2096
-
#1174 Mutatok pont egy pár verdát, nem tudom tudtok-e róla.
Itt Találhatóak:
-
#1173 Térkép
Zölddel jelöli az Easter Eggs-eket!Amúgy fent észak-nyugatnak a legfelső kisebb sziget. -
janika1972 #1172 Fennt északnyugaton,hamar megtalálod mert felrobban a repülö ha felé érsz -
#1171 LOST sorozat komplett szigetét, ahová, ha repülővel érkezünk, akkor az lezuhan és még a túlélők táborát is megtaláljuk.
Hol található ez a sziget? -
janika1972 #1170 Jól van.ügyi vagy! Inkább játsszál! -
#1169 Ja, talán azt, hogy "húzzam ki" de ha nemtudom mivel akkor nemtudom miről beszélünk. -
janika1972 #1168 Huuu,inkább nem irok semmit.Felhúztam magamat -
janika1972 #1167 -
#1166 de angolul ott irja alul -
janika1972 #1165 Ott mondja az ürge angolul,hogy huzzál ki innen a mocsárból.Szerinted mivel kell egy autót kihuzni a mocsárból,kézzel? -
#1164 De az nemvolt benne, hogyan kell két tárgyat össze kötni, ezt elkell ismerned. -
janika1972 #1163 Nekem az tetszett a legjobban. -
janika1972 #1162 Kénytelen leszel belejönni,mert igy könnyebben fogod teljesiteni a küldetéseket.. -
#1161 Mondjuk a játék 1. küldetése full tutorial pálya szóval nem értem mi ebben a játékban olyan bonyolult! -
#1160 Hát nemtudom én nemvagyok médium, hogy mindenrte egyből rájöjjek. Szerintem amikor te játszottál vele először biztos nem ment minden 5 perc alatt és mindenre elsőre rájöttél, mert az lehetetlen. Én is mégcsak most kezdek rájönni egyátalán hogyan kell iránítani. -
janika1972 #1159 Volt olyan hogy 5-en lőttek rám,és a fejük felett ott voltak a piros hordók.Szerinted mit kell ilyenkor tenni? -
janika1972 #1158 Én ezért szerettem meg,mert lehet benne taktikázni,pl üres tárakkal vágtam neki a küldetéseknek az elején,és simán megcsináltam csak a csákánnyal.Ha körülnézel a küldetés alatt a területen,mindenhol ott van a megoldás. -
janika1972 #1157 Olvasd vissza a hozzászólásodat,aztán megtudod.Ha egy játékba nem lenne logika,csak agyatlan lövöldözés,akkor szart se érne az a játék.Ebben a játékban pont nem a fegyvereken van a legnagyobb hangsuly,hanem a grabbing hookon.Azért nem erőltetik a löszert a játékban képzeld el -
#1156 Merthogy? -
janika1972 #1155 Ezt most nem gondoltad komolyan amit leirtál? -
janika1972 #1154 Mégjobban fáj -
#1153 Ugye? És az nem a logikától függ, hogy valakirájön vane benne ilyen kötél amivel összelehet kötni két autót pláne ha sehol nemírja...szóval abbalehet hagyni a logikám meg az eszem kritizálását. -
janika1972 #1152 Jaj! Ez fájt -
janika1972 #1151 Megszenvedtem vele én is,ugyhogy direkt nem áruljuk el mit kell csinálni.Jöjjél rá magadtól! -
#1150 Most mondtam. Egy autóba kéne beszálni, mert beszált a hapi, de már azon is túlvagyok....ki a fene tudná, hogy vannak benne ilyenek, hogy rálősz kötelet azt egy másikra, ráadásul minderre magamtól kell rájönnöm...ha én csináltam volna ki irattam volna a kéernyő jobb oldalára, hogy ilyet is lehet. -
janika1972 #1149 hehe,pont ezt akartam irni én is -
janika1972 #1148 Ja tudom már.Használd az eszedet egy kicsit! Ott van egy másik autó is -
#1147 Hát mert józan ész is kell hozzá és logika...
Mi a büdös picsának van szerinted az a madzag a kezeden? -
janika1972 #1146 Melyik résznél jársz? -
#1145 Na azt nagyon utálom! Akkor eztsem viszem ki csak a nagy területek miatt, de most komolyan milyen játék az amiben nemlehet tudni mitkell csinálni amikor egy autó van elöttem és csinálnikéne vele valamit, de semmitsem lehet. -
#1144 Beragadt az autó, traktorral ki tudod húzni!
Csákjával célozz a trakira (F), lődd rá és tartsd nyomva az (F)-et és célozz a kihúzandó kocsira és ezzel összekötöd őket. -
janika1972 #1143 Kicsit taktikázni kell a játékban.Ha most nehéz neked,akkor mi lesz késöbb,amikor vigyázni kell majd más életére is,nemcsak a tiedre. -
#1142 Hát nem annyira mert akkor eszeveszettül elkezdek zuhatti, a kamera meg ideoda imbolyog és bekéne céloznom egy 20cm széles platformot. Amúgy azon már túlvagyok mostmeg lentvagyok, egy fószer beszált a kocsiba és se beszálni nemlehet mellé, se semmi. -
#1141 Left Alt?
Miért nehéz beszenvedni magad oda?Kiugrassz a heliből és csáklyával odahúzod magad, ennyi! -
#1140 Ja erre én is gondoltam, de a lehetetlennel volt egyellő oda beszenvednem magamat, már vért izadtam mire beugráltam oda. Amúgy mi a bánat az a "LALT"??? -
janika1972 #1139 -
#1138 Mi lenne ha bemennél hozzá és segítenél neki?
-
#1137 Jó mondom az elején, nem a második pályán, de minegy már túlmentem ott, csak ki vette volna észre, hogy ott az a bazinagy lövegtöröny(xD). Amúgy most megin nemtudom mivan, egy fickót az épületben lőnek, énmeg a helikopterben vagyok és nemtudom mitkell csinálni. -
#1136 Jó csak mondtam ha van oldalán emberke akkor ne csáklyázza senki mert nem lehet beszállni.
-
janika1972 #1135 Nálam csak a pilóta volt bennt.