2096
-
#1134 Ha van az oldalán fegyveres csávó azt előbb ki kell löni különben nem lehet beszállni! -
janika1972 #1133 Rá kell löni a szigonnyal,és hopp ráugrik a helikopterre.Utánna nyomjál "e" betüt,és le kell verni a pilótát,ugy hogy a megfelelö számbillentyüt nyomkodod..mindig azt kell megnyomni amelyik megjelenik -
#1132 Há! Nemtudom mitcsináltam, de elindult! :D De el is akadtam...:/ Mitkell csinálni ott a helikopternél ami lövöldözik? Lőjem le egy kispiszojjal? -
#1131 Egy probléma lesz majd a JC2:MP-vel ha így hívják majd,mivel warez is megy rajta multiba, akkor a csalók,haxorok és egyéb netmocskok hadát szidhatjuk.
Tapasztalat. Anno a SA:MP kipróbálásakor igen kellemetlen volt mikor egy bandaháborúban 10-10 ember öli egymást és bejön egy godmodos,unlimited ammo-s srác és lekaszabolja a 20 embert.
De majd saját szervert kell indítani és ott mehet a móka -
#1130 FacePunch fórum, azok nagyon elvetemültek, igazából ugye a Garry's Mod-ra illetve a Valve játékokra vannak kihegyezve, de vannak dolgok ott is. Sok modder, modellező, lua scripter stb stb. Hátha összedobnak egy két érdekességet nekünk.
Na ezt sem tudtam, ki is próbálom, KÖSSZ :) -
#1129 És ha a vízbe belemész egy kicsit az is lemossa.
JA és felhívom a figyelmet erre a fórumra:
http://www.facepunch.com/forumdisplay.php?f=365
Itt dolgoznak a moddolásokon,illetve ráfeszültek a multiplayerre is amit úgy képzeljünk el mint a gta:san andreas multiját (SA:MP).Ha ez sikerül,akkor lerakhatatlan játék lesz az biztos. -
#1128 Most nyomom a 20.-ik órámat, és egyszerűen óriási a szoFFer! Azt észrevettétek, hogy a járművek koszolódnak egy idő után, jó ezt ki nem venné észre, na de ha elered az eső az le is mossa a dzsuvát róla. Ilyen apróságokra figyelni, nagyon jó. Meg vagyok elégedve a játékkal, és amint kifizetem azt amire jelenleg gyűjtök, azután tuti megveszem ezt a játékot Limitált kiadásban. Megéri! -
#1127 16 óra 32 perc 28.9%-nál vége lett a főszálnak! -
Rewerse #1126 Halljátok megvan felraktam a frissítéseket de nemtok menteni mert "save filed" nemtudjátok mit kell? -
#1125 csak összehoztam -
#1124 az elakadt autót hogyan kell kihúzni, milyen bii. kombinációval -
#1123 ments egyet manuálisan -
#1122 Azt hol tudom megnézni, hogy hány %-nál tartok a játékba? -
#1121 Meg is van! Pénteken volt telepítve és mindenből a legújabb van fent. És most? -
#1120 Újrarakod szépen a Windows 7-et, hagyod hogy frissítsen, legfrissebb ATi meghajtót felrakod, legfrissebb DirectX (2010 Február)
Mindig frissítsd a rendszert és az illesztőprogramokat hogy ne legyenek ilyen fennakadások! -
#1119 Mi, a játék? Az az, de biztos nem az az oka mert más is van amivel ugyanez van és ha ennek meglesz az okda annak is. Amúgy meg csak nálam nem megy. -
janika1972 #1118 akkor warez? -
#1117 Nem bolti, mer az drága azér egy oprendszerér, de aktiválva van meg minden. És nem buherált. -
#1116 Na, közben megtaláltam az utolsó dobozt is, viszont az a zöld jel vagy mi, továbbra is megmaradt. Annak ott kell maradnia, vagy mi lenne ez? -
#1115 Gamekapocs teszt 78% -
#1114 Köszi! És te melyik helyen találtad meg ezt a ládát? Valami konténer közt? -
janika1972 #1113 Eredeti a windowsod? -
#1112 Feltettem a windows frissítéseket. Viszont annyi változott, hogy elindítom és tölt úgy 5 másodpercig és kész...ennyit csinál. Ötlet? -
csoli31 #1111 Nálam is 97%-on volt, addig amíg meg nem találtam egy fegyver fejlesztési ládát. Rengeteget kutattam érte ott a kikötőben, de végül meglett. Nálad is valahol ott van egy láda amit meg kellene találnod.
Szerk.
Kicsit lassú voltam. -
#1110 Keressél dobozt ilyenkor még van valahol 1db! -
#1109 Egy kis segítség kellene!:) Itt akármit csinálok, nem mutatja, hogy kész a misszió, pedig már nincs senki sem! Már szinte mindent szétlőttem, és nem jelenik meg a zöld pipa, hogy kész. Már nem tudok mit csinálni itt. Újra kezdeni meg nem lehet ezt a részt. -
janika1972 #1108 Én Oem verziót használok x86-os,és az elején lehet választani melyik verziót telepitse fel.Van hozzá aktivátor is! Nagyon jó a rendszer,már 3 hónapja használom,és semmi baja neki.A linkje megvan,ha szabad,akkor beraknám ide... -
janika1972 #1107 Mindenképpen csak olyan Windows 7-et szabad használni,amelyikben benne van az MSDN rövidités! -
strebacom #1106 Talált...ez kell....
-
Rewerse #1105 Még mindíg nemtom hogy most meik windows7-et rakjam fel ahhoz hogy menjen a JC2 és ne irja mindig ki hogy csak ugy leállt.pl amit most szedek a "Microsoft.Windows.7.Enterprise.x86.Integrated.March.2010-BIE" (amihez vannak elvileg ffrissítések) az jó??? -
#1104 16 óra 9 perc 27% már nagyon unom.
Remélem lassan vége a fősztorinak aztán megy a lecsóba! -
Rewerse #1103 lol ezt nemis láttam.Kössz de a gamre még nincs nagyon válasz -
csoli31 #1102 Nem gondolod hogy rossz helyen kérdezed ezt? Inkább itt tedd fel a kérdésed. Ott biztos tudnak segíteni. -
Rewerse #1101 Valaki lécci mondja el pontról pontra hogy mit kell.Kezdve azzal hogy mien win7-et kell elösször is felrakni meg hogy mért nem megy a ZoneAlarm meg a driverek. PLS -
Rewerse #1100 de nekem nemrakja fel a ZoneAlarm-ot ,nemtok állítani a totalcommanderen és egy csomó ATI drivert se tok felrakni.Tud valaki helpelni??? -
Rewerse #1099 Ja az gáz de én kb 1 órája raktam fel:D és lehet hogy uyganez lessz mert csak a jc2 van még fenn -
#1098 Neked legaláb elindul, nekem egy csomómindennél aztírja, hogy működése leált holott éphogy csak elindítottam és nemindul el. És mostmár msn-re sem tudok belépni. Egyszercsak kiírta, hogy működése leált és már nemtudok. -
Rewerse #1097 Nekem is ugyanez a baj.Hogy leáll a game pedig belép tölt és csak kifagy és leáll.És a háttérprogramok ki vannak kapcsolva. -
#1096 Ezt, hogyértsem? -
strebacom #1095