2096
-
#1094 Nemtudja senki meik lehet az a windows7 frissítés ameik kell neki? -
#1093 Najólvanám azér. Nemfogom tönkretenni a rendszert, csak megvan valahol az ami kell neki. -
strebacom #1092 Ez bejött....
-
#1091 Win7em van, a hétvégén tettem fel és még nemváltoztattam a kiíráson. Amúgy ha elindítom olyat ír ki, hogy:
Just Cause 2 működése leált
A vindows képes ellenőrizni, hogy az interneten található-e megoldás a problémára.
->Kesessen megoldást a neten, és zárja be a programot (es semmitsem eredményez)
->Zárja be a programot
És van ilyen további információk a hibáról:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: JustCause2.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4b7dec52
Hiba – modul neve: JustCause2.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4b7dec52
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00040fc0
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Ebből már tudni milehet? Amúgy nálam nem csak ennél a játéknál ír ilyesmit. -
#1090 Az csak egy támogatási információ, nincs jelentősége technikailag! De pontosan mit ír ki amikor nem indul el? Vagy csak egyszerűen nem indul? Eredeti a játék? Ha pár fontos információt leírnál akkor talán tudnánk segíteni...ha jól látom XP-d van, gondolom tudod hogy csak vista-n és windows 7-en indul??? -
#1089 Dehát nemindul el. -
xido #1088 Semmit..leokéztad és mehet a játék..poénos dolog akart lenni a release-teamtől.. -
#1087 Hi
Felakartam tenni a játékot de a telepítés végefele ezt írja ki:
"Support the software companies.If you play this game BUY, iT!"
Mi a fene e? És mitcsináljak vele? (reloadedes) -
#1086 igen nekem ott is van.. -
#1085 Feltettem a limitált edition-os patchet átmásoltam a mentéseket is. Mentések jók viszont semmi plusz cumot nem találtam. (elvileg pisztoly meg karabély, ejtő ernyő meg valami kocsi is kéne hogy legyen bshopban) -
#1084 Azért azt megjegyezném, hogy az emberke aki bejelöltette, szinte a megjelenés után tette. Most vagy kamu, mivel e-mailt sem adott meg, vagy szerintem hexában csinálja, aminek viszont semmi értelme. Ráadásul az MP fórumába sem írt erről semmit.
Szóval én erősen kételkedek benne, de hát nem lehet minden bejelentett fordításra bizonyítékot kérni, bár nem volna rossz ötlet.
Írtam az MP-n is, hogy tőlem ne várjátok a fordítást. Én csak megnéztem a demót. -
#1083 valahol jogos a lebaszásod, anno C64-es Pirates-hez is kézzel rajzoltuk kockás füzetbe a térképet :D -
strebacom #1082 jajjj akkor nem vagyok a társad ne haragudjááá kaki fújjjj...
-
xido #1081 -
#1080 Vájjá segítek: Farkazmus a pénisz, míg a szarkazmus a fekáliaimádat. -
strebacom #1079 De én nem mert magyar vagyok, milyen szarkáról beszélsz, csak a magyar dumát értem "farkazmus" ez mit jelent??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#1078 Értem én a szarkazmust:) -
strebacom #1077 Evin..irt utolsónak.....
Tehát van remény....
-
janika1972 #1076 Menj rá a magyarítások.hu-ra és mindent megtudsz!
http://magyaritasok.hu/
A magyarítási listában van,hogy ki fordítja jelenleg -
strebacom #1075 -
Jossua #1074 h kabbe de vicces gyerek vagy te :) de forditja vki :P -
#1073 Menü kész, azt én mondtam poénból, nem lehetett érezni rajta? -
Jossua #1072 csinálják... magyarositáson fent van h forditás alatt.. meg itt is mondta vki h a manü már kész -
paragraf #1071 Van lehetőség csak lőszer vásárlására a black marketen vagy mindig meg kell venni az adott fegyvert? -
strebacom #1070 Senki...."honnanveszed" hogy csinálja valaki???
-
Jossua #1069 kik csinálják a magyarositást dobnátok egy linket ? -
strebacom #1068 Hát igen te vagy a mi istenünk, és hála "istennek", te sokat segitesz, nekünk....
-
#1067 Telepítés után nálam is első pont az UAC kikapcs:)
Mondjuk 14 év a szakmában megengedheti, egyébként nem szoktam ajánlani én sem:) -
moon21 #1066 Ez nem éppen egy bölcs ötlet... -
#1065 FSB, bios tuning opciók, stb. -
janika1972 #1064 Én minden programot rendszergazdaként indítok a win7-ben.. -
dirtlaci #1063 nah emberek akinek save failed annak jobb klick az ikonra és futtattás rendszergazdaként és igy menni fog ;) -
Jossua #1062 Janika nekem igy is müködik ! Csak ha az gyorsabban fut több FPS-el akkor.... -
TottiZsolt #1061 Ja, arra meg azt írja, hogy Save Failed. -
janika1972 #1060 Lehet menteni.ESC,és save. -
TottiZsolt #1059 Mit kell ahhoz csinálni, hogy lehessen menteni a játékban? (skidrow verzió) -
strebacom #1058 Ja...megelöztél..éépen ezt akartam irni én is...
-
#1057 hogyen lehetne
én is átvittem -
#1056 gyorsfelmérés :D Ha megkérdezik tőletek, hogy egy alaplap milyen tuningra nektek mi jut először eszetekbe ? -
janika1972 #1055 Nem mindegy? Az a lényeg hogy működjön!