2096
  • Evin
    Mással van ott szerintem a gond. Talán csak pár giga van a C-n és az elfogyott.
  • ropi88
    na most érdekes jóóóó volt... (kopp-kopp-kopp) XD
  • MerlinW
    Hagyd csak automatán...
  • janika1972
    Állitsál le mindent ami a háttérben fut! Msn,skype,nyomtató-kezelö,telefon,fényképező kezelő program,mindent le kell állitani,feleslegesen ne fusson háttérprpogram! Ezek mind zabálják a memóriát..
  • ropi88
    úgy van most, néha mikor épp lövöm a katonákat jön egy üzenet, hogy kevés a memória
  • Evin
    Én nem így tudom.

ropi88
    Állítsd be, hogy a Windows kezelje, és kész.
  • ropi88
    van 4 giga ramom és gigára állítsam a virtuális memóriát?
  • Lacee86
    Már a menüt lefordították.
  • janika1972
    Készülget...
  • Jossua
    állitolag készül a magyarosítása ki tud erről valamit ?
  • CamelX
    4 gigás a legreálisabb
  • HoReSz1975
    Most már nekem is megy, felraktam a legújabb WINDOWS 7 Enterprise x64 March -ot
  • ropi88
    menni XD és mennyire kell állítani?:D
  • zorrobomber
    Örülök hogy tetszik, és remélem legközelebb animáció nélkül is menni fog :)
  • ropi88
    azta, ez mi király animáció vagy micsoda :O
  • zorrobomber

tessék
  • ropi88
    csáó!

win 7 alatt hol kell beállítani? :S
  • kormika360
    Rendben. Kössz
  • JackSparrow88

Már egy csomószor le lett írva hogy a játék nem fut Xp-n.(semmilyen körülmények között sem)Ha játszani akarsz vele akkor tegyél fel Win7-et vagy Vistát. Ha viszont nem szeretnél másik op rendszert feltenni akkor hagyd a csudába...
  • kormika360
    Sziasztok. Van esély arra hogy a játékot XPvel futassam? ( warezos)
  • zorrobomber
    Az egy vörös skorpió, nem? :) Egyébként jelezhették volna őket egyértelműbben... a'la Saboteur mondjuk hogy meg kell venni a térképeket amiken jelölve vannak. Mind1.
  • Jossua
    jó csak akkor én még akkor nem tudtam h ki lehet jelölni pontot :P
  • CamelX
    Szintén. Faxság volt az egész riogatás gépigényről. Az meg alap kéne legyen h minimum 4 giga pagefile legyen rendszerpartíción
  • janika1972
    Nem jól van beállitva nálad a virtuális memória...azért irja ki.Nekem a 2GB rammmal full beállitással röpköd a játék.
  • ropi88
    csáó!

nektek nem volt még olyan hibeüzenet a játék közben, hogy kevés a memóra? 4 giga elég kell hogy legye...
  • ViniSoundz
    Sehova nem kell beírni. Miért kellene? loááál! Tájékoztató jellegűek .

Most hogy valaki leírta, Te már tudod mi van ott és hogy hol keresni. Nemigaz?? Looollandia gyerekek!
  • Jossua
    Ezeket a kordinátákat térképnél hova kell beirni ?
  • JackSparrow88
    Thx, most akkor rem menni fog.(bár elég szar lesz megint megcsinálni azt a 3 satellites részt, na mind1) Egyébként nemtom hogy csinálja azt a gázpalackkal repülést az illető. Nekem nem sikerült rálőnöm a kampót, nem engedte asszem vagy vmi volt már, talán megpróbálom még1szer hátha...
  • janika1972
    Billentyüvel is könnyü irányítani a repülőt,nekem elsőre bejött...
  • CamelX
    Repcsit már egészen megszoktam, csak az a furcsa h nincs benn rakéta célzás, csak egyenesen lő, míg az ellenségnek mindig van kéznél
  • white0517
    s gombot nyomd mondjuk iszonyat nehéz irányitani a repcsid de kivitelezhető ott én is nagyon sokat bajlodtam
  • Knabb
    Ezzel reklámozták :D
  • zorrobomber
    Mondjuk tény hogy ha repülni kell én is előkapom az xbox gémpedet, azzal az igazi, míg a földön mászkálás/vezetés bill.-el. E van.
  • zorrobomber
    S gomb!
  • berczely
    "I Am Legend" - erre a helyre elmentem de nincs ott semmi... vízparton vagyok és kész semmi extra!.
  • CamelX

Bazzz mekkora királyság :D:D na itt azért érdemes megnézni pár gameplay videót. Eddig pl. semmi értelmét nem láttam a gázpalackoknak. Kreativitás mi mindenre jó :)
  • JackSparrow88
    Csá, elakadtam egy résznél: amikor 3 satellit rakétát kell semlegesíteni. Ez még meg is oldható, azonban utána szól a fickó h van még egy, amihez vadászrepcsivel kell odamenni és szétlőni. De egyszerűen nem lehet irányítani. Mihelyt elhagyom a kifutópályát, nemtok felemelkedni, nekimegyek egy fának, lezuhanok oszt kész,misszió kudarcba fulladt. Írja pedigh h Lshift és Lcontrol de azokat hiába nyomkodom, csak a sebességemet tom befolyásolni velük, a fel-le mozgást nem. Mégis hogyan tudnám megszelídíteni a kicsikét?
  • tutituti
    Na flash térkép a játékhoz.Rajta van minden:
    http://www.playstationleague.co.uk/forum/viewtopic.php?f=359&t=7053
  • Knabb
    Az szerintem.
  • newc22
    Egymagos Athlon 64-es 3000es procival próbálta valaki? Vagy felejtős lehet így? :(