Van egy kis gond
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mr.Nyerészkedõ erre lecsapott.
Evo meggondolta magát és mégsem akarja 4500-ért eladni a cuccost.
Mr.Nyerészkedõ meg így járt, 4500Ft értékkel NEM ismétlem NEM lehet polgári pert indítani mert túl alacsony összeg.
Szvsz nem lesz semmi bajod belõle.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mellesleg nem lesz ügy belõle.
Egy csomagszállító cég egy 3000!!!! Ft-os tartozást vitt jogi útra velem szemben egyik napról a másikra úgy, hogy én már csak értesítõt kaptam a beidézésrõl!!
Alapok:
"17éves mehetek a sitre???"
Egy 4500 Ft-os ügybõl? Értem, hogy neked 45k de akkor sem... maga a feltételezés is röhej.
"Be akar perelni a vatera"
Már bocsáss meg de szarik rád a Vatera. PTK szerint jelen esetben a vevõ perelhet be, Vaterát nem érdekli túlzottan te mit csinálsz, csak a részüket kapják meg, ennyi.
Seth: Az ürge 4500 Ft-os szarért nem fog perelni, de még 45k-ért sem!
Haxoror úgy látom itt egyedül, aki képben van. Elszomorító.
Nem kéne a sittel szivatni a srácot, így is megijedt.
Lényeg: Egyszerûen írd meg mindkét félnek, hogy elállsz az eladástól, mert elírtad. Linkelj pár bolti árat, hogy Vatera is lássa, mi a helyzet. Legrosszabb esetben kizárnak a vateráról, vevõ nem fog perelni ez 100%!!! Túl kicsi az összeg!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval azt tudom ajánlani, hogy beszéld meg a gyerekkel, de ha nagyon perelni akard add oda neki 4500-ért, mert nagyon rosszul járhatsz jogi úton!
(senki, a polgári perek minimumértéke jóval efölött van)
CASE CLOSED!!! <#wave>#wave>
btw simán mondhatja Evo hogy a kártyát azért nem tudja 4500-ért leszállítani mert idõközben eladta egy harmadik félne, na puff kap egy fekete pontot ezért a vaterán és az élet megy tovább...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Küldd el a karit utánvéttel 45ezerért.
Ha kifizeti, ok, de azthiszem van valami lehetõség a licit után is arra, h lemondják az adásvételt. Erre is vannak ott szabályok, úgy emlékszem. El kellene tüzetesebben olvasni.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
REAL MADRID
Olvasd át mindíg! Ezt tudom mondani...
Jogász: Az "vásárló" beperli az "eladót", az adásvétel hátráltatása miatt. Az "eladó" meghirdetett egy vidikarit 4500 FT-ért, amire a "vásárló" bejelentkezett és megnyerte a licitet. Így a vatera szabáylai szerint az "eladónak" átkell adnia a licitre rakott VGA-t a meghirdetet összeg fejében a "vásárlónak". De az "eladó" nem hajlandó a szabályzatban szereplõ dolgot véghez vinni.
Bíró: kérem a vevõt, hogy modnaj el h is volt ez a dolog.
Vevõ: uhh találtam 1 tök jó vidikarit 4500ért, pont annyi félretett pénzem volt, így elhatároztam h megveszem. De az "eladó" miutûn lejárt a licit, közölte veleem hoyg õ csak elírta az összeget és hogy az igazi ár 45 ezer ft lenne...és h nem akarja odaadni 4500ért...
Bíró: kérem az eladót h mondja el h mi történt az ön szemszögébõl
Eladõ: Tisztában vagyok a Vatera szabályaival, de csak elírtam az árát és nem akarok bukni 40 ezer ft-tot...
Jogász: Sz@rügy...4500ért volt meghirdetve...ennyiért kell eladnia
Ügyvéd: igen, de tisztán látszik, hogy az általam védett eladó elírta az összeget
Bíró: sz@rügy, a Vatera szabályzatában benne van h a meghirdetett összegért kell oda adni a meghirdetett cuccost, tehát az eladónak el kell adni a vidikarit 4500 Ft-ért... nincs mese
De ez tökmindegy mert a vatera 45k-ért NEM fog pert indítani.
REAL MADRID
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
:SSSSezprobléma lehet
REAL MADRID
púúúúú
Csak ezt sokan nem tudják.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
én vettem multkor DVD ket tescoba és 1000 Ft eltérés volt a kassza és az árcédula között :)
Kötelesek voltak visszaadni a különbözetet
Persze itt nem 1000 Ft rol van szo de lényeg ua.
REAL MADRID
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
És ha mégis bíróság, esetleg veszítesz is, a kártyát kell neki átadni, meg a bírósági költségeket kifizetni. Börtön semmiképpen..
Leghatékonyabb, ha személyes talira hivod átadni, viszel kigyurt barátot, megfenyited, ha mákod van, akkor elsimitottad, ha nem, akko két lépés a börtön felé, és ezért is feljelent :DDD
Tõlem lassan 1,5 éve követelnek valamiféle dijat, lassan 10e ft, de én bizony ki nem fizetem, tereljenek csak jogi útra...
.: mobilize.hu :.
A Vatera.hu Kft. által mûködtetett piactereken - a Polgári Törvénykönyv 211. §-a szerint - az érvényes ajánlatot tevõ felhasználó az aukció zárásáig az ajánlatához kötve marad, mivel az aukciós szolgáltatás jellegébõl kifolyólag az ajánlati kötöttség kizárása nem lehetséges. Az ajánlati kötöttség idõtartama az aukció idõtartamával egyezik meg.
Az aukció lezárását követõen a szerzõdéskötés automatikusan létrejön, és a szerzõdésben foglaltakat mind a vevõ, mind az eladó köteles teljesíteni és betartani, vagyis az eladó köteles a felkínált terméket a kialakult áron a vevõnek eladni, a vevõ pedig köteles a terméket ezen az áron megvenni.
Ezt fogd fel tanulópénznek.
És ezt úgy mondom hogy a Te**veszen buktam 75k-t.