Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gideon Wieth: A grafikai beállításokban van olyan, hogy "zaj".Azt vedd lejjebb vagy kapcsold ki!Egy jó pár játékban pl a Mass Effectben is van ilyen lehetõség!Így megszabadulsz a szemcsézéstõl 😊
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De tényleg igazuk van.. Csináljanak minõségi játékot és venni fogják mint a cukrot.
Lást Battlefield Bad Company 2. (Annyi kellt el belõle mint a fene)
Le a szar konzolportokkal<#mf2>#mf2>
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Next PC upgrade: 2022
Nem tudjátok, hogyan tudom kiküszöbölni, hogy az átvezetõk ne legyenek szemcsések ? mert valamiért végig ilyen szemcsés az összes átvezetõ és ez nagyon zavaró!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És nem találok semmi rombolhatót se ládát sem 😞
Zavvi (Limited verzió) - 7681FT
Game.co.uk (Limited verzió) - 8093FT
Az árak 296FT-os font esetében vannak a kiszállítás díja benne van.A két boltban a sima verziók is ugyanennyibe kerülnek!
Galaxisnet.hu - 7990Ft netrõl rendelés esetén. (+990 a házhozszállítás)
-Na ez az a játék amit illik megvenni a stílus kedvelõinek, mert a fejlesztõk megérdemlik a profitot! Nagyon eltalálták, Nálam abszolút favorit a Just Cause 2 pedig egy-két játékkal összefutottam már.
És kiélhetem magam. 😄 Felkapaszkodtam a hajóra, kidobtam a kapitányt, majd a horog segitségével hozzákötöttem a hajóhoz és elkezdtem vonszolni a vizben magam után 😄 õ meg csak sikoltozott 😄 <#gonosz2>#gonosz2>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
így azért könnyebb a pusztítás...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Lost sziget a Just Cause 2-ben
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb
Positive Mental Attitude
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”