2096
-
#1294 én xbox 360on nyomom full hd-n 107cm es tft tvn-n hehe -
#1293 Most vettem egy 5670es ATI-t. Azzal már fullba megy. Óccsó kártya és egész jó a teljesítménye, ráadásul DX11es. -
csoli31 #1292 Akkor nálam még nagyobb hehe! Nálam 8600M GT-vel 720x480, 2xAA, a többi mind kikapcsolva, vagy a legalacsonyabban 22-45 fps-t produkált. -
#1291 Nekem 8600gt-vel is ment 800*600ban :) 30-40 fps volt. hehe -
#1290 Nálam is fut maxon AA nélkül elég szépen 30-40FPS-el!
Nem mondom hogy így nagyon élvezetes játszani mert ez már az épphogy játszható határ, de a látványnak van egy kis ára! -
#1289 Nekem is 9600GT van és nagyon szépen fut :)
Valaki tudna küldeni egy mentést? elveszett az enyém -
janika1972 #1288 Pedig nagyon gyors a játék nálam,idáig semi probléma nem volt vele. -
#1287 Na ez az amik kb senki nem hisz el! -
#1286 Hmm érdekes, nálam majdnem minden maxon, árnyékok mediumon, illetve a water effectet vettem csak le, AA persze nincs rajta és min FPS 30 a nagyvárosokban, de általában 45-60 körül fut. -
janika1972 #1285 Okés,majd oszd meg a tapasztalataidat,de most mennem kell teljesíteni állampolgári kötelességemet...,hehe ez is egy küldetés -
ropi88 #1284 jaaaa, én még a pirosoknak nem sok mindent csináltam, de akkor ráállok arra is XD -
janika1972 #1283 Főküldetés szerintem,a pirosoknak dolgozok most -
ropi88 #1282 bázisról nagy tankot? hány %-nál jársz?
ez mercenery mod vagy még a főküldis rész? -
janika1972 #1281 Én ott tartok,mikor a bázisról el kell vinni azt a baromi nagy tankot több mint 2 kilóméterre,még a negyedéig sem jutok vele,szitává lönek,hiába van ekkora fegyverem szart se ér -
#1280 Probléma megoldva -
#1279 Helló. Elbuktam a mentéseimet(gondolom ki tudjátok találni miért :S) és a segítségeteket szeretném kérni. Van valakinek olyan mentése ami közvetlenül Jade Tan kiszabadítása után készült? Ha van ilyen ember nagyon megköszönném ha el tudná juttatni hozzám valamilyen formában. Előre is kösz. -
#1278 Fagyiskocsi berakása után hova rakjam a régi mentéseket? -
janika1972 #1277 Pont hogy a Geforcékat szereti,nekem 9600 Gt-n szárnyal a játék,teljes részleteséggel fut.Nem véletlenül van ott az Nvidia logó nem? -
mester1987 #1276 Hello, a DLC-ket csak létező STEAM-fiók esetén tán eredeti cd-kilccsal lehet letölteni, mert ha rámegyek a Downloaded Content-re akkor csak adott kiegészítők leírásait tudom megnézni. Bocsi a hülye kérdésért -
#1275 hát akkor valószínűleg nem szereti a geforce-ot.
az enyémen még valami offon van, amit nem is néztem de ahhoz képest, hogy milyen grafikája van és mekkora a gépigénye le a kalappal előtte. -
#1274 Tesómnak 8800GTS-e van és teljesen jól fut. Nem maxon de nagy felbontásban és high-medium beállításokon. Emellett 2GB ram és egy 2 magos proci -
#1273 Bőven kevés a 8800GT.Hisz szinte minden 8800GT tulaj sírt eddig.
Elég sok dolgot le kell venni hogy menjen normálisan! -
#1272 dehogy kevés! nekem 3850-en 1920*1080-ban tökéletesen megy. egyedül a water detail van mediumon. nem szaggat be még a nagy akcióknál sem.
vga driver cserét próbálja meg. -
#1271 Fagyiskocsi berakása után hova rakjam a régi mentéseket?:S -
#1270 8800GT kevés sztem! -
PunkZoli #1269 miért van az hogy mocskoszarul fut egy 4magos phenom2őn 8800GT-vel? -
#1268 Szerintem fantasztikus jármű, ilyen tankra emlékeztet, mondjuk a tetejére rakhattak volna mondjuk fagylalt ágyút, a bubble gun-ból kiindulva. Van neki saját kis zenéje amit a duda egyszeri lenyomásával aktiválunk. Tiszta Family Frost.
D4M13N:
Még nem tanultad meg a leckét? Mindig mindenről másolatot készítünk. amúgy sajnálom a mentésed én is 30 óránál tartok és az sok időbe telt, pontosan 30 órába... -
#1267 a rózsaszín szarra gondolok:D -
#1266 Ja hát én pasztam el,mert nem csináltam másolatot belőle.
De a lakóbuszt meg lehet szerválni.Egyszer láttam már.Meg ha megbuzerálja az ember kicsit a játékot akkor a black marketben elérhető az összes jármű. -
#1265 Mondjuk a Tuk Tuk-ot
Az milyen tréfás kis jármű, arra a Piaggio APE-re emlékeztet. -
#1264 helikopterrel követ vinni vagy valami nagy autót és nekicsapkodni mindennek. az a komoly :) csak gyorsan felrobban :)
de a kocsival egy motort csapkodni sem rossz :) -
#1263 Azt próbáljátok ki, hogy szereztek egy kamiont vagy egy nagyobb járművet amiben van erő és hozzákötöztök egy másik autót és húzzátok magatok után!
Csapkolódik össze vissza tör-zúz mindent!
Jó móka! -
#1262 Mármint mire gondolsz? A mentésre? Hát figyelj, hát ha ott kell lennie akkor ott kell lennie, most tartunk ott, hogy most ezzel a gyökér könyvtárral már volt négy különböző helyen a mentés, vagyis nálam legalábbis biztos.
Amúgy ez a jármű csak számomra újdonság? Jó nagy lakóbusz ez
-
#1261 hát ez baromira odaillik -
#1260 Vagy lehetne olyasmi hangulata mint a Vice Citynek. Na ott tényleg látszott hogy napsütés, csajok ilyesmi :) -
#1259 "Az eddig látott legszebb sandbox játék"? Szerintemsem rosz, de lehetne benne több csillogás. :P -
#1258 De vigyázzon mindenki,mert kimásoltam a mentéseimet és elbuktam a több mint 30 órás mentésemet,mert a save mappába még az első dlc előtti mentések vannak. -
#1257 Na végre.Erre vadászok napok óta.köszkösz -
#1256 Ja a mentéseket a FŐ könyvtárba kell rakni, tehát ahol van az .exe, oda mellé kell helyezni a .sav fájlokat. Én szoptam vele egy 15 percet de rájöttem...
És a képek:
-
#1255 Fagyiskocsi DLC:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.mediafire.com/?kgynne2mhjx