Van egy kis gond

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
és kit érdekel hogy egyértelmû elírás vagy sem?!?!?! ott volt az ára, õ meglátta megvette ennyi...ha te látsz a tescoba egy HD tv-t 5 ezerért akk fix h nem fogod megkérdezni a kasszánál a nõt h figyi már ez télleg csak 5 ezer?

Pluskast
Hát nemigen. A vételár az 4500. Téged akkor fog perelni ha nem adod oda neki vagy ha azt mondod hogy 45000. Ft-ért adod csak oda.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Azért egyértelmû mert csak egy (lefelejtett) nulla a különbség a két összeg között, ha 4500-ért hírdetne egy 13500 értékût akkor tényleg nem lenne egyértelmû.

A 45000 "reális" ár egy új kártyáért a 4500 viszont kurvára nem az -> elírás.

Én is vaterázom, pedig még annyi sem vagyok :P.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Mr Hyde
Nemhinném hogy perre vinné az ügyet.Amúgy hazudhatod azt is hogy feladtad, csak a postán elkallódott :D

Evogordon
Szóval akkor a vevõnek kell beperelnie ahoz hogy 4500ft-ért odaadjam a vga-t?

Pluskast
Na ja ez igaz.

Pluskast
Mondjuk ha 17 vagy hogy a szöszbe tehetted fel árverésre a kártyát?

quack
miért nyilvánvaló? a kártya zsír újan boltból 40k, ki akarná 45ér meghirdetni egy vaterán

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Ja még annyit hogy ha neadjisten tényleg elmenne az ügy bíróságig (KIZÁRT hogy elmenne, de tegyük fel elméletileg hogy elmegy) akkor egyáltalán nem biztos hogy a vevõnek adna a bíró igazat, teljesen egyértelmû az elírás és a vevõ az ügyben a rosszhiszemû fél.

wantonly
Biztos örülni fog neki, aztán egy jó kis pert akaszt a nyakadba, a végén nagyon megszívod, mert ezt nem nyerheted meg! Meg kell vele beszélni, ha rendes, akkor vagy nem történik semmi (a vatera-nak meg nem kell tudni róla) vagy megveszi rendes áron, esetleg szemét lesz és kénytelen leszel odaadni neki ennyiért. Ez van.
Egyébként most a vevõt miért kell ezért szidni? Van ehhez joga - te mit tennél az õ helyében? [nem, nem én vagyok Kun Sándor <#idiota>]

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Amúgy meg polgári per, 45k-nál többe fáj a lebonyolítása. Kétlem, hogy per lesz ha nem adod el, bár referenciának nem lesz túl jó.

I.C.ram
Ebbõl is látszik, hog mekkora férgek járnak a vaterára, illetve, hogy mekkora féreg a vatera.

Ezt a parasztot... nyilván õ is tudja, hogy véletlenül adtad el 4500ért, erre megy árulkodni a vaterának. Az ilyen suttyónák letépném a fejét ,és a torkába szarnék.

szerintem is szard le. Vaterának ebbõl az egészbõl van kb pár ezer forintja a jutalékból. Nem hiszem, hogy ezért a semmi pénzért fizetni akarja az ügyvédeit. Aki meg megvette tõled ennyiért, és árulkodik azt meg el kell küldeni az anyjába.
Evogordon
Nem raktam fel képet. Csak ennyit adtam meg: Club3D AMD HD3850 256MB zsír új

Pluskast
Gondolom PTK-t akartál írni :) A BTK-nak sok köze nincs ehhez :)

Fabio Capello
mea culpa, elírtam :)

kas123
csak gondolom raktál fel képeket róla, meg megadtad a pontos nevét...és ha nem azt kapja meg amit te kiírtál akk megint csak te szívsz :P:)

Csak a vevõn múlik mi lesz. Ha szemét akkor bebuktad és vett egy karit tized annyiért.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Ez polgári ügy, a BTK az más :)

Evogordon
De most belegondoltok én elküldöm neki azt a kártyát csak egy karton lap lesz és rálesz írva hogy 3850 videókártya :DDD Csak én neveztem el.

Én speciel leszarnám az egészet, nyilvánvaló hogy elírás történt, nem hiszem hogy tényleg perelni akarna a gyerek inkább csak bepróbálkozik hátha megkapja potyán tizedáron és ha nem akkor hagyja a francba.

Evogordon
De szokott olyan lenni hogy megvesz valaki valamit aztán meg nem adja el neki és akkor kap egy negatív pontot az eladó hogy valami miatt nem adtam el neki.. Ezt gondolom a vevõvel kell megbeszélnem.

kas123
ezt cseszheted, bocsi a kifejezésért de ez a te hülyeséged...buktál 41500 Ft-tot...
esetleg még dumálhacc a sráccal, hogy lécci bocsi rosszul adtad meg az árát, 45 lett volna, kitudnád fizetni teljesen? ha igent mond akk örülhecc ha nemet akk meg oda kell adnod neki 4500ért...

Evogordon
Hát alúl kicsillagoztam.. Látom az üzenetbe is van ilyen.. Már mind1 csak a véleményetekre voltam kiváncsi tõlem törölhetõ is a topity.

Akkor írok a vaterának :D

Fabio Capello
sajnos a BTK nagyon szigorú ebben a tekintetben. Mivel a Vatera on-line aukciókat bonyolít le, amint kihirdezésre kerül a gyõztes, onnantól kezdve a gyõztes által megadott ár a vételár. Ha te ezek után egy nagyobb összeget "követelsz" tõle, az szerzõdésszegésnek minõsül. Két esélyed van: vagy beletörõdsz hogy a tizedéért adtad el a kártyát, vagy perre megy az ügy de akkor minden téged terhel és valószínûleg pénzbírságra ítélnek.

Seth
Nagy paraszt az az alak aki ezért levelet írt a vaterának. Gondolom azért utána megbeszéltétek ezt, hogy te csak elgépelted, ennek ellenére az a köcsögjóska még a végén jogi útra tereli. Pfuj de gyûlölöm ezt

PSN ID.: Beegabor

Vevõ jól járt, te figyelmetlen voltál, ezért nem - nem lehet mit tenni.
]

Szabi84
örülj neki, hogy eltörölték a halálbüntetést<#idiota>

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

VRSDM
a gond itt az lesz, hogy közkincsé avattad a szerzõdésüket és hogy megnevezted a vevõt, még ha az csak egy becenév is ... :]

komolyra fordítva a szót, nem értem, mikor feladtad a hirdetést akkor 4500ft-ot írtál be véletlen, viszont aki megnyerte az aukciót az már az ár 10xésért jutott a termékhez ... ha írsz a vaterának szerintem megoldható a dolog . fiatalkorú vagy stb.

én nem tojnék be nagyon, DE! tény hogyha buziskodni akarnak akkor jogukban áll.

u dont have to listen anybody else but me

hát nem akarok hülyeséget mondani, de nemhinném, hogy ebbõl kóter lesz...<#rolleyes>
sztem topikot nem kellett volna nyitni neki, de sztem szard le, nem lesz ebbõl semmi, emberek vagyunk, írd meg vaterának is, vevõnek is, semmi ügy nem lesz ebbõl, júhiszemûség stbstb..

Golyo69
hát ez érdekes...

GGMU

Evogordon
Sziasztok lenne egy kis gondom.
Ott kezdõdött az egész hogy eladtam egy vga-t vaterán 45000ft helyett 4500ft-ért mert véletlenûl lemaradt egy nulla..
Erre aki megvette tõlem a kártyát írt a vaterának egy levelet hogy most mi legyen. Írt nekem a vatera egy ilyen levelet:

Tisztelt ********!

Üzlettársam felkérésére megvizsgáltam a Vatera nevû kereskedelmi oldalon Ön és között a

A rendelkezésemre bocsátott dokumentáció szerint Ön a fenti kódszámú számítógépes videókártyát 4500.-Ft azaz Négyezerötszáz forint (plusz vevõt terhelõ postaköltség) postai utánvéttel fizetendõ vételárért eladta üzlettársamnak. Tudomásomra jutott továbbá, hogy Ön az üzlet gyakorlati lebonyolítása során a vételár tizszeresét (45000.-) nevezte meg fizetendõ vételárként.

Ezen üzleti magatartás sérti a

48415780 kódú Club3D AMD HD3850 256MB-re vonatkozó árverés során létrejött üzletet. Polgári Törvénykönyv a szerzõdés létrejöttérõl szóló, 211. §-ában foglaltakat, melynek értelmében, aki szerzõdés kötésére ajánlatot tesz, ajánlatához kötve marad az online aukciós értékesítés jellegébõl kifolyólag.
A törvény értelmében tehát, az a vevõ, aki a www.vatera.hu oldalon ajánlatot
tesz, vagyis licitál, az a licittõl a késõbbiekben nem állhat el, az ajánlati
kötöttség kizárása nem lehetséges.
Az eladóknak a www.vatera.hu oldalra feltett ajánlataik szerzõdéskötési
nyilatkozatnak minõsülnek, vagyis az ettõl való elállás sem lehetséges.
Az aukció lezárását követõen a szerzõdéskötés automatikusan létrejön, és a
szerzõdésben foglaltakat mind a vevõ, mind az eladó köteles teljesíteni és
betartani, vagyis az eladó köteles a felkínált terméket a kialakult áron a
vevõnek eladni, a vevõ pedig köteles a terméket ezen az áron megvenni.
Ezeket a jogoknak esetleges szerzõdésszegés esetén polgári peres eljárás során
lehet érvényt szerezni.

Fentiekre tekintettel felhívom a figyelmét a szerzõdésben foglalt kötelezettségének maradéktalan teljesítésére 2008.január 9-éig bezárólag. Ellenkezõ esetben polgári peres eljárás keretében leszek kénytelen érvényt szerezni a szerzõdésben foglaltaknak. Ebben az esetben természetesen az eljárás költségei teljes egészében Önt terhelik.

Üdvözlettel:

Tel: *******

e-mail: ***********

Na most ilyenkor mivan? 17éves mehetek a sitre??? :DD

← ElőzőOldal 5 / 5