leggyorsabban haladni :) Amugy meg minek akarsz osszevissza ugralnia kuldetesek "foldreszek" kozott ? ugyse tudja az ember mit rejtenek elore, miert nem a kozeliket csinalod ? Ha meg csinalnak negyed ekkora jatekteret, pl gta4 akkor meg mindenki azon problemazik 1 perc alatt atsetalja az egeszet. Ezen egyszer sem akadtam fel, sokkal inkabb mas aprobb hibakon. De meg mindig tud ujat mutatni a jatek 10 ora jatekido utan. -
Knabb #836 30kiló, én kb 10%nál járok és 400ezer manim van... kisgépre mindíg van pénz. -
#835 Nem mindenki akkora kocka ám... -
#834 NEM FUT XP ALATT ÉS NEM IS FOG ÉRTSÉTEK MÁR MEG NA RAKJ WIN-7ET ÉS TUDSZ JÁTSZANI -
Attlen2 #833 A játék nem fut Win Xp alatt? -
#832 Egy hiba van ebben a számításban a kisrepülő odahozatása minden alkalomkor 20k vagy 30k-ba kerül. Azért mindig nem lehet kérni mert elfogy a pénz. Elég drágák a dolgok pénz meg kevés. -
xido #831 Eléggé az volt..ennyi fps után már a Disarm szó gyanús is lehetne,de még a kis irányjelző nyíl is mutatja merre menj,ha már közel vagy:) -
xido #830 4es gomb,keresel térerőt...E gomb,tárcsázot a black marketet...2es opció vehicles..ledobja a kívánt járművet és mész.. -
xido #829 Csúcs..egyszer az a baj,hogy rövid a játék,egyszer meg az,hogy hosszú:))) -
strebacom #828 Na azt hogyan kell, odahozatni???
-
Knabb #827 Odahozatod a kisrepülőt... kb helyből felszáll, én mindíg azzal megyek messzebbre, ha nincs még felfedezett településem arra. -
#826 4%-nál tartok 8 óra játékkal. Mégis mennyi ennek a játékideje 200 óra? Még az első agency missionig se jutottam, mármint azután hogy szabadon járkálhatok. Hány agency mission van a gameben? Egyszer vége lesz? -
mysa #825 hi!
Van egy kis problémám: a játék elején miután a marshallt elkaptam ,utána nem nyílik az ernyö és lezuhanok meghalok.
tud vki segíteni?
elöre is kössz -
#824 De ha nem területen belül akarsz küldit csinálni akkor mit csinálsz?
Helikopterrel is elég hosszú távolságok vannak!
#822: Ha nem jön más game holtidöben jó lesz az a sok melléküldi elütni az időt! -
#823 hát én nekem tökéletesen megfelel ez a gép ami most van az xp-vel meg elmehetsz a p.csába elavult fos lehet h pár évvel ezelött nagy sláger volt de csak volt most már win7-é a jövő xp a múlt erröl ennyit -
#822 De miutan vegigjatszod a jatekot, szeretnel okorkodni vele, vagyis utana mar nem sajnalod ra az idodet, hogy celtalanul rohangalj, utazgass, de jatek kozben, ahol igazabol mindig van celod, meg minden varoskaban novelheted a pontjaidat, az unalmas. Nem tudom milyen szert szedsz de lassan leallhatnal rola, mielott kiurul total az agyad :) -
#821 grebber te vagy olyan szerencsetlen, hogy atgyalogolj a sziget egyik oldalarol a masikra. Nem tudom milyen 15 percekrol beszelsz... fogadd el, ez a jatek kifog rajtad, pedig meg olvasni se kell tudni a vegigjatszasahoz. Egy terueleten belul kapod a kuldeteseket, legrosszabb esetben sincs egy perc, hogy eljuss barmelyik kuldeteshez. A masik vicc, hogy meg mindig jatszol vele... -
janika1972 #820 Mostmár mindenki a win7-re fejleszt inkább... -
janika1972 #819 oké -
janika1972 #818 kösz -
#817 nem, csak az elején, meg fontosabb küldiknél. :) Az első egy néhány küldi fix, utána mehetsz arra amerre akarsz. De ha elfogadsz egy küldit, akkor van h a közelébe kell maradnod, van h arra mész amerre akarsz. -
janika1972 #816 Xp támogatása idén teljesen megszünik a Microsofttól,ugyhogy érdemes lesz váltani.Amugy a win7 gyorsabb mint az xp,csak kell neki még memória -
#815 Küldetés alatt van ilyen de ha nincs aktív küldi arra mész amerre nem akarsz!