2096
-
#1014 Mással van ott szerintem a gond. Talán csak pár giga van a C-n és az elfogyott. -
ropi88 #1013 na most érdekes jóóóó volt... (kopp-kopp-kopp) XD -
#1012 Hagyd csak automatán... -
janika1972 #1011 Állitsál le mindent ami a háttérben fut! Msn,skype,nyomtató-kezelö,telefon,fényképező kezelő program,mindent le kell állitani,feleslegesen ne fusson háttérprpogram! Ezek mind zabálják a memóriát.. -
ropi88 #1010 úgy van most, néha mikor épp lövöm a katonákat jön egy üzenet, hogy kevés a memória -
#1009 Én nem így tudom.
ropi88
Állítsd be, hogy a Windows kezelje, és kész. -
ropi88 #1008 van 4 giga ramom és gigára állítsam a virtuális memóriát? -
#1007 Már a menüt lefordították. -
janika1972 #1006 Készülget... -
Jossua #1005 állitolag készül a magyarosítása ki tud erről valamit ? -
CamelX #1004 4 gigás a legreálisabb -
#1003 Most már nekem is megy, felraktam a legújabb WINDOWS 7 Enterprise x64 March -ot -
ropi88 #1002 menni XD és mennyire kell állítani?:D -
#1001 Örülök hogy tetszik, és remélem legközelebb animáció nélkül is menni fog :) -
ropi88 #1000 azta, ez mi király animáció vagy micsoda :O
-
tessék -
ropi88 #998 csáó!
win 7 alatt hol kell beállítani? :S -
kormika360 #997 Rendben. Kössz -
Már egy csomószor le lett írva hogy a játék nem fut Xp-n.(semmilyen körülmények között sem)Ha játszani akarsz vele akkor tegyél fel Win7-et vagy Vistát. Ha viszont nem szeretnél másik op rendszert feltenni akkor hagyd a csudába... -
kormika360 #995 Sziasztok. Van esély arra hogy a játékot XPvel futassam? ( warezos) -
#994 Az egy vörös skorpió, nem? :) Egyébként jelezhették volna őket egyértelműbben... a'la Saboteur mondjuk hogy meg kell venni a térképeket amiken jelölve vannak. Mind1. -
Jossua #993 jó csak akkor én még akkor nem tudtam h ki lehet jelölni pontot :P -
CamelX #992 Szintén. Faxság volt az egész riogatás gépigényről. Az meg alap kéne legyen h minimum 4 giga pagefile legyen rendszerpartíción -
janika1972 #991 Nem jól van beállitva nálad a virtuális memória...azért irja ki.Nekem a 2GB rammmal full beállitással röpköd a játék. -
ropi88 #990 csáó!
nektek nem volt még olyan hibeüzenet a játék közben, hogy kevés a memóra? 4 giga elég kell hogy legye... -
#989 Sehova nem kell beírni. Miért kellene? loááál! Tájékoztató jellegűek .
Most hogy valaki leírta, Te már tudod mi van ott és hogy hol keresni. Nemigaz?? Looollandia gyerekek! -
Jossua #988 Ezeket a kordinátákat térképnél hova kell beirni ? -
#987 Thx, most akkor rem menni fog.(bár elég szar lesz megint megcsinálni azt a 3 satellites részt, na mind1) Egyébként nemtom hogy csinálja azt a gázpalackkal repülést az illető. Nekem nem sikerült rálőnöm a kampót, nem engedte asszem vagy vmi volt már, talán megpróbálom még1szer hátha... -
janika1972 #986 Billentyüvel is könnyü irányítani a repülőt,nekem elsőre bejött... -
CamelX #985 Repcsit már egészen megszoktam, csak az a furcsa h nincs benn rakéta célzás, csak egyenesen lő, míg az ellenségnek mindig van kéznél -
#984 s gombot nyomd mondjuk iszonyat nehéz irányitani a repcsid de kivitelezhető ott én is nagyon sokat bajlodtam -
Knabb #983 Ezzel reklámozták :D -
#982 Mondjuk tény hogy ha repülni kell én is előkapom az xbox gémpedet, azzal az igazi, míg a földön mászkálás/vezetés bill.-el. E van. -
#981 S gomb! -
#980 "I Am Legend" - erre a helyre elmentem de nincs ott semmi... vízparton vagyok és kész semmi extra!. -
CamelX #979
Bazzz mekkora királyság :D:D na itt azért érdemes megnézni pár gameplay videót. Eddig pl. semmi értelmét nem láttam a gázpalackoknak. Kreativitás mi mindenre jó :) -
#978 Csá, elakadtam egy résznél: amikor 3 satellit rakétát kell semlegesíteni. Ez még meg is oldható, azonban utána szól a fickó h van még egy, amihez vadászrepcsivel kell odamenni és szétlőni. De egyszerűen nem lehet irányítani. Mihelyt elhagyom a kifutópályát, nemtok felemelkedni, nekimegyek egy fának, lezuhanok oszt kész,misszió kudarcba fulladt. Írja pedigh h Lshift és Lcontrol de azokat hiába nyomkodom, csak a sebességemet tom befolyásolni velük, a fel-le mozgást nem. Mégis hogyan tudnám megszelídíteni a kicsikét? -
#977 Na flash térkép a játékhoz.Rajta van minden:
http://www.playstationleague.co.uk/forum/viewtopic.php?f=359&t=7053 -
Knabb #976 Az szerintem. -
newc22 #975 Egymagos Athlon 64-es 3000es procival próbálta valaki? Vagy felejtős lehet így? :(