Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skodatigris: Nem is kell hozzá serial amikor installálod.Vagyis nekem nem kellett.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
GET OVER HERE!
Olyan kérdésem lenne, hogy meg lehet valahogy változtatni a nehézséget? Hülye fejemmel, legnehezebbre állítottam, de aztán rájöttem hogy ez nem az a játék😊Véleményem szerint, ezt jobb alacsonyabb, nehézségen játszani. (Na nem azért mert, így nem boldogulok, csak egyszerûen jobban élvezném ha nem kéne mindig bujkálni, mivel olyan hamar lemegy az életem:\)
thx
Szard le.😄😄
kellemes ünnepeket
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Érdekes, nem kellett hozzá nekem sem 5 perc, hogy rájöjjek, de szerintem másnak sem itt a fórumon. Annyira azért nem bonyolult játék ez, hogy már a tutorial pályán, meg az elsõ küldetésben elakadjunk.(Vagy ha mégis, az szerintem nem a játék hibája, sorry.)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Helyes 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Itt Találhatóak:

Hol található ez a sziget?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Mi a büdös picsának van szerinted az a madzag a kezeden?