Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Az egy vörös skorpió, nem? 😊 Egyébként jelezhették volna õket egyértelmûbben... a'la Saboteur mondjuk hogy meg kell venni a térképeket amiken jelölve vannak. Mind1.

jó csak akkor én még akkor nem tudtam h ki lehet jelölni pontot 😛

Szintén. Faxság volt az egész riogatás gépigényrõl. Az meg alap kéne legyen h minimum 4 giga pagefile legyen rendszerpartíción

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Nem jól van beállitva nálad a virtuális memória...azért irja ki.Nekem a 2GB rammmal full beállitással röpköd a játék.

csáó!

nektek nem volt még olyan hibeüzenet a játék közben, hogy kevés a memóra? 4 giga elég kell hogy legye...

ViniSoundz
Sehova nem kell beírni. Miért kellene? loááál! Tájékoztató jellegûek .

Most hogy valaki leírta, Te már tudod mi van ott és hogy hol keresni. Nemigaz?? Looollandia gyerekek!
Ezeket a kordinátákat térképnél hova kell beirni ?

JackSparrow88
Thx, most akkor rem menni fog.(bár elég szar lesz megint megcsinálni azt a 3 satellites részt, na mind1) Egyébként nemtom hogy csinálja azt a gázpalackkal repülést az illetõ. Nekem nem sikerült rálõnöm a kampót, nem engedte asszem vagy vmi volt már, talán megpróbálom még1szer hátha...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Billentyüvel is könnyü irányítani a repülõt,nekem elsõre bejött...

Repcsit már egészen megszoktam, csak az a furcsa h nincs benn rakéta célzás, csak egyenesen lõ, míg az ellenségnek mindig van kéznél

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

white0517
s gombot nyomd mondjuk iszonyat nehéz irányitani a repcsid de kivitelezhetõ ott én is nagyon sokat bajlodtam

Amd athlon x64 x2 dual core processor 5200+ 2.70Ghz 9500 GT 1gb Kingmax ddr2 800Mhz 4gb

Ezzel reklámozták 😄

Positive Mental Attitude

zorrobomber
Mondjuk tény hogy ha repülni kell én is elõkapom az xbox gémpedet, azzal az igazi, míg a földön mászkálás/vezetés bill.-el. E van.

zorrobomber
S gomb!<#szomoru1>

berczely
"I Am Legend" - erre a helyre elmentem de nincs ott semmi... vízparton vagyok és kész semmi extra!.

Bazzz mekkora királyság 😄😄 na itt azért érdemes megnézni pár gameplay videót. Eddig pl. semmi értelmét nem láttam a gázpalackoknak. Kreativitás mi mindenre jó 😊

JackSparrow88
Csá, elakadtam egy résznél: amikor 3 satellit rakétát kell semlegesíteni. Ez még meg is oldható, azonban utána szól a fickó h van még egy, amihez vadászrepcsivel kell odamenni és szétlõni. De egyszerûen nem lehet irányítani. Mihelyt elhagyom a kifutópályát, nemtok felemelkedni, nekimegyek egy fának, lezuhanok oszt kész,misszió kudarcba fulladt. Írja pedigh h Lshift és Lcontrol de azokat hiába nyomkodom, csak a sebességemet tom befolyásolni velük, a fel-le mozgást nem. Mégis hogyan tudnám megszelídíteni a kicsikét?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

tutituti
Na flash térkép a játékhoz.Rajta van minden:
http://www.playstationleague.co.uk/forum/viewtopic.php?f=359&t=7053

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Az szerintem.

Positive Mental Attitude

Egymagos Athlon 64-es 3000es procival próbálta valaki? Vagy felejtõs lehet így? 😞
Firerock
mrá megtaláltam
ki kell lõni a homokzsákokat,nem olvastam tovább😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

100%-nál a begyûjtött páncél és szervíz ládák voltaképpen grátiszok..a cél a vörös csillaggal jelzett objetumok felrobbantása,lásd:generátor,
bnzinkút,víztorony,silók,tartályok...ilyesmi..
Firerock
na igen és hogy viszem el ide a repcsit ballont?semmivel nem bírom elvontatni

Firerock
hogy tudom ezeket a koordinátátkat beütni?

zorrobomber
Van egy apró kérdésem, nem teljesen tiszta hogy mikor mit is érdemes/kell csinálnom. Szóval ok, hogy vannak a küldetések, amiket színes jelek mutatnak a térképeken, ezeket tudom csinálni. Miért van az hogy amikor betöltöm a gémet, akkor egy bázison dob le egy géppuskás autó meg emberek mellett akik nyilvánvalóan velem vannak. Több faction-nek is dolgozom, mitõl függ hogy valaki rámlõ vagy nem? Igazából arra sem jöttem rá hogy honnan kell tudnom hogy ki az ellenség és ki nem?

Másik: a kis falvak meg városok amik még vannak, hogy lehet 100%ra megcsinálni? Csak a begyûjtött cuccokat jelöli ez a százalék érték? Azt is sejtem hogy a Chaos az jó dolog, tehát, random ellenséges épületekre is érdemes rárobbantani?

Elõre is kösz a láma kérdésekre a választ, de nincs nagyon idõm utánukjárni, este-éjszaka tudok leülni kb fél órára játszani... a gémen belül meg nem minden teljesen egyértelmû, és valahogy mindig csak a szarakodással, repüléssel, utazással baszom el az idõt <#idiota>

tutituti
ja és egy két easter egg:
Bubble gun: X: 4249, Y: 25990
Mile High Club: X: 29584, Y: 11435
Desk and Chair from I Am Legen at the end of a pier: X: 18207, Y: 21543
Hot Air Balloon (Fly by shooting off sandbags, hitting Y rapidly and moving in directions by walking): X: 7392, Y: 16151
Field for flying plane (It's a field in the jungle perfect for the BM plane, meaning you can practice using it. This way it goes off the ground without exploding! Also, its right by a village, so you can extract there anytime) : X: 29963, Y: 17120
Hatch from LOST: X: 1769, Y: 4351
Beached Whale: X: 29611, Y: 31332 (You can make It's stomach explode by grenadine It's stomach. Very gory.
LOST island plane crash wreckage and search sign: X: 1275 Y: 3663
3 Faces: X: 30377 Y: 30638 (I don't really think this is a easter egg, but whatever)
Skull Island: X:14834, Y:17323 (once again, not really an easter egg, but still cool)
A shark fin swiming, but a metal thin attached to a propeller: X: 12730 Y: 22494

tutituti
X:7350 y:16192 Egy hõlégballon van amit lehe elvileg irányítani.
hogan irányítsuk

tutituti
Lift mozog az épületen kívûl.Felkapaszkodsz rá.És felvisz hiphop.Aztán a legtetejére a következõ lift használatával megint felérsz.

Ott van mellette egy másik magas ház (egyik házról a másikra csáklyázva fel tudsz menni). Nekem is sokadjára sikerült, mert igencsak kevés idõ van rá.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Kaptam egy küldit amin bombákat kell idõre hatástalanitani, persze õrök likvidálása után. Mindegyik házak tetején vagy teraszán van , az utolsó egy magas felhõkarcoló tetején oda nem tudok felmenni és mindig felrobban az a szar.Valaki megcsinálta már ezt , és ha igen hogyan?
Fehercsoki
LOL Monster Truck úszik a vízen😄 Nagy kerekei fenn tartják.

átmásolod a mentéseket és minden okés

Azt az infot nem néztem és nem vok egy nagy angolos ...

MerlinW
Ha elolvasod az infót amit írtak hozzá #951, nem "agyõõ save game"😊

[merlinw.org]

ja ha felrakod agyõõ save game 😊 még jó h eddig alig csináltam küldiket csak szorakoztam meg pusztitottam 😊

tényleg, és de sok minden volt ott 😊 köszi még1x XD

okés, köszi, kipróbálom

Mobilon hívható kereskedõ..megnyomod a 4es gombot,keresel térerõt,E-vel tárcsázol,kiválasztod mi kell,jön a csávó helivel és ledobja😊
grebber
Megnyomod a 4-es gombot majd az E betût!Akkor bejön a menü része és ott tudsz választani mit akarsz jármûvet/fegyvereket/szállítást egy másik helyre!

Next PC upgrade: 2022

Csáó!

ez a Black Market hol is van pontosan? vagy hol lehet ott vásárolni?

Én botor módon meg elkezdtem elölrõl,igaz sok órám még nem volt benne..
Szóval Black marketen belül vannak a cuccok,mind max-ra fejlesztett,de csak a pisztoly meg az ernyõ ingyenes,a többi pénzes😊
balee4
Na megnéztem bizony müxik a régi Skidrowos mentésekkel, csak át kell helyezni õket az nfo-ban megadott könyvtárba.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Just.Cause.2.Limited.Edition.Content.DLC-SKIDROW

The content of this release, will upgrade your version of Just
Cause 2 to the Limited Edition. The additional content of the
Limited Edition is a DLC package of various things added to
the game. The content can be accessed under the "Downloadable
Content" option at the main game menuscreen.

We have also renamed the game launcher and given the original
game exe it's original name, as you only need to run our
language launcher once to set language.

Launcher has been renamed to: JustCause2_Launcher.exe

Furthermore we have decided to change the save location, as we
perfer it at a location where people with no admin rights got
access. The new save location is:

C:Users<YOURUSER>AppDataLocalSKIDROWSAVES8190

The number represent the ID number of the game. If you for
some reason decide to change the number inside steam_appid.txt
to 80, then your save location will be this:

C:Users<YOURUSER>AppDataLocalSKIDROWSAVES80

That's it!

Install Notes:
1. Unpack the included rar files.
2. Run Just.Cause.2.Limited.Edition.Content.DLC.exe and install
3. Play the game

[merlinw.org]

ac
Abban a könyvtárban ahová feltelepítetted vannak "JustCause2_Game.exe.736. STEAMSTART" ilyen steamstart kiterjesztésû file-ok én azokat kitöröltem és akkor nem fagyott ki.Azóta ha összejön 3-4 kitörlöm és játszok.Minden kilépés és újraindítás után lesz egy.Remélem segítettem!

Eszembe jutott, hogy még a warez verzió fent van a gépemen, így gyorsan feltettem. Benne van a Monster Truck is. <#smile> Kár, hogy az eredeti alatt nem lehet használni. <#shakehead> Igazán kijöhetne EU régióba is a Monster Truck. <#rolleyes>

balee4
Nem tudom, így nem merem kipróbálni..., de nem az a gond xido, hogy megváltoztatja a mentés könyvtár helyét? Vagy megnézted és tényleg nem mûködnek a régi mentések?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ebbe benne van az USA féle Monster Truck is vagy csak a UK féle LE cuccok?! <#confused> <#smile>

balee4
Jó hogy szólsz, akkor hagyom a francba.

Telepítés után ugrik az addigi mentés,szóval csak óvatosan😊))