2096
-
#974 Nem kell meglepődnünk, ha a Just Cause 3 bejelentésére kerül sor -
#973 mrá megtaláltam
ki kell lőni a homokzsákokat,nem olvastam tovább:D -
xido #972 100%-nál a begyűjtött páncél és szervíz ládák voltaképpen grátiszok..a cél a vörös csillaggal jelzett objetumok felrobbantása,lásd:generátor,
bnzinkút,víztorony,silók,tartályok...ilyesmi.. -
#971 na igen és hogy viszem el ide a repcsit ballont?semmivel nem bírom elvontatni -
#970 hogy tudom ezeket a koordinátátkat beütni? -
#969 Van egy apró kérdésem, nem teljesen tiszta hogy mikor mit is érdemes/kell csinálnom. Szóval ok, hogy vannak a küldetések, amiket színes jelek mutatnak a térképeken, ezeket tudom csinálni. Miért van az hogy amikor betöltöm a gémet, akkor egy bázison dob le egy géppuskás autó meg emberek mellett akik nyilvánvalóan velem vannak. Több faction-nek is dolgozom, mitől függ hogy valaki rámlő vagy nem? Igazából arra sem jöttem rá hogy honnan kell tudnom hogy ki az ellenség és ki nem?
Másik: a kis falvak meg városok amik még vannak, hogy lehet 100%ra megcsinálni? Csak a begyűjtött cuccokat jelöli ez a százalék érték? Azt is sejtem hogy a Chaos az jó dolog, tehát, random ellenséges épületekre is érdemes rárobbantani?
Előre is kösz a láma kérdésekre a választ, de nincs nagyon időm utánukjárni, este-éjszaka tudok leülni kb fél órára játszani... a gémen belül meg nem minden teljesen egyértelmű, és valahogy mindig csak a szarakodással, repüléssel, utazással baszom el az időt -
#968 ja és egy két easter egg:
Bubble gun: X: 4249, Y: 25990
Mile High Club: X: 29584, Y: 11435
Desk and Chair from I Am Legen at the end of a pier: X: 18207, Y: 21543
Hot Air Balloon (Fly by shooting off sandbags, hitting Y rapidly and moving in directions by walking): X: 7392, Y: 16151
Field for flying plane (It's a field in the jungle perfect for the BM plane, meaning you can practice using it. This way it goes off the ground without exploding! Also, its right by a village, so you can extract there anytime) : X: 29963, Y: 17120
Hatch from LOST: X: 1769, Y: 4351
Beached Whale: X: 29611, Y: 31332 (You can make It's stomach explode by grenadine It's stomach. Very gory.
LOST island plane crash wreckage and search sign: X: 1275 Y: 3663
3 Faces: X: 30377 Y: 30638 (I don't really think this is a easter egg, but whatever)
Skull Island: X:14834, Y:17323 (once again, not really an easter egg, but still cool)
A shark fin swiming, but a metal thin attached to a propeller: X: 12730 Y: 22494 -
#967 X:7350 y:16192 Egy hőlégballon van amit lehe elvileg irányítani.
hogan irányítsuk -
#966 Lift mozog az épületen kívűl.Felkapaszkodsz rá.És felvisz hiphop.Aztán a legtetejére a következő lift használatával megint felérsz. -
csoli31 #965 Ott van mellette egy másik magas ház (egyik házról a másikra csáklyázva fel tudsz menni). Nekem is sokadjára sikerült, mert igencsak kevés idő van rá. -
atika88 #964 Kaptam egy küldit amin bombákat kell időre hatástalanitani, persze őrök likvidálása után. Mindegyik házak tetején vagy teraszán van , az utolsó egy magas felhőkarcoló tetején oda nem tudok felmenni és mindig felrobban az a szar.Valaki megcsinálta már ezt , és ha igen hogyan? -
#963 LOL Monster Truck úszik a vízen:D Nagy kerekei fenn tartják. -
ropi88 #962 átmásolod a mentéseket és minden okés -
Jossua #961 Azt az infot nem néztem és nem vok egy nagy angolos ... -
#960 Ha elolvasod az infót amit írtak hozzá #951, nem "agyőő save game":) -
Jossua #959 ja ha felrakod agyőő save game :) még jó h eddig alig csináltam küldiket csak szorakoztam meg pusztitottam :) -
ropi88 #958 tényleg, és de sok minden volt ott :) köszi még1x XD -
ropi88 #957 okés, köszi, kipróbálom -
xido #956 Mobilon hívható kereskedő..megnyomod a 4es gombot,keresel térerőt,E-vel tárcsázol,kiválasztod mi kell,jön a csávó helivel és ledobja:) -
#955 Megnyomod a 4-es gombot majd az E betűt!Akkor bejön a menü része és ott tudsz választani mit akarsz járművet/fegyvereket/szállítást egy másik helyre! -
ropi88 #954 Csáó!
ez a Black Market hol is van pontosan? vagy hol lehet ott vásárolni? -
xido #953 Én botor módon meg elkezdtem elölről,igaz sok órám még nem volt benne..
Szóval Black marketen belül vannak a cuccok,mind max-ra fejlesztett,de csak a pisztoly meg az ernyő ingyenes,a többi pénzes:) -
#952 Na megnéztem bizony müxik a régi Skidrowos mentésekkel, csak át kell helyezni őket az nfo-ban megadott könyvtárba.:) -
#951 Just.Cause.2.Limited.Edition.Content.DLC-SKIDROW
The content of this release, will upgrade your version of Just
Cause 2 to the Limited Edition. The additional content of the
Limited Edition is a DLC package of various things added to
the game. The content can be accessed under the "Downloadable
Content" option at the main game menuscreen.
We have also renamed the game launcher and given the original
game exe it's original name, as you only need to run our
language launcher once to set language.
Launcher has been renamed to: JustCause2_Launcher.exe
Furthermore we have decided to change the save location, as we
perfer it at a location where people with no admin rights got
access. The new save location is:
C:Users<YOURUSER>AppDataLocalSKIDROWSAVES8190
The number represent the ID number of the game. If you for
some reason decide to change the number inside steam_appid.txt
to 80, then your save location will be this:
C:Users<YOURUSER>AppDataLocalSKIDROWSAVES80
That's it!
Install Notes:
1. Unpack the included rar files.
2. Run Just.Cause.2.Limited.Edition.Content.DLC.exe and install
3. Play the game
-
#950 Abban a könyvtárban ahová feltelepítetted vannak "JustCause2_Game.exe.736. STEAMSTART" ilyen steamstart kiterjesztésű file-ok én azokat kitöröltem és akkor nem fagyott ki.Azóta ha összejön 3-4 kitörlöm és játszok.Minden kilépés és újraindítás után lesz egy.Remélem segítettem! -
Csokis #949 Eszembe jutott, hogy még a warez verzió fent van a gépemen, így gyorsan feltettem. Benne van a Monster Truck is. Kár, hogy az eredeti alatt nem lehet használni. Igazán kijöhetne EU régióba is a Monster Truck. -
#948 Nem tudom, így nem merem kipróbálni..., de nem az a gond xido, hogy megváltoztatja a mentés könyvtár helyét? Vagy megnézted és tényleg nem működnek a régi mentések? -
Csokis #947 Ebbe benne van az USA féle Monster Truck is vagy csak a UK féle LE cuccok?! -
#946 Jó hogy szólsz, akkor hagyom a francba. -
xido #945 Telepítés után ugrik az addigi mentés,szóval csak óvatosan:))) -
Jossua #944 mondjuk a dlc helyett kijöhetne egy patch ami az idiota irányitást kicsit megkönyiti pl a gugolással való közlekedést stb -.- -
#943 Just.Cause.2.Limited.Edition.Content.DLC-SKIDROW -
Jossua #942 erre a dlc kér egy titkositott akármit megadnátok pls ? :) -
Csokis #941 Inkább az USA féle Monster Truck DLC-t tennék fel valahova. -
#940 Igen a kód nekem is kéne... -
#939 PW? -
#938 még jó is, szerintem senki sem akar egy helikopteren lógva menteni -
janika1972 #937 Hülyeség,mert nem az adott pilanatot menti el,mindig visszarak a kiindulási helyre.Csak a megszerzett cuccokat menti el. -
#936 ESC-SAVE -
janika1972 #935 Amig szabadon mászkálok,addig nem lehet menteni valahogyan?