Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
SKIDROWnak van normális telepítóje?

nem hinném legalább is én nem veszem észre szépen fut
Lacee86
Aki esetleg próbálta a demót, meg a teljest is tolja, meg tudná mondani, h gépigényileg változott-e vmit a játék a demóhoz képest?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

AntiHero
És nem hivatalosan? (töltöttem le xp-hez dx10at vagy mit, a játék még nem jött le.)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Minden estere az elsõ része is nagyon szép volt de ez ahogy látom mégszebb!
nekem sem jött be a játék de amiért szép játszogattam vele meg csak a gta-ra emlékeztet!!

Kongy
Hát nekem nem jön be a játék. A grafika ütõs meg minden, de engem nagyon a Mercenaries 2-re emlékeztet... Nekem ez a stílus nagyon nem jön be...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fehercsoki
Én le is szálltam,semmi különös nincs ott bennt.De azért érdekes kis léghajó<#eljen>

Én belerepültem... pedig kiakartam szállni csak nem jött össze 😄

Positive Mental Attitude

Eagle16
Az égi diszkóban voltatok? 😄
Miles High vagy mi a neve, jó magasan lebeg, komoly buli van rajta 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

tutituti
És egy körbekörbe autóút van rajta.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Persze,hogy szuper védett katonai létesítmény..amint szigetre értem,helikopter tapadt rám,de kellõen hülyék,akkor is lõttek,mikor a robbanékony siló elé álltam,így segíthetnek nekem felrobbantani az egészet😊))
Oda igyekszem éppen:

De közben zátonyra futottam,úszok és szarrá ázok😊

Hajóval rászaladtam egy másikra,mert nincs fék...aztán átszálltam😊

Itt meg csak úszkálok😊

Persze, nincs ezzel gond. <#smile> Ezzel együtt van 50 achievement, amit meg lehet szerezni! Itt jobb oldalon van egy "Tartalma: 50 Steam eredmény" rész, és alatta egy link, ahol meg tudod nézni az "acsikat". <#wink> Ejj, alig várom, hogy megkaphassam, de úgyis csak jövõhéten jön meg. <#shakehead> Messze még. <#rolleyes><#vigyor>

Köszi az infót!Azt hittem már Ubisoft fajta, így már sokkal jobban hangzik! 😊 Csak hát ugye azért a kérdés, mert nem szeretném megvásárolni feleslegesen úgy mint a Silent Hunter 5-öt.

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)

DRM=védelem, nem pedig egy fajat védelem neve, tehát van rajta DRM, méghozzá a Steam féle, mivel Steam-es.

#525: Nincs bankkártyám.

Valaki esetleg válaszolna?Mert elõ szeretném rendelni a játékot!De sajnos így nem bírom, mert nem tudom, hogy DRM megoldású-e.

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)

lol benyögöd ide hogy 5800-on jól fut?
OMG!!! v😄DDDDD

fotográfik kolomp edisön :D

te miért nem tudsz onnan rendelni?

fotográfik kolomp edisön :D

Fehercsoki
Jó kis játék,de azért nem olyan nagy a bejárható terület.Megkaptam azt a jó kis repülõt,na az elég gyors,hamar körbe lehetne repülni.Szerintem az 1ben nagyobb terület volt,de lehet csak úgy tûnik...

alma2
gamepaddal iranyitom lehet, hogy billentyu+eger komboval nehez, igy viszont nem igazan.

szerintem

Valaki esetleg tudja, hogy DRM védelem van ezen is? Olvastam valahol, hogy még a jövõben érkezõ játékokhoz is DRM párosul.

Lacee86
Kéne csinálni egy FAQ-ot. 1. XP-n NEM fut a játék! És akkor nem lenne sok felesleges kérdés.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

JackSparrow88

Aki gépigényt sem tud olvasni azt õszintén sajnálom(mivel ott fel van tünetve biztos hogy Vista és Win7 Op rendszeren fut a játék

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Eagle16
Én megcsináltam. Az irányítást állítsd át a kurzor nyilakra, plusz gázt ne adj a gépnek. Amúgy tényleg rohadt nehéz irányítani, van joystick-om, de gondolom nem ismerné fel.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

IMYke2.0.0.0
XP alatt - hivatalosan - nem fut.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tutituti
Nekem win7 van csak megláttam,mondom hátha valaki vállalkozó szellemû.

Akkor ezek szerint XP alatt tényleg nem fut a játék?
Én nem kockáztatok, kellenek azok a magyarítások <#bohoc>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

IMYke2.0.0.0
A fájl leírásban, melyben "DirectX 10" plusz "Windows XP együtt szerepel, az már az esti mese kategória.
Nehogy valaki is letöltse, és használja, mert a végén elveszít(het)i mindazt, amit eddig élvezett a gépén...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tutituti
Install DirectX10 on your XP and play this game! Video Tutorial inside the file.
And here's instruction:
Code:
1. First install DirectX_10_XP
2. After complete the installation
3. Then install DirectX_10_Fix_3__XP

4. Then click on Start Button then click on Run then type dxdiag then hit ENTER key,, then see DirectX Version : DirectX 10.0
5. Now u have the DirectX10 on XP.

DOWNLOAD <11,6MB> Code:
http://rapidshare.com/files/367463824/DirectX10.for.XP.rar
OR
http://hotfile.com/dl/34317982/fac3398/DirectX10.for.XP.rar
OR
http://www.megaupload.com/?d=H8IAOPVW

LEhet megy.próbáljátok ki.

Rowlend
Elmondanátok nektek mi nem tetszik? Aki meg arra megy hogy a küldetések jók legyenek az már most törölje szerintem. Ez nem az a játék és már a GTA se volt az. Jah és a GTA lószar ehhez képest, GTA-ból csak az 1 és a 2 volt jó! De én elhülyéskedek vele 😄 Nem az év játéka de most hogy eladtam az Assassins creed 2met megvehetem ezt 😊 És a Reloaded verzióval semmi gond nincs

GET OVER HERE!

Hello!

Igaz, hogy XP alatt nem megy a játék?
Mondjuk CCleaner?

white0517
te megtudtad csinálni? sztem nagyon nehéz

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

RELOADED szokás szerint szar release adott ki ? fck yeah...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fehercsoki
Reloaded verzió jó skidrow crackel vagy tölthetem le újra?

alma2
ooo, ne benazz 😊

maxi gaz se kell

szerintem

white0517
nem tudja valaki h kell megcsinálni az elsõ repülös köldetést mikor ilyen égõ karikákon kell át menni nekem az elsõ kettön sikerült de olyan nehéz irányitani a repülöt h nem tudok faszán kanyarodni valami megoldás erre esetleg?

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

norbi2fraktal
a játék mappáján DEL

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Prince23
Nektek sincs uninstall algoritmus? hogy kell törölni majd a gémet? 😄

Narxis
Nekem se tetszik... :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

alma2
arra gondolnek hirtelen, hogy keves a grafkartya memoirad az aktualis beallitasokkal ahogy mas teruletre ersz. Vedd lejebb a texturakat, hatha.

szerintem

Aki játszik már vele:

Miben más ez a játék mint a Mercenaries 2 WIF? Nem vagyok otthon a JC világában, de képekrõl, videókról, nekem 1 az 1ben copypaste Mercenaries-nak tûnik.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

A win7 telepítésénél is tudod tudod particionálni a meghajtot ,nem kell külön program hozzá.

white0517
igen megleht partition magic-el

Elvileg XP-n keresztül is meglehet osztani valahogy a vinyót, nem? Nekem is hasonló megoldás kellene a lentihez.

white0517
ha meg van osztva avinyod vagy több vinyod van akkor maradhat az xp

Segítene valaki?

Kb.1 hónapja lett XP sp3 újratelepítve. Just Cause 2-höz Windows 7 kell.
Telepíthetem-e a win 7-et most, az xp-t meghagyva,nem törölve, hogy pc indításkor választani tudjak, xp ill. win 7-et használom?
/ Nem kéne mindent újratelepíteni ill. Just Cause 2 is mehetne win 7-en /
Elõre is kösz!
zorrobomber
jogos, de ettõl még fennáll a problémám. akkor úgy mondom hogy más kinézetû, virágos, napfényes területre értem fél-1 óra gém után és ott szaggat mint állat. mind1, este még megpróbálok drivert frissíteni, ezt-azt kikapcsolni, benchmarkot sem futtattam még.