2096
-
Jossua #1054 a játék is gyorsabb vagy csak gyorsabban indul el ?:) -
#1053 Gyorsabban indul, mentést meg sajnos nem lehet "átvinni". -
Jossua #1052 Just.Cause.2 SKIDROW valoban gyorsbb mint a reloaded ??? ez nem hülyeség??mentést át lehet vinni reloadedböl skidrowba? -
ricsa008 #1051 akk mindegy :( azért köszi -
Csokis #1050 Igen, csak utalás. -
dirtlaci #1049 valaki tudna a mentésben segiteni ?:DXD -
ricsa008 #1048 ez gondolom nem küld utánvéttel igaz? csak utalásos -
Csokis #1047 26 font szállítással együtt és innen! -
#1046 Jóhogy nem mindent a szádba rágnak már! -
#1045 Ez egy giga-fail hogy nem jelzi :( -
ricsa008 #1044 ez a pakk menni? és honnan lehet megrendelni? -
#1043 Itt vkik írták, h Reloaded verziónál kevesebb FPS-ük volt. -
xido #1042 Meg a szobor-rombolás is % növelő:) -
dirtlaci #1041 nah de mikor lehet mert én küldi végén amikor nem volt küldi akkor is ezt irta aztán meghaltam és kezdhettem előröl -.- leggellőröl :S -
Knabb #1040 Küldi közben asszem nem lehet menteni. (Nem is próbáltam még) -
Knabb #1039 Naa nekem csak kb 30 másodperc :D
-
TottiZsolt #1038 Ez engem is érdekelne. -
#1037 Reloaded 2 perc alatt indul, Skidrow 1mp alatt. Kb ennyi a különbség. -
Knabb #1036 Jó a reloaded is, nekem is az van. -
Rewerse #1035 Halljátok énnekem most jött le a reloded de valaki azt írja a neten hogy az nem jó .
Akkor most szedjek le SKIDROW-ot?Vagy jó areloded is? -
dirtlaci #1034 jah a kérdés lemaradt :D hogy tudnám megcsinálni ? köszi előre is :) -
dirtlaci #1033 hello all nem tudok menteni mert azt irja h save failed (warez) Köszi előre is :) -
moon21 #1032 Pedig már bejártam párszor, de nem találtam...
Azért köszi a választ! Bár azért nem lenne rossz, ha a térkép jelezné. :) -
xido #1031 Tudtommal nem..de ne ess kétségbe,vagy csak nem robbantottál fel valami "birodalmi dolgot" vagy valamit nem vettél még fel...ne csak a belvárosokat nézd meg,pár méteres körzet is hozzá tartozik,én egyszer kicsit arrébb találtam még pl.hozzájuk tartozó benzinkutat:) -
moon21 #1030 Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de azt szeretném kérdezni, hogy ha pl. egy civil várost nem tudtam 100%-ra megcsinálni, lehet-e valamilyen segítséget kérni, vagy a térképen jelzi-e, hogy még mit kéne megcsinálnom, vagyis mit hagytam ki?
Köszi -
Csokis #1029 Végre megérkezett!
-
#1028 Easter Eggs gyűjtemény -
ropi88 #1027 21:47 óra
35%
Mercenery Mode
-
#1026 Úgyszint.Először mindent unlockolok aztán nekiállok a küldetéseknek.Viszont az az egy nem tetszik,hogy az első részben ha felszabadítottál egy helyet akkor ott megvédtek és az ellenségre is lőttek aki behajtottak a faluba,itt meg hiába 100% akkor is enemy van benne.Ez a feature maradhatott volna.Így igazából feleslegesen csinálom,meg lehetne a faluk mellett az a tábor ami szintén az első részben volt. -
#1025 Nekem is annyi. De én csak pár küldetést csináltam eddig meg, ezeket a falucskákat "szabadítgatom" fel. Már elég sok kivan pipálva :) -
#1024 12 óra 19% -
#1023 Na és kinek mennyi eddig a beleölt játékidő?
Nekem 15 óra. -
ropi88 #1022 ez nagyon király, hogy ilyen is van... nem is tudtam, hogy így is lehet utazni :) -
#1021 4-es gombot lenyomod,aztán "E"-t ahol pittyeg és engedi majd jön egy kis átvezető videó és legalsót választod.Ott a térképen azokra a helyekre tudsz elutazni amiket már feloldottál(100%ra unlockoltad a helyet) -
gematta #1020 *észra
észre -
gematta #1019 én még nem vettem észra -
gematta #1018 szasztok
jo tudni van benne utazási mód
sokkal gyorsabb ugy eljutni mindenhova
-
#1017 Másnak is érződik hogy lassan reagál az egér?
Vsync ki van kapcsolva, de így is rossz :S Bekapcsolva horror. Bad Company 2-ben az segített hogy bekapcsoltam a vsync-et(pedig CCC-ben le van tiltva) -
#1016 Én sem tudok róla.
-
ropi88 #1015 de még 26 giga van a C-n :S