2096
-
rumkola #1374 vsync-et és AA-t kapcsold ki -
#1373 Nálatok is késik az egér?
Kb fél - egy másodpercet. Hiába veszem le a felbontást, ugyan ez a helyzet.
-
Csokis #1372 Na, most már a Monster Truck DLC is megvan. -
janika1972 #1371 Nálatok is kiakad a játék,ha repülök a vadászgéppel? Idáig még nem nagyon akadt ki,csak most kezdte el,igy nem tudom teljesíteni a küldetést (Reloaded,a crack is!) -
#1370 Pedig érdemes. Ne higgy el mindent, amit a neten látsz :) -
Csokis #1369 Nekem sokszor jól jön, mivel a közelben nincs heli és a küldetés meg messzebb van. Veszek egyet és odarepülök.
Egyébként az amerikaiaknál megjelent Monster Truck DLC már megvehető(!) az európai játékosoknak is. Tény, hogy csak 1 euró, de akkor is. Ezt ingyen kellene adni szvsz. -
janika1972 #1368 Ez az üzletelés meg tök felesleges volt,mert lopni is lehet jármüveket,akkor minek vegyem meg.Fegyvereket meg lehet összeszedni bárhol. -
janika1972 #1367 Embere válogatja.Különben megmondták hogy az alapban csak a negyede van a küldetéseknek.A többi a dlc-k ben jön.Ezért utálom a dlc-ket... -
#1366 Az a 6 darab ami van? Hát nem tom, nekem nem jött be. Meg a csomó ugyanúgy kinéző colonel sem:D. Akiket szintén irthatod a semmiért. -
janika1972 #1365 Enyhén kaptafák? Játszottál vele egyálntalán? Szerintem meg nagyon élvezetesek a főküldetések.. -
#1364 Semmi, a játék nem jutalmazza sehogy a free playedet, max annyival hogy nő a chaosod és uj fgeyot tudsz venni black marketnél de az is a játék felénél már nem ad ujat. Az agency missionok meg enyhén kaptafák. Szóval saját szórakoztatásodra játszhatod a gamet. -
#1363 Oh,hát akkor mindegy.Ennyire nem néztem meg. -
#1362 Nem véletlen, hogy a rating ki van kapcsolva, is a komment is csak megerősítés után kerülhet ki. -
#1361 Az nem "hivatalos" video, nem a mod-készítők a feltöltők (ha megnézed tök ugyanaz a két video).
A lenti kommentet tegnap este írták 8 óra körül, szóval tuti fake a file, hidd el. -
#1360 Az első videójuk mellett ott a második,és ott van a direkt link.Csak hát pénzt gyűjtenek,és ezen az oldalon csak úgy lehet letölteni ha a reklámért fizetsz.:S -
janika1972 #1359 Hát fel van adva a lecke az biztos,mondjuk ott a lopakodás volt a fő jellemzö.Ha benne lesz a Just Cause 3-ban a lopakodás,meg a fedezékrendsszer,akkor mindent fog alázni erre mérget vehettek -
#1358 Az. A fejlesztők írták:
"jc2mpdev (uploader) @romjitterbug There's no download for JC2-MP at this time, any you've found are fake and more then likely harmful/malicious programs. When there is a release for JC2-MP, you will find it and all information regarding it at our official site, which is currently being made..."
Forrás: Youtube.com, a jc2mp elsőbemutatóvideójának kommentjében. -
#1357 Fakegyanús a file. -
#1356 Far Cry 3 szerintem elég nagy dobás lesz érzem belül! -
#1355 Valaki tudja, hogy mi történik, ha egy-egy kategóriából megcsinálom az összeset? Pl szétlövöm az összes katonai támaszpontot, vagy ledöntöm az összes Panay szobrot, stb. -
#1354 tölthető a multi alpha.De nekem nem sikerült letölteni
http://sharecash.org/download.php?file=638709# -
janika1972 #1353 Ezek után a Far Cry felkötheti a gatyáját! -
janika1972 #1352 Igy van! Egyetértek veled! -
#1351 látom megy a vita megint hogy melyik szebb, a konzolos vagy a pc-s!?! Ehhez szeretnék hozzászólni, de hangsúlyoznám hogy nem a tüzet akarom szítani hanem kész tényeket szeretnék hozzáfűzni amiket bárki megtudhat a netről vagy más helyekről ha nyitott szemmel jár a világban elfogultság nélkül!
...Szóval az van hogy amikor megjelennek az új generációs konzolok mint anno a jelenlegi felhozatal, azaz a ps3...xbox360...s.t.b. akkor a megjelenéstől számítva jóideig űberelni szokták a pc-k tudását és ez egy komoly tv-n azonnal szembetűnő külömbség! Ez azért van mert a konzolok célhardverek amikre jobb programozni meg optimalizálni mert ugye az összes 360-as ugyonazt tudja a világon mivel tökéletesen egyforma hardverekből áll! Nem kell trükközni mint pc-n mert itt sokezer variációnak kell eleget tenni hogy azért menjen egy alap p4-esen is valahogy! Ahogy telik az idő és fejlődnek a pc-s hardverek szépen lehagyják a konzolok teljesítőképességének határait amiből az adódik hogy egy idő mulva minden játék maximum grafikán sokkal szebben néz ki pc-n mert a konzol technikailag nem képes lépést tartani a fejlődő grafikai szintekkel! Ezen nem érdemes vitatkozni mert ezek, kész tények! Itt van például a Just Cause 2...játszottam xbox360-on unokaöcsémnél és volt időm megfigyelni hogy milyen. Most játszom pc-n és azt tudom mondani hogy sokkal szebb a pc-s, és ezt nem rossz indulatból mondom higyjétek el! Csak ezt szerettem volna elmondani! -
janika1972 #1350 Ezen nincs mit vitatni:
-
#1349 textúrák sokkal csúnyábbak ps3 <-> pc -
#1348 Konzolod nincsen CUDA water ami jóval szebb mint a sima víz! Csak egyet mondtam. -
#1347 Nemtudom mit lattal en aktivan jatszom pc-n es xboxon is .. es nincs kulonbseg... -
janika1972 #1346 Hát,most hogy nézem a felső Xboxos videót,azért a Pc verzió mérföldkő hozzá képest... -
#1345 Köszi, jó így egyben látni őket. -
Immigrants #1344 Helló! Összegyűjtöttem nektek pár Easter egg-et a játékban! Lehet ismeritek lehet nem én azért beírom őket ide:
Buborék fújó pisztoly
Egy templom tetején találhatjuk meg egy asztalkán! K: 4247 x 25959
Partra vetett bálna
Egy strandon találhatjuk meg. Fel lehet robbantani de akkor nem fog eltűnni az egész állat csak egy része! K: 4247 x 25959
Gépcápa
Ez egy cápa aminek az uszonya kilátszik a vízből mint a filmekbe! Ám ha közelebb úszunk láthatjuk hogy egy gép hajtja K: 12665 x 22595
Színes hőlégballon
Egy erdőbe találhatjuk meg egy tisztáson K: 7348 x 16140
Hóember
Egy hóember a hegyekben. Én jót mosolyogtam rajta amikor láttam hogy szereplőnk egész jól elbeszélget vele! Helló mr. Snowman
Vandálkodás
Egy plakáton lévő ember fejét díszíthetjük ki!
Verseny pálya
Itt kedvünkre mehetünk verdánkkal anélkül hogy bárki is háborgatna
K: 9170 x 11413
Banán fail felirat
Címben leírtam mindent! K:21903 x 20264
Ennyi lenne csekély kis magyar összeállításom. Forrás: a játékban megnéztem/vagy innen vettem segítséget! -
#1343 uhh ez király lesz, amugy nekem 22óra játék idő,és 15%-on vagyok -
CamelX #1342 Inkább valami +küldi jöhetne már :) komcsikat valójából is rühellem, nincs kedvem nekik dolgozni, többi mellékküldi már so so kész van. kb 45%, 40 óra játékidő. Nem rossz, rég foglalt le így játék, persze most már csak 1-2 órákat tolom. -
#1341 Aham.Igazából ők csinálják. -
#1340 Ez olyan lesz mint ami San Andreasnak is volt? Mármint hogy egy külön kis otthoni csapat csinálja? -
#1339 http://www.youtube.com/watch?v=AaYeeSflhrU
a jutub link nem sikerült. -
#1338 Na hát akkor egy jó hír.
Készül a multi oly annyira hogy már tesztelik is:
http://www.jc2-mp.com/
-
#1337 Es ami az erdekes, a Mile High Club -bol ugrattam le , leerkezeskor kicsit dulongelt de nem robbant fell ... ;)
-
#1336 Ti tudtatok, hogy a bigfoot uszik a viz felszinen ? :)
-
Immigrants #1335 értem kössz a segítsége(ke)t