2096
-
Jossua #1334 van egy másik is :) mondjuk ez nem annyira jó lett
-
#1333 amúgy minden kilométer megtétele utána találsz legalább egy lőszeres/fegyver ládát valahol (templomban, hid lábánál, fa tövében, benzinkútnál, épület erkélyen stb) -
#1332 létezik olyan hogy közelharc vagy kézi harc. Ahoz nem kell fegyver, csak közel kell jutni az ellenfélhez, aztán már csapkodhatod is a fémcsillag korbáccsal őket. Sok ember közé ugorva keményen szét lehet kapni közöttük :D -
#1331 1.Alt gomb.Felugrik a tetejére és "s" vagy "w" gomb.
2.Nem.
3. "4"gomb aztán "E" ahol engedi(pittyeg) és ott kiválasztod a járművek menüben.
4. hármas pont
5.nemtom
6.Ez megoldható megint a hármas ponttal. -
Immigrants #1330 Helló! Pár kérdésem lenne:
Hogy lehet az autóba/hajóba a löveghez ülni?
Meglehet ölni a kötéllel egy embert(1X kilövöm és úgy)
Hogyan tudok repülőt/helikoptert szerezni (azon kívül hogy keresek)
Hol tudok vásárolni?
És hol tudom az autómata mentést kikapcsolni?
Utóbbi kettő azért érdekel mert: Végeztem az 1. két küldetéssel és ott vagyok szabadon. Gondoltam megnézem mi hogyan van stb. Elkötöttem egy hajót és az olajplatformra mentem vele ahol kifogyott az összes táram+ meghaltam. Savingolt a játék és most fegyver/ lőszer nélkül elég nehéz a játékot vinni! -
#1329 Azt hiszem előre vagy hátra kell ugrani és ott deaktiválni a bombát. -
sarker #1328 sziasztok...:)
végig vittem a játékot..és a mellék küldetéseket csinálom...a sivatagba..és van egy olyan mikor 3 db Hammer terepjárot kell kisérni tele bombával....és mindig fel robban mikor a toronyhoz érek...mit kell tenni? pedig mindenkit elintézek míg oda érek
-
#1327 Az igazi pofaraeses :
amikor a hid csak latszatra van ott... ;(
-
xido #1326 Motoros képet lementettem,mocsok jó 3d hatású:))))) -
#1325 Nemtom nekem nemhianyzik eger csak addig amig kitolom a jobbfelso sarokba hogy nelassam a pointert ;)
OFF//
Eleget gamoltam mmar X360-on hogy gyorsan porogjek... mellesleg most szabadhetvegen kiprobaltam egerrel a MW2 -t .. es ..nem volt az igazi ... ;( -
janika1972 #1324 Oké,majd megkeresem. -
Jossua #1323 Van néhány egész korrekt ugrató rámpa :)
-
Csokis #1322 Az csak a PS3 verzióban van! -
janika1972 #1321 ezt nem hallottam még.Fraps-al biztos lehet. -
#1320 Én is ugyanígy játszom ahogyan te, X360 controllerrel, mondjuk egy egy izgalmas lövöldözésnél azért odakapok az egérhez .
(mindig azt mondják az ismerősök, hogy kissé drága az Xboxom) -
#1319 Megoldottam...! -
#1318 En Pc-n tolom szinten full HD tv-n, es xbox kontrollerrel, ahogy te ;) hidd el, nincs kulonbseg, megneztem kolleganal xboxon, de valahogy a szinek nem jottek be, minden masban 1:1 ugyanaz ;)
valaki mondja meg :
Olyat halottam hogy videot lehet rogziteni a jatekban, es kirakni netre.. ilyet nemlatam meg benne sehol..hogyisvanez ? :) -
janika1972 #1317 Jó sok bombát kell hozzá venni az elején a Black Marketből! -
#1316 igen már rég:-) -
janika1972 #1315 Te megcsináltad a 3 mühold kilövését? Baromi nehéz küldetés,és az 1. kilövése után elindul egy számláló,és 10 perced van rá,különben fellövik a müholdakat -
#1314 tudom
-
janika1972 #1313 He,vannak ott jó csajok is,nem csak b.zik. -
#1312 én voltam
-
janika1972 #1311 Hehe,nagyon tetszik a léghajó! Voltatok már fennt? -
janika1972 #1310 Yes! Igazad van! Habár most megújult a Gta 4 is,biztos nem véletlenül! -
#1309 Nem tudjátok mért van az ha a new game re rá akarok nyomni kiválasztom a nehézségi szintet, tölti a játékot és az a kép marad bent! pedig már hallom ahogy a csaj beszél! Meg megy a játék meg minden de nekem még mindig a betöltő képet mutatja! Ha valaki tudja rá a megoldást, megköszönném ha segítene! -
evilvenom #1308 Nagyon nagy game, nekem a kedvencem, szerintem simán kenterbe veri a GTA IV-et. -
#1307 Na megcsináltam az összes mellékküldetést+ a főkküldiket is.Így 53% meg persze egy rakás helyet feloldottam.Lesz még vele mit játszani azt hiszem.Csak jöjjön a dlc áradat. -
janika1972 #1306 A Gta-ban is a keresgélés volt a móka,meg ebben is. -
#1305 hát igen, sokkal jobban elvagyok vele én is :) Igaz, egy idő után már ez is jórészt monoton lesz, de hát csak a térkép úgy 10 %-nak bejárásával elvoltam 2 napot :D és hát még mennyi helyen nem voltam :D -
Csokis #1304 6 órát játszottam egyelőre (nagyon kevés az időm ) és csak 9 acsit szereztem meg az 50-ből. -
janika1972 #1303 Okés,már megcsináltam ezt a küldetést is,nagyon gyorsnak kell lenni,és pontosan kell tudni célozni! Bakker,aki azt meri mégegyszer mondani hogy unalmas a játék,az játsszon inkább a sajátjával,mert a GTA 4 mellett,ez a másik legjobb játék! -
#1302 motor - szigony - siklóernyő : mindent megold.. a rendelkezésre álló idő fele alatt kivégeztem azt a küldit :D Jobb vagyok mint pókember :D
Amúgy a tengeren van egy kis sziget az egyik olajfuró közelében, rajta 3 hatalmas szélerőmő (az a forgó lapátos izé). Na arra másszatok rá a szigony segítségével.. :D nagyon beszíditő látványban lesz részetek! :D (talán majd rakok fel valahova videókat :D) -
#1301 Ha már így tudja mindenki hol van a mentés, tudna küldeni nekem valaki egyet, fontos lenne :) Windows telepítés miatt elveszett. -
#1300 aham.Mert ugye én a just cause 2 könyvtárban levő saves mappából másoltam ki.az meg még a legrégebbit tartalmazza. -
Jossua #1299 juhuhu az mekkora szar üldi azzal én is szarakodtam :D -
#1298 Fagyiskocsi után? -
janika1972 #1297 Hát bakker,ez a bombás küldetés az agyamra megy. 4 perc alatt kell 4 bombát hatástalanitani,és a negyedik fennt van a toronyház tetején.Már odaértem,csak kevés időm maradt,és felrobban mindig...befonom a hajamat.Gyerekek,ez izgalmasabb játék,mint a Gta 4 -
#1296 Ok.Én voltam anno a balfék.
Tehát aki azt hiszi hogy elbukta a mentéseit,az itt találja a rendes mentéseit:
C:\Users\<YOURUSER>\AppData\Local\SKIDROW\SAVES\80
Ezt másoljátok be a főkönyvtárba. -
#1295 Hát ha én ki tudnék fizetni egy full Hd-s tv-t, akkor tuti én is xboxolnék meg ps3aznék, nem szarakodnék itt iylen videókártyákkal meg monitorokkal.
Mondjuk annyira nem szar a 22colos 16:10en sem. De azér a fotel-konzol-tv-joy a legkeményebb :))