Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
nekem is ugyanez skidrowal, rld cracket meg nem próbáltam még, valaki linkeli pls?
ViniSoundz
azhogy ha zizis, akkor belassulok. nem erõs a gípem vágod. 8600gt-m van. losting the synch wit da szánd indá videos u nóóó 😛
zorrobomber
A késésnek mi köze van a film grain-hez?

Gideon Wieth
próbáld meg feljebb tornászni a virtuális memóriát, hátha 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Ez a lost-os sziget kurva nagy 😄 nagyon tetszik respect a készítõknek 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

ViniSoundz
oks, kössz
Viktor9202
Az 1 Gb memóriát nem lehet valahogy kijátszani hogy el lehessen indítani? Mert indításnál kiírja hogy nincs elég szabad memória a mûvelethez. Köszi elõre is

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Indítsd /filmgrain=0 opcióval és kész. <#smile>

Nekem az egyik helyen sikerült. Az egyik szigeten a kikötõnél elértem a 100%-ot (amelyiket egy küldi alkalmával el kell foglalni). Viszont annál a szigetnél már átnéztem mindent (szinte), de csak 85%-ot értem el vele. Csak lesz majd egy térkép elõbb vagy utóbb, hogy mit hol találunk meg. Nálam is felkerült ez a játék is a megvásárolandók közé.<#vigyor0>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Gideon Wieth
Igen én is tudom, hogy ez direkt effekct, csak itt nem tudom melyik az. Pedig nem vagyok hülye angolból 😊 Mindjárt megnézem akkor. Köszönöm😊

ViniSoundz
Én nem találtam azt a "zaj" kapcsolót. Engem is idegesít, fõleg mert nincs olyan erõs gépem és így a video mindig késik a hanghoz képest.
IMYke2.0.0.0
Bizony. <#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem véletlenül rendeltem a zavviról. <#worship> Ez a Steam-es ár meg a vicc/szánalom kategória. <#rolleyes>

Ha a Reloaded félét szedted le akkor egy ilyen launcher se lesz!Ahogy átmásoltad a Crack mappában lévõ fájlokat, dupla klikk a "JustCause2.exe"-n!! Kb 10-15 másodpercet tölt a merevlemez (nem hozzányúlni semmihez!) és beadja a játék menüjét.Nem értem aki már Warezol az miért nem próbálja meg a másik tört verziót...Én már leírtam 2 hozzászólásban "#617" és "#634"-ben hogy kell csinálni.Ezen kívül semmit az ég adta világon nem kell!Ha 3 gépen tökéletesen megy akkor a több száz illetve több ezren is ugyan úgy menni fog.

Gideon Wieth: A grafikai beállításokban van olyan, hogy "zaj".Azt vedd lejjebb vagy kapcsold ki!Egy jó pár játékban pl a Mass Effectben is van ilyen lehetõség!Így megszabadulsz a szemcsézéstõl 😊

\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

atila4
jól is teszi 😊
De tényleg igazuk van.. Csináljanak minõségi játékot és venni fogják mint a cukrot.
Lást Battlefield Bad Company 2. (Annyi kellt el belõle mint a fene)
Le a szar konzolportokkal<#mf2>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

grebber
Gideon Wieth
Sziasztok!

Nem tudjátok, hogyan tudom kiküszöbölni, hogy az átvezetõk ne legyenek szemcsések ? mert valamiért végig ilyen szemcsés az összes átvezetõ és ez nagyon zavaró!

Nekem a skidrow féle beszart a lefagy a realoaded faxán megy...

grebber
4óra20perc alatt 8% nem lesz ez rövid!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Mi a háttérképed?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

white0517
hát kitudja <#eljen><#eplus2><#eplus2>

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Na, a lentebb linkelt BOLOPatch trainer a skidrow féle crack-el mûködik!

Diktator74

Diktator74
Nekem ez volna a problemám! Csoportházirend szerkesztõt nem tartalmaz a win7 home premium,mielõtt meg valakinek eszébe jutna.Már mindent megpróbáltam mégse indul!!HELP!!

Shep
Te okos, szerinted gyalog mentem? LOL

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Üdv a klubban 😊

grebber
Hát basszus nem hiszem el kb egy bázist se tudok 100%-ig megcsinálni mindig marad valami mert 91%-nál van szinte az összes 😞
És nem találok semmi rombolhatót se ládát sem 😞

<#vigyor>

Na, már feloldották Steam-en, lehet játszani akinek eredeti van. <#smile>

grebber
Már semmi rájöttem!

grebber
Ez a gyors utazás hogy mûködik mit és hol kell nyomni?

De az nem ingyenes, nem?! <#confused> Mintha 25$ rémlene. <#fejvakaras>

<#worship> Én is így vagyok ezzel, bár én a demóval játszottam nagyon sokat. Most várom a Limited Edition-t, hogy megérkezzen. <#taps>

Teleportra való ám a Black Market transzport szervíz gyerekek😊))
hökövetö rakétákat h tudom a legkönnyebben elháritani ? Nem mindig sikerül kitérni elöllük.. 😞

grebber
Aki vásárláson gondolkozik ki segítség:

Zavvi (Limited verzió) - 7681FT

Game.co.uk (Limited verzió) - 8093FT

Az árak 296FT-os font esetében vannak a kiszállítás díja benne van.A két boltban a sima verziók is ugyanennyibe kerülnek!

Galaxisnet.hu - 7990Ft netrõl rendelés esetén. (+990 a házhozszállítás)

Doc Hooliday
Emberek...csak annyit szeretnék hozzáfûzni a Just Cause 2-höz hogy páratlan! Utoljára ekkora játék élményt 3 játék adott összesen a 9-éves játékos pálya futásom alatt. :-) a Resident Evil sorozat (még anno ps1-en) a gran turismo sorozat meg a far cry! ...és ez a negyedik! Hihetetlen király a játék a hatalmas szabadon bejárható területtel, meg a rengeteg jármûvel amik ugyancsak el lettek találva. Vannak bugok meg hibák amiket másképp csináltam volna ha rajtam múlik, de egyébként csak gratulálni tudok a fejlesztõknek!!!
-Na ez az a játék amit illik megvenni a stílus kedvelõinek, mert a fejlesztõk megérdemlik a profitot! Nagyon eltalálták, Nálam abszolút favorit a Just Cause 2 pedig egy-két játékkal összefutottam már.

ViniSoundz
Neee. ezen beszartam. Most néztem meg és tényleg ott van, felrobban a repcsi, lezuhansz, ott vannak a roncsok, meg azok az oszlopok, meg az a hang mint a filmben. Hát ez totál kész ez a játék.
Kmarha
imádom ezt a játékot. igaz csak low grafon fut el, de még így is szép.

És kiélhetem magam. 😄 Felkapaszkodtam a hajóra, kidobtam a kapitányt, majd a horog segitségével hozzákötöttem a hajóhoz és elkezdtem vonszolni a vizben magam után 😄 õ meg csak sikoltozott 😄 <#gonosz2>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

I.C.ram
Helikopter is iszonyat tetû. 10 km megtétele 10 perc kb.
gabo91
Köszi 😊
így azért könnyebb a pusztítás...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

JackSparrow88
Nemtom ezt tudja-e vki:
Lost sziget a Just Cause 2-ben

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

kifli
az lehet, de nekem nem indul :/
white0517
azért vannk a helikopterek meg a repülök te okos szerintem nagyon jó játék és nagyon szép is

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

ViniSoundz
SZerintem a mostanában megjelent játékok közül a legkeményebb ez itten. Régen nem játszottam ennyit és nem kötött le 1 gém se ennyire mint ez. Szerintem hatalmas. Olyan konzolos fíling én meg imádom a konzolos cuccokat.
Shep
Hát nem tudom valahogy nem fog meg ez a játék, fél nap mire eljutok az egyik célterületrõl a másikra. A pusztítás, meg sokkal jobb a RF:G-ban. Ez a játék grafikát leszámítva nem sokban tér el az elsõ résztõl ami számomra élvezhetetlen volt. Ebben a kategóriában a Mercenaries 2 sokkal jobb szerintem.

Azért ez se semmi! <#merges2> <#smile>

Helikoptertõl függ... van olyan heli amiben van még 1 faszi, elõbb azt kell kiszedni: Lenyomod az S gombot és akkor felkapaszkodik a heli elejére, onnan kitudod lõni, és csak aztán tudod elfoglalni a gépet.

Positive Mental Attitude

gabo91
Mitõl van az, hogy (földön vagyok) és felhúzom magam egy helikopterre akkor van hogy csak az alján csüng, (és csak elengedni tudom a madzagot) de nem tudja elfoglalni. Máskor meg kiírja, hogy "E" gomb és akkor betudok szállni. Hogy lehet megoldani? (bocs az ostoba kérdésért, de béna vagyok)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;